Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Cluj Dej

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  SC ROMAN GRAFISERVICE SRL cu sediul in Dej str. Somcutului nr. 48 avand punct de lucru in Dej, pe strada Bistritei nr.63, angajeaza operator CNC (exemplu utilajul din imaginea alaturata), sau persoane care detin cunostinte minime de mecanica si doresc sa invete sa lucreze pe astfel de utilaje. ROMAN GRAFISERVICE este o societate italiano-romana cu o experienta de peste 18 ani in producerea pungilor de cadouri personalizate si a ambalajelor de lux. Societatea nostra dispune de intreg ciclul de productie, pornind de la rola de hartie pana la produsul finit. Persoanele interesate, sunt rugate sa sune la tel: , sa se prezinte la pct de lucru al firmei la adresa mai sus mentionata, sau sa trimita mail cu CV-ul pe adresa:

 • Firma de transport, cautam manipulant marfuri: Candidatul ideal: -minim 12 clase; - cazier curat, nu aiba antecedente penale; - dispusi la efort fizic; -spirit de echipa; -dispus la deplasari cand este necesar ; - sa aiba insusiri de personalitate: seriozitate/responsabilitate, loialitate, hotarare, adaptabilitate, autocontrol, atitudine pozitiva, sa aiba calitati psihice necesare (spirit de observatie, rabdare, viteza de reactie, capacitate de orientare in spatiu, capacitate de comunicare etc.); - sa fie apt din punct de vedere medical; -permis de conducere constituie un avantaj; Descrierea jobului - sa incarce si sa descarce marfurile; - sa asigure integritatea si securitatea marfurilor; - sa respecte programul de lucru stabilit prin contractul de munca; - primirea, pastrarea, incarcarea bunurilor sa se realizeze numai cu acordul sau avizul al sefilor ierarhici; - asigura paza materiala si juridica a marfurilor pe care le manipuleaza; - satisface in timp util comenzile; - ia toate masurile necesare de paza si protectie contra distrugerilor sau deteriorarilor sub orice forma a marfurilor; -pe tern sa asigure transportul marfurilor de la masina la locul stabilit cu persoana destinatara sau firma; -asezarea si manipularea marfurilor in masina de transport in asa fel in care sa nu se deterioreze in timpul transportului . Pt mai multe detalii puteti suna la numarul sau sa trimiteti un CV la adresa de e-mail:

 • SC ROMAN GRAFISERVICE SRL Angajeaza magaziner-atestatul de stivuitorist constituie un avantaj, pentru punctual de lucru din Dej, str. Bistritei nr.63; Obiectul activitatii noastre consta in fabricarea ambalajelor din hartie si carton pentru cadouri si nu numai. Printre sarcinile acestui job se numara evidenta materiei prime si a celei finite, intrarile si iesirile, pregatirea marfii in vederea expedierii, incarcari/descarcari etc. Persoanele interesate, sunt rugate sa sune la tel: sau pentru stabilirea unui interviu, sa se prezinte la pct-ul de lucru al firmei la adresa mai sus mentionata, sau CV trimis pe adresa de email:

 • SC ROMAN GRAFISERVICE SRL Societatea noastra angajeaza stivuitorist pentru punctul de lucru din Dej, str. Bistritei nr.63. Persoanele interesate pot suna la nr. , CV trimis pe adresa de email: sau sa se prezinte la pct-ul de lucru al firmei, la adresa mai sus mentionata.

 • STIL IMPEX SRL angajeaza OPERATORI PRODUCTIE cu/fara experienta (calificare la locul de munca). Avem urmatoarele posturi disponibile - 2 posturi OPERATORI PRODUCTIE *deservesc masinile industriale, *preiau materia prima, o prelucreaza astfel incat sa furnizeze materia necesara la parametrii prescrisi in procesul de productie, *utilizarea instrumentelor de masura, *deservesc benzile/fluxul masinilor de realizat ambalaje lemn, *experienta anterioara reprezinta un avantaj. Cerinte -studii minim 8 clase, -seriozitate si indemanare, -atentie la detalii si orientare pentru munca cu robotii industriali, -disponibilitate munca 8h/zi L-V, Oferim -contract de munca pe perioada nedeterminata, -pachet salarial atractiv. Pentru informatii suplimentare sunati la nuarul de telefon de luni pana vineri, intre orele 09.00-17.00 sau la sediul companiei noastre din DEJ, Str. Bistritei, Nr.66.

 • Sc Roman Grafiservice Srl, cu punct de lucru in Dej, str. Bistritei, nr.63 angajeaza personal calificat pentru postul de Serigraf/stantator obiectul activitatii noastre consta in producerea ambalajelor din hartie si carton. Persoanele interesate sunt rugate sa sune la tel: 0763/9138080 sau 0364/100153, CV trimis pe adresa:, sau sa se prezinte la pct. de lucru al firmei, in Dej, str. Bistritei, nr. 63 intre orele 8.30-15.30

 • Salveaza cautarea