Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Cluj Dej

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Instalator Verificări/Revizii pe Dej ,Gherla Relații tel.

 • 2

  Firma de instalatii angajaza instalator CU/ FĂRĂ EXPERIENȚA in lucrari de instalatii de incalzire, sanitare si aer conditionat. Lucrarile sunt in Paris si loc. alăturate. Pentru mai multe informații: 0033769557585 - Emilian

 • MRB ELECTRIC TE VREA IN ECHIPA! MANAGER DE PROIECT Candidatul ideal Studii superioare (electronica, mecanica); Experienta in productie ; Preferabil cunostiinte in domeniul productiei a componentelor electronice; Experienta in managementul proiectelor si coordonarea echipelor constituie un avantaj. Limba Engleza - nivel mediu Descrierea postului Responsabil pentru activitati de implementare a noilor proiecte in productie. Toate activitatile sunt facute in stransa colaborare cu echipele de dezvoltare, calitate si inginerie; Dezvoltarea si optimizarea planurilor de proiect pentru produsele noi si cele existente; Planificarea si comandarea echipamentelor de productie in colaborare cu departamentele de inginerie si achzitii; Realizarea documentatiei proiectului (ex: instructiuni de lucru, palnificare SAP); Pregatirea ariei de productie pentru instalarea noilor linii; Urmarirea proiectului pe parcursul ciclului de viata a produsului.

 • Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariul net lunar 2000 - 2400 euro (2000 euro-incepator, 2300 euro - intre 6 luni si 2 ani experienta, 2400 euro - peste 2 ani experienta); - contract de munca pe perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului dus-intors; - prima ADR colete; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • SC Roman Grafiservice SRL angajeaza stivuitorist pentru punctul de lucru din Dej, str. Bistritei nr.63 Cunostintele legate de gestiune( intrari/iesiri, gestionarea depozitului de materii prime si al celui de produse finite,completarea scrisorilor de transport CMR-uri etc.) constituie un avantaj. Salariul negociabil, in functie de experienta si cunostintele candidatului, tichete de masa si decontarea transportului. Persoanele interesate pot suna pentru detalii la tel: fix: , sau sa se prezinte la punctul de lucru al firmei, la adresa mai sus mentionata.

 • SAUTER Dej - Parcul industrial ARC, Strada Henri Coandă, Nr. 5 -> ANGAJEAZA: Operatori la roboti industriali pe centre CNC Oferim: Salariu incepand cu 2400 lei net* (salariul net include prime si tichete de masa lunare); Contract de muncă pe perioadă nedeterminată; Plata orelor suplimentare 200%; Spor de noapte; Transport asigurat sau decontat. Solicitările de angajare și CV-urile se pot depune la sediul din Dej. Informa ii suplimentare se pot ob ine la numărul de telefon:

 • 2

  Angajam sofer profesionist C+E,tur-retur Cerinte: Experienta pentru curse externe Atestat de marfa Card tahograf Seriozitate,stabilitate intr-un loc de munca. Oferim: Contract de munca pe perioada nedeterminata. salar 1600-1800 euro. Se ofera seriozitate.

 • Experinta in domeniu, deținător permis de conducere cat. B, cerem și oferim seriozitate. Detalii la telefon 0740027241( nu răspund la mesaje)

 • 1

  Companie din jud. Cluj, care-si extinde activitatea in domeniul ambalajelor din hartie si carton, angajeaza operator grafician, cunoscator al programului Adobe Illustrator, limba engleza la nivel conversational constituie avantaj. Salariul oferit este in functie de abilitatile candidatului la postul respectiv. Persoanele interesate pot obtine detalii sunand la unul din numerele: sau .

 • Firma noastra angajeaza operatori CNC pentru utilaje ca cea din imagine, de asemenea pentru stanta, ghilotina si alte utilaje folosite in procesul de fabricare al ambalajelor din hartie si carton. Cei interesati pentru un loc de munca in acest domeniu, sunt rugati sa sune la tel: , fix: , sau pot trimite CV la adresa de e-mail: , sau sa se prezinte pentru un interviu la adresa: str. Bistritei nr.63, Dej.

 • Sc Roman Grafiservice Srl, cu punct de lucru pe str. Bistritei, nr.63,dej, angajeaza femeie de serviciu; Detalii la tel: sau

 • Candidatul ideal Cunostiinte de asigurarea calitatii. Bune cunostiinte tehnice. Cunostinte mecanica, desen tehnic. Studii tehnice. Experienta in prelucrari mecanice, ansambluri sudate. Limba Engleza - nivel mediu. Descrierea postului studiaza documentatia tehnica de la client (desene si specificatii tehnice) si o transpune in instructiuni de lucru si procese tehnologice interne comunica permanent cu reprezentatul clientului si verifica respectarea cerintelor acestuia realizeaza rapoarte de activitate catre client realizeaza audituri interne si instruiri de personal elaboreaza instructiunile de lucru elaboreaza documentia de sistem de management al calitatii realizeaza planul de actiuni imediat la primirerea unei neconformitati de la client realizeaza tratarea neconformitatilor, stabileste cauza neconformitatii si actiuni corrective monitorizeaza performanta la client si performanta livrarilor si coordoneaza imbunatatirea acestor

 • 2

  Angajez operator utilaje construcții. Experienta constituie un avantaj .

 • Angajez instalator pentru instalații sanitare ,termice. Salariu motivant !!! experienta constitue un avantaj ! Trimiteți CV la sau suna la pentru detalii.

 • SC ROMAN GARFISERVICE SRL, angajeaza tipograf, sau persoana care are experienta in activitatea de tipar offset; Responsabilitatile postului vizeaza organizarea procesului de tiparire si executarea tiparului conform specificatiilor, intretinerea masinii de tipar la standarde corecte de functionare. Programul de lucru 8h/zi de la ora , salariul negociat, tichete de masa si decontul transportului. Persoanele interesate pot suna pentru detalii la tel: , CV trimis pe adresa de e-mail:, sau sa se prezinte la pct. de lucru al firmei din Dej, str. Bistritei, nr.63, Luni-Vineri interval orar 08.00-16.00

 • Sala de Jocuri BIG WIN angajeaza pe postul de operator casier (fete si baieti) Candidatul ideal: Energic si zambitor. Activ si atent la detalii. Prietenos si comunicativ. Dornic sa se dezvolte personal si profesional. Motivat de mediile dinamice. Responsabilitati: Oferire de servicii de calitate clientilor. Prezinta clientilor promotiile aflate in desfasurare si explica modul de functionare ale aparatelor. Realizeaza platile catre clienti si documentele aferente.

 • Buna , caut de lucru ca sofer cat b . Experienta pe tara si tur-retur prelata si microbus . Dispus la deplasari de luni-vineri. Permis de 10 ani

 • Eco Aqua angajează instalatori pentru instalații sanitare/termice și tubulatori în sisteme de ventilație pentru diferite șantiere din țară . Se cere experiență în domeniul instalațiilor sanitare sau a sistemelor de ventilație. De asemenea, căutam și tineri motivați, cu experiență minima în instalații. Candidatul ideal are: Disponibilitate de lucru pe termen lung; Flexibilitate pentru a lucra în echipă; Îndemânare; Permis de conducere - reprezintă un atu! Ce beneficii ai? Salariu începând de la 3500 - 6000 lei net/lună, în funcție de abilități și performanță; Cazare și masă oferite de angajator; Asigurare socială și medicală plătită de firmă; Transport asigurat către locul de munca și înapoi cu camioanele firmei; Bonusuri de performanță pentru organizare si implicare in proiectele firmei; Echipamente de protecție certificate; Mediu de lucru dinamic; Pentru detalii, ne puteți contacta la sau email Vă așteptăm în echipa noastră!

 • Eco Aqua angajează instalatori pentru instalații sanitare/termice și tubulatori în sisteme de ventilație pentru diferite șantiere din țară . Se cere experiență în domeniul instalațiilor sanitare sau a sistemelor de ventilație. De asemenea, căutam și tineri motivați, cu experiență minima în instalații. Candidatul ideal are: Disponibilitate de lucru pe termen lung; Flexibilitate pentru a lucra în echipă; Îndemânare; Permis de conducere - reprezintă un atu! Ce beneficii ai? Salariu începând de la 3500 - 6500 lei net/lună, în funcție de abilități și performanță; Cazare și masă oferite de angajator; Asigurare socială și medicală plătită de firmă; Transport asigurat către locul de munca și înapoi cu camioanele firmei; Bonusuri de performanță pentru organizare si implicare in proiectele firmei; Echipamente de protecție certificate; Mediu de lucru dinamic; Pentru detalii, ne puteți contacta la sau email Vă așteptăm în echipa noastră!

 • 1

  Activitatea se desfasoara in Germania

 • Salveaza cautarea