Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Manipulanti marfa Bucuresti Sector-6

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  NE DORIM CA VIITORUL NOSTRU COLEG: Sa fie o persoana cu spirit tehnic, atent la detalii, riguros, cu putere de munca si rezistenta la efort prelungit; Sa aiba minim studii medii finalizate; Sa aiba experienta pe un post similar in cadrul unei fabrici (constituie avantaj). CE VEI FACE IN ECHIPA GEALAN? Vei identifica produsele comandate (profile PVC) in stivele din depozit, le vei sorta, le vei manipula manual la locul de pregatire a comenzii sau in container (in vederea manipularii mecanizate), in conformitate cu comanda beneficiarului si tinand cont si de dispozitiile Sefului de Depozit; Vei utiliza numai mijloacele tehnice puse la dispozitie de Companie in activitatea pe care o desfasoara (unelte manuale, scari, transpaleta hidraulica, etc); Vei intretine starea de curatenie a spatiilor de depozitare interioare si exterioare ale Depozitului pe tot parcursul lucrului. CE ITI OFERIM? - Contract de munca pentru perioada nedeterminata; - Program de 8 ore cu pauza de masa (L-J si V ); - Echipa de oameni primitori si dinamici cu peste 10 ani experienta; - Posibilitate de formare profesionala (calificari); Pachet salarial: - salariu: 2700 lei net (2000 lei/net salariu lunar + 700 lei/net conform OUG Constructii); - tichete de masa: 15 lei/zi; - decontare transport la si de la locul de munca (Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu nr.612-614, Sector 6); - ore suplimentare platite. Puteti aplica direct pe site-ul nostru: https://www.gealan.de/ro/cariera sau va asteptam direct la sediul GEALAN Romania SRL din Bld. Iuliu Maniu 612-614 Bucuresti (Militari).

 • 1

  CE VEI FACE IN ECHIPA GEALAN? • Vei pregati sortimentele de rebut (rezultate din procesul de fabricare tamplarie din PVC); • Vei efectua procesul de tocare rebut; • Vei utiliza stivuitorul pentru realizarea unor activitati suport. NE DORIM CA VIITORUL NOSTRU COLEG: • Sa fie un om muncitor, serios, apt pentru efort suplimentar prelungit; • Sa aiba atestat de stivuitorist- obligatoriu; • Sa aiba experienta pe un post similar in cadrul unei fabrici (constituie avantaj). CE ITI OFERIM? • Contract de munca pentru perioada nedeterminata cu un salariu 2700 lei/net (2000 lei/net+700 lei/net prevederile Ordonantei de urgenta nr. 43/2019) + tichete de masa: 15 lei/zi lucrata (aproximativ 300 lei/net); • Program de 8 ore in schimburi (Luni pana Vineri) cu pauza de masa (06.00 – 14.00, 14.00 – 22.00, 22.00 – 06.00); • Asigurare privata de sanatate; • ore suplimentare platite, sporuri si bonusuri de performanta; • decontare transport la si de la locul de munca conform procedurii interne (Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu nr.612-614, Sector 6); Puteti aplica direct, puteti sa ne scrieti pe , sa ne contactati la 0214042708 sau va asteptam la sediul GEALAN Romania din Bld. Iuliu Maniu 612-614 Bucuresti (Militari).

 • Cerinte : -experienta in domeniu -permis de conducere categoria B -punctualitate -seriozitate -rapiditate Descrierea postului : - Pregateste si impacheteaza mobilierul pentru expediere; - Incarca/descarca mobilierul din autovehiculele de livrare; - Monteaza si asambleaza mobilierul. Oferta: Program de lucru: LU-VI: 08:00-16:30 (cu o jumatate de ora pauza de masa) Salariu net 2500 lei, toti banii pe cartea de munca. Tichete de masa Asigurare medicala privata (analize, consultatii gratuite) Prime de Paste si de Craciun

 • Firma Profilco Ro Srl , cauta manipulant marfa (lucrator in depozit-profile si accesorii Aluminiu ). Descrierea postului : -manipularea marfii,incarcare,descarcare, aranjare in depozit -ajuta la pregatirea comenzilor Cerinte : -persoana ordonata,disciplinata -program de lucru de Luni-Vineri 08-17 Salariu : 2 200 lei / luna. https://www.profilco-romania.ro/ Va asteptam cu drag !

 • 1

  Vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara si plina de viata? IT Genetics angajeaza coleg pentru depozitul din strada Mehadia nr 43. Vino direct la depozit sau suna-ne la numarul de telefon . Programul este de luni pana vineri intre 9 - 18, o ora pauza de masa; salariul 2.000 lei + bonuri de masa ( valoare bon 20 lei/zi ).

 • 5

  Responsabilitati - Descarcare si incarcare a masinilor sosite cu marfa la rampa - De colectat marfa de la raft in vederea expedierii, picking - De ambalat marfa pregatita in vederea expedierii - De aranjat marfa la raft - Se ofera si bonuri de masa

 • 1

  Angajam manipulant marfă în depozit frigorific. Salariu 2300 lei + bonusuri intre 1000 si 1500 lei. Mai multe detalii la telefon.

 • 9

  Candidatul ideal Profil angajat: - serios - conditie fizica buna - postul presupune pregatire marfa, manipulare. - punctual - atent Beneficii: -salariu atractiv 2200net -bonusare in fiecare luna in functie de evolutia angajatului -tichete de masa in valoare de 15lei/zi Program de LUNI - VINERI 08.30 - 17.00 TELEFON: 0738.773.116 / 0738.773.104

 • 2

  Angajam sortatori colete cu sau fara experienta pentru firma noastra de curierat! CERINTE: -minim 8 clase -cazier curat -disponibilitate la efort si ore suplimentare -experienta nu este necesara! Oferta noastra: -2000 lei salariu net -tichete de masa -orele lucrate dupa 22:00 platite cu 25% mai mult -ore suplimentare platite conform legii Program: Schimbul 1: 05:00-14:00 Schimbul 2: 16:00-01:00 Mai multe detalii si programari interviu: !

 • 3

  Companie producătoare de sisteme de siguranță angajează STIVUITORIST care să se alăture echipei noastre! Responsabilități: Manevrează vehicule pentru transportul mărfurilor paletizate, containere, cutii, deșeuri, etc. (stivuitoare, transpalete manuale și electrice) în interiorul depozitului și a platformei exteriore, zona de deșeuri. Cerințe: 1. Nivel de studii: medii; 2. Curs calificare stivuitorist; Pot aplica si candidati fara cunostinte/experienta care isi doresc sa se formeze in acest domeniu. Societatea va asigura instruirea in vederea calificarii. Beneficii: prime Paște si Crăciun, vacanță vară, ziua salariatului, tichete masă, decont transport, cursuri calificare etc. Adresa noastră este în Militari, Str. Preciziei, nr. 5 (metrou Preciziei). Detalii suplimentare la , interior 120, sau la .

 • 2

  Cerinte: - persoana serioasa - atestat ISCIRvalabil - disponibilitate de lucru in ture Oferta: -salariu in functie de experienta -tiechete de masa 300 lei -bonus productivitate -ore suplimentare platite -asigurare medicala Regina Maria -contract de munca perioada nedeterminata Program: Luni-Vineri, 8 ore Locatie: KM23 A1 (Bolintin Deal)

 • Candidatul ideal: -atitudine proactiva -spirit de echipa si atentie -disponibilitate de lucru in ture Atributii: -efectueaza receptii/livrari marfa -verifica intrarile si iesirile din depozit -coordoneaza oamenii din subordine Beneficii: - Salariu in functie de experienta - Tiechete de masa 300 lei - Bonus productivitate - Ore suplimentare platite - Asigurare medicala Regina Maria - Contract de munca perioada nedeterminata Program: Luni-Vineri, 8 ore Locatie: KM23 A1 (Bolintin Deal)

 • 1

  Caut urgent muncitori pentru un depozit. Salariu motivant și mediu de lucru prietenos. Nu aveți nevoie de experienta. Mai multe detalii la telefon. Sunați la numărul de telefon din acest anunț.

 • 3

  Pentru unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de aluminiu din Europa, cautam operator logistica. Activitatea se va desfasura in Dragomiresti-Vale. Se asigura transport de la statia de metrou Pacii. Program L-V 8 - 16 Cerinte: Studii medii finalizate; Experienta de minim 2 ani in domeniul logistic si relatie cu clientii; Limba engleza nivel mediu; Experienta utilizare Excel; Persoana organizata si cu atentie la detalii. Responsabilitati: Urmarirea comenzilor plasate de departamentul de achizitii; Mentinerea unei stranse legaturi cu achizitorul si cu clientii; Urmarirea primirii comenzilor si anuntarea clientilor; Contactarea clientilor si stabilirea modului de preluare marfa; Organizarea livrarilor catre clienti in acord cu cerintele acestora; Cautarea activa a transportului pe bursa de transport; Verificarea impreuna cu colegii din depozit marfa primita. /

 • 2

  Flokser Comimpex SRL (importator de materiale textile pentru tapiterie ) va ofera: Posibilitatea de lucra intr-o companie de succes, dinamica si profesionista. Descrierea postului: - Incarcarea, descarcarea marfurilor si manipularea acestora in depozit; - Verificarea marfurilor sosite in depozit; - Manipularea, asezarea si aranjarea produselor in spatiile special destinate, in functie de sortimente; - Pregatirea marfurilor pentru expediere; Ce oferim noi ? - Mediu de lucru placut; - Salariu motivant; Locatia este in Bucuresti, Bld. Timisoara nr.103-111, incinta Bucuresti-Construct, sector 6 Nr. contact: Email:

 • Participa la operatiuni de incarcare / descarcare si receptie cantitativa si calitativa a marfii Introduce produse in depozit, conform comenzilor primite Pregateste articolele pentru atelier conform cereri. d eticheteaza produsele si coletele Asigura curatenia la masa de lucru si in depozit. Repartizeaza si ordoneaza corect produsele din depozit, pe baza indicatiilor oferite de coordonatorul de activitate Participa la inventarele periodice, sub coordonarea responsabilului de depozit Asigura securitatea si integritatea produselor Program Locatie: A1 Business Park - Km 13 Autostrada Buc - Ploiesti Transport asigurat NET: 2000 lei Tel programari interviu:

 • 5

  Firma de transport si curierat angajeaza manipulanti de marfuri pentru depozit.

 • 1

  Candidatul ideal - Disponibilitatea de a ridica greutati - Responsabil, organizat, energic - Indemanare, atentie la detalii Descrierea jobului - Realizarea cantitatilor de produse conform comenzii si a programului de lucru - Asigurarea transportului si manipularii materiilor prime, auxiliare, de ambalaj - Colaborarea cu superiorii si indeplinirea tuturor sarcinilor indicate de catre acestia Beneficii: Salariul net 1500 lei + tichete de masa. Programul se va realiza in ture. Descrierea companiei Companie multinationala producatoare in domeniul alimentar, lider de piata, cu peste 22 de ani in domeniu.

 • 6

  Program Luni-Vineri 9:00-18:00 Weekendul liber Responsabilități: Pregătirea comenzilor pentru livrare, aranjare marfa pe raft ,încărcare și descărcare marfa Ambalare comenzi și pus AWB Cerințe: Persoane organizate , responsabile , răbdare și atenție la detalii Forma fizica buna Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata cu perioada de proba. Salariu 2300-2500 Pregătire sustinuta și suport intern pentru atingerea obiectivelor. Oferim instruire la locul de munca , suport pentru creșterea profesionala. Te așteptăm în echipa noastră.

 • Salveaza cautarea