Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Manipulator marfa Bucuresti - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 3

  Stivuitorist Logistica Interna - Firma Asevi Romania Branesti

  Firma Asevi de detergenti situata in zona Dimitrie Leonida (sector 4-Bucuresti, in curand Branesti) este in cautare de Stivuitorist Operator Logistica Interna. Functia principala a operatorului de logistica interna este de a descarca materiile prime din camione, sa le organizeze si sa se asigure ca liniile de umplere nu au opriri din cauza lipsei de material. Trebuie sa se asigure ca operatorii de umplere si liniile de umplere au materialul necesar pentru a lucra si a scoate productia la timp, deasemenea asigura materialul auxiliar necesar: lipici, cartón, dopuri, cutii. Transporta paletii de la productie cu transpaleta manuala sau transpaleta eléctrica si ii aseaza pe rafturile din depozit la locul indicat de catre gestionar. Efectueaza curatarea si intretinerea echipamentelor utilizate. Ajuta la efectuarea inventarului anual al materiilor prime. Efectueaza verificarea numararea cantarirea materiilor prime, saptamanal sau lunar (dupa cum ii indica persoana responsabila de acest departament). Este responsabil de ordinea materiilor prime din fabrica. Va utiliza transpaleta eléctrica, manuala si motostivuitorul. Contract pe perioada nedeterminata. Dupa un an in firma se acorda al 13 lea salariu si asigurare medicala privata de sanatate. Program de luni pana vineri de la 8:00 la 16:30 (cu pauza de masa). Experieta pe un post similar constituie un avantaj. Ne puteti contacta la nr de tel sau aplicati un CV mesaj cu nr de telefon pe platforma publi24.

 • 10

  Sofer cat. B - Chiajna

  Cerinte: - O persoană dinamică și serioasă, pe care ne putem baza, care să își dorească să lucreze într-o companie multinațională. Responsabilitati Realizari: - Transport marfă (anvelope) la clienți și încasare cash la nevoie; - Incarcare descarcare cu ajutorul lizei. Oferim: -Salariu atractiv; -Tichete de masa: 30 lei tichet; Programul de lucru este de Luni pana Vineri : 08:30 - 17:30 Detalii:

 • 3

  Angajam magazioner depozit

  Responsabilitati: -Primeste materialele care intră în firmă şi întocmeşte nota de recepţie. -Întocmeşte documentele necesare primirii mărfurilor -Manipulează și depozitează materialele pe rafturi, pe categoriile cerute -Verifică periodic stocurile scriptic şi faptic (inventar) -Pregateste materialele necesare echipelor din teren pe lucrari si cantitati solicitate -Eliberează materialele în baza bonurilor de consum -Înregistrează toate intrările-ieşirile făcute zilnic Cerințe: -Studii: minim studii medii (minim 10 clase) -Persoana seioasa, ordonata -Rezistență la efort fizic -Buna comunicare si lucru în echipă -Atenție la detalii -Permis de conducere categ. B reprezinta un avantaj -Atestat pt lucru pe stivuitor reprezinta un avantaj -Experiența într-o poziție similară (Magazioner) reprezintă un avantaj Conditii: -Mediu de lucru placut -Echipa tanara -Posibilitati de dezvoltare -Salariu motivant Depozitul nostru este in Cal. Vitan, sect.3

 • 3

  Manipulanti

  VALROM INDUSTRIE SRL , cu sediul in Bucuresti, b-dul Preciziei nr 28, sector 6 angajeaza 16 posturi de manipulanti marfuri.Contract de munca full time, pe perioada nedeterminata. Cv urile pe email sau la sediul firmei.

 • 3

  Muncitori Strainatate(diverse domenii)

  Barbati,femei,cupluri pentru STRAINATATE(CEHIA) in fabrici , agricultura,silvicultura,depozite ,constructii,(FATADE,ZIDARI,RGIPSARI etc)lacatuserie,sudura etc .Contract sezonier de munca pe o perioada de pana la un an cu posibilitate de prelungire.plecari in maxim 5 zile de la inscriere.inscrierile se pot efectua si prin telefon.NU SE PERCEP COMISIOANE.TRANSPORT ASIGURAT. PLECARI ZILNIC DIN DIFERITE ZONE ALE TARII.tel.

 • 5

  Manipulant marfa echipamente IT

  Activitatea presupune receptia produselor de la curier si manipularea acestora catre departamentul tehnic. Se vor manipula electrocasnice mici si mijlocii, produse IT sau bricolaj. Compania se afla in sectorul 6, metrou Petrache Poenaru. Program luni-vineri; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Tichete de masa; Prime de sarbatori; Asigurare de sanatate;

 • 27

  Angajam Operatori spalatorie produse textile

  Angajam Operatori spalatorie produse textile Cerinte: Disponibilitate de lucru in 3 schimburi; Oferim: Salariu fix; Tichete de masa; Decont transport. Detalii suplimentare la telefon.

 • 11

  Angajam reprezentant vanzari mobila

  SC MOBILA MAX angajeaza reprezentant vanzari mobila. Punct de lucru: Danielli Design, Bld. Ghencea, Nr. 154, Bucuresti, sector 6 Candidatul Ideal Pentru a face parte din echipa noastră de vânzări, ne dorim de la tine următoarele abilități: Experiență în vânzări Foarte bune abilități de comunicare, negociere și interacțiune cu clienții Orientare către identificarea nevoilor clienților Fire flexibilă, sociabilă, prietenoasă Utilizarea PC-ului - nivel mediu Descrierea jobului Principalele responsabilități: Prezentarea produselor și informarea corectă și completă a clienților în ceea ce privește materialele, accesoriile și sistemele folosite Consilierea clienților într-un mod profesionist cu privire la cele mai bune soluții pentru nevoile lor Întocmirea documentelor necesare finalizării vânzării și livrării produselor Transmirea de informații corecte celorlalte departamente din firmă Respectarea procedurilor interne și o comunicare internă bună Mărirea și dezvoltarea portofoliului de clienți Beneficii: Loc de muncă stabil Mediu de lucru plăcut Salariu fix și comision din vânzări Telefon de serviciu Training și suport în primele luni de angajare

 • 3

  Manipulant marfa echipamente IT

  Activitatea presupune receptia produselor de la curier si manipularea acestora catre departamentul tehnic. Se vor manipula electrocasnice mici si mijlocii, produse IT sau bricolaj. Compania se afla in sectorul 6, metrou Petrache Poenaru. Program luni-vineri; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Tichete de masa; Prime de sarbatori; Asigurare de sanatate;

 • 10

  Angajez baiat pentru magazin accesorii de mobila ( feronerie).

  Daca iti cauti un loc de munca sigur, cu contract individual de munca pe perioada nedeterminta, noi dorim sa ne marim echipa drept pentru care angajam baiat, pentru magazin cu vanzare accesorii de mobila ( feronerie), serios, muncitor si punctual, cu permis de conducere, fara incidente rutiere. Magazinul este situat in zona Bucurestii Noi, parc Bazilescu, intre statiile de metrou Parc Bazilescu si Laminorului. Oferim si solicitam seriozitate. Programul de lucru este de luni pana vineri intre 09.00 - 18.00 Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la nr.de tel.: Anuntul se adreseaza si persoanelor care locuiesc in provincie si nu au posibilitatea de a face naveta, intrucat putem oferi cazare.

 • 32

  SC Angajeaza Personal Mentenanta

  post full-time bonuri de masa prima de paste si de craciun locatie stabila in Bucuresti Sectorul 4 mai multe detalii la telefon

 • 3

  Angăm personal Austria, bărbați și femei sau cupluri, depozit articole textile !

  Angajăm lucrători, bărbați și femei Austria, pentru lucru, depozit textile in zona Viena. Transport și cazare asigurate Gratuit! Salariu net. 2000 euro plată săptămânală! Se beneficiează de contract de angajare Austriac ! Program de lucru a câte 5zile 8ore (săpt) Limba NU este obligatorie ! Mai multe detalii vă pot fi oferite telefonic la nr. de telefon : (Horia Radu)

 • cautam colegii

  Bună ziua. Suntem în căutarea a 2 colegi pentru 2 posturi de manipulant marfa. Pentru 2 rute mobile în București: Cerințe post : Aprovizionare rafturilor Vitrinelor și a tuturor zonelor de vânzare. Actualizarea prețurilor. Execuție FEFO Ce îți oferim : Pachet salarial 3100 lei compus din : Salariu + bonuri de masa + Decont 21 zile de concediu de odihna. Program flexibil. Pregătire. Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon Liviu.

 • Angajam manipulant marfuri (picker)

  Vino alături de noi! Ești dispus să lucrezi doar pe tură de noapte? Îți dorești o echipă pe care te poți baza și alături de care poți crește și învăța în fiecare zi? Noi căutăm un coleg care să ocupe postul de PICKER (manipulant marfuri) Locatie: București, Sector 2, sos. Andronache Rolul tău: - Contăm pe tine că te vei ocupa de pregătirea comenzilor într-un circuit închis - Contăm pe tine că ai abilități minime de calcul numeric - Contăm pe tine că ești deschis să înveți să lucrezi cu echipamentele noastre ( cântar, etc.) Oferta noastră: - Contează pe noi pentru un loc de muncă pe termen lung (contract pe perioadă nedeterminată) - Contează pe noi pentru un pachet salarial atractiv ( 3200 - 3450 net ) - Contează pe noi că îți recompensăm suplimentar orice oră lucrată în plus - Pentru că vei lucra doar pe tură de noapte, contează pe noi că te recompensăm cu un spor de noapte ce va face diferența la salariul de mai sus Abia aștept să ne cunoaștem!

 • 33

  Montator Mobilier sector 6

  MONTATOR MOBILA București sector 6 Angajam baieti dornici sa munceasca in echipa. Munca consta in manipularea marfii si montarea produselor de mobilier. Oferim un loc de munca stabil si de viitor, cu posibilitatea de avansare. Salariul avantajos + bonuri de masa + bonusuri+ al 13-lea salariu. Persoanele interesate pot suna la 

 • 16

  Angajam manipulant marfa (ajutor sofer)

  Cerințe: Persoane care sa trateze locul de munca cu seriozitate; Dorinta de munca. Responsabilități: manipularea rastelelor cu marfa incarcarea in camion din depozitul / descarcarea acestor rastele la magazinele; gestionarea documentelor de insotire a marfii (aviz de marfa / foaie sigiliu / foaie rastele) Oferim: Salariu de baza Bonus de performanta pentru calitate si productivitate; Tichete de masa; Sporuri platite: ore suplimentare, ore de noapte, week-end; Tichete de sarbatori

 • 2

  Angajam manipulant marfa - depozit

  Cerințe: Disponibilitatea de a lucra la o temperatura de 2-4 grade; Persoane care sa trateze locul de munca cu seriozitate; Dorinta de munca. Condiții: Punct de lucru: Depozit Colentina Program de lucru trei schimburi (06:30-14:30, 14:3 ) Salariu fix si bonusuri de performanta Spor ore suplimenatare si de week-end Tichete de masa Prime de sarbatori Abonament medical la o clinica privata Asigurare de viata Transport asigurat de companie ruta 1 (Garbovi - Manasia - Urziceni - Cosereni), ruta2 (Dragoesti - Valea Bisericii - Rosiori - Movilita - Sinesti - Sindrilita - Ganeasa - Cozieni - Afumati) Responsabilități: Incarcare, descarcare, si manipulare marfa; Ambalare si securizare marfa in vederea livrarii; Introducere/ eliberare marfa in/din depozit, pe baza documentelor de intrare/iesire.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti
Salvează căutarea