Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Manipulanti marfa Constanta

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Descărcat produse alimentare și legume-fructe, ingrijire porumbei, diverse activitati gospodărești. La nevoie se asigura cazare si masa.

 • Angajam Manipulant Marfa - Sofer pentru punctul de lucru situat in Constanta. Permis de conducere cat. B obligatoriu. Salariu NET motivant si bonuri de masa. Responsabilitati: - asigura integritatea stocului de produse din depozit; - participa la activitatile specifice depozitului (receptia marfurilor, aranjarea marfurilor, etichetare, pregatirea comenzilor si verificarea livrarilor); - asigura pastrarea materialelor pe sortimente, tipuri si dimensiuni, in conditii corespunzatoare; - elibereaza marfurile in baza notelor de comanda aprobate; - ia masuri de mentinere a stocurilor in limitele optime; - transporta marfa la clienti cu masina societatii. Cerinte: - cunostinte privind managementul stocurilor; - creativitate si spirit de initiativa; - experienta in domeniul materialelor de constructii si in domeniul produselor metalurgice poate constitui un avantaj; - detinerea permisului ISCIR pentru stivuitoare, poate constitui un avantaj. Oferta (bonusuri, beneficii): - post permanent de tip full-time in cadrul unei companii lider la nivel national; - lucrul in cadrul unei echipe tinere si dinamice; - program de instruire la locul de munca; - pachet salarial motivant, bonusuri si prime in functie de performante; - posibilitate dezvoltare profesionala, promovare in cadrul firmei. Descrierea companiei: Compania Stift Lux Design, a fost infiintata in anul 1997 la Bucuresti, specializandu-se in executia de lucrari din fier forjat. Inca de la inceput, am contribuit la dezvoltarea domeniului si culturii fierului forjat in Romania, reinnoind interesul pentru lucrari de cea mai inalta calitate. In anul 2005, Stift Lux Design a fost prima companie romaneasca care a inceput sa comercializeze elemente din fier forjat, venind in sprijinul atelierelor cu o gama larga de produse semifabricate la preturi avantajoase. Astfel, am contribuit decisiv la cresterea pietei fierului forjat in Romania, facand fierul forjat mai accesibil consumatorului final. La momentul actual, suntem cunoscuti ca fiind unul dintre cei mai importanti producatori si importatori de elemente din fier forjat din Romania si Republica Moldova. Oferta noastra insumeaza peste 3000 de articole disponibile in stoc si deservim intreaga tara printr-o retea de 14 depozite proprii. Obiectivul nostru este satisfacerea cat mai bine a cerintelor si nevoilor clientilor nostri si oferirea produselor de calitate superioara la preturi competitive. Stift Lux Design imbunatateste permanent calitatea serviciilor, dezvolta noi produse si creeaza in continuare noi tendinte in domeniul fierului forjat. www.stift.ro

 • 1

  Dobrogea |Grup S.A., societate comerciala cu capital 100% privat, producator a unei vaste game sortimentale de produse de panificatie, patiserie, produse congelate, angajeaza muncitor necalificat-incarcator, descarcator Obiectivul postului : Realizarea activită ilor de încărcare descărcare/ manipulare a materiilor prime, a ambalajelor, produselor finite în depozit/magazie, în locuri amenajate în func ie de condi iile de depozitare inscrip ionate pe ambalaj , respectând respectând cu stricte e disciplina în muncă i de igienă. Cerintele postului: Studii -gimnaziale Domiciliu : - Mun. Constanta sau localitati limitrofe Beneficii: * pachet salarial atractiv; * tichete de masa; * prima de vacanta; * asiguram transportul la si de la punctul de lucru ae firmei, pentru personalul cu domiciliul in afara Mun. Constanta; * contributii catre stat achitate in termenul legal, oferind astfel garantia completarii vechimii in munca precum si asigurari de sanatate pentru persoanele aflate in intretinerea persoanelor ce devin salariati ai firmei Persoanele interesate pentru a aplica la acest post, sunt rugate sa completeze formularul http://dobrogeagrup.ro/angajam/, privind politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal, conform legislatiei aplicabile in domeniu.

 • 26

  SC Romtextil SA Constanta cu sediul in Constanta, Bulevardul Aurel Vlaicu, Nr125, angajeaza manipulant marfuri generale. Programul de lucru este de 8 ore. Se asigura o masa calda la pranz. Solicitantii trebuie sa aiba domiciliul in Municipiul Constanta. Mai multe informatii la sediul firmei sau la tel 0241516158

 • 8

  Angajam manipulant in depozit de profile Pvc.Salariu net cu bonuri de masa este de 2300 lei,program L-V de la 8:30-17:30,o ora pauza de masa,si sambata de la 8:30-14:00.

 • Salveaza cautarea