Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Constanta

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Pentru Germania Muncitor depozit logistica Limba Germana sau Engleza Munca de Luni pana Vineri Contract , ameldung , asigurare pe Germania 1500 net Cazare contra cost 300 .

 • 1

  Executam lucrari de strungarie si lacatuserie de mare precizie. Atelier dotat cu utilaje ce asigura o calitate superioara a lucrarilor.

 • 9

  Dega Motors Group din Constanta Bd. Aurel Vlaicu nr 186 ( membra a retelei Motrio , marca a Grupului Renault) , angajeaza vopsitor, pregatitor vopsitor auto, mecanic, ajutor mecanic si ajutor tinichigiu . Detalii la telefon 0744654549 - Diradurian Eduard sau la sediul nostru!

 • 2

  societatea Beta instal constanta autorizata in proiectarea si executia instalatiilor de gaz natural angajeaza instalator de instalatii de gaz sau orice tip de instalator (termice,sanitare,etc).depunerea CV ului se poate face la adresa firmei Constanta aleea Dispensarului nr.10 complex Ciresica Orizont sau la telefon/fax 0241670412 sau beta.instal@yahoo.com

 • Compania: SIMMIT MPwr SRL Loc de muncă: Olanda, lângă granița cu Germania, (angajator Olandez) Ocupație: Full Time Salariu: Aprox. 2150 / lună DESCRIEREA OFERTEI Cerințe: Unul din Doi cel puțin, să vorbeasca satisfăcător în Engleză (nivel mediu, B1/B2) Formare profesională finalizată de constructor structuri din beton prefabricat (m/f/d), sau calificare similară Nu este necesar Certificatul de siguranță în muncă B-VCA. Condiții: Angajatorul va aranja un contract de muncă olandez prin care vor fi asigurate alocația de pensie, impozite și alte plăți impuse de legislația UE. Angajatorul oferă haine de protecție, pantofi și tot ce este necesar pentru a munci în condiții de siguranță! Condiții contractuale Salariul net este 493 pentru 50 de ore lucrate pe săptămînă și este o sumă netă/săptămână (aprox. 2150 /lună) Plata se efectuează în fiecare săptămână, săptămâna următoare după săptămâna lucrată. Cheltuielile de călătorie din România în Olanda sunt decontate în salariul săptămânal. Transportul local de la locul de cazare la muncă și înapoi, în raza a 20Km, sunt în sarcina angajatului. Notă: Angajatorul preferă să mergeți la muncă în Olanda cu autoturismul personal pentru transport local de la locuință la locul de muncă și înapoi. Cazarea este asigurată/plătită de Angajator, singur în cameră.. Cazare este de regulă într-o rază de 20 km de la locul de muncă, transportul local fiind în sarcina angajatului. Standard proiect: contractul de muncă este pe o perioadă nedeterminată (de lungă durată). Responsabilități: pregătirea cofrajelor pentru producție măsurarea și poziționarea pieselor incorporabile conform proiectului introducerea, compactarea si post-tratarea betonului prelucrarea finală a suprafețelor Dacă sunteți interesat și aveți calificările necesare, trimiteți Curriculum Vitae (CV) și copii ale cărții de identitate și permisului de conducere auto către SIMMIT MPwr.

 • 5

  Firma de reparatii nave angajeaza urgent tehnicieni repartii nave / sau motoare , cu experienta practica de tehnicieni service ! Experienta de minim 5 ani , cunosterea limbii engleze , cunosterea PC-ului. Experienta relevanta in domeniul navelor/santierolor navale si sau activarea intr-o firma concurenta , produce o crestere a salariului net cu 10 %. C/V-ul se trimite la email hr@ships-repairs.com; manager@ships-repairs.com cat si relatii de telefon 0735/229.117 CD/EST

 • Compania: SIMMIT MPwr SRL Loc de muncă: OLANDA. lângă granița cu Germania (angajator Olandez) Ocupație: Full Time Salariu: Aprox. 2150 / lună DESCRIEREA OFERTEI Cerințe: Unul din Doi cel puțin, să vorbeasca satisfăcător în Engleză (nivel mediu, B1/B2) Nu este necesar Certificatul de siguranță în muncă B-VCA. Certificat formare profesională de constructor structuri din beton prefabricat (m/f/d), sau calificare similară Condiții: Angajatorul va aranja un contract de muncă olandez prin care vor fi asigurate alocația de pensie, impozite și alte plăți impuse de legislația UE. Angajatorul oferă haine de protecție, pantofi și tot ce este necesar pentru a munci în condiții de siguranță! Condiții contractuale Salariul net este 493 pentru 50 de ore lucrate pe săptămînă și este o sumă netă/săptămână (aprox. 2150 /lună) Plata se efectuează în fiecare săptămână, săptămâna următoare după cea lucrată. Cheltuielile de călătorie din România în Olanda sunt decontate în salariul săptămânal. Transportul local de la locul de cazare la muncă și înapoi, în raza a 20Km, sunt în sarcina angajatului. Notă: Angajatorul preferă să mergeți la muncă în Olanda cu autoturismul personal pentru transport local de la locuință la locul de muncă și înapoi. Cazarea este asigurată de Angajator, cu propriul pat și spațiu pentru a stoca lucrurile personale, singur în cameră. Cazare este de regulă într-o rază de 20 km de la locul de muncă, transportul local fiind în sarcina angajatului. Standard proiect: contractul de muncă este de lungă durată. Responsabilități: pregătirea cofrajelor pentru producție măsurarea și poziționarea pieselor incorporabile conform proiectului introducere, compactare si post-tratare a betonului prelucrare finală a suprafețelor Dacă sunteți interesat și aveți calificările necesare, adăugați o copie a cărții de identitate la Curriculum Vitae (CV) și aplicați la SIMMIT MPwr.

 • 7

  Societate autorizata in domeniul sistemelor antiefractie angajeaza tehnicieni sisteme de securitate, retele de calculatoare, IT. Descrierea postului: instalare, configurare si mentenanta sisteme antiefractie (CCTV si alarma), mentenanta retele de calculatoare. Permis de conducere categoria B. Experienta in domeniu reprezinta un avantaj. Salariu motivant bazat pe performanta. Oras Constanta.

 • 1

  Mecanic auto, ofer servicii de revizii, constatări, reparatii.. Preturi corecte. Telefon: 0761880751

 • 7

  Dega Motors Group din Constanta Bd. Aurel Vlaicu nr 186 ( membra a retelei Motrio , marca a Grupului Renault) , angajeaza vopsitor, pregatitor vopsitor auto, mecanic, ajutor tinichigiu . Detalii la telefon 0744654549 - Diradurian Eduard sau la sediul nostru!

 • 1

  Urgent angajam lacatus mecanic cu experienta in tabla si tubulatura. Oferim: contract de munca pe durata nedeterminata, salariu intre 2500 - 3000 lei NET, tichete de masa in valoare de 20 lei/zi, decontarea transportului pentru persoanele din afara localitatii Constanta. Relatii la tel.0787.256.872, luni-vineri: 09,00 - 16,00

 • 3

  Nivelul carierei Middle (2-5 ani), Senior (5-10 ani) Tip job Full time / Anunt ce permite munca la distanta Limbi vorbite engleză – constituie un avantaj Adresa Constanta Recrutez candidati dispusi sa se relocheze Da Posturi disponibile 4 Salariu Brut : 650 € – 1000 € Rolul tau in companie o intocmirea necesarului de materiale si echipamente; o efectuarea de cablaje si montarea echipamentelor de securitate; o instalarea si programarea a echipamentelor de securitate; o mentinerea in buna functionare a echipamentelor de securitate prin efectuarea de verificari periodice; o intocmirea documentelor specifice, procese verbale, fise de interventie, jurnale de service, etc. Profilul tau o Experienta anterioara de minimum trei ani in instalare si service Sisteme de Securitate si Siguranta; o Absolvent studii cu profil tehnic: constructii, instalatii, telecomunicatii, energetica, electrica, etc; o Certificare ARTS - constituie avantaj; o Cunoasterea sistemelor de securitate si siguranta de la marii producatori de profil; o Stapanirea legislatiei, normativelor și standardelor aplicabile; o Alte cunostinte in domenii de activitate conexe (Ex. HVAC, automatizari, BMS, instalatii electrice) sunt apreciate si retribuite suplimentar; o Abilitati de organizare, responsabilitate, punctualitate, atentie distributiva si initiativa; o Meticulozitate, atentie la detaliu, acuratete si lucru eficient in echipa; o Sa fie serios, responsabil si sa respecte standardele de lucru; o Sa dispuna de o buna capacitate de organizare, invatare si adaptare; o Apt pentru lucru la înălțime. Ce iti oferim o Salariu competitiv, la nivelul celor mai bune companii din piata romaneasca de profil; o Contract individual de munca incheiat pentru perioada nedeterminata; o Bonus pentru realizari personale deosebite (proiecte speciale, certificari si specializari avansate); o Program flexibil de lucru; o Training, formare continua in pas cu evolutia sistemelor pe care le instalam si a tehnologiilor pe care le promovam; o Avansare rapida in functie de competentele tale si implicarea in activitatea companiei. Descrierea companiei Cu o experienta de peste 25 de ani in instalatii de curenti slabi, suntem o firma cu personal tanar, ambitios si dornic de afirmare. Clientii ne apreciaza pentru promptitudine, profesionalism si rapiditate si noi ne respectam angajatii.

 • 2

  Nivelul carierei Middle (2-5 ani), Senior (5-10 ani) Tip job Full time / Anunt ce permite munca la distanta Limbi vorbite engleză Adresa Constanta Recrutez candidati dispusi sa se relocheze Da Posturi disponibile 2 Salariu Brut : 750 € – 1500 € Rolul tau in companie o Analizarea cererilor de oferte aparute si studierea documentatiei (caiete de sarcini, memoriu tehnic, fise de date, planuri); o Identificarea produselor si realizarea ofertei tehnico-comerciale din punct de vedere al raportului calitate/pret pentru sistemele de securitate si siguranta (supraveghere video, detectie efractie, securitate perimetrala, control acces, interfonie, detectie/stingere incendiu, voce-date, sonorizare, adresare publica, monitorizare si control, solutii parcarii, BMS, etc.) o Contribui cu sugestii si initiative la imbunatatirea si eficientizarea activitatii companiei, pentru cresterea calitatii serviciilor sale; o Instalare, PIF-uri si service sisteme electronice de Securitate Profilul tau o Experienta anterioara de minimum trei ani in instalare si derulare contracte de antrepriza Sisteme de Securitate si Siguranta; o Absolvent studii cu profil tehnic: constructii, instalatii, telecomunicatii, energetica, electrica, etc; o Certificare ARTS - constituie avantaj; o Cunoasterea sistemelor de securitate si siguranta de la marii producatori de profil; o Cunostinte excelente a proceselor, practicilor si principiilor de lucru in achizitii; o Stapanirea legislatiei, normativelor și standardelor aplicabile; o Cunostinte solide: MS Office, AutoCad, WinDev; o Alte cunostinte in domenii de activitate conexe (Ex. HVAC, automatizari, BMS, instalatii electrice) sunt apreciate si retribuite suplimentar; o Abilitati de organizare, responsabilitate, punctualitate, atentie distributiva si initiativa; o Meticulozitate, atentie la detaliu, acuratete si lucru eficient in echipa; o Sa fie serios, responsabil si sa respecte standardele de lucru; o Sa dispuna de o buna capacitate de organizare, invatare si adaptare; o Apt pentru lucru la înălțime. Ce iti oferim o Salariu competitiv, la nivelul celor mai bune companii din piata romaneasca de profil; o Contract individual de munca incheiat pentru perioada nedeterminata; o Bonus pentru realizari personale deosebite (proiecte speciale, certificari si specializari avansate); o Program flexibil de lucru; o Training, formare continua in pas cu evolutia sistemelor pe care le instalam si a tehnologiilor pe care le promovam; o Avansare rapida in functie de competentele tale si implicarea in activitatea companiei. Descrierea companiei Cu o experienta de peste 25 de ani in instalatii de curenti slabi, suntem o firma cu personal tanar, ambitios si dornic de afirmare. Clientii ne apreciaza pentru promptitudine, profesionalism si rapiditate si noi ne respectam angajatii.

 • 8

  CV-URILE SE VOR TRIMITE PE ADRESA DE E-MAIL Nivelul carierei Middle (2-5 ani), Senior (5-10 ani) Tip job Full time / Anunt ce permite munca la distanta Limbi vorbite engleză – constituie un avantaj Adresa Constanta Recrutez candidati dispusi sa se relocheze Da Posturi disponibile 4 Salariu Brut : 650 € – 1000 € Rolul tau in companie o intocmirea necesarului de materiale si echipamente; o efectuarea de cablaje si montarea echipamentelor electrice si automate; o instalarea, programarea si PIF –uri a echipamentelor electrice si automate; o mentinerea in buna functionare a echipamentelor electrice si automate prin efectuarea de verificari periodice; o intocmirea documentelor specifice, procese verbale, fise de interventie, jurnale de service, etc. Profilul tau o Experienta anterioara de minimum trei ani in instalare si service instalatii electrice joasa tensiune pentru constructii civile si industriale (montare corpuri de iluminat, montare doze de conexiuni si de aparataj electric, montare tablouri electrice, montare tuburi PVC, pat de cabluri, conductori de impamantare, sistem paratrasnet, remediere instalatii electrice) si automatizari electrice. o Executa probe si verificari la aparatajul electric si accesorii; o Absolvent de scoala profesionala sau studii tehnice. Specializare: electrician, energetic, telecomunicatii; o Autorizatie ANRE constituie avantaj, dar nu este obligatorie o Abilitati de organizare, responsabilitate, punctualitate, atentie distributiva si initiativa; o Meticulozitate, atentie la detaliu, acuratete si lucru eficient in echipa; o Sa fie serios, responsabil si sa respecte standardele de lucru; o Sa dispuna de o buna capacitate de organizare, invatare si adaptare; o Apt pentru lucru la înălțime. Ce iti oferim o Salariu competitiv, la nivelul celor mai bune companii din piata romaneasca de profil; o Contract individual de munca incheiat pentru perioada nedeterminata; o Bonus pentru realizari personale deosebite (proiecte speciale, certificari si specializari avansate); o Program flexibil de lucru; o Training, formare continua in pas cu evolutia sistemelor pe care le instalam si a tehnologiilor pe care le promovam; o Avansare rapida in functie de competentele tale si implicarea in activitatea companiei.

 • 5

  Angajam muncitor calificat in domeniul intretinerii de ascensoare in Constanta, absolvent scoala profesionala sau liceu tehnic. Tel 0721 368 425

 • 1

  Angajez electromecanic mententanta jocuri de agrement pentru zona Litoral sud.Experienta in domeniul electric poate fi un avantaj

 • 2

  Reprezentanta Peugeot Constanta, angajam mecanici si electricieni auto, Oferim salariu motivant, conditii de munca foarte bune, program luni-vineri.Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!

 • 1

  SigmaLux design angajeaza tamplar montator mobila la comanda in teren. Programul de lucru este de 8 ore de luni pana vineri. Salariul este de 3000 roni net plus carte de munca.

 • 3

  Service Auto Constanta angajeaza in conditii atractive salariale -tinichgii auto -pregatitori auto -vopsitori auto -consilier service

 • 39

  -specialist telecomunicatii/it help desk -senior specialist în electronică offshore/drilling (calificare tehnică superioară Automatizare și informatică aplicată cu experiență dovedită minim 5 ani în sisteme de foraje offshore) -ingineri constructori -soferi categoria D experinta pe autocar (+ categ. CE ), atestat marfa si persoane, card tahograf cu domiciliul in Constanta/Navodari imprejurimi -stivuitoristi (ISCIR) -operatori statie beton -laborant statie beton -functionar administrativ statie betoane -soferi cifa -pompa beton -operatori utilaje terasiere -fierari betonisti -dulgheri -muncitori necalificati Experienta pe un post similar minim 2 ani, calificare in domeniu -8 ore/zi L-V Oferim transport Telefon

 • Salveaza cautarea