Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Manipulanti marfa Iasi Iasi

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 17

  Manipulant marfa depozit covoare

  Descriere Cautam persoana responsabila, serioasa, dispusa la efort fizic pentru depozit de covoare. - Program de lucru: Luni-vineri, de la 08.00-17.00( cu 1 ora pauza de masa). Sambata, Duminica si sarbatori legale -liber Atributii: -Manipularea covoarelor in depozit; -Incarcarea si descarcarea masinilor cu marfa(covoare); Beneficii: - decontare transport, tichete de masa De ziua ta de nastere sarbatoresti in familie, pentru ca noi iti dam o zi libera platita.

 • 30

  Angajam lucratori in depozit.

  Daca ai experienta in distributie,esti comunicativ,organizat,ai prezenta de spirit,esti obisnuit cu lucrul in echipa,te asteptam la Adison Company,firma in plina expansiune, importator si distribuitor regional de produse de uz casnic,menaj,papetarie,jucarii,detergenti si cosmetice(distribuitor SANO). Principalele sarcini pentru postul de lucrator in depozit sunt: -descarcarea, receptia, depozitarea, pregatirea marfii pt. livrare si incarcarea marfii in masinile de livrare. -participarea la procesele de inventariere. Deplasarea din zona de domiciliu(raza orasului Iasi),la depozit si inapoi se face cu mijloacele de transport ale firmei.

 • Manpower recruteaza muncitor necalificati cu relocare si cazare in Israel!

  O companie mare de apărare angajează lucrători necalificați pentru a lucra în producția pe linie de productie din fabrică. Candidatul ideal este sănătos, în formă, munca implică multe ore de stat în picioare pe linia de producție, într-un mediu natural (sală hangar). Munca se desfășoară în schimburi, inclusiv în schimbul de noapte și implică manipularea ocazională a obiectelor grele (15-20 kg). Perioada minimă de contract este de 12 luni, cu un perioadă de probă de trei luni. Salariul este cuprins între 1500-3000 de EURO NET pe lună, în funcție de numărul de ore suplimentare lucrate. Transportul aerian și terestru, cazarea în Israel, concediul plătit, îmbrăcămintea, echipamentul, mesele la locul de muncă și pensia sunt asigurate. Se ofera posibilitatea de promovare pe alte functii! Daca sunteti interesat, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0729 800 720.

 • 13

  Manipulant marfa

  Profilco RO, depozit de profile din aluminiu si accesorii angajeaza manipulant marfa. programul este luni-vineri 08:00-17:00

 • 17

  muncitor necalificat

  Cerinte seriozitate si implicare fara vicii (alccol) Descrierea jobului lucrator in productia de tigla metalica operatiuni de debavurare operatiuni de sablare Ce iti oferim: Pachet salarial motivant: Tichete de masă; Transport decontat; Prime de sarbatori Program de lucru de L-V de la 8:00-17:00 Traininguri cursuri si calificare organizate la nivel de companie. Despre companie Compania Caretta a fost înființată în anul 2006. Suntem printre cei mai importanti producatori de sisteme complete de acoperisuri, garduri metalice si elemente de inchidere pentru hale metalice din Romania. Misiunea noastra este sa construim o companie automatizata, durabila si digitalizata, oferind un mediu de dezvoltare unde oamenii isi valorifica potentialul, contribuind la satisfactia clientilor si la propria lor realizare profesionala. Sediul societatii si sectiile de productie sunt situate in localitatea Tomesti, soseaua Iasi-Tomesti, DN28

 • 63

  Angajam in Olanda femei si barbati in productia de flori 2024

  Pentru o companie din nordul Olandei, recrutăm și selectăm personal (femei, bărbați, cupluri) pe postul de muncitor într-o seră de trandafiri. Activitățile se desfășoară în interior, la temperaturi normale, în depozitul serei sau efectiv în seră. Este nevoie de personal pe tot procesul de producție al serei: sortat, plantat, împachetat, făcut buchete, cules, depozit, logistică etc. Locul de muncă este foarte activ. SE CERE: vorbirea limbii engleze posibilitatea de a munci zilnic în picioare permisul de conducere reprezintă un avantaj (nu este obligatoriu).. SE OFERĂ: loc de muncă într-un colectiv plăcut cazare în case, cu toate utilitățile incluse (electricitate, internet, apă curentă, televiziune) 100 EUR săptămână persoană asigurare de sănătate aprox 33,51 EUR săptămână transport gratuit de la cazare la locul de muncă identitate olandeză, cont bancar olandez contract flexibil de muncă, se asigură 40 ore pe săptămână (full-time) și ore suplimentare salarizare săptămânală direct în contul bancar FĂRĂ TAXE SAU COMISIOANE! Detalii suplimentare la numerele de telefon.

 • 4

  Angajam Manipulant marfa - pentru Iasi

  Cautam coleg pentru postul de Manipulant marfa in depozit pe masina - pentru distributie produse alimentare in Iasi SE OFERA: -program de lucru luni-vineri, orar 8-16 -contract de munca pe durata nedeterminata -salariu si bonusuri din vanzarile depozitului CERINTE: -domiciliul in Iasi sau zona limitrofa -persoana harnica CV- urile se pot trimite la adresa de mail din anunt folosind butonul Trimite mesaj. Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul de telefon .

 • 1

  Functionar comercial

  Candidatul Ideal: - Studii superioare in Comert, Economie; - Competențe digitale - Pachet Microsoft Office; - Cunoştinţe de contabilitate primară reprezinta un avantaj; Descrierea jobului: - Verifica si intocmeste documentelor comerciale (facturi, avize, etc), conform procedurilor interne ale companiei; - Arhiveaza si gestioneaza documentele comerciale ale companiei; - Mentine legatura cu clientii si furnizorii in vederea obtinerii documentelor comerciale necesare; - Intocmeste diverse rapoarte interne; Oferim: - salariu atractiv - prime si bonusuri functie de realizari - tichete de masa - posibilitate de dezvoltare in cariera.

 • 1

  Manipulant depozit

  Sc Cabo Center Srl deținător al magazinului online caută coleg pentru poziția de manipulant în depozitul aflat in sat Uricani comună Miroslava județ Iași. Program de lucru: Luni Vineri 9:00 - 17:00. Salariul pornește de la 3000 ron Poziția: Manipulant depozit Responsabilități: - Recepționarea, verificarea și gestionarea stocurilor de marfă în depozit. - Pregătirea comenzilor și ambalarea corespunzătoare a produselor pentru expediere. - Monitorizarea și raportarea nivelurilor de stocuri pentru a asigura disponibilitatea produselor. Cerințe: - Experiență anterioară în gestionarea stocurilor sau în domeniul logistic. - Abilități organizatorice excelente și atenție la detalii. - Capacitatea de a lucra eficient într-un mediu dinamic. Așteptăm CV-ul dvs. la adresa de e-mail:

 • 1

  Angajam manipulant marfa depozit produse metalurgice

  NETINVEST S.R.L. Iasi angajeaza manipulant marfuri pentru depozitul de produse metalurgice situat in Iasi, B-dul Chimiei, nr.14. Detalii la sediul firmei, la numarul de telefon: sau .

 • 6

  Manipulant depozit produse alimentare

  Angajam manipulant marfa in Siraj- Stand cu produse alimentare. Program : Luni-Vineri: 7:00- 16:00 Sambata : 7:00-15:00 Duminica liber. Pentru mai multe detalii sunati la . .

 • 17

  Angajam Lucratori in depozit productie - Iasi

  Ne pregătim să deschidem o fabrică nouă pentru producția de produse profesionale de curățenie si angajam persoane harnice si responsabile. Oferta noastra de angajare vine cu promisiunea unui loc de munca sigur, salariu oferit la timp, o locatie noua echipata pentru a oferi confort. Ce vei face: Descărcări materii prime, ambalaje, sortarea recepțiilor primite; Cântărirea materiilor prime și aducerea ambalajelor în zona de procesare; Vei pregăti marfa pentru livrare clienți; Cerinte: Atent, serios, responsabil; Disponibilitate de lucru in 2 schimburi. Beneficii: Transport asigurat pe raza orașului Iași la sediul din Parc Industrial Miroslava Salariu la timp + bonuri de masă de 40 lei zi Reducere la achiziția de produse de curățenie Misavan

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Iasi

Localități

Iasi
Salvează căutarea