Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Manipulanti marfa Suceava doar cu poze

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  O diplomă de calificare,înseamnă mai multe șanse în găsirea unui loc de muncă , mai bine plătit. In colaborare cu Patronatele din Romania , organizăm cursuri de calificare,autorizate de Ministerul Muncii și Ministerul educației ,in meserii cerute pe piața muncii. in curând incepe cursul de STIVUITORISTde scurtă durată (o lună și jumătate ) , două treimi fiind practica Costul este de 1200 lei Plata in rate Sprijinim angajarea cursanților Program flexibil .. Lectori cu experiență Asigurăm baza materială și teoretică De ce să ne alegi pe noi ? Pentru că avem o experiență de 21 de ani in calificarea adulților și aproximativ 15 000 de absolvenți . In acest moment mai organizăm cursuri de SUDOR CONSTRUCTOR AGENT SECURITATE BUCATAR OSPATAR BARMAN LUCRĂTOR COMERCIAL MĂCELAR BRUTAR COFETAR PATISER FRIZERIE COAFURA MANICHIURA PEDICHIURA STILIST PROTEZIST UNGHII CROITOR CONFECȚIONER INFIRMIERA TEHNICIAN MASEUR ȘI REFLEXOTERAPIE INFORMAȚII SUPLIMENTARE LA TF INTRE 9.00 - 19.00 SCOALA DE MESERII Mulțumim !

 • 4

  Societate Comercială din Fălticeni angajăm sudor ( electrozi si avantaj argon ) și taietor autogen pe perioadă nedeterminată la depozit de fier si materiale fieroase. Se oferă salariu motivant . Program de la 8 la 17 de luni pana vineri. Cerințe: seriozitate, corectitudine, implicare si fără alcool in timpul programului. Salariul se discută față în față. Pentru mai multe detalii sunați la sau la pentru a stabili o întâlnire în vederea discuției.

 • Societate comerciala din Falticeni , angajam pe perioada nedeterminata manipulant marfuri / muncitor necalificat. Cerinte : Seriozitate Fara bautura in timpul programului Corectitudine Se ofera : Salariu fix atractiv ( negociabil la interviu ) + plata suplimentara daca e nevoie de stat dupa program. Negociere salariala. Siguranta locului de munca. Detalii in vederea stabilirii unui interviu la sau la .

 • Salveaza cautarea