Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori productie Bistrita-Nasaud

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Cautam persoane serioase si responsabile pentru a ne ajuta cu procesarea carnii de vita si de porc (taiere, transare, etichetare/ambalare) in abatoarele noastre din Germania. Daca iti doresti un loc de munca sigur si stabil, iata ce asteptam de la tine: - Seriozitate, onestitate si responsabilitate; - Disponibilitate de a lucra in doua schimburi (8-10 ore/zi, cu minim 2 pauze a cate 30 de minute); - Disponibilitatea de a lucra in temperaturi scazute si in picioare; - Experienta nu este obligatorie, dar dorinta de a invata, da! Ce iti oferim? - Contract de munca , card de sanatate, se indeplinesc toate cerintele legale de angajare; - Salariu pornind de la 11.00 euro/ora brut - pana la 14.50 euro/ora brut; - Cazare contra-cost de la 150 la 250 de euro/luna cu toate cheltuielile incluse; - Transport contra-cost de la cazare spre abator (intre 50 si 70 euro/luna), daca este cazul; - Echipament de lucru gratuit; - Consiliere si suport in limba romana pentru indeplinirea tuturor formalitatilor (inregistrarea adresei, obtinerea cardului bancar etc.) daca este cazul; - Conditii de munca sigure si echitabile; Vion este unul dintre cei mai importanți producători de carne, produse din carne și produse alternative vegetale la nivel internațional, cu fabrici și abatoare în Germania și Olanda. La baza succesului nostru stau oamenii, de aceea in toate locatiile noastre acordam o atentie deosebita conditiilor de munca echitabile si bunastarii angajatilor nostri. Asteptam cu entuziasm sa te cunoastem si iti stam la dispozitie pentru orice intrebare la numarul (Maria Motoi).

 • 5

  Polimed Com SRL Bistrita angajeaza : MUNCITORI CALIFICATI/NECALIFICATI Responsabilită ile postului : - manipularea si utilizarea masinilor si materiilor prime folosite in productie Cerinte: - studii generale/profesionale/ medii - disponibilitate pentru lucrul in schimburi Beneficii: - salariu negociabil - tichete de masă - prime de sărbători - un loc de muncă stabil intr-o companie românească Dacă e ti intresat trimite CV-ul pe adresa de e-mail: , sau sună la numărul de telefon

 • 5

  Angajăm Operatori prelucrare mase plastice: confectionare ambalaje (femei si barbati) Responsabilitati : - Supravegherea functionarii echipamentului din procesul de productie; - Alimentarea utilajului conform retetei stabilite.; - Identificarea si semnalarea eventualelor neconformitati de proces. De ce sa te alături echipei noastre ? Pentru că oferim : Un loc de muncă stabil Un salariu atractiv negociabil Tichete de masă Prime cu ocazia sărbătorilor Dacă te-am convins . te a teptăm cu un CV la adresa de e-mail : Sau doar sună la :

 • 1

  GREEN FACTORY ! Mobila la comanda ! Angajam Tamplar si Montator Mobila, Ne gasiti de la 9:00 la 16:00 , in Bistrita , pe str.Zefirului , nr.17.A, la stanga , cat si la tel. .

 • 6

  SC angajeaza operatori cnc,comanda fanuc,necesita experienta si seriozitate

 • 35

  Cautam pentru firma colaboratoare din Germania, barbati cu varsta cuprinsa intr-e 18-50 de ani, conditie fizica buna, pentru munca in depozit incarcare descarcare colete si pachete. - Contract de munca oferit pe termen de 3-9 luni cu prelungire. -Cazare asigurat din partea firmei GRATUIT. - Salarizare de 10,88 brut/ora program de munca flexibil si pentru ore suplimentare, se lucreaza 6 zile din 7, 3 schimburi. Plecari in cateva zile de la inscriere. Nu se cere cunostinta de limba germana si nici vaccin Anti Covid Inscrierile se fac personal la sediul societatii noastre in Targu Mures. Mai multe detalii va oferim la nr de telefon intre orele 09:00-18:00 de luni-sambata.

 • 26

  Fabricile de produse finite din carne si preparate din carne din Germania - Redha - angajeaza femei si barbati necalificati la impachetare - etichetare.-vidare diferite produse finite din carne. - Se ofera contract de munca pe perioada de 3 luni cu posibilitate de prelungire - Se ofera echipament de lucru - Salar 10,88-11,00 euro brut/ ora + orele suplimentare, plus 25% in plus tura de noapte. - Cazarea este asigurat din partea societatii angajatoare, dotate cu toate cele necesare pentru confortul muncitorului contra cost - Program de lucru 9-12 ore / zi ,duminica zi libera . - Plecarile se fac saptamanal , limita de varsta 18-50 ani, nu se cere limba germana, si nici vaccin. Dosarele se depun personal la sediul societatii noastre in Targu Mures in limita locuriilor disponibile. Mai multe informatii la 0479901496 intre orele 9-18 de luni -vineri.

 • 8

  Societate comerciala,cu sediul in Bistrita,angajeaza pentru colaboratorii sai din strainatate,vopsitori industriali,nu se percepe comision

 • Centana Com angajeaza lucratori in fabrica de lapte din Parcul Industrial Sarata. Conditii avantajoase. Pachet salarial atractiv. Se acorda tichete de masa. Transportul se deconteaza. Program flexibil. Relatii la telefon:

 • 2

  Firma germana angajează 4 Baieti pt munca cu flexu și polizoru Vin piese auto din turnătorie și bravura ce rămâne se șlefuiește Se oferă 8,5 euro net pe ora Cazare asigurata doi in camera Nu se cere experiența Pt mai multe detalii rog telefonic Plecare urgenta !Cu stima Adrian

 • 1

  Sarcinile tale: Citirea și respectarea instrucțiunilor de lucru Inserarea firelor în bloc/mufă Bandajarea firelor Montarea clip-urilor pe ramuri Respectarea standardelor și cerințelor de calitate Competențele tale: Absolvent studii medii Responsabilitate și spirit de echipă Disponibilitatea de a lucra în schimburi

 • Angajam operatori asamblare pentru o fabrica din BISTRITA CERINTE 8 clase sau profesionala Disponibilitate pentru lucru in schimburi BENEFICII Salariu fix + Tichete de masa Bonus de prezenta, de productivitate, spor noapte Prime Paste, Craciun PROGRAM: 8 ore/zi, 2 sau 3 schimburi TRANSPORT GRATUIT!!!

 • Firma Robedi Metal Consult SRL, angajeaza sudor; Salariu motivant si mediu de lucru foarte placut; Un singur schimb; Tichete de masa;

 • 2

  Angajam barbat sau femeie la atelier, cu varsta cuprinsa intre 30-50 ani. Program 08 - 17. Sambata program scurt. Salarul porneste de la 2500 lei bani in mana. Angajarea se face cu carte de munca. Nu necesita experienta. TEL , intre 08.00 - 17.00 de luni pana vineri.

 • 7

  Partenerii nostri din Germania angajeaza persoane cu o varietate mare de meserii. Sortator sticle, lucrator la fabrica de ciocolata, stivuitor, operator masina fabricarea de usi, lucrator ambalare, lucrator in depozit la rafturi, sudor, lucratori la mobila, zugravi, operatori CNC, lucrator la presa, operator freza CNC, brazer, tamplari pardoseri, electricieni, dulgheri, montatori remorci. Saptamanal primim noi locuri de munca. Daca nu gasiti locul de munca cautat nicio problema, spuneti ce doriti si va cautam. Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati. Adrian Hlinca -

 • 1

  SC Metal-Steel-Art angajeaza muncitor necalificat, in domeniul constructiilor metalice.Salar atractiv+bonuri de masa, decont transport acolo unde este cazul.

 • 4

  Societatea PRO ALGOR COM SRL angajeaza personal necalificat pentru fabricarea cutiilor de carton si sofer profesionist. Pentru informatii suplimentare puteti suna la nr. de tel.

 • Salveaza cautarea