Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Operatori productie Bistrita-Nasaud - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 21

  Angajam vopsitor industrial

  Societate comerciala,cu sediul in Bistrita,angajeaza pentru colaboratorii sai din strainatate,vopsitori industriali,nu se percepe comision

 • 22

  Muncitori necalificati - cablaje auto

  E-Cablaje s.a. Firmă cu activitate în domeniul cablajelor auto Angajează: Muncitor necalificat Conditii: - Salariu atractiv - Transport asigurat - Tichete de masa - Tichete cadou de sarbatori - Prima de Craciun - Bonusuri in functie de performante - Sporuri de fidelitate Persoanele interesate sunt rugate să trimită Cv-ul la adresa hr@e-cablaje sau să îl depună la sediul societății DN 17 KM54+718 FN, Viișoara, Bistrița-Năsăud (Vizavi de benzinăria MOL de la ieșirea din Viișoara spre Cluj) Vă mulțumim și vă așteptăm în echipa noastră!

 • 12

  Angajam operatori cnc

  SC angajeaza operatori cnc,comanda fanuc,necesita experienta si seriozitate

 • 2

  Muncitor pentru productia de pachete termoizolante

  Angajam muncitori in productia de pachete termoizolante Vrei sa faci parte din echipa Geoplast? Avem un loc pentru tine! Cerinte: sa fii o persoana serioasa, responsabila, hotarata, sa ai atitudine pozitiva si capacitate de comunicare. Atributii: manipularea si utilizarea materiilor prime cat si a masinilor-unelte folosite in productie. Beneficii: pachet salarial atractic, loc de munca stabil, program de lucru: luni-vineri (08:00-16:30) Ne poti trimite un CV la adresa de mail: sau mai multe info la .

 • 12

  Angajam operatori masini semiautomate si muncitori necalificati

  Esti in cautarea unui job? - operatori echipamente productie masini semiautomate - muncitori necalificati Calitatiile candidatului: -persoana responsabil , dinamica,organizat -constitue avantaj experienta de lucru in domeniu -capacitatea de a lucra eficient in echipa -atent la detalii Ce oferim ? -salariu 2500-3000 RON -program de 8 ore in 2 schimburi -mediu placut de lucru Esti interesat ? Trimite CV la adresa de mail : Mai multe detalii la numärul de telefon:

 • 3

  NICMAR-DANCI SRL din Bistrita, Angajeaza Muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor

  NICMAR-DANCI SRL din Bistrita, Angajeaza Muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor

 • 19

  Teraglass angajeaza Operator Tamplarie PVC si Aluminiu

  DESCRIERE De 10 ani în domeniul producției tâmplăriei termoizolante, fabrica de uși și ferestre Teraglass activează atât pe piața internă, cât și pe piețe dezvoltate din Europa. TeraGlass a achiziționat tehnologie de produție de ultimă generație, de la producători de top , cu scopul de a-și îmbunătăți capacitățile de producție . Descrierea postului: Producția, verificarea și ambalarea de componente: ferestre, uși, confecții din PVC și aluminiu; Respectarea instrucțiunilor de lucru; Atingerea normelor de producție. Cerințele postului: Experiență în producție, preferabil în domeniul tâmplăriei - constituie avantaj Îndemânare, atenție și precizie în desfășurarea activității; Disponibilitate pentru un program de lucru în schimburi Beneficii: Pachet salarial competitiv Tichete de masă, cadou și cultură; Transport asigurat sau decont combustibil; Asigurare de viață și accidente; Mediu de lucru plăcut, în cadrul unei echipe de profesioniști; Oportunitate de dezvoltare a carierei profesional

 • 1

  Angajam: sudor, lacatus, slefuitor, lucrator in confectii metalice.

  Mall Concept Impex SRL ofera locuri de munca pentru sudor, lacatus, slefuitor si orice fel de lucrator in confectii metalice, cu sau fara experienta. Slariul va fi stabilit in functie de experienta si cunostintele candidatului.

 • 1

  Muncitori calificați în domeniul montajului mobiler (bucătari)

  Buna tuturor, Societatea C.V montageprofis SRL Caută unu sau mai mulți muncitori calificați în domeniul montajului mobiler ( în special montaj de bucătari) Angajați pe firma de România sau pe firma de Germania Salariul în funcție de vechime în domeniul respectiv, aproximativ 130 euro pe zi Se oferă cazare contracost:300-350 euro Se lucrează 7-8 ore pe zi

 • 4

  Extrudor PVC

  Firma SUNNY PLAST SRL cu sediul in TG MURES cauta coleg de munca pentru postul de EXTRUDOR PVC Activitatea se desfasoara la sediul din TG Mures. Program de munca LUNI-VINERI. Salariu 5000 lei ,se asigura transport si cazare la sediul companiei in apartament cu o camera. TEL: intre orele 08-16.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bistrita-nasaud
Salvează căutarea