Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Bistrita-nasaud

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  SC angajeaza operatori cnc,comanda fanuc,necesita experienta si seriozitate

 • 1

  Oblio-Astrans S.A. angajeaza: 1 Ambalator, Pentru depozit și atelierul de croitorie; 1 Muncitor necalificat (manipulant) Pentru depozitul de la sediul central. Loc de munca la sediul situat in Bistrita, Str. Aviator Mihai Berbecariu, Nr. 8. Program: L-V, 8 ore. Contract de munca, bonuri de masa. Sambata si duminica liber. Daca este cazul, se plateste transportul. Date de contact: Str. Aviator Mihai Berbecariu nr. 8, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud Petruta Adrian, director executiv Tel.:

 • Societate comerciala angajeaza 2 mecanici utilaje și 4 ambalatori manual pentru o fabrica de papetărie din Germania. Beneficii: - Pachet salarial atractiv, in functie de performante, implicare, motivatie, munca in echipa, - Un loc de munca stabil - Cazare si transport asigurate si platite de angajator, Candidatul ideal - Calificare de specialitate sau cursuri de pregatire profesionala (nu este obligatoriu), - Experienta in domeniu constituie un avantaj, - Constituie avantaje: cunostinte de limba germana sau/si engleza, permis de conducere categoria B.

 • SC CHIS&CHIS SRL ANGAJAM STIVUITORIST CALIFICAT CU ATESTAT , PROGRAMUL ESTE DE LUNI PANA VINERI DE LA 9 -17 ,

 • 1

  Angajez baiat pe depozit in cibela, de preferat cu putina experienta in comerț, dar nu este neaparat atâta timp cat se poate adapta. Ofer un salariu de 2.500 lei si va rog seriozitate! Sa ma contactați la numarul de telefon pentru orice alt detaliu, daca nu raspund sa mai incercati. Mulțumesc!

 • 3

  Angajam operator debitare avand cunostinte medii in debitare. Programul de munca este de 8 ore/zi, de luni pana vineri, cerem si oferim seriozitate. Pentru mai multe detalii sunati la : sau .

 • 8

  Societate comerciala,cu sediul in Bistrita,angajeaza pentru colaboratorii sai din strainatate,vopsitori industriali,nu se percepe comision

 • 6

  Cerințe: - Studii medii/școală profesională; - Îndemânare, atenţie şi precizie în desfăşurarea activităţii; - Experienţă de lucru în producţie constituie avantaj; - Disponibilitate pentru un program de lucru în schimburi. Responsabilități: - Producția, verificarea și ambalarea de componente conform normelor și a instrucțiunilor de lucru. - Manipularea și stivuirea produselor. Beneficii: - Venit competitiv (salariu+ prime + bonusuri+ tichete de masă); - Transport gratuit sau decontare combustibil; - Asigurare de viață și accidente; - Dezvoltare profesională și posibilități reale de avansare; - Stabilitate într-o companie românească. Contactează-ne cu încredere pentru detalii.

 • Angajam Mecanic auto cu experienta de minim 5 ani. Candidatul ideal - Responsabil, organizat, serios - Spirit de echipa - Dorinta de dezvoltare profesionala si acumulare de noi cunostinte Descrierea jobului - cunostinte avansate de mecanica auto - persoana dinamica; - cunoaste organizarea si fluxul intr-un atelier auto - executa operatiile de service conform comenzilor primite - raspunde de calitatea operatiilor executate - respecta termenele de executie asumate Beneficii: - Salarizare motivanta - Mediu de lucru placut - Conditii de munca ridicate - Formare profesionala continua Permis de conducere: Categoria B Nr. tel.

 • 1

  Suntem o firma de confectii metalice din Bistrita (zona industriala) si producem masini de prelucrare a lemnului, pentru extern.Calitatea primeaza in produsele confectionate de noi. Cautam colaboratori cu experienta, seriosi si dornici de munca. Programul de lucru este de luni-vineri, de la 7 la 15:30. Salarul este integral pe cartea de munca plus bonuri de masa.

 • 4

  SC ROMBIS SRL angajeaza muncitori calificati si necalificati in domeniul metalurgiei - salar motivant - program in doua schimburi -

 • 1

  Cu o istorie de peste 120 de ani, Grupul TERAPLAST, cel mai mare producător de materiale pentru piața construcțiilor cu capital 100% românesc, își dezvoltă echipa din cadrul depozitului din Sărățel . Cerințe: Studii medii (avantaj profil economic); Utilizare PC nivel mediu; Experiență pe un post similar sau/și în utilizarea programelor de gestiune a stocurilor-constituie avantaj; Atestat de Stivuitorist - constituie avantaj; Abilități de organizare și planificare; Responsabilitate și seriozitate. Responsabilități: Gestionarea materialelor și a produselor finite din depozit; Realizarea recepțiilor conform normelor în vigoare, pe baza actelor însoțitoare; Depozitarea materialelor pe loturi de calitate și pe sortimente; Eliberarea produselor finite din gestiune. Beneficii: Salariu atractiv; Tichete de masă; Bonusuri și prime; Asigurarea viață /risc și accidente;

 • 8

  Esti potrivit daca ai: * Disponibilitate de lucru în condiții de șantier Principalele responsabilitati: - realizează lucrări de montaj instalații curenti slabi precum cablare structurata, control acces, supraveghere video, centrale anti-efractie, sisteme anti-incendiu, în conformitate cu proiectul existent Alte detalii: - se lucreaza intr-un singur schimb, 8h pe zi. - lucrarile sunt in special in judet si imprejurimi Ce oferim: - salariu atractiv +bonuri de masa - asigurare medicala extinsa

 • SC CHIS&CHIS- Angajam stivuitorist calificat cu atestat, si experienta de minim un an. -Program LUNI-VINERI 09:00-17:00.

 • 3

  Firma slefuit piese metalice localizata in Prundu Bargaului, judetul Bistrita Nasaud, cauta operator slefuit brelocuri si alte piese, in functie de comenzi. Munca este usoara, este o activitate migaloasa si repetitiva. Cautam un barbat sau o femeie care poate realiza slefuire si poate ajuta la coordonarea echipei de slefuit. Salar negociabil. Pentru informatii va rog sa ma contactati telefonic. Multumesc!

 • 2

  AnteriorulUrmatorul Magdalena Ceausescu Magdalena Ceausescu DEZACTIVEAZĂ ANUNȚUL JobZZ.ro Angajam operatori productie - cazare + transport gratuite2.200 LEI ID 821871 acum 4 oreBrasov, BrasovDomeniu de activitate ProducțieTip job Full time Companie multinationala angajeaza operatori productie in Brasov si Sfantu Gheorghe, domeniul automotive . Pot aplica persoane din toata tara, cazarea este gratuita . Se ofera : Pachet salarial incepand de la 2200 RON NET ( bani in mana ) - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Pachet salarial atractiv + diurna 30 RON / ZI ( posibilitate crestere diurna ) - Cazare gratuita in conditii foarte bune la apartamente - Bonusuri in valoare de 300 RON NET - Transport gratuit de la / la domiciliu - Orele suplimentare platite 200 % - Scolarizare, formare profesioanala - Stabilitate la locul de munca . Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie la urmatoarele numere de telefon :

 • 2

  Robedi Metal Consult SRL angajeaza muncitor necalificat in metalurgie. Mediu de lucru placut.

 • Competente personale: - sa aiba insusiri de personalitate: seriozitate/responsabilitate, loialitate, hotarare, adaptabilitate, autocontrol, atitudine pozitiva, sa aiba calitati psihice necesare (spirit de observatie, rabdare, viteza de reactie, capacitate de orientare in spatiu, capacitate de comunicare etc.); -sa nu aiba antecedente penale -sa fie apt din punct de vedere medical Descrierea sarcinilor / atributiilor / activitatilor postului Sarcinile de serviciu obligatorii, reprezentand 100% din norma de baza, corespunzatoare unei parti de 100% din salariul de baza. - este direct raspunzator de indeplinirea intocmai a atributiilor si prevederilor sarcinilor de serviciu stabilite in prezenta fisa - este direct raspunzator de pastrarea bunurilor materiale sau de alta natura pe care le are in gestiune; Atributii sa faca prezenta personalului din subordine(pontaj) predarea-preluarea activitatii de productie intre schimburi, sa verifice indeplinirea sarcinilor de catre oamenii din subordine; sa urmareasca indeplinirea productiei conform fiselelor de productie si sa consemneze orice abatere,intarziere sau neindeplinire; sa asigure pentru personalul sectiei necesarul de consumabile, precum si echipamentele necesare desfasurarii activitatii in bune conditii; sa raspunda de aplicarea dispozitiilor legale in vigoare si de respectarea reglementarilor interne sa raspunda de incarcarea la capacitate a formatiilor de lucru din cadrul sectorului coordonat, functie de sarcinile de productie primite; sa raspunda de utilizarea eficienta si in scopul productiei a bazei materiale primite in sectiei sa raspunda de gestionarea si gospodarirea patrimoniului sectiei sa raspunda de incarcarea cu atributii, la capacitate, a intregului personal din subordine, fiecarui salariat repartizandu-i sarcini conform fisei postului pe care este incadrat; sa raspunda de utilizarea eficienta a fondului de timp de catre personalul subordonat; sa raspunda de corectitudinea pontajelor inaintate compartimentului de resort din cadrul directiei si societatii sa coordoneze, indrume, controleze si raspunde de intreaga activitate din cadrul sectiei sa organizeze activitatea de productie a sectiei si raspunde prin masurile pe care le ia de indeplinirea calitativa si la termen a programului de productie stabilit; sa ia masuri si sa raspunda de cresterea productivitatii muncii; sa studieze si sa constate, impreuna cu serviciile specializate, cauzele rebuturilor si pierderilor de materii prime si materiale, combustibili etc. si sa ia masuri pentru inlaturarea lor si recuperarea pierderilor; sa urmareasca si sa raspunda de exploatarea rationala a

 • 5

  Cu o istorie de peste 120 de ani, Grupul TERAPLAST, cel mai mare producător de materiale pentru piața construcțiilor cu capital 100% românesc, își dezvoltă echipa . Cerințe: - Studii medii; - Atestat ISCIR; - Experiență într-o activitate similară constituie avantaj; - Abilități de organizare, flexibilitate, dinamism. Responsabilități: - Incărcarea, descărcarea, manipularea și stivuirea mărfurilor; - Primirea și amplasarea mărfii în cadrul depozitului; - Întreținerea ordinii și a curățeniei. Beneficii - Venit competitiv (salariu negociabil+ prime + sporuri + bonusuri+ tichete de masă); - Transport gratuit sau decontare combustibil; - Dezvoltare profesională și posibilități reale de avansare; - Stabilitate într-o companie românească. Contactează-ne la 0752101595.

 • 4

  Angajam manipulant marfuri la un depozit de legume fructe

 • Salveaza cautarea