Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Operatori productie Brasov

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 8

  Muncitor necalificat - 2 schimburi

  Harsha Engineers Europe, cel mai mare producator de componente pentru rulmenti, angajeaza Recuperator metale vechi Cerinte: - minim studii generale - rezistenta fizica - fara cu experienta in munca Descriere: Sortare zgura prin moara Selectare manuala a mixului rezultat din instalatie Inregistrarea cantitatii de reziduuri obtinute Alimentarea si operarea instalatiei de cernut zgura Depozitarea materialelor in conditii optime Beneficii: - salariul se discută la interviu, în funcție de experiența fiecăruia - tichete de masă 30 lei zi - transport asigurat din Brasov, Zarnesti, Rasnov, Cristian, Codlea, Ghimbav - prime de sărbători - primă de bun venit - 50% din salariu - primă de performanță prezență fidelitate - asigurare de viață - asigurare de sanatate - spor de noapte 25% - ore suplimentare plătite dublu

 • 15

  Operator CNC, contract permanent (Ghimbav, Brașov)

  Angajăm în bune condiții de lucru un coleg pentru postul Operator CNC, cu experiență de minim un an în lucrul cu freze CNC si cunoștințe de desen tehnic (de bază). Program: 3 schimburi schimbul 1: 06.45 14.45 schimbul 2: 14.30 22.30 schimbul 3: 22.30 06:30 Ofertă: Contract perioadă nedeterminată Tichete de masă în valoare de 700 lei lună (35 Ron zi) Ore suplimentare plătite dublu (200%) iar în zilele de sărbători legale 300% Spor de noapte 25% Măriri salariale anuale Prime de Paște și Crăciun în valoare de 1300 lei Net per an Pachet servicii medicale Transport asigurat în Brașov sau decont combustibil (in cazul in care domiciliul se afla in afara ariei acoperite prin transportul oferit de companie). Companie: Producție de confecții metalice maritime și instalații de răcire industrială, prezentă în Europa, America și Asia. Te așteptăm cu drag în echipa noastră! Info:

  Repostat automat
 • 21

  Controlori de calitate cu experienta - BRASOV

  TRIGO, lider mondial in oferirea de servicii de calitate in domeniul automotive, angajeaza in BRASOV controlori de calitate cu experienta. CE TREBUIE SA FACI? Sa controlezi piesele vizual conform unei instructiuni de lucru. UNDE O SA LUCREZI? Fabrici automotive din Brasov. CATE SCHIMBURI? 3 schimburi. CE ESTE NEVOIE? Atentie la detalii; Atentia concentrata si distributiva bine dezvoltate; Flexibilitate; Experienta pe un post similar este obligatorie; CE OFERIM? Salariu brut- 4000 lei, majorare la 4250 (dupa 3 luni); Tichete de masa- 35 lei zi; Ore suplimentare platite dublu; Spor de noapte- 25%; Spor de weekend- 10%; Bonus de performanta lunar- pana la 15% din salariu; Prime de Paste si Craciun; Bonus recomanda un prieten- 1000 lei; Asigurare de sanatate full (consultatii, analize, RMN, CT etc); Transport asigurat din Brasov si imprejurimi. Pentru informatii suplimentare:

 • 10

  Angajăm Operator alimentare linie de productie!

  Angajăm Operator alimentare linie de productie pentru fabrică din Brașov! Program de lucru: 3 ture. Beneficii: Contract perioada nedeterminată; Pachet salarial avantajos; Tichete de masă; Bonusuri; Transport asigurat; Asigurare medicală privată; Subvenție la cantină. Cerințe: Minim 8 clase absolvite; Atenție la detalii; Disponibilitate pentru efort fizic; Capacitatea de a lucra pe tabletă, e-mail, etc.; Abilitatea de a lucra pe trenuleț pentru transport si transpaletă; Disponibilitate pentru program în 3 schimburi. Transportul se asigura din următoarele localități: Azuga, Bod, Bran, Brașov, Bușteni, Codlea, Cristian, Crizbav, Cuciulata, Dumbrăvița, Făgăraș, Feldioara, Ghimbav, Halchiu, Hoghiz, Holbav, Lunca Calnicului, Moeciu de Jos, Perșani, Podu Olt, Prejmer, Purcăreni, Râșnov, Rotbav, Săcele, Sânpetru, Sinaia, Șinca Nouă, Stupini, Tărlungeni, Veneția de Sus Jos, Vlădeni, Vulcan, Zărnești, Zizin.

 • Muncitori Necalificati in Brasov | de la 2700 lei net (bani in mana)

  RubyBee recruteaza Muncitori Necalificati pentru clientul sau, o companie ce are ca obiect de activitate producerea si oferirea serviciilor de ambalare. Locatie: Ghimbav, Jud. Brasov Salariu incepand de la 2700 Lei Net (bani in mana); Tichete de masa in valoare de 30 lei zi; Transport gratuit (Brasov-Cristian-Rasnov-Zarnesti-Vulcan-Ghimbav-Sacele-Dumbravita-Codlea-Persani) 3 schimburi Descrierea jobului: Departamente: Alimentare-Linie productie; Se asigura formare la locul de munca; Se asigura echipament de protectie; Disponibilitatea de a lucra in schimburi; Se lucreaza in 3 schimburi; Activitate: Alimentarea linie de productie cu materie prima; Supravegherea utilajului; Verificarea produsului finit; Se lucreaza in mod independent sau in echipa in functie de etapa produsului fabricat; Candidatul ideal: Absolvent de studii medii (minim 8 clase) Experienta minima in fabrica; Abilitati de comunicare, angajament si deschidere catre echipa; Proactivitate si deschidere catre nou; Beneficii: Salariu incepand de la 2700 Lei Net (bani in mana); Tichete de masa în valoare de 30 lei zi (600 lei luna); Prime de sarbatori; Bonus de performanta; Prima de vacanta; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Abonament medical asigurat; Posibilitati de promovare si formare; Ore suplimentare platite dublu; Transport gratuit (Brasov-Cristian-Rasnov-Zarnesti-Vulcan-Ghimbav-Sacele-Dumbravita-Codlea-Persani)

 • 1

  Angajam Sudor Lacatusi asamblare

  SC NORDTEC SRL Brasov este o firma care proiecteaza produce vitrine si rafturi frigorifice. SUDOR: Pregăteşte şi verifică echipamentele de sudare; Controlează vizual toate suprafeţele ce urmează a fi sudate de eventuale defecte; Respectă instrucţiunile de lucru referitoare la preîncălzire şi sudare; Utilizează dispozitive de masură pentru verificarea grosimii stratului depus prin sudură; Asigură trasabilitatea informaţiilor prin completarea fişei de sudare; Se asigura ca toate produsele executate în proces indeplinesc condiţiile de calitate şi specificatiile tehnice; Pastreaza in bune conditii de functionare atat echipamentul tehnic pe care il opereaza, precum si sculele, dispozitivele si toate echipamentele pe care le utilizeaza; Candidatul ideal: Absolvent Scoala Profesionala Liceu profil Sudura sau Mecanic Experienta de lucru relevanta de minim 2 ani in sudura Cunostinte despre sudura manuala LACATUS: Citeste desen tehnic; Controlează vizual toate piesele componente care urmeaza a fi asamblate; Asambleaza piesele componente si formeaza ansamble; Utilizează dispozitive de masură pentru verificarea dimensiunilor; Foloseste polizor unghiular, brenner oxi gaz, aparat de sudura; Se asigura ca toate produsele executate în proces indeplinesc condiţiile de calitate şi specificatiile tehnice; Pastreaza in bune conditii de functionare atat echipamentul tehnic pe care il opereaza, precum si sculele, dispozitivele si toate echipamentele pe care le utilizeaza; Candidatul ideal: Absolvent Scoala Profesionala Liceu profil Lacatuserie, Sudura sau Mecanic Experienta de lucru relevanta de minim 1 an in productie; Cunostinte bune de desen tehnic; Program de lucru full-time într-un schimb 7:30-16:30 cu o oră pauză; Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; Concedii conform legislației; Ore suplimentare achitate; Tichete de masă; Salariul atractiv.

 • 1

  ANGAJEZ Vopsitor in camp electrostatic

  SC NORDTEC SRL Brasov este o firma care proiecteaza produce vitrine si rafturi frigorifice. Cerințe: Experiența de min 1 an în domeniu-obligatoriu; Responsabilitate, seriozitate, implicare; Condiții: Program de lucru 7:30-16:30 cu o oră pauză; Zona Astra Brasov Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; Concedii conform legislației; Ore spulimentare achitate; Pachet salarial motivant. Responsabilități: -verificarea suprafetelor pentru vopsit; -aplicarea tratamentelor speciale pe suprafetele ce urmeaza sa fie vopsite; -alegerea materialelor si stabilirea metodei de vopsire; -omogenizarea, combinarea si diluarea materialelor; -verificarea suprafetelor vopsite; -efectuarea lucrarilor de retusare a suprafetelor vopsite; -utilizarea pistolului electrostatic; -alte unelte utilizate: maşini de lustruit, pensule, pistoale de vopsit, cutite, foarfeci, spacluri, racletete, perii de sarma etc; Activitate de vopsitor ,conform fișei postului.

 • 14

  DEWULF ANGAJEAZA : Operator CNC - Prese Indoire Abkant

  Compania DEWULF din parc industrial Prejmer angajeaza: Operator productie pentru presele de indoire ABKANT - se ofera calificare recunoscuta la nivel national. Prezinta avantaj experienta ca operator CNC si cunoasterea desenului tehnic. Se ofera: Pachet salarial atractvi! Tichete de masa- 40 de lei zi lucratoare, transportul este asigura precum si alte bonusuri lunare si anuale! Prima de Sarbatori si al 13-lea salar ca beneficii extra. Abonament la Regina Maria si asigurare de accident 24 din 7. Se asigura conditii de lucru foarte bune! Echipament de protectie si tot ce e necesar pentru a desfasura activitatea intr-un mediu placut. Locatia : Parc industrial Prejmer, Jud Brasov Va asteptam cu mai multe detalii la nr de telefon

 • Necalificat Sortator - debitare - curatanie piese

  Compania HADEC Group Industries SRL, angajeaza in conditii foarte avantajoase angat necalificat pentru sortare - debitare - curatare piese Îți dorești să ai un loc de muncă stabil care să îți ofere siguranța zilei de mâine? La noi gasești soluția Cerinte post: Fara sau cu experianta in productie confectii metalica. Cunostiinte desen tehcnic reprezinta un avantaj Ce putem oferi: Salariu negociabil in functie de performanta Tichete de masa (40 lei zi) Bonusuri de performanta lunare Program: o Luni-vineri: 7h00 15h30 o Luni-vineri: 8h00 16h30 Card servicii medicale Transport asigurat Pentru mai multe detalii puteti suna la numarul de telefon. CV-urile poate fi trimis pe e-mail

 • 2

  Inginer productie incepator

  Angajam Inginer productie entry level pentru clientul nostru, companie care activeaza in industria lactatelor, in Brasov. Cerinte: Studii superioare intr-un domeniu tehnic Experienta anterioara nu este necesara dar reprezinta un avantaj Limba engleza la nivel mediu Seriozitate, punctualitate, stabilitate Dorinta de invatare si dezvoltare Disponibilitate de lucru in 3 schimburi Se ofera: Salariu minim 4000 lei NET Contract pe perioada nedeterminata Instruire completa Tichete de masa in valoare de 30 Ron zi lucrata Spor de noapte 25% Ore suplimentare platite 200% Transport asigurat de catre companie Alte beneficii In cazul in care oferta pare de interes, asteptam cu drag aplicatiile voastre la: - Adresa de e-mail afisata - Whatsapp sau apel la numarul afisat

 • 1

  Muncitor Necalificat-curatire piese metalice cu polizorul

  OFERIM: - Al 13- lea salariu -Salariu real cu contract de munca conform legii -Tichete de masa de 40 de lei zi lucrata (800 pe luna) -Transport asigurat din anumite zone ale Brasovului sau decont din alte zone apropiate Brasovului -Mediu de munca placut si curat -Bonusuri ocazionale in functie de performanta in munca -Bonusuri de curatenie si prezenta la munca (125 lei) -Prime de sarbatori in valoare de 300 de lei ( de Craciun si Paste) -Abonament la Regina Maria (controale gratis) -Asigurare de accident la Alianz Tiriac 24 7 (decontare sume in caz de accidentare in afara muncii sau la munca) -Echipament de protectie spalat si curatat de firma externa -Program de lucru de 8 ore - Pauza de masa (30 de minute) - Ore suplimentare platite dublu sau liber in functie de dorinta angajatului - Zile de concediu in plus in functie de vechimea in firma ( la doi ani o zi in plus si la 4 ani inca o zi, maxim de zile de concediu 23) - Zile libere conform legislatiei din Romania (sarbatorile legale nu se lucreaza) - Calificare la locul de munca pentru cei care au cunostinte pe postul pe care doresc sa il ocupe -Decont de ochelari o data la doi ani (500 lei) Informarii companie: -companie care produce utilaje agricole -companie multinationala -pana la 100 angaati in Romania Alte detalii cu privire la ce presupune postul le puteti afla contactand-ne telefonic, whatsapp sau in chat cu atasarea de CV. Sună și tu acum și programează-te la un interviu! Publi24_1711004494

 • 15

  Operator CNC- indoire tabla - (abkant)

  Cerinte ocupare post -Cunostinte desen tehnic - Cunsotinte de operare masina CNC -Experientape un post similar constituie un avantaj OFERIM: - Al 13- lea salariu -Salariu real cu contract de munca conform legii -Tichete de masa de 40 de lei zi lucrata (800 pe luna) -Transport asigurat din anumite zone ale Brasovului sau decont din alte zone apropiate Brasovului -Mediu de munca placut si curat -Bonusuri ocazionale in functie de performanta in munca - Bonusuri de curatenie si prezenta la munca (125 lei) -Prime de sarbatori in valoare de 300 de lei ( de Craciun si Paste) -Abonament la Regina Maria (controale gratis) -Asigurare de accident la Alianz Tiriac 24 7 (decontare sume in caz de accidentare in afara muncii sau la munca) -Echipament de protectie spalat si curatat de firma externa -Program de lucru de 8 ore in doua schimburi - Pauza de masa (30 de minute) - Ore suplimentare platite dublu sau liber in functie de dorinta angajatului - Zile de concediu in plus in functie de vechimea in firma ( la doi ani o zi in plus si la 4 ani inca o zi, maxim de zile de concediu 23) - Zile libere conform legislatiei din Romania (sarbatorile legale nu se lucreaza) - Calificare la locul de munca pentru cei care au cunostinte pe postul pe care doresc sa il ocupe Informarii companie: -companie care produce utilaje agricole -companie multinationala -pana la 100 angaati in Romania Alte detalii cu privire la ce presupune postul le puteti afla contactand-ne telefonic, whatsapp sau in chat cu atasarea de CV. Sună și tu acum și programează-te la un interviu!

 • 15

  Muncitor necalificat - 3 schimburi - Ghimbav

  Recrutam pentru fabrica automotive din Ghimbav Operator Productie fara experienta. Se ofera salariu atractiv si bonusuri si sporuri suplimentare, transport asigurat sau decontat, tichete de masa, asigurare medicala si cresteri salariale periodice. Cautam persoane cu minim 8 clase, dispuse spre a lucra in 3 schimburi. Detalii la telefon / whatsapp.

 • 7

  Reglor la masini de prelucrare mase plastice

  DESCRIEREA LOCULUI DE MUNCA: Pregătirea liniei de productie; Fixarea parametrilor liniei de productie conform documentelor de productie; Supravegherea productiei; Paletarea produsului finit; Cantarire si inregistrare a productiei realizate; Lucrul se desfasoara in 3 schimburi; Formarea profesionala se face la locul de munca de catre persoane cu experienta. CERINTE: Studii medii sau scoala profesionala absolvite; Seriozitate si responsabilitate; Disponibilitate de a lucra in 3 schimburi de luni- vineri. SE OFERA: Salariu motivant; Tichete de masa in valoare de 30 Ron oferite din prima zi de lucru; Ore suplimentare platite dublu; Prime de Paste si de Craciun; Asigurare medicala privata la Allianz Tiriac; Spor de 25% pentru orele de noapte CV-urile se pot depune la sediul societatii din Str. Hurezului, nr. 3 si ne puteți contacta la nr de telefon: .

 • 1

  Vopsitorie

  Caut o doamna cu sau fără experienta în producția lemnului.Experienta prezintă un mare avantaj.Dornica de munca harnica sa știe cel puțin câteva lucruri despre lemn.Asta însemnând mdf stejar brad etc.Este de slefuit și de pregătit lemnul innainte de vopsit.Daca deține și permis este un mare avantaj.

 • 4

  Angajam Operator CNC

  Candidatul Ideal: Studii Medii Superioare Cunostinte desen tehnic Experienta anterioara in rolul de Operator CNC Cunostinte de utilizare subler, micrometru, ceas comparator. Dorinta de a invata Disponibilitatea de a lucra in ture de 12 24, 12 48. Descrierea activitatii Asigura operarea masinilor cu comanda numerica Executa piese de serie mica medie dupa desenul de executie, pe masini CNC Se asigura ca toate produsele executate in proces indeplinesc conditiile de calitate Verifica periodic starea sculelor, dispozitivelor si a verificatoarelor folosite. Beneficii: Salariu competitiv, corelat cu experienta. Tichete de masa Contract pe perioada nedeterminata Decont transport Descrierea companiei ZenPro HR este o companie cu capital Romanesc, specializata in furnizarea de servicii integrate in domeniul resurselor umane. Echipa noastra este intotdeauna de ajutor la momentul potrivit, cu promptitudine si profesionalism. Obiectivul nostru este sa oferim partenerilor si candidatilor nostri, solutii si servicii corelate cu nevoile lor. Prin înregistrarea CV-ului, sunteți de acord ca compania ZenPro HR să prelucreze datele dvs. cu caracter personal în scopul recrutării de personal. Potrivit legislației aplicabile, aveți dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. cu caracter personal, rectificarea, restricționarea, ștergerea și portabilitatea acestora, dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul de va retrage consimțământul (dacă prelucrarea se efectuează în baza acestui temei). Pu

 • 16

  Operator productie- Brasov

  Angajam Operatori Alimentare Linii. Program: 3 schimburi, L-V Cerinte: Studii medii Disponibilitate pentru a lucra in 3 schimburi Beneficii: Salariu fix Tichete de 40 de lei zi lucrata Ore suplimentare platite dublu (200%) Spor de noapte conf. legislatiei Al 13-lea salariu Bonus de Paste si de Vacanta Transportul se asigura din următoarele localitati: Azuga, Bod, Bran, Brasov, Busteni, Codlea, Cristian, Crizbav, Cuciulata, Dumbravita, Fagaras, Feldioara, Ghimbav, Halchiu, Hoghiz, Holbav, Lunca Calnicului, Moeciu de Jos, Persani, Podu Olt, Prejmer, Purcareni, Rasnov, Rotbav, Sacele, Sanpetru, Sinaia, Sinca Noua, Stupini, Tarlungeni, Venetia de Sus Jos, Vladeni, Vulcan, Zarnesti, Zizin

Salvează căutarea