Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Operatori productie Buzau - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 14

  Personal Depozit in Bucuresti - oferim cazare si masa gratis!

  Gi Group Romania angajeaza Lucrători Depozit pentru clientul său, o companie care se ocupă cu vânzarea online a unei game largi produse, precum echipamente IT, electronice, electrocasnice, articole de îngrijire personală, produse auto și altele. SE OFERA CAZARE SI O MASA CALDA ZI GRATIS! BENEFICII: Pachet salarial NET (în mână) începand de la 2400 lei net (in fuctie de experienta de lucru in depozit se pot accesa si niveluri salariale de 2600 lei net si 2800 lei net) la care se adauga: - Tichete de masă in valoare de 800 lei lunar; - Bonus prezenta: 200 ron net luna; - Plata Spor de noapte 25%; - Spor ore suplimentare 75%-100%; - CAZARE si o masa calda zi asigurate gratuit; - Avans din salariu dupa 10 zile lucrate; Transport asigurat gratuit decontat din localitatea de domiciliu catre Bucuresti. CERINTE: - Experiență în activități de depozit: sortare, manipulare marfă, picking, recepție marfă, pregătire comenzi reprezintă un avantaj, însă nu este obligatorie; - Cunoștințe operare calculator, scanner, PDA; - Capacitatea de a lucra in picioare 8h zi in 2 schimburi de L-V - 08:30 17:30 (tura 1); 19:00 03:00 (tura 2); Pentru mai multe detalii și pentru angajare vă rugăm să ne contactați la unul dintre numerele de telefon: (zero sapte doi noua zero zero cinci doi sase opt)

 • 1

  Angajam operator mase plastice

  Angajam Operatori mase plastice, program in 3 schimburi, tichete de masa, tichete cadou, decont transport, salariu atractiv, in Mun. Buzau. Cerinte: liceul terminat, minima experienta in munca de productie pe utilaje, atentie, seriozitate, disponibilitate de a lucra in weekend

 • Angajam absolvent de liceu pentru formare ca asistent programator

  BMN PROTECH s.r.l., firma specializata in fabricarea componentelor mecanice de precizie, angajeaza absolvent a de liceu (preferabil mate-info) pentru formare ca asistent programator. Salariu motivant (1200euro), tichete de masa, decont cheltuieli transport.

 • 5

  Angajam absolvent de liceu pentru formare ca operator masini comanda numerica.

  BMN PROTECH s.r.l., firma specializata in fabricarea componentelor mecanice de precizie, angajeaza absolvent a de liceu pentru formare ca operator masini comanda numerica. Salariu motivant (1000 euro), tichete de masa, decont cheltuieli transport.

 • 12

  angajam personal in fabrica lactate

  Sc Ferma Andre Lact SRL Angajeaza personal calificat sau necalificat, in cadrul unei sectii de procesare a laptelui. Salariu motivant, program 12 24 sau 8 h in schimbul 1 si 2. Pentru detalii si programarea unui interviu va rugam sa apeleti nr de tel.

 • 3

  SC Romcarbon SA BUZAU angajează Operator extruder

  SC Romcarbon SA angajează Operator extruder Cerințe: Experiență în exploatare extrudere; Cunoștințe digitale; Disponibilitate de a lucra în trei schimburi; Studii medii. Se oferă salariu motivant și bonusuri în funcție de performanță, tichete de masă și prime de sărbători.

 • 3

  Angajăm Muncitor necalificat Operator la prelucrarea maselor plastice

  SC Romcarbon SA BUZAU angajează Muncitor necalificat Operator la prelucrarea maselor plastice, lucru în trei schimburi, tichete de masă, tichete cadou.

 • 8

  Angajam muncitori calificați în producția de mobilier din pal și mdf

  Angajam muncitori calificați în producția de mobilier din pal si mdf care au cunoștințe in: - manevrarea echipamentelor de taiere al materialului din pal și mdf - utilizarea echipamentului de aplicat cant - asamblarea mobilierului pe baza unei schițe și montarea accesoriilor necesare. - montajul mobilierului la locatia clientului Program de lucru: 8 -17 Salariu: 3500-4500 Locatie: Sat Capatanesti,str Canal,nr 15b Telefon :

 • 13

  Angajam muncitori in domeniul confectiilor metalice mici

  Societate comerciala cu sediul in Buzau, avand experienta in domeniul confectiilor metalice de peste 30 de ani, specializati in productia de mobilier metalic si accesorii, angajeaza muncitori calificati si necalificati pentru pregatire vopsitorie. Coditii optime de lucru.

 • 4

  Angajare - Operatori utilaje comanda numerica, fasonare otel beton si muncitori necalificati

  Feralla Inovativ Vision SRL angajeaza: - operatori utilaje comanda numerica, fasonare otel beton, program 8 ore - muncitori necalificati, program de 8 ore. Locatia: Soseaua Brailei, nr 15, Buzau (in curte la fosta Metalurgica)

 • 12

  Operator productie montaj reclame luminoase si panouri publicitare

  Operator calificat sau necalificat pentru productie de reclame luminoase, panouri, fatade comerciale. Experienta in domeniu tehnic (lacatuserie sudura tamplarrie plastice) reprezinta un avantaj. Activitatea de productie se desfasoara la punctul de lucru din Buzau, str. Mesteacanului, nr. 10 (incinta Contactoare) si montajul la sediul clientilor nationali (zona adiacenta judetului Buzau). Program de lucru: de luni pana vineri, 8 - 16.30, include 30 min pauza de masa). Salariu in functie de experienta, negociabil la interviu.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Buzau
Salvează căutarea