Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Buzau

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  ELECTRICIAN: 2 posturi • calificare Electrician • experienta in mentenanta echipamente si instalatii electrice • cunostinte dе baza dе electrotehnica • experienta minima in domeniul automatizarilor industriale • prezinta avantaj: cunostinte dе baza dе pneumatica si hidraulica ; autorizare ANRE gr. II, gr. III. Descrierea jobului • asigurаreа mеntenаntеi si intrеtinеrii de utilаjе si еchipamentе industrialе si еchipamеntе conеxе (cеntralа tеrmicа, statiе comprеsoare, statie de transformare, centrala de frig, centrala de ventilatie). • reparatii si interventii autorizate in retelele electrice de joasa tensiune MECANIC INTRETINERE: 2 posturi • calificare Mecanic intretinere • experienta in mentenanta echipamente si utilaje industriale • cunostinte necesare : construcţia diferitelor tipuri dе masini si instalatii dе lucru ; organe dе masini si importanta fiecaruia in lantul cinematic al masinii respective ; • noţiuni dе mecanică, proprietati fizico-mecanice ale materialelor; • desen tehnic si tolerante uzuale. Descrierea jobului: • asigurarea mentenantei si intretinerii de utilaje si echipamente industriale • supravegheaza functionarea utilajelor si interventia ori de cate ori este nevoie; • face reglajele si ajustarile necesare unei bune functionari a echipamentelor; • asigura intretinerea curenta a utilajelor: gresare, verificarea uleiului la reductoare; • participa la reviziile tehnice ale utilajelor /echipamentelor.

 • 4

  Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV-ul pe adresa de e-mail a firmei sau sa se prezinte la sediul Martelli Europe, in zona industiala a municipiului Buzau, pe str. Aleea Industriilor nr. 17. Se ofera salariu negociabil, pornind de la 4000 lei, bonuri de masa.

 • 5

  Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV-ul pe adresa de e-mail a firmei sau sa se prezinte la sediul firmei MARTELLI Europe, in Buzau, str. Aleea Industriilor nr. 17 (soseaua Pogonele).     Se solicita experienta relevanta pe un post similar, iar salariul este negociabil.          

 • 40

  Persoanele interesate sunt asteptate la sediul firmei Martelli Europe, in zona industiala a municipiului Buzau, pe str. Aleea Industriilor nr. 17. Martelli Europe Buzau angajează personal calificat si necalificat in domeniul confectiilor textile. 30 de posturi disponibile Se ofera seriozitate, bonuri de masa, plata integrala a orelor suplimentare.

 • 28

  Se solicita cunostinte de operare PC (Excel, Word etc.) si limba engleza la nivel mediu. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV-ul la adresa de e-mail a firmei sau sa se prezinte la sediul Martelli Europe, in zona industriala a municipiului Buzau, pe str. Aleea Industriilor nr. 17. Principalele atributii: elaborarea, lansarea si gestionarea programelor interne de fabricatie pentru new developments/ prototipuri/ colectii SMS-uri/ size set pps-uri; urmarirea realizarii programelor in conformitate cu cerintele clientilor - mentinerea legaturii cu toti colaboratorii din structura interna si cu cei externi, pentru buna derulare a programelor si proiectelor in lucru; comunicarea interactiva cu clientii , solicitarea si transmiterea informatiilor, facilitand un flux continuu de informatii intre client si platforma; intretinerea, completarea si actualizarea informatiilor in reteaua intranet; completarea fisierelor de calcul al costurilor cu informatiile necesare pentru fundamentarea corecta a pretului final.

 • 3

  Angajez manipulant en gross legume fructe situat in Buzău pe Strada Transilvaniei!!Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon afisat! Nu necesita experienta in domeniu!! SALARIU ATRACTIV!!!

 • 30

  Angajam MUNCITORI NECALIFICATI pentru fabrica de reciclare aparatura electrica si electrocasnica. Se ofera: - salariu pornind de la 2850 lei brut - tichete de masa in valoare de 20 lei/zi - transport gratuit / decontat integral - orele suplimentare de platesc 200% - prime de sarbatori. Program de lucru: 3 sau 2 schimburi, in functie de tipul de activitate desfasurata - 8h/zi. Pentru a discuta mai multe detalii, sunati la numarul de telefon: .

 • 10

  Angajam DEVIZIER cu experienta pentru firma de constructii din Buzau. Candidatul ideal: - Studii superioare absolvite / cursuri în domeniu; - Cunoaște legislația în domeniul; - Cunoștințe foarte bune PC (pachetul Office etc.), program de devize; - Foarte bune abilități de comunicare; - Abilități de organizare și planificare a activității proprii. Descrierea jobului: - Întocmește baze de prețuri, încadrează cantitățile de lucrări în articole de deviz, - Intocmește devize și situații de plată, calculează costul final al investiției, consumurile specifice ale acesteia, stabilind în timp real încadrarea în graficele de lucrări a investiție; - Întocmește solicitări de: clarificări, contestații, elaborarea de răspunsuri la solicitările de clarificări primite din partea comisiilor de evaluare; Întocmește buget pentru lucrările câștigate; - Colaborează ori de câte ori este nevoie cu specialiștii din cadrul departamentului tehnic, al departamentului de urmărire a producției, cu șefii punctelor de lucru și șefii de șantier; - Deține și menține la zi evidenta lucrărilor executate și în curs de execuție; Urmărește decontarea lucrărilor executate; - Menține în permanență relația cu furnizorii de materiale, subantreprenorii, clienții; - Răspunde pentru corectitudinea devizelor întocmite. Se ofera: pachet salarial motivant pornind de la 5000 net - in functie de experienta + tichete de masa. Program de lucru: luni- vineri. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul : sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • 1

  ANGAJAM INGINER CALITATE - BUZAU Beneficii: - salariu motivant - tichete de masa - sporuri - bonusuri - varianta de relocare Cerinte: - studii superioare in domeniul tehnic ( Inginerie ) - experienta de minim 2 ani in Automotive pe o pozitie similara - cunostinte limba engleza Pentru mai multe detalii TELEFON :

 • 34

  Angajam INGINER PENTRU MENTENATA ELECTRICA fabrica de constructii din Buzau. Cerinte: - Absolvent studii superioare tehnice automatizari industriale,electric, electrotehnic, electromecanic, energetic - Cunoștințe mentenanta în domeniul echipamentelor industriale - Cunoștințe teoretice și practice în domeniul ingineriei electrice - Abilitati avansate de operare PC MS Office. Descrierea jobului: - Coordonează și monitorizează activitățile de întreținere, reparații și inspecții tehnice a echipamentelor utilizate în activitatea de producție; - Identifică problemele apărute în funcționarea utilajelor și intervine pentru soluționarea lor cu echipe din subordine sau cu firme terțe; - Lucrează împreună cu Managerul de Investiții la implementarea locală a proiectelor de investiții; - Face necesar de piese de schimb și de servicii necesare bunei desfășurări a activității departamentului; - Asigură procesele de întreținere și reparație; - Monitorizează repara iile zilnice și activită ile de mentenan ă; - Asigură relația cu ISCIR pentru echipamentele care se supun controlului acestei instituții; - Realizează instructajul periodic pentru personalul din subordine Pentru detalii sunati la numarul sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall Etaj.

 • 6

  Firma de constructii angajeaza sef de echipa cu experienta minim 2 ani in santiere. Cerinte: Studii medii sau superioare; Bune cunostinte tehnice; Capacitate foarte buna de comunicare, coordonare si relationare; Atitudine pozitiva, orientata spre solutii; Carnet de conducere cat. B. Responsabilitati: Coordonarea executarii lucrarilor; Analiza si propunere de solutii tehnice in activitatea zilnica. Beneficii: Se ofera pachet salarial competitiv (salariul porneste de la 4500 + diurna, masina/telofon/laptop). Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj, de luni-vineri in intervalul orar: 8:30-16:30.

 • General Agro Com Service isi mareste echipa de mentenanta! Daca esti electromecanicul pe care noi il asteptam, si care intruneste conditiile de mai jos, cauta-ne la punctul de lucru al firmei din str.Transilvaniei nr.429, vis-a-vis de fostul metro Buzau! Candidatul Ideal Studii: medii / Liceul industrial, scoala profesionala sau cursuri de calificare de profil electric/mecanic. Calificare tehnic : electrician / electromecanic; Disponibilitate de lucru in schimburi; Experientă în mentenantă, întreținerea și service-ul utilajelor și echipamentelor; Experientă în domeniul electric si mecanic; Cunostinte de bază de operare pe calculator. Descrierea jobului - Monitorizeaza si participa la activitatile de reparatii si intretinere zilnice cu scopul de a maximiza utilizarea echipamentelor si utilajelor, mentinand legatura cu personalul din productie; - Monitorizeaza si inregistreaza in fisele tehnice operatiile efectuate; - Analizeaza lucrarile de mentenanta (preventiva sau corectiva) cu scopul de a imbunatati metodele de realizare, de a reduce durata de interventie si de a reduce lucrarile corective in favoarea celor preventive; - Propune necesarul de piese de schimb si consumabile pentru echipamentele de productie; - Efectueaza teste de baza, seteaza parametrii si limite. Beneficii: -salariul fix+bonus de performanta -tichete de masa in valoare de 23 lei/zi lucratoare -prime de sarbatori+pachete cadou -asigurare medicala privata(decontam retete, spitalizare si interventii -posibilitate dezvoltare personala si profesionla prin diferite cursuri

 • 1

  Ce ar trebui sa ai, ca sa vii in echipa noastra: - minim 8 clase, sa stii sa scrii si sa citesti foarte bine ; - sa fii o persoana ordonata, capabila de efort fizic de nivel mediu; - sa ai capacitate de memorare, numarare si identificare erori; Ce vei avea de facut: - igienizarea tuturor ambalajelor puse la dispozitie si sortarea acestora dupa tip, culoare si personalizare; - intretinerea curateniei si ordinii la locul de munca: in depozit si pe rampa de incarcare; - asigurarea starii de igiena a spatiului unde se afla masina de spalat navete, conform normelor igienico-sanitare in vigoare; - retragerea de la folosinta a ambalajelor rupte, deteriorate sau a celor care nu pot fi igienizate, depozitandu-le in spatiul special alocat; - incarcare si descarcare de produse finite. Vei primi un pachet variat de compensatii si beneficii si este bine sa stii, ca in cadrul companiei noastre, in decursul anului 2022, salariul net a crescut cu 30% Card de tichete de masa Suport financiar pentru evenimente speciale din viata ta; Decontarea transportului pana la serviciu Prime de sarbatori

 • 2

  SC Decomar Logistic angajeaza operatori productie in Brasov, domeniul automotive. Se ofera: - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Salariu motivant + diurna 40 lei/zi; - Program de lucru: L V / 3 schimburi / 8 ore; - Spor de noapte; - Ore suplimentare platite incepand cu 175% ; - Cazare gratuita la apartamente de 2-3 camere; - Transport gratuit de la cazare la fabrica tur-retur; - Scolarizare, formare profesioanala. Pachet salarial cuprins intre 2750-3000 RON NET ( salariu de baza+alte beneficii) Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie la urmatoarele numere de telefon : .

 • 2

  Iordache Com SRL , angajam un lucrator pentru fabrica hartie igienica . Program 8 ore/ zi . Nu necesita experienta. Detalii la telefon . Pentru interviu : Sos. Brailei 3 , Buzau

 • 6

  Se caută o operatoare statie betoane, într-un santier materiale construcții ( punct de lucru stabil). Totul este automatizat și se face de la butoane. Ne dorim o persoana pe termen lung, care este atentă și punctuală. Program: L - V 7:00 - 16:00 (cu pauza de masa) + 2 weekend-uri/luna Salariu 2360 Ron (in mana) + orele de weekend plătit în plus. Locație Buzău, zona industriala. Nu este necesara experiența în domeniu.

 • FIERART CONCEPT SRL isi mareste echipa de mentenanta! Cautam un coleg ambitios, motivat de dezvoltarea in acest domeniu, cu experienta sau dispus sa invete. Profil candidat: - studii tehnice sau calificare in domeniu; - experienta profesionala in mentenanta echipamentelor de joasa tensiune sau deschidere pentru a invata; - constituie un avantaj experienta anterioara intr-o companie de productie; - constituie un avantaj experienta de lucru pe linii automatizate. RESPONSABILITATI - urmareste functionarea echipamentelor, raporteaza anomaliile/nerespectarea parametrilor normali de functionare; - realizeaza interventii la sistemele electrice: reparatii minore, alte lucrari in conformitate cu procedurile interne ale companiei; - realizeaza inspectii / verificari periodice ale instalatiilor electrice, recomandari pentru activitati preventive/corective de mentenanta; - asigura mentenanta permanenta; -Intreprinde actiunile de mentenanta planificata, conform programarilor stabilite, precum si cele de mentenanta corectiva, la echipamentele din sectiile de productie; - Exercita, in conditii de siguranta, diagnosticarea defectiunilor, rezolva problemele tehnice ale echipamentelor/ utilajelor prin interventie directa asupra lor si in timp util, apoi le repune in functiune; -Verifica si completeaza raportul de defectiuni zilnice; -Respecta procedurile de interventie la echipamente si procedura privind modul de lucru cu magazia de piese de schimb; -Analizeaza cauzele defectiunilor majore si implementeaza contramasuri in scopul de a evita reaparitia defectiunilor; Ce oferim: -pachet salarial fix+bonus de performanta -tichete de masa in valoare de 23 lei/zi lucratoare -prime+pachete cu alimente cu ocazia sarbatorilor -cursuri, atestari, dezvoltare; -cultura organizationala indreptata spre oameni & echipa deschisa, orientata spre comunicare si suport; -traditie si performanta recunoscute. Daca tu crezi ca poti indeplini toate acele responsabilitati, si vrei sa te si dezvolti impreuna cu noi, asteptam sa ne suni la pt detalii! Cv urile se pot depune si la punctul de lucru al societatii din Str.Transilvaniei nr.429, Buzau (vis-a-vis de fostul Metro Buzau)

 • 4

  Așteptăm în echipa noastra un coleg calificat pt. functia de mecanic reparații mașini de cusut industriale. Angajam in conditii avantajoase muncitori necalificati, calificati sau operatori la prelucrarea maselor plastice. Programul este in 3 schimburi, cu flux continuu, pentru posturile de operatori, calificati si necalificati, cu liberele aferente. Pentru mai multe informații nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon afisat. Succes!

 • 2

  Candidatul Ideal Daca esti o persoana energica, cu ablitati bune de comunicare, iti place sa lucrezi organizat si ai spririt de echipa, te asteptam sa te alaturi companiei noastre. Cerinte pentru ocupare post: - Studii tehnice/ Scoala Profesionala; - Cunostinte desen tehnic nivel mediu spre avansat; - Capacitate de intelegere a detaliilor tehnice, capacitatea de a lucra cu termene limita; - Atentie la detalii, responsabilitate, constiinciozitate, indemanare; - Capacitatea d a identifica / sesiza defecte; - Aptitudini de comunicare. Descrierea jobului Principal le r spons bilitati LACATUS MONTATOR: - Executa lucrari de pregatire, de polizare subansamble, de debitare, de gaurire a reperelor pentru aparate de cale, de montaj subansamble/ ansamble aparate de cale, conform documentatiei tehnice si tehnologice; - R spunde d calit tea lucrarilor x cut te. Principal le r spons bilitati SUDOR: - Executa lucrari de sudura conform documentatiei tehnice si tehnologice; - Raspunde de calitatea lucrarilor executate; Principal le r spons bilitati FORJOR: - Execut lucrari d forjare, tratament termic conform documentatiei tehnice si tehnologice; - R spunde d calit tea lucrarilor x cut te. Descrierea companiei Cu o experienta de peste 48 de ani, voestalpine Railway Systems Romania S.A. si-a consolidat pozitia pe piata romaneasca, fiind singura companie furnizoare de schimbatoare si elemente de infrastructura pentru caile ferate, metrou, tramvai si companii cu linii industriale proprii. Pregatim angajatii pentru a face fata tuturor provocarilor profesionale si sprijinim ideea dezvoltarii unei cariere solide si pe termen lung. Începând cu data de 25 mai 2018 a intrat în vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice -prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestora. Prin aplicarea la acest job consideram că avem consimțământul Dvs. EXPLICIT in vederea prelucrarii datelor cu caracter personal de către S.C voestalpine Railway Systems Romania S.A. conform Regulamentului (UE) 2016/679 in scopul recrutarii de personal.

 • 21

  CAUTAM operatori pe linia de productie in fabrici de automotive si calculatoare din Cehia - se accepta barbati, femei sau cupluri, - varsta 18-50 de ani - cazare asigurata(2-3pers in camera) -transport cazare-fabrica asigurat zilnic - transport Gratis (Galati,Onesti,Brasov,Sibiu,Deva,Arad ) - nu este necesara o limba straina - Bon de masa sau reducere la cantina Pentru mai multe detalii sunati la 0742530624

 • Salveaza cautarea