Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Operatori productie Ilfov Chitila

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Oportunitate angajare Sef Atelier Electric

  CE CEREM EDUCAȚIE Studii superioare în domeniu (Automatica si Calculatoare; Electronica, Inginerie Electrică EXPERIENȚA Experiență de minim 2 ani în coordonarea departamentului electrică și automatizări; Experiență în fabricarea dulapurilor electrice de comandă și control; Experiență în automatizarea sistemelor hidraulice industriale; CERINȚE Cunoștințe acționări electrice, de putere și hidraulice; Cunoștințe în domeniul automatizărilor industriale; Cunoștințe procese automate controlate prin intermediul PLC-urilor; Cunoștințe în aparatura de verificare și testare a circuitelor; Cunoștințe MS Office (Word, Excel); Cunoștințe de limba engleza scris si vorbit; COMPETENȚE ȘI CALITAȚI Abilități dezvoltate de comunicare și relații interpersonale; Bun organizator; Abilități în conducerea și motivarea angajaților; Orientare spre rezolvarea problemelor. CE TREBUIE SA FACA PRINCIPALELE RESPONSABILITĂȚI ȘI SARCINI Coordonează echipa din subordine pentru realizarea sarcinilor de lucru Elaborează și actualizează planul de fabricație Oferă suport tehnic personalului din subordine Interpretează documentația de execuție Verifică calitatea execuției lucrărilor realizate de personalul din subordine Realizează cereri de achiziție pentru componentele și consumabilele necesare atelierului Asigură materialele necesare desfășurării activității în atelier Elaborează documentațiile tehnice suport pentru echipa din subordine Documentează modificările aduse proiectelor Arhivează documentația tehnică Evaluează trimestrial personalul din subordine Stabilește rolurile și responsabilitățile personalului din subordine Întocmește si transmite rapoarte statistice specifice activității, la solicitarea șefului direct CE OFERIM  CONDIȚII Munca se desfășoară la birou și în hala de producție; Pachet salarial motivant : în funcție de competente, obiective si responsabilități; Beneficiază de o perioada de integrare de 3 luni de zil

 • Operator Inscriptionare - Chitila - Sector 1 Bucuresti

  Cautam Operator de inscripționare dedicat și talentat pentru a se alătura echipei noastre. Ca operator de inscripționare, veți fi responsabil de crearea și aplicarea de inscripții și grafică pe diverse materiale. Responsabilități: -Aplicarea inscripțiilor și graficii pe materialele specificate, folosind tehnici și echipamente adecvate; -Asigurarea calității și preciziei în procesul de inscripționare; -Menținerea curățeniei și ordinei în zona de lucru; -Cooperarea cu echipa pentru a îndeplini cerințele clienților în timp util și eficient; -Respectarea standardelor de siguranță și reglementărilor în ceea ce privește utilizarea echipamentelor și substanțelor chimice. Cerințe: -Experiență anterioară în operarea echipamentelor de inscripționare; -Abilități bune de comunicare și atenție la detalii; -Capacitatea de organizare a activitatii. Beneficii: -Oportunitatea de a lucra într-un mediu creativ și dinamic; -Dezvoltare profesională și oportunități de avansare în cadrul companiei; -Pachet salarial competitiv și beneficii suplimentare; -Tichete de masa 40 RON ZI; -Transport asigurat. Pentru a aplica pentru acest post, vă rugăm să trimiteți cv-ul prin publi24 sau apelati la numarul afisat.

 • 2

  Angajam Operator introducere, validare date

  Societatea GP Intermodal angajeaza pentru puctul de lucru Chitila, Operator intoducere, validare date. Se ofera salariu atractiv, tichete de masa, prime sporuri. Se solicita cunostinte operare PC (Microsoft Excel, Microsoft Word)

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Ilfov

Localități

Chitila
Salvează căutarea