Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Operatori productie Sibiu

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 31

  Operator Productie

  cautam Operator Productie in Sibiu cerinte: - seriozitate - disponibilitate de a lucra in 3 schimburi - calificare in domeniul textil beneficii: - salariu peste medie - bonuri de masa 40lei zi - ore suplimentare platite 200% - spor de noapte 35% - mediu de lucru placut - transport asigurat - bonus de productivitate

 • 18

  Ajutor Pregatire Productie

  cautam Ajutor Pregatire Productie pentru Sibiu cerinte: -minim 10 clase -persoana serioasa, dezghetata, cu capacitate de invatare -disponibilitate de a lucra pe 2 sau 3 schimburi beneficii: -salariu peste medie -bonuri de masa 40lei zi -ore suplimentare platite 200% -prime de sarbatori -prima de concediu 2000 lei net -prima de performanta lunara 650 lei net -mediu de lucru placut -spor de noapte -transport decontat sau asigurat

 • 4

  lacatus mecanic

  cautam Operator asamblare in Sibiu cerinte: -minim 8 clase -seriozitate -disponibilitate de a lucra in 2-3 schimburi - disponibilitate de a lucra la inaltime beneficii: -salariu peste medie -bonuri de masa 40 lei zi -ore suplimentare platite 200% -prime de sarbatori -prima de concediu 2000 lei net -prima de performanta lunara 650 lei net -mediu de lucru placut -transport decontat

 • Job-uri disponibile acum la ATOM HR !

  Sunați-ne la numărul din anunț sau trimiteți-ne Cv-ul vostru pentru a vă oferi toate detalile despre job-ul dorit! Succes!

 • 13

  Angajăm stivuitorist pentru fabrică de producție în Sibiu

  Angajăm stivuitorist pentru fabrică de producție în Sibiu Beneficii: - program de muncă în 1 sau 2 schimburi - salariul începând de la 2800 lei net - tichete de masă - decont transport transport asigurat - prime de sarbatori + alte beneficii. Cerințe: - atestat de stivuitorist valabil - permis de conducere cat. B - experienta minim 1 an pe un post similar Pentru detalii suplimentare, lasați-ne un mesaj și vă contactăm noi.

 • 10

  Angajăm Montator Subansamble

  Angajăm montatori subansamble pentru o fabrică din Sibiu. - programul de lucru este în 2 schimburi; - se lucrează la montajul pieselor de dimensiuni mici, se cere acuitate vizuală FOARTE bună; - răbdare și atenție la detalii, meticulozitate; - se asigură transport din localitățile învecinate Sibiului și se decontează contravaloarea abonamentului TurSib pentru persoanele care locuiesc în oraș; - tichete de masă de 40 lei; - salariul se negociază în funcție de experiență. Pentru mai multe detalii, mă puteți contacta la numărul de telefon din anunț.

 • 8

  Angajam manipulant depozit

  Angajam manipulant depozit in Sibiu. Cerinte: - cunostinte de operare scanner - minim 10 clase absolvite - atestat de stivuitorist valabil Beneficii: - program de lucru intr-un singur schimb - salariul de la 2500 lei net (in perioada de proba) + bonusuri de productivitate (intre 200 - 1000 lei net) - tichete de masa Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati printr-un mesaj.

 • Angajăm operatori presă

  Angajăm operatori presă pentru o companie de producție. Cerințe: - experiență pe un post similar; - cunoștințe în deformare, ambutisare, debitare etc. - abilități tehnice; - competențe de utilizare a aparatelor de măsură (ex. șubler, micrometru, ceas comparator etc); - disponibilitate de muncă în 3 schimburi; Beneficii: - salariul de la 3000 lei net, în funcție de experiență; - tichete de masă de 30 lei; - ore suplimentare plătite dublu; - asigurare medicala privată; - prime de sărbători. Pentru mai multe detalii, ne puteți lăsa un mesaj și vă contactăm noi.

 • 1

  Angajam URGENT Montator Subansamble (2 schimburi)

  CERINTE: Studii medii scoala profesionala; Experienta pe o pozitie similara - constituie avantaj; Persoana responsabila, atenta la detalii, organizata si dinamica. BENEFICII: Salariu atractiv; Bonus de productie si bonus de prezenta; Tichete de masa in valoare de 35 LEI; Transport decontat; Program in 2 schimburi doar; Program doar de luni pana vineri (liber in weekend).

 • Angajam URGENT Tamplar (dulgher)

  Atributii si conditii de lucru: Efectueaza activitati de dulgherie si tamplarie, pentru a construi si repara panouri circulare RUNDFLEX; Efectueaza activitati de dulgherie si tamplarie, pentru a asambla confectii de lemn speciale conform schitelor tehnice primite si graficului de livrari; Mentine ordinea si curatenia in spatiul de lucru; Mediu de lucru in hala in picioare efort de ridicare zgomot murdarie grosiera; Imbracaminte protectie obligatorie inclusiv: bocanci, ochelari, manusi, casca si antifoane. Criterii de evaluare: Prezenta zilnica Respectare pauze Efectueaza ore suplimentare (compensate corespunzator); Proactivititate Implicare Ritm de lucru Calitatea lucrului; Panourile si confectiile de lemn construite reparate respecta criteriile de calitate interne; Respecta graficului de livrari. Conditii angajare: Prietenos cinstit harnic; Riguros la program si in activitate; Lucreaza bine impreuna cu echipa; Respecta regulile interne (strict interzis: consum de bauturi alcoolice, violenta, agresiune verbala, furt). Conditii minime: Domiciliu stabil Sibiu sau zone limitrofe pe o raza maxim de 25km; Fara cazier (lucreaza in zona de depozit cu responsabili de gestiune); Permis auto reprezinta un avantaj. Studii: Absolvent minim 12 clase. Calificare: Tamplar. Competente: Experiență minim 2 ani pe un post similar. Oferta: Tip contract perioadă nedeterminată cu perioada de proba de 90 zile; Perioada de lucru 8 ore pe zi, 5 zile pe săptamană; Orar de lucru 7:30 16:30 luni joi respectiv 7:30 - 14:00 vineri; Salariu Fix 6.000 lei brut lunar; Concediu odihna 21 de zile. Beneficii: Tichete de masă (in valoare de 30 lei pe zi); Asigurare medicală privata; Pensie privată pilonul 3; Prima de Paște (1000 lei bonuri cadou); Prima de Crăciun (1000 lei bonuri cadou); Transport cu auto impreuna cu colegii de serviciu. Dotare: Echipament de protectie; Scule, dispozitive, echipamente. Scolarizare: Traininguri specifice domeniului de constructii si materialelor.

 • 1

  Angajam URGENT Operator Roboti Industriali

  BENEFICII: Pentru a îmbunătăți echilibrul dintre viața profesională și cea privată, oferim un pachet salarial atractiv (inclusiv prime de vacanță); Pachet de servicii de sănătate, acces la programe de dezvoltare profesională, pachet de servicii non-financiare (reduceri la servicii medicale, spa și fitness, cultură și educație, mâncare și băutură, turism, reparații auto); Cantină cu servire asistată; Recompense pentru idei de îmbunătățire; Oportunitatea de a lucra într-un mediu global competitiv; Transportul asigurat din: Gura Raului, Orlat, Cristian, Ucea de Jos, Ucea de Sus, Marsa, Avrig, Bradu, Bungard, Vurpar, Rosia, Nou, Daia, Casolt, Boita, Talmaciu, Brezoi, Cirtisoara, Arpasu de Sus, Arpasu de Jos, Carta, Dragus, Vistea de Sus, Sambata de Sus, Victoria, Fagaras, Agnita, Ighis, Barghis, Altanta, Metis, Cisnadie, Axente, Copsa, Rusi, Rasinari, Poplaca, Carpinis, Reciu, Garbova, Miercurea, Apold, Tilisca, Gales, Saliste, Sacel, Hasag, Loamnes, Mandra, Ocna. CERINTE: Minim 10 clase; Experiență într-o activitate de producție în domeniul automotive constituie un avantaj; Acuitatea vizuala; Nivel ridicat de atenție Flexibilitate; Capacitate de impunere, orientat spre target și rezultat; Disponibilitea de a lucra în 4 schimburi; Orientare spre calitate; Capacitatea de a lucra in echipa; Capacitatea de a munci intr-un sistem bine organizat si structurat; Capacitatea de invatare si adaptare. Responsabilitati: Pregătește și dotarea mașinilor de injecție înainte de startul comenzii; Deservește și supraveghează buna funcționalitate a liniilor de montaj faza de premontaj; Deservește și supraveghează buna funcționalitate a liniilor de montaj faza de montaj final.

 • Operator CNC Operator Abkant

  OPERATOR CNC APTITUDINI Studii medii revelante pentru domeniul electromecanic Liceu Industrial Profil Mecanic 10 clase+ școală profesională Experiență solidă în manipularea și operarea mașinilor CNC, asigurând o producție eficientă. Constituie avantaj experiența pe controllerul Fanuc Abilitatea de a lucra cu precizie conform planului și desenului tehnic. Experiență în efectuarea controlului calității pentru a asigura standardele înalte ale pieselor prelucrate. Limba engleză constituie avantaj. Cunoștințe solide în desen tehnic și utilizarea eficientă a tehnologiilor EDV și PC. Lucru eficient în echipă, comunicare eficace și gândire logică. Atentie la detalii și responsabilitate în abordarea activităților- dexteritate manuală Eficiență, precizie și corectitudine în toate etapele procesului de producție. Abilitatea de a analiza și sintetiza, cu o atitudine serioasă și principială în relațiile cu colegii și clienții. DESCRIERE JOB Masurarea pieselor executate (autocontrol) - reglarea si programarea masiniilor cu comanda numerica (stabilirea originii de lucru stabilirea prinderilor incarcarea programului reglarea si masurarea sculelor) Constituie avantaj abilitatea de a verifica si optimiza programe CNC Folosirea sigura a mijloacelor de măsurare Verifică echipamentele și materialele utilizate în asamblare conform documentației tehnice. Execută teste vizuale, electrice și de funcționalitate pentru sistemele de control conform procedurilor și normelor de sănătate și siguranță. Înregistrează datele specifice ale testelor utilizând sistemele și echipamentele de test disponibile. Colaborează cu membrii echipelor implicate în proiect pentru discutarea și implementarea remediilor. Participă activ la testul de acceptanță din fabrică (FAT) împreună cu clienții și cu sprijinul departamentului de suport tehnic. Menține la zi informațiile necesare privind echipamentele de măsură utilizate în procesul de testare, atât hardware, cât și software. Asigură mentenanța regulată a echipamentelor de test pentru a le menține în stare optimă de funcționare. Participă la instruirile obligatorii pentru procedurile și instrucțiunile de testare. Propune îmbunătățiri pentru optimizarea proceselor de testare. EXPERIENȚĂ NECESARĂ Minim 3 ani experienta in operare CNC; Absolvent de scoala profesionala sau liceu profil mecanic; Experienta in operare, setarea si programarea masinilor CNC; Cunostinte citire desen tehnic; Capacitatea de a lucra independent. Minimum 1 an experiență de lucru în activități similare;

 • 4

  Angajam sudori cu experiență

  Angajăm sudori cu experiență pe sudură mig mag/ tig wig. Salariul începe de la 4000 lei net + alte beneficii precum tichete de masă, transport asigurat din Sibiu și proximitate, al 13-lea salariu, bonusuri etc. Pentru mai multe detalii puteți apela numerele de telefon - Tiberiu sau - Melania

 • 2

  Manpower angajeaza Montator Subansamble pentru o companie din Sibiu!

  Manpower angajeaza montator subansamble pentru o companie din Sibiu! Suntem în căutarea unui Montator Subansamble pentru a se alătura echipei noastre din fabrică. Responsabilitățile principale includ montarea subansamblelor conform specificațiilor tehnice și standardelor de calitate. Candidatul ideal va fi o persoană muncitoare, atentă la detalii și capabilă să lucreze eficient într-un mediu de producție cu ritm alert. Beneficii: - Salariu atractiv - Tichete de masă în valoare de 30 RON zi lucrătoare - Prima de producție - Prima de prezență - Prima de calitate - Prima de performanță - Transport asigurat Cerințe: - Disponibilitate de a lucra în 4 schimburi - Minim 8 clase - Experiență anterioară în domeniu constituie un avantaj, dar nu este obligatorie Beneficii suplimentare: - Oportunități de avansare în cadrul companiei - Mediu de lucru dinamic și stimulativ Dacă ești interesat să te alături echipei noastre și să contribui la succesul nostru în domeniul producției, te rugăm să trimiți CV-ul tău la adresa de e-mail sau să ne contactezi la numărul de telefon 0729800720. Așteptăm cu nerăbdare să primim aplicația ta și să te cunoaștem în cadrul procesului nostru de recrutare!

 • Manpower angajeaza Montator Subansamble pentru o companie din Sibiu (zona Est)

  Manpower angajeaza montator subansamble pentru o companie din Sibiu! Căutăm un Montator Subansamble pentru a se alătura echipei noastre. Responsabilitățile principale includ montarea subansamblelor conform specificațiilor tehnice și standardelor de calitate. Programul de lucru implică disponibilitatea de a lucra în 2 schimburi, iar transportul este decontat de către companie. Beneficii: - Salariu atractiv - Tichete de masă în valoare de 30 RON zi lucrata - Transport decontat Beneficii suplimentare: - Oportunități de avansare în cadrul companiei - Mediu de lucru stabil și stimulativ Cerințe: -Minim 8 clase Dacă ești interesat să te alături echipei noastre și să contribui la succesul nostru, te rugăm să trimiți CV-ul tău la adresa de e-mail sau să ne contactezi la numărul de telefon 0729800720. Așteptăm cu nerăbdare să primim aplicația ta și să te cunoaștem în cadrul procesului nostru de recrutare!

 • 1

  Manpower angajeaza Ambalator Manual pentru o companie din localitatea Sura Mica

  Manpower angajeaza ambalator manual pentru o companie din Sura Mica, judetul Sibiu! Căutăm un Ambalator Manual pentru a se alătura echipei noastre. Principalele responsabilități includ ambalarea și etichetarea produselor în conformitate cu specificațiile tehnice și standardele de calitate. Programul de lucru implică disponibilitatea de a lucra în 2 schimburi, iar transportul este decontat de către companie. Beneficii: Salariu atractiv - Tichete de masă în valoare de 30 RON zi lucrătoare - Prima de sărbători - Transport decontat - Disponibilitate de a lucra în 2 schimburi Beneficii suplimentare: - Oportunități de avansare în cadrul companiei - Mediu de lucru stabil și stimulativ Cerințe: - Minim 8 clase Dacă ești interesat să te alături echipei noastre și să contribui la succesul nostru, te rugăm să trimiți CV-ul tău la adresa de e-mail sau să ne contactezi la numărul de telefon 0729800720. Așteptăm cu nerăbdare să primim aplicația ta și să te cunoaștem în cadrul procesului nostru de recrutare!

 • Iti doresti un loc de munca? Avem solutia pentru tine!

  Manpower angajeaza montator subansamble pentru o companie din Sibiu! Suntem în căutarea unui Montator Subansamble pentru a se alătura echipei noastre din fabrică. Responsabilitățile principale includ montarea subansamblelor conform specificațiilor tehnice și standardelor de calitate. Candidatul ideal va fi o persoană muncitoare, atentă la detalii și capabilă să lucreze eficient într-un mediu de producție cu ritm alert. Beneficii: - Salariu atractiv - Tichete de masă în valoare de 30 RON zi lucrătoare - Prima de producție - Prima de prezență - Prima de calitate - Prima de performanță - Transport asigurat Cerințe: - Disponibilitate de a lucra în 4 schimburi - Minim 8 clase - Experiență anterioară în domeniu constituie un avantaj, dar nu este obligatorie Beneficii suplimentare: - Oportunități de avansare în cadrul companiei - Mediu de lucru dinamic și stimulativ Dacă ești interesat să te alături echipei noastre și să contribui la succesul nostru în domeniul producției, te rugăm să trimiți CV-ul tău la adresa de e-mail sau să ne contactezi la numărul de telefon 0729800720. Așteptăm cu nerăbdare să primim aplicația ta și să te cunoaștem în cadrul procesului nostru de recrutare!

 • 41

  Operator productie

  temPERSO Romania vine in spre dvs cu o varietate de locuri de munca! Locuri de munca disponibile la mai multe fabrici din Sibiu, cu transport pe mai multe rute. Controlor calitate; Operator productie; Operator CNC; Ambalator manual; Manipulant marfa; Stivuitorist; Mecanic; Avem locuri de munca la 1/2/3 schimbri; Contact: .

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Sibiu
Salvează căutarea