Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Operatori productie Timis Timisoara

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajez sudori in Austria 2400 euro

  Angejez 2 sudoei in Austria, se cere experienta in domeniu si sa stie sa comunice in germana sau engleza. Se ofera salar 2400 euro si cazare gratuita.

 • 2

  Angajăm reglor

  Manpower angajeaza Reglor pentru o companie multinationala din domeniul automotiv (zona industriala Freidorf) Cerinte: - Studii medii tehnice absolvite: Liceu sau scoala profesionala - Experienta pe o pozitie similara reprezinta un avantaj - Cunostinte desen tehnic si reglare masini - Cunostinte pachet MS Office si programare CNC - Responsabilitate si seriozitate - Disponibilitate de a lucra in 4 schimburi - Persoana comunicativa si atenta la detalii Responsabilitati: - Reglajul masinilor pentru rularea diferitelor tevi - Avizare de proces - Interventii la masini pentru ajustarea parametrilor - Coordonarea operatorilor - Participarea activa la imbunatatirea procesului. Se ofera: - Pachet salarial atractiv - Tichete de masa: 40 de lei zi lucrata - spor ture noapte: 25%; - spor ture weekend: 50% - ore suplimentare platite dublu; - al 13-lea salariu; - bonus de recomandare; - bonus de sarbatori; - Posibilitate de dezvoltare profesionala - Posibilitatea de a face parte dintr-o echipa tanara si dinamica - Transport gratuit din TIMIȘOARA si localitati. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne sunati la numarul de telefon 0729800027 sau la adresa Manpower Timisoara: Splaiul Nistrului, nr. 1 (parter).

 • 1

  Esti in cautarea unui loc de munca? Te putem ajuta! Contract pe perioada NEDETERMINATA

  MANPOWER recruteaza operator mase plastice pentru o companie multinationala din Timisoara! 1. Cerinte: - Absolvent de studii medii; - Nu este necesara experienta anterioara in domeniu; - Disponibilitate de lucru in schimburi; 3. Abilitati/Aptitudini: - Abilitati de invatare intr-un timp scurt; - Abilitati de rezolvare a problemelor intr-un timp scurt; - Bune abilitati de lucru in echipa; - Abilitati bune de de comunicare; 4. Beneficii: - Salariu 4417 BRUT ( 2600 NET) cu posibilitate de avansare -Tichete de masa de 30 ron/zi; - Al 13-lea salariu; - Al 14-lea salariu; - Orele suplimentare din timpul saptamanii/ weekend sunt platite cu 200%; - Orele suplimentare de noapte si de weekend de noapte sunt platite cu 225%; - Spor de noapte de 25%; - 25 zile de concediu de odihna pe an; - Transport asigurat gratuit din Timisoara si zonele limitrofe - Polita de asigurare cu Allianz Tiriac (dupa 6 luni lucrate); - Spor de vechime procentual cu perioada lucrata: a. 1 ani vechime in cadrul actualului loc de munca: 2% b. 3 ani vechime in cadrul actualului loc de munca: 5% c. 5 ani vechime in cadrul actualului loc de munca: 7% d. 8 ani vechime in cadrul actualului loc de munca: 10% - Tichete cadou cu ocazia sărbătorilor de Paște. - Contractul se va semna direct cu compania angajatoare. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la nr. de telefon : 0729800720 si 0729800106.

 • Angajam Ambalator Manual!

  Manpower angajează Ambalatori manuali pentru o companie care activează în domeniul serviciilor de customizare & repack (etichetare produse curățenie și îngrijire personală) cu locația în Timișoara. Cerințe: - studii medii - fără experiență - probă de lucru de 15-20 minute - stabilitate la locul de muncă - atenție, îndemânare, acuratețe Se oferă: - programul de lucru în 2 schimburi - salariul de încadrare: 3350 lei BRUT - tichete de masă: 40 lei zi lucrată - primă de prezență 200 lei net lună - primă productivitate(odată la 3 luni): 600 lei net lună - ore suplimentare plătite Transport asigurat din: - Ruta Alios care contine: Giarmata Mare, Pischia, Fibis, Masloc, Alios, Zabrani. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne sunați la numărul de telefon: 0729 800 721 !

 • Angajam operator mase plastice pe perioada NEDETERMINATA

  Recrutăm candidați pentru unul dintre clienții noștri, o fabrica din domeniul maselor plastice de pe Platforma Incontro. Beneficii: - Salariu brut de 4236 LEI - Tichete de masă de 30 ron/zi; - Al 13-lea salariu; - Al 14-lea salariu; - Orele suplimentare din timpul săptămânii/ weekend sunt plătite cu 200%; - Orele suplimentare de noapte și de weekend de noapte sunt plătite cu 225%; - Spor de noapte de 25%; - 25 zile de concediu de odihnă pe an; - Transport asigurat; - Polița de asigurare cu Allianz Țiriac (după 6 luni lucrate); - Spor de vechime procentual cu perioada lucrată: - Tichete cadou cu ocazia sărbătorilor. Pentru mai multe detalii, puteti sa ne contactati la nr. de tel: 0729800720 si 0729800106.

 • 1

  Angajam operator masini unelte automate si semiautomate

  Angajam operatori in productie Transport asigurat 2 schimburi Tichete masa 30ron zi Zona:Calea Sagului-Fraidorf, Str. Sulina nr. 22 Puterti lasa CV-uri la poarta

 • 3

  Tehnician Mentenanta - Cunostinte automotive

  - Salariu negociabil in functie de experienta; - incepand cu 5000 NET -> - Tichete de masa 35 lei zi; - Ore suplimentare plătite; - Spor ore de noapte; - Asigurare de sanatate la Regina Maria; - Transport asigurat din Timisoara, Giroc, Chisoda sau decontat in valoare de 300 lei net; - Tichete cadou; - Al 13-lea salariu (un salariu brut, ce va fi platit platit anual, jumatate impreuna cu salariu aferent lunii Iunie si jumatate impreuna cu salariu aferent lunii Noiembrie; al 13-lea salariu este eligibil doar dupa incheierea perioadei de proba); - Oportunitatea de a face parte dintr-o echipă excelentă, într-o companie stabilă și în continuă dezvoltare.

 • 20

  Angajam agenti de paza pentru depozit de logistica in Giarmata

  INTERNATIONAL ALEXANDER HOLDING este grup internațional de companii din domeniul serviciilor integrate de transport si logistica, care activeaza cu succes pe piata europeana. Furnizam de peste 20 ani servicii complexe de logistica (depozitare, managementul ambalajelor) si transport (rutier, intermodal, aerian si maritim) pentru clienti importanti din toate industriile. Echipa International Alexander este mereu pregatita sa abordeze cele mai dificile aspecte ale afacerii cu profesionalism si cu dorinta de perfectionare. In spatele serviciilor noastre stau experienta, devotamentul, ambitia, seriozitatea si promptitudinea oamenilor nostrii oameni instruiti, oameni preocupati sa-si dezvolte competentele si pregatiti sa abordeze noi provocari. Acum cautam pentru Punctul nostru de lucru din Arad agent paza post control Cerinte: - Atestat de paza valabil ( curs agent de paza in derulare ) - Cazier judiciar fara antecedente; - Experienta in paza post control ( prezinta avantaj ). OFERIM: - Salariu atractiv (negociabil la interviu, in functie de competenta experienta); - Tichete de masa; - Prima de sarbatori; - Loc de munca stabil, intr-o companie de succes, cu sediu nou, dotari moderne si cu o echipa tanara dar profesionista; - Posibilitatea de dezvoltare personala si avansare in cadrul companiei. Pentru mai multe detalii, va rugam sa sunati, de luni pana vineri intre orele 8-17

 • 9

  ELBA angajează Operatori producție

  ELBA S.A. TIMIȘOARA, firmă de producție corpuri de iluminat, cu sediul în parcul industrial Freidorf, str. Paul Morand nr.135 recrutează în perioada următoare personal pentru activități de producție în 3 schimburi. VENIT MINIM BRUT 4650 !!! compus din: Salariu de încadrare ofertant; Spor de noapte 350 lei medie (25%); Bonus de productivitate - pana la 400 lei medie; Bonus de recomandare - 500 lei; Tichete de masă 840 lei (40 lei zi lucrată); Cadou de sarbatori - 300 lei net eveniment; Al 13-lea salariu (în două tranșe); Prime de sărbători și vacanta de vara în funcție de rezultatele financiare ale companiei; Ore suplimentare weekend plătite dublu; Ore suplimentare săptămână +75%; Bonus de fidelitate după 5 ani vechime neîntreruptă în companie; BENEFICII EXTRASALARIALE: Concediu 24 zile an Asigurare privată de sănătate; Loc de muncă asigurat cu contract de muncă direct cu angajatorul ELBA S.A.; Mediu de lucru cu spații generoase, sigure și curate; Analize medicale gratuite în vedea angajării și periodice; Asistență medicală asigurată în timpul serviciului; Echipamente de lucru și protecție gratuite; Dotări tehnologice moderne; În funcție de nivelul de pregătire se asigură acces către programe de formare internă și externă; TRANSPORT GRATUIT ASIGURAT: - pe rute dinTimișoara (plecare din zona Modern, respectiv zona Lipovei); - pe rute din jud.Timiș (Comloșu Mare-Jimbolia-Cărpiniș-Cenei-Uivar-Ionel-Sânmihaiu Român-Sânmihaiu German, Pustiniș, Otelec,Utvin,Șag, Jebel, Liebling) Candidatii interesati sunt rugati să se prezinte la interviu de LUNI până MIERCURI la ora 10:00 în parcul industrial Freidorf, str. Paul Morand nr.135. Puteți vizita și pagina noastră: www.elba.ro

 • Manpower angajeaza Alimentator linie productie

  Manpower angajeaza alimentator linie dedicat și responsabil pentru a se alătura echipei noastre. Dacă sunteți o persoană atentă la detalii, cu capacitatea de a lucra într-un mediu rapid și dornică să contribuie la eficiența operațiunilor noastre de producție, vă invităm să aplicați pentru acest post. Responsabilități: - Alimentarea liniilor de producție cu materiale și componente necesare - Verificarea și pregătirea materialelor conform specificațiilor și cerințelor de producție - Asigurarea fluxului constant de materiale către liniile de producție într-un mod sigur și eficient - Colaborarea cu echipa de producție pentru a menține ritmul optim de lucru - Raportarea oricăror probleme sau defecțiuni în fluxul de materiale către supervizorul direct Cerințe: - Abilitatea de a lucra într-un ritm rapid și de a gestiona sarcini multiple simultan - Atent la detalii și capacitatea de a urmări instrucțiunile și procedurile de lucru - Experiență anterioară într-o poziție similară într-un mediu de producție Beneficii: - salariu : 3700 lei brut cu posibilitatea de marire dupa 6 luni - tichete de masa de 35 lei zi lucratoare - loc de munca in 3 schimburi - prima de sarbatori si vacanta - prima prezenta 350 lei brut

 • Manpower angajeaza Tehnician Roboti Sudura

  Suntem în căutarea unui tehnician robot de sudură experimentat și motivat pentru a se alătura echipei noastre. Dacă aveți experiență în programarea, configurarea și întreținerea roboților de sudură și sunteți în căutarea unei oportunități de angajare într-un mediu dinamic și stimulativ, vă invităm să aplicați pentru acest post. Responsabilități: - Programarea și configurarea roboților de sudură pentru a executa sarcinile de sudură conform specificațiilor și standardelor companiei - Asigurarea funcționării eficiente a echipamentului de sudură, inclusiv diagnosticarea și remedierea problemelor tehnice - Lucrul cu echipa de inginerie și producție pentru a îmbunătăți procesele și performanța roboților de sudură - Instruirea și supervizarea personalului de producție în utilizarea și întreținerea corectă a roboților de sudură Cerințe: - Experiență anterioară în programarea și întreținerea roboților de sudură, cu cunoștințe solide în utilizarea diferitelor tipuri de roboți și software-uri de programare - Cunoștințe tehnice solide în sudură și procesele de fabricație - Abilități excelente de diagnosticare a problemelor tehnice și de remediere a acestora - Atitudine proactivă, atenție la detalii și capacitatea de a lucra în echipă - Certificări relevante în domeniul robotică sau sudură sunt un avantaj Beneficii: - Salariu : 5000 lei brut - Tichete masa 35 lei zi lucratoare - Bonus de prezenta 350 lei brut - Spor de noapte 25% - Prime de sarbatori si vacanta

 • Manpower angajeaza STIVUITORIST

  Manpower angajeaza stivuitorist pentru unul dintre clientii situati in Cateasca Cerinte: - studii medii - atestat ISCIR valabil - experienta pe o pozitie similara - gestiunea fizica a stocului de marfa - participa activ la operatiunile specifie de incarcare, descarcare Beneficii: - salariu 4300 brut cu posibilitatea de majorare la 4600 brut dupa 6 luni - tichete masa 35 lei zi lucratoare - bonus de prezenta 350 lei brut - spor noapte 25% - prime sarbatori si vacanta - ore suplimentare - loc de munca in 3 schimburi

 • Manpower angajeaza SUDOR CO2

  Descriere Suntem în căutarea unui sudor specializat în sudura cu gaz de CO2 pentru a se alătura echipei noastre. Dacă aveți experiență în sudura cu acest tip de gaz și sunteți în căutarea unei oportunități de angajare într-un mediu dinamic și stimulativ, vă invităm să aplicați pentru acest post. Responsabilități: Executarea sudurilor cu gaz de CO2 conform specificațiilor și standardelor tehnice Lucrul cu diferite tipuri de materiale, cum ar fi oțelul carbon, oțelul aliat etc. Interpretarea și urmarea planurilor și schemelor tehnice Verificarea calității sudurilor și a integrității pieselor Întreținerea și curățarea echipamentului de sudură CO2 Cerințe: Experiență anterioară în sudură cu gaz de CO2, cu cunoștințe solide în utilizarea acestui proces de sudură Certificare în sudură sau alte calificări relevante sunt un avantaj Abilități excelente de citire și interpretare a planurilor și schemelor tehnice Atitudine pozitivă, atenție la detalii și capacitatea de a lucra în echipă Respectarea riguroasă a normelor de siguranță și a procedurilor de lucru Beneficii: Salariul 4800 lei brut majorare salariala dupa 6 luni 5200 lei brut Tichete de masa: 35 lei Bonus de prezenta: 350 lei brut Spor de noapte: 25% Prime de sarbatori Plata orelor suplimentare

 • 1

  Manpower angajeaza Operator Reimpachetare

  Suntem în căutarea de persoane muncitoare și atente la detalii pentru a se alătura echipei noastre de reimpachetare. Dacă sunteți rapid, precis și vă place munca într-un mediu dinamic, atunci sunteți persoana pe care o căutăm! Responsabilități: Reimpachetarea produselor conform standardelor companiei Etichetarea corectă a produselor Asigurarea calității produselor reimpachetate Respectarea regulilor de siguranță și a procedurilor companiei Cerințe: Abilitatea de a lucra într-un ritm rapid Atent la detalii și precis în lucrul cu produsele Capacitatea de a lucra în echipă Disponinilitate de lucru in 3 schimburi Beneficii: Salariul: 3550 lei brut, majorare dupa 6 luni 3750 brut Tichete de masa: 35 lei Bonus de prezenta: 350 lei brut Spor de noapte: 25% Prime de sarbatori Plata orelor suplimentare: 175%

 • Manpower angajeza OPERATOR PRESAJ

  Manpower operatori presaj motivați și dedicați pentru a se alătura echipei noastre din fabrică. Dacă sunteți o persoană responsabilă, cu atenție la detalii și dornică să învețe și să se dezvolte într-un mediu industrial, vă invităm să aplicați pentru acest post Responsabilități: Operarea mașinilor de presaj conform instrucțiunilor și procedurilor stabilite Monitorizarea și ajustarea parametrilor de producție pentru a asigura calitatea și eficiența procesului Inspectarea produselor finite pentru a identifica defectele și a le raporta echipei de supraveghere Întreținerea și curățarea regulată a echipamentului și a zonei de lucru Respectarea strictă a măsurilor de siguranță și a regulilor de lucru Cerințe: Experiență anterioară în lucrul cu mașini de presaj sau într-un mediu industrial similar (experiența în presarea metalului sau a plasticului este un avantaj) Abilități tehnice și mecanice bune, cu capacitatea de a învăța rapid noile procese și tehnologii Atitudine pozitivă, capacitatea de a lucra în echipă și de a comunica eficient Capacitatea de a lucra în condiții fizice și de mediu variate Disponibilitatea pentru program in 3 schimburi Beneficii: Salariul: 3350 lei brut, majorare salariala dupa 6 luni 3800 Tichete de masa: 35 lei zi lucrata Bonus de prezenta: 350 lei brut Spor de noapte: 25% Prime de sarbatori Plata orelor suplimentare Mai multe detalii la telefon 0729 600 702

 • 1

  Manpower recrutează operatori producție perioadă nedeterminată 2900 net

  Manpower recrutează operatori producție vate voluminoase pentru o fabrică din Timișoara, Calea Sagului. Cerințe: minim 8 clase disponibilitate pentru lucru în 3 schimburi experiență în industria de producție este un avantaj Beneficii: salariu net de 2.500 lei tichete de masă de 30 lei/zi primă de productivitate de până la 400 lei net spor de noapte de 25% ore suplimentare plătite prime de Paști și Crăciun decont de transport de 130 lei Program de lucru: 8 ore/zi, 5 zile/săptămână, în 3 schimburi: 06:30-14:30, 14:30-22:30, 22:30-06:30 Pentru mai multe informații apelați

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Timis

Localități

Timisoara
Salvează căutarea