Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Timis Timisoara

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Angajam Operator productie - SALARIU 2800 NET

  Angajăm Operatori producție Locație: Timișoara Program de lucru: 3 schimburi Salariu: 2800 net Transport asigurat: Timișoara, Pișchia, Alioș, Mașloc, Fibiș

 • 1

  Maracana SRL angajeaza manipulanti marfa

  Maracana SRL angajeaza manipulanti marfa in depozitul Maracana din Timisoara Masa si transport asigurat Loc de munca curat, civilizat, modern, in cadrul unei echipe dinamice si prietenoase Contract de munca pe perioada nedeterminata

 • 24

  Stivuitorist - 4 schimburi - 3000 - 3500 NET - Timisoara

  HPA recruteaza pentru clientul sau, depozit de logistica din VG Park, Ghiroda, stivuitorist cu experienta pe lame frontale sau reach truck. Program de lucru: 4 schimburi (12-24 12-48); Cerinte: - Studii medii - Abilitate de a utiliza scanner; - Atestat ISCIR validat; - Cunostinte SAP reprezinta un avantaj; - Contract de munca pe perioada nedeterminata. Beneficii: - Tichete de masa 15 lei/zi; - Salariu de incadrare 3000 - 3500 NET; - negociabil in functie de experienta si abilitati; - Spor de noapte; - Ore suplimentare platite dublu (aprox. 24h/luna); - Prima de sarbatori; - Transport decontat integral cu masina proprie din zona metropolitana, Timisoara. Pentru mai multe informatii, va rog sunati la numarul de telefon: zero sapte trei cinci doi doi zero zero cinci sase.

 • 24

  Manipulant marfa - 3 sch - venit total 3000 lei in mana

  Recrutez Manipulant Marfa pentru un depozit din Timisoara, Calea Aviatorilor. Program de lucru in 3 schimburi Cerinte: - Studii medii; - Disponibilitate ore suplimentare, cand este nevoie. Pachet salarial: - Salariul de încadrare 4057 lei brut (2400 lei net); - Tichete de masa de 30 lei; - Bonus de productivitate; - Spor de ore suplimentare de 200%; - Spor de ore de noapte 25%; - Asigurare medicala; - Transport asigurat din Timișoara Pentru mai multe informații, va rog să sunați la: zero sapte trei cinci doi doi zero zero cinci sase.

 • 28

  Operator productie Timisoara - 4273 brut + 30 lei/zi tichete de masa - 1 schimb

  HPA recrutează operatori producție pentru clientul nostru, fabrică poloneză recent deschisă în Timișoara, producătoare de chiuvete din compozit. Program de lucru: momentan se lucrează doar în schimbul 1, dupa o perioadă se va lucra la 2 schimburi; Cerințe: - Disponibilitate de lucru în 2 schimburi; - Disponibilitate pentru muncă brută, solicitantă din punct de vedere fizic; - Minim 8 clase; Pachet salarial: - Salariul brut de încadrare 4.273 lei brut => 2.500 lei net (în mână); - Tichete de masa 30/zi; - Contract pe perioadă nedeterminată direct cu fabrica; - Asigurare medicală privata; - Asigurare de viață; Transport asigurat din Timișoara. Pentru mai multe detalii mă puteți contacta la numărul: zero sapte trei cinci doi doi zero zero cinci sase - Lois.

 • 16

  Operator productie barbati si femei 2 schimburi, Calea Sagului

  HPA recrutează operator print/operator CNC la o fabrica de mobila în Timișoara. Program de lucru: se lucreaza pe 2 schimburi (06:15 14:45, 14:45 23:15). Cerințe: - Experienta pe stante, circular, router. - Disponibilitate la 2 schimburi. - Seriozitate si stabilitate la locurile anterioare de munca. Pachet salarial: - Salariul de incadrare este de 4400 lei; - Bonus de prezenta de 100 lei net; - Tichete de masa in valoare de 20 Lei/zi lucrata; - Prima de Paste si de Craciun; - Asigurare medicala privata; 2574 + 100 lei + 420 lei = 3094 lei NET, din prima luna. - Tranportul asigurat din Timisoara; Pentru mai multe informatii, va rog sa sunati la zero șapte trei cinci doi doi zero zero cinci șase - Lois HPA recrutează operator utilaje la o fabrica de mobila în Timișoara. Program de lucru: se lucreaza pe 2 schimburi (sch 1 - 06:15 14:45, sch 2 - 14:45 23:15) Cerințe: - Studii primare sau medii in domeniul tehnic; - Experienta in munca, de preferat in productie (minimum 5 ani); - Indemanare, rabdare, atentie la detalii; - Stabilitate si implicare in munca; - Rezistenta la sarcini repetitive si la stres. Pachet salarial: - Salariul este de 2200 lei NET - Bonus de prezenta de 100 lei NET - Bonus de performanta de 300 lei NET - Tichete de masa in valoare de 20 Lei/zi lucrata; - Prima de Paste si de Craciun; - Asigurare medicala privata; - Tranportul asigurat din Timisoara; Pentru mai multe informatii, va rog sa sunati la zero sapte trei cinci doi doi zero zero cinci sase.

 • 24

  Operator productie - 3 sch - venit lunar 3100 lei in mana

  Recrutez Operatori productie, pentru o fabrica germana din Timisoara din industria de automotive. Program de lucru: 3 schimburi Cerinte: - Stabilitate la locurile de munca anterioare; - Experienta intr-o fabrica de automotive; - Minim studii generale. Pachet salarial si de beneficii: - Contract nedeterminat direct cu firma; - Salariu de incadrare 4.156 lei brut = 2.431 lei net; - Tichete de masa in valoare de 30 lei (630 lei); - Bonusuri individuale; - Spor ore noapte 25%; - Spor ore weekend; - Transport asigurat din Timisoara si Giroc sau decontat in valoare de 200 lei net; - Al 13-lea salariu; - Asigurare de viata. Pentru mai multe informatii, va rog sa sunati la zero sapte trei cinci doi doi zero zero cinci sase.

 • 10

  Olanda Locuri de munca, Depozite, împachetare , cazare și contract olandez.

  Muncă în Olanda >1250 Euro. Plecare și Start Job, DOAR săptămâna aceasta, Job+Cazare . - Avem DOAR 12 posturi EXTRA Disponibile - ACUM Toate pozi iile sunt cu începere imediată SĂPTĂMÂNA ACEASTA !!! Doar cine se grăbește are o șansă să prindă un loc !!! Cerințele noastre : - Vârsta cuprinsă între 18-50 ani , - Limba Engleză - nivel începător minim acceptat . - Seriozitate maximă, - Punctualitate, - Voință de muncă, - Dinamism și Flexibilitate . JOB disponibil pentru : Bărba i, Femei și Cupluri !!! Unde vei lucra ? În cel mai mare și modern depozit de Logistică din centrul Olandei. Ce vei face ? Vei lucra în logistică și pregătire comenzi : cosmetice, cărți, Cd -uri, electronice, textile etc. Cât vei câștiga ? Peste 1250 uro Net / Lună ( având chiria, asigurarea medicală, impozite extrase deja ) . Rămâi cu un minim 1250 uro în mână !!! Posibilitate de avansare ? Da ! Când sunt disponibile aceste locuri de muncă ? DOAR în această Săptămâna ! LOCURI LIMITATE ! Ne puteți contacta acum Sau Mesaj WHATSAPP Mult Succes !

 • 12

  Olanda - locuri de munca in depozite, salariu motivant, cazare si contract

  Disponibili si pe Whatssapp oferim locuri de munca in Olanda in depozite si fabrici Salarizarea se face pe ora, si pleaca de la 10.80e/ ora. Oferim cazare si transport la locul de munca. Cautam atat doamne cat si domni, cuplurile vor sta in camera privata ! Limba engleza reprezinta un avantaj dar nu este obligatorie ! Cerinte : seriozitate si disponibilitate de lucru !

 • 1

  Vopsitor- salariu începând cu 6000 lei Brut

  Cerințe: - studii minime tehnice/ școala profesională; - calificare/ atestat de specialitate; - persoană organizată și dinamică; - experiența reprezintă un avantaj. Responsabilități: - pregătirea suprafe elor de vopsit si a materialelor pentru vopsit; - executarea lucrărilor de vopsire i finisare; - aplicarea tratamentelor speciale; - utilizeaza echipament de protectie personala adecvat; - respectă standardele, politicile, procedurile și reglementările referitoare la sănătate, mediu și siguranță; - corectează pericolele aflate sub controlul și în aria s de responsabilitate; - învată și aplică sistemele operaționale; - are grijă de siguranța și buna organizare a muncii sale. Beneficii: - salariul de încadrare poate varia în funcție de experiență; - tichete de masă de 30 lei/zi; - primă de transport de 230 lei net; - ore suplimentare plătite dublu.

 • 1

  Angajăm operator mașini-unelte 2 schimburi

  Cerințe: - Studii primare sau medii în domeniul tehnic; - Experiența în muncă, de preferat în PRODUCȚIE ; - îndemânare, răbdare, atenție la detalii; - Stabilitate și implicare în muncă; - Rezistență la sarcini repetitive și la stres. Atribuții: - Operează instalațiile, mașinile utilizate pentru fabricarea produselor din hârtie, carton, materiale plastice, sau alte materiale; - Asamblează parțile componente ale produselor finite, conform specificațiilor stabilite și proceselor tehnologice de fabricație. Beneficii: - Salariul este 2200 lei net; - Tichete de masă în valoare de 20 Lei/zi lucrată; - Bonus de Paște (150 Lei net), bonus de Crăciun (150 Lei net); - Primă de 1 Martie, 8 Martie, 1 Iunie (cadouri); - Bonus la 2 ani vechime în firmă de 5%, la 3 ani de 10%, la 4 ani de 15%, de la 5 ani de 20%; - Primă pentru eveniment special: naștere, căsătorie, înmormântare; - Concediul de 21 zile; - Transportul asigurat pe raza orașului Timișoara.

 • 14

  Operator producție - 4000 lei brut

  Cerințe: - Experiența în domeniu nu este necesara; - Disponibilitatea de a lucra în 3 schimburi; - Responsabilitate, seriozitate, implicare, determinare. Oferim: - Salariu de încadrare 4000 lei; - Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; - 22 zile de Concediu de odihnă pe an; - Spor de noapte de 25%; - Tichete de masa de 30 lei/pe zi; - Bonus de recomandare de până la 650 lei brut; - Bonus de prezență 200 lei brut/ pe lună; - Bonus de fidelitate; - Bonus final de an; - Tichete cadou de Sărbători; - Servicii medicale. Transport asigurat din Timișoara și din localitățile: Diniaș - Sânmihaiul Român - Sânmihaiul German - Utvin- Dolat -Toager Giera - Biled- Livezile- Banloc- Deta -Denta- Stamora Germană- Rovinița -Sângeorge Mănăstire -Birda - Conacu -Săcălaz - Șag -Jebel- Clopodia - Gherman -Jamu Mare- Dejan- Moravița- Iohanisfeld -Iecea Mare - Otelec- Pustiniș Sânmartinul Maghiar -Peciu Nou - Cenei - Bobda - Dudeștii Noi - Cărpiniș

 • 1

  Angajăm operator producție - 3 schimburi

  Responsabilitati: - Operarea pe utilajele de productie - Alimentarea și descărcarea utilajelor - Control de calitatea pe semifabricat și produs finit Cerințe: - Capacitate rapidă de învățare; - Minim 8 clase absolvite; - Experiența în producție constituie un avantaj; - Disponibilitate de a lucra în 3 schimburi Beneficii: - Salariu de încadarare în valoare de 3850 - Bonuri de masa in valoare de 20 ron/zi - Prima de Pasti 300 ron net - Prima de Craciun 300 ron net - Bonus de caldura pe perioada verii 120 ron brut/luna - Bonus de performanta variabil intra 360 ron 1200 ron brut/luna - Prima de vacanta 2000 Ron net - Orele suplimentare sunt platite cu un spor de 100%, spor de noapte de 25% si spor de weekend 115%

 • 1

  Operator mase plastice- 3 schimburi

  Cerințe: - disponibilitate de a lucra în trei schimburi; - persoană dinamică, cu spirit de echipă; - adresa de domiciliu Timișoara. Beneficii: - salariu 4100 lei brut; - tichete de masă de 30 de lei/zi; - primă de prezență 250 de lei brut; - decont de transport de 130 de lei net; Atribuții: - cunoaște și respectă atribuțiile specifice postului; - cunoaște și respectă Regulamentul intern; - urmșreste buna funcționare a mașinilor de injecție și a accesoriilor aferente, precum și desfășurarea procesului tehnologic în parametrii programați si anunță neconformității șefului de schimb; - execută cu grijă operațiuni de sortare, debavurare, ambalare piese; - executș si menține curățenia în întreaga societate și participă la colectarea selecționată a deșeurilor; - răspunde de folosirea eficientă a materiilor la nivelul lui ; - respectă procedurile și instrucțiunile de lucru aferente postului.

 • 42

  Operator productie

  Oferim: - Salariu minim de incadrare ce porneste de la 3850 RON brut in functie de complexitatea postului, experienta si cunostinte si poate creste rapid prin invatare si implicare;; - Beneficii extra salariale: -> bonus de performanta ce poate ajunge pana la 1200 Ron /lunar, -> spor noapte, spor weekend, spor ore suplimentare, tichete de masa; -> prima de Craciun, prima de Pasti, -> spor de vechime, prima de recomandare, prima vacanta, bonus de caldura; - Asigurare medicala privata; - Transport gratuit; - Transparenta si claritate in ceea ce priveste posibilitatea de promovare; - Un loc de munca sigur si posibilitatea de a creste si promova, Cerinte: Disponibilitate de lucru in 3 schimburi; Capacitate de lucru in picioare; Cunostinte tehnice minime; Experienta in domeniu reprezinta un avantaj; Orientare spre cresterea si dezvoltarea profesionala. Resposabilitatile postului: Raspunde de exploatarea corecta a utilajului si a accesoriilor acestuia. Colaboreaza cu ceilalti operatori in vederea exploatarii optime si folosirea la capacitate a utilajului pe care este repartizat, de realizarea indicatorilor de productivitate si de calitate in procesul de fabricatie. Urmareste folosirea rationala si cat mai economica a materiilor prime si a materialelor necesare productiei. DS Smith Packaging Romania este o companie europeana, lider in domeniul productiei ambalajelor din carton ondulat cu o activitate neintrerupta din 2002. Iti doresti sa faci parte dintr-o companie multinationala cu valori solide care isi respecta oamenii si mediul inconjurator?

 • Salveaza cautarea