Vei fi notificat de câte ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Timis Timisoara

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 7

  Magazioner cu ISCIR - calea Buziasului

  Cerinte: Sa posede autorizatie ISCIR de motostivutorist ; Experiență pe un post similar minim un an; Responsabilitati: Sa organizeze sistemul de primire si expediere/livrare si de stocare a materialelor; Sa tina si sa proceseze inregistrarile din depozit; Sa verifice periodic stocurile pentru materialele stocate; Sa coopereze cu departamentul de expeditii si distributie cu privire la stocul existent; Sa anunte de indata administratorul pentru orice neregula constatata; Sa incarce si sa descarce marfurile; Beneficii: -Pachet salarial de la 3500 lei net, negociabil in functie de pregatire si experienta; -program in 2 schimburi.

 • 13

  Angajăm manipulant marfă fără ISCIR

  Responsabilități: - Manevrarea cu atenție a mărfurilor; - Organizarea corectă și depozitarea corespunzătoare a produselor; - Identificarea erorilor și remedierea lor; Candidatul ideal: - Persoană flexibilă; - Atenție la detaliu; - Disponibilitate de lucru în 3 schimburi și în 4 schimburi. Beneficii: - Salariul este de 4600 de lei brut; - Tichete de masă în valoare de 30 de lei; - Transport asigurat; - Spor de noapte 25%; - Primă de performanță și prezență;

 • 2

  Angajăm confecționer asamblor în 2 schimburi

  Cerințe: - Studii primare sau medii în domeniul tehnic; - Experiență în muncă, de preferat în PRODUCȚIE ( minimum 2 ani ); - Îndemânare, răbdare, atenție la detalii; - Stabilitate și implicare în muncă; - Rezistență la sarcini repetitive și la stres. Atribuții: - Asamblează parțile componente ale produselor finite, conform specificațiilor stabilite și proceselor tehnologice de fabricație. Beneficii: - Salariul de încadrare este de 3409 lei; - Tichete de masă în valoare de 20 Lei/zi lucrată; - Bonus de prezență de 100 Lei lunar; - Bonus de Paște (150 Lei net), bonus de Crăciun (150 Lei net); - Primă de 1 Martie, 8 Martie, 1 Iunie (cadouri) - Bonus la 2 ani vechime în firmă de 5%, la 3 ani de 10%, la 4 ani de 15%, de la 5 ani de 20%; - Primă pentru eveniment special: naștere, căsătorie, înmormântare; - Concediul de 21 zile; - Transportul asigurat pe raza orașului Timișoara.

 • Logistician gestiune Flux- Customer

  Responsabilitati cheie: Suport și consiliere pentru o bază de clienți alocată; Intocmirea ofertelor, intocmirea si monitorizarea ofertei incl. post-înregistrare; Preluarea comenzilor: verificarea cererilor clientilor si analizarea comenzilor; Interfata intre clienti si departamentele tehnice interne, dispecer si contabilitate Procesarea reclamațiilor Prelucrarea mementourilor privind termenul limită, precum și urmărirea și reconcilierea activă a termenului limită Sprijinirea managerilor de vanzari in domeniul vanzarilor Mentine datele SAP privind: comenzile clientilor, parametrii sistemului, conditiile comerciale, formularele, preturile de vanzare etc. Relații de raportare: Serviciul Clienți va raporta Managerului Lanțului de Aprovizionare și Șefului Serviciului Clienți Abilități și experiență dorite: Diplomă universitară într-un domeniu tehnic sau economic; Orice tip de certificare in serviciul clienti ar constitui un avantaj; /formare comercială absolvită cu succes minim 2 ani de experiență in vanzari si service clienti; Cunoștințe inițiale în domeniul comerțului exterior/export; Suntem foarte interesati de o atitudine proactiva, orientare puternica catre client, atentie la detalii, atitudine independenta, structurata, analitica; și un mod de lucru orientat spre rezultate; Bune abilități de comunicare și capacitate de lucru în echipă; Capacitate de adaptare rapidă la mediul în schimbare, mentalitate de jucător de echipă; Nivel ridicat de spirit de echipă, abilități de comunicare, flexibilitate, aspect încrezător în sine și capacitate de a lucra sub presiune; Abilități de luare a deciziilor și de rezolvare a problemelor; Cunoștințe de calculator: cunoștințe SAP de dorit, abilități Excel, precum și manipularea cu încredere a celorlalte programe MS Office; Bună cunoaștere a limbii engleze/germane de dorit; Beneficii: Compensare: pachet salarial competitiv; Avem beneficii flexibile pentru dumneavoastră: asigurări private de sănătate, tichete lunare de masă; Aveți zile suplimentare de vacanță în funcție de experiența dvs. de lucru.

 • 3

  Sculer matrițer

  Cerințe: - Experiență in domeniu minim 1 an; Responsabilități: - Execută piesele conform documentației și le prezintă CTC-ului pentru verificare; - Sesizează în timp util orice neconformitate și anunță maistrului si CTC-ul; - Asistă la testarea matritelor executate; - Realizează remedierierile necesare în urma testărilor; - Program de lucru în 3 schimburi. Beneficii: - Salariu de încadrare 5128 lei brut; - Tichete de masă în valoare de 20 lei; - Prime de Paște, Crăciun și de vacanță; - Orele suplimentare 200%.

 • 6

  Manipulant marfa

  Cerinte: - Abilitatea de a lucra pe scaner; Program: -3 schimburi (2 saptamani de noapte unde va puteti dubla salariul) Beneficii: - Salariu 4057 lei brut -2400 lei net - Tichete de 30 de lei; -Ore suplimentare platite dublu; -Spor de noapte 25%; -Transport asigurat din Timisora - Puteti obtine atestat ISICIR dupa 6 luni in companie si training liza;

 • Alimentator linii producție cu ISCIR

  Ca Alimentator linie producție cu ISCIR, vei avea oportunitatea de a juca un rol esențial în procesul de producție, asigurând alimentarea liniilor de producție cu materiale și componente necesare. Vei lucra într-un mediu modern și tehnologic avansat, alături de o echipă de profesioniști dedicați. Responsabilități: Alimentarea liniilor de producție cu materiale și componente conform cerințelor tehnice; Monitorizarea fluxului de producție și asigurarea unei alimentări constante și eficiente; Verificarea calității materialelor și componentelor înainte de a fi introduse în procesul de producție; Întreținerea și curățarea echipamentelor și utilajelor folosite în procesul de producție; Raportarea oricăror defecțiuni sau probleme tehnice către supervizorul direct; Respectarea normelor de siguranță și a regulilor de lucru specifice domeniului de activitate. Disponibilitate pentru a lucra in 3 schimburi; Cerințe: Cunostinte operare PC, SAP; Experiență anterioară într-un rol similar în industria producției; Cunoștințe solide în domeniul tehnic și capacitatea de a citi și interpreta desene tehnice; Abilități bune de comunicare și cooperare în echipă; Atenție la detalii și capacitatea de a lucra într-un mediu cu termene strânse; ISCIR - certificat de calificare în domeniul alimentării liniilor de producție. Beneficii: Salariul de incadrare 5000 de lei brut; Tichete de 25 de lei; Ore suplimentare 100%; 8% bonus lunar; tichete cadou de sarbatori; spor de noapte 25%; Dacă ești pregătit să faci parte din echipa noastră și să aduci un plus de valoare în procesul de producție, te invităm să aplici la această poziție. Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem!

 • 16

  Operator producție în 3 schimburi - 4323 brut

  Cerințe: - disponibilitate de lucru în 3 schimburi; - persoană dinamică; - persoană punctuală; - minim 8 clase absolvite; - experiența în producție constituie un avantaj. Responsabilități: - montarea și asamblarea pieselor; - inspecția finală a produsului; - împachetarea produselor. Beneficii: - salariul de încadrare: 4150 brut; - bonuri de masă de 30 lei/zi; - decont combustibil 300 lei; - transport asigurat în Timișoara; - prime de sărbători; - contract pe perioadă nedeterminată; - ore suplimentare plătite dublu; - spor de nopate plătit cu 25%.

 • 8

  Manipulant marfă cu sau fară ISCIR - 4900 lei brut

  Responsabilități: - Alimentarea mașinilor cu materie primă; - Organizarea corectă și depozitarea corespunzătoare a produselor; - Identificarea erorilor și remedierea lor; Candidatul ideal: - Persoană flexibilă; - Atenție la detaliu; - Disponibilitate de lucru în 3 schimburi Beneficii: - Tichete de masă în valoare de 30 de lei; - Spor de noapte 25%; - Decontare transport 130 lei net/lună; - Primă de performanță; - Prime de vacanță și de sărbători.

 • 3

  Operator producție

  Societatea Tecnica Tubi Flessibili, fabrică de tuburi, continuă să-și mărească echipa. Avem nevoie de operatori producție bărbați,disponibilitate pentru 2 schimburi. Nu cerem experiență,dar cerem în schimb seriozitate. Nu oferm transport. Beneficii: - Salariu de 2700 net, pentru început - Contract de muncă, direct cu fabrica - Tichete de masă de 35 de lei - Primă de prezență - Primă de tură - Primă de transport - Primă de Crăciun și Paște Dacă sunteți interesat să faceți parte din echipa noastră sau pentru mai multe informații, sunați la nr. de telefon afișat mai jos.

 • 1

  Angajăm Cartonagist

  Manpower angajează Operator producție / Cartonagist pentru o companie din industria ambalajelor din carton, cu locația în Calea Torontalului, Timișoara. Cerințe: - lucrul în picioare - disponibilitatea de a lucra în 3 schimburi Se oferă: - salariul de încadrare: 3850-4100 lei BRUT - tichete de masă: 20 lei/zi lucrată - ore suplimentare plătite dublu - primă de Crăciun și primă de Paște - trimestrial se acorda un bonus în funcție de producție - posibilitate de dezvoltare profesională - transport asigurat din Pesac - Uihei - Șandra - Biled - Becicherec - Dudeștii Noi - Vinga - Orțișoara - Cornești - Covaci - Timișoara Pentru mai multe detalii, vă rog să ne contactați la numărul de telefon / WhatsApp

 • 12

  Angajăm ambalatori manuali două schimburi

  Manpower angajează Ambalatori manuali pentru o companie care activează în domeniul serviciilor de customizare & repack (etichetare produse curățenie și îngrijire personală) cu locația în Timișoara. Cerințe: - studii medii - fără experiență - probă de lucru de 15-20 minute - stabilitate la locul de muncă - atenție, îndemânare, acuratețe Se oferă: - programul de lucru în 2 schimburi - salariul de încadrare: 3150 lei BRUT - tichete de masă: 30 lei/zi lucrată - primă de prezență 200 lei net/lună - primă productivitate(odată la 3 luni): 600 lei net/lună - ore suplimentare plătite Transport asigurat din: - Timișoara - Ruta Saravale care contine: Sânandrei, Carani, Bărateaz, Gelu, Variaș, Periam, Sânpetru Mare, Saravale; - Ruta Alioș care conține: Giarmata Mare, Pișchia, Fibiș, Mașloc, Alioș, Zabrani, Neudorf, Lipova. - Ruta Remetea care conține Remetea, Izvin, Recas, Stanciova Pentru mai multe detalii, vă rog să ne contactați la numărul de telefon / WhatsApp

 • 13

  Angajăm Confecționer - Asamblor articole din carton

  Manpower angajează pentru o companie din Timișoara, zona Platforma Incontro , Confectioner-asamblor articole din carton. Se oferă: - programul de lucru în 2 schimburi - salariul de încadrare negociabil în funcție de experiență - tichete de masă: 20 lei/zi lucrată - primă de prezență 100 NET - primă de productivitate 50 - 300 NET - tichete cadou de Crăciun si Paște - ore suplimentare plătite dublu Transportul este asigurat gratuit de pe raza municipiului Timișoara . Pentru mai multe detalii, vă rog să ne contactați la numărul de telefon / WhatsApp

 • 5

  Manpower recruteaza operator ansamblare in Calea Sagului

  Manpower recruteaza operatori asamblare banchete pentru un important jucator din domeniul automotive cu sediul in Calea Sagului. Nu este necesara experienta Program de lucru 1 singur schimb L-V Salariul 3400 ron brut; Tichete de masa 30 ron/zi lucrata; Decontare transport.

 • 7

  Manipulant marfă depozit de haine 2400 net

  Manpower angajează manipulanți marfuri pentru un depozit de haine situat în Ghiroda. - salariu 2400 lei net - orele suplimentare sunt platite dublu (200%) - tichete de masa 30 lei/zi - spor de noapte 25% -bonus de productivitate 250 lei net/luna -transport asigurat de pe raza Municipiului Timișoara - program de lucru in trei schimburi 06:00 - 14:00 / 14:00 - 22:00 / 22:00 - 06:00 Pentru angajare apelați la numărul de telefon.

 • 3

  Manpower recruteaza operatori productie pe perioada nedeterminata

  Manpower recrutează operatori productie pe perioada nedeterminată pentru o companie din domeniul automotive. Responsabilitati: Sa monteaze si sa asambleaze piese; Sa lucreze cu o serie de echipamente spefice; Sa intretina echipamentele si sa le alimenteze cu componentele necesare in procesul de asamblare; Se oferă: - Salariu net 2548 ron; - Bonuri de masa 30 ron/pt fiecare zi lucrata; - Al 13-lea salariu; - Asigurare medicala; - Spor pt ore de noapte, spor pt ore suplimentare; - Program de lucru in 3 schimburi; Transport asigurat din Timisoara, Giroc, Ghiroda, Chisoda, Remetea Mare, Recas Pentru mai multe detalii, puteți să ne contactați la numărul de telefon / WhatsApp

 • 2

  Angajăm Operator Producție / Cartonagist

  Manpower angajează Operator producție / Cartonagist pentru o companie din industria ambalajelor din carton, cu locația în Calea Torontalului, Timișoara. Cerințe: - lucrul în picioare - disponibilitatea de a lucra în 3 schimburi Se oferă: - salariul de încadrare: 3850-4100 lei BRUT - tichete de masă: 20 lei/zi lucrată - ore suplimentare plătite dublu - primă de Crăciun și primă de Paște - trimestrial se acorda un bonus în funcție de producție - posibilitate de dezvoltare profesională - transport asigurat din Pesac - Uihei - Șandra - Biled - Becicherec - Dudeștii Noi - Vinga - Orțișoara - Cornești - Covaci - Timișoara Pentru mai multe detalii, vă rog să ne contactați la numărul de telefon / WhatsApp

 • 7

  Manpower angajează operator producție în 3 schimburi

  Manpower angajează operatori producție pentru o companie din industria electronicii, cu locația în Timișoara(ieșire Dumbrăvița- pe platforma Dunca) Cerințe: - experiență pe un post similar constituie un avansaj, însă nu este obligatorie - lucrul și de pe scaun - disponibilitatea de a lucra în 3 schimburi Se oferă: - salariul de încadrare: 4000 lei BRUT pentru primele 6 luni - tichete de masă: 25 lei/zi lucrată - ore suplimentare plătite dublu - primă productivitate între 200-360 lei brut - primă de Crăciun și primă de Paște - concediu de odihnă/an: 22 zile - posibilitate de dezvoltare profesională - transport asigurat din Timișoara, Giroc, Urseni, Moșnița Noua, Moșnița Veche, Bucovaț, Remetea Mare, Carpiniș, Berecsău Mare, Săcalaz. Sunati la numărul de telefon 0729 600 702

 • 2

  Angajam operator pe depozit

  Angajam operator pentru depozitul din Timisoara. Cautam un coleg pe depozit de la care asteptam sa fie serios si responsabil. Responsabilitatile postului : Descarcare / incarcare marfa in camioane. Depozitarea si pastrarea corespunzatoare a marfurilor conform standardelor existente ; Participarea la inventarele periodice. Oferta noastra (bonusuri, beneficii) : Salariu motivant, in concordanta cu experienta acumulata; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Tichete de masă Decont transport; Cursuri de calificare si instruire la locul de muncă. Posibilitate dezvoltarii unei cariere profesionale intr-o companie romaneasca. Descriere companie: Firma ANASTASIA SPEDITION este o companie de transport si logistica cu sediul principal in Timisoara.

 • Salveaza cautarea