Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori utilaje Bucuresti Sector-6

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Posesia carnet auto categoria B reprezinta un avantaj. Descrierea jobului - Executie materiale publicitare folosind materiale specifice domeniului : plexiglas, pvc , bond , profile aluminiu , metal , led-uri , autocolante etc.; - Sa poata executa operatiuni diverse de productie publicitara, inscriptionari cu autocolant, confectii diferite, mic mobilier pal / lemn / pvc, productie si montaj semne luminoase, panouri etc.; -Operarea echipamentului CNC cu freza, imprimanta , cutter plotter -Cunostinte Corel draw, Art Cam Descrierea companiei: Firma de productie publicitara care produce o gama larga de produse publicitare: - Mobilier mic pal / lemn / pvc , stand uri expozitionale; - Print-uri indoor si outdoor , decorare cu autocolante; - Sisteme afisaj interior si exetrior; - Casete luminoase, totem-uri, litere volumetrice; - Display plexiglas, stand -uri;

 • 3

  Randstad România este în căutare de Electricieni, Electronisti și Lacatusi mecanici pentru o companie lider în domeniul energetic și al transportului feroviar. Se ofera: Salariu fix Tichete de masa în valoare de 15 lei/zi lucrata Prime pentru Sărbătorile legale (Paste, Craciun) Decont transport Metrou Decont călătorii cu trenul Asigurare medicala privata Cerinte: studii medii profil tehnic; cunoștințe tehnice; experiența anterioara de minim 1 an pe un post similar; reprezinta avantaj cunostintele despre material rulant pentru metrou; disponibilitate pentru activitate de lucru în schimburi. Pentru mai multe informații ne puteți apela la numărul de telefon: sau ne puteți transmite un CV la adresa de email: și va vom contacta pentru o discuție detaliată.

 • Angajam tamplari si lucratori pensionari comenzi lemn masiv stejar,frasin,tei,cires,paltin,nuc zona Militari,detinem sectie tamplarie cu 14 utilaje(circulare,abricht,masini de grosime,masina de slefuit,etc). Suntem deja o echipa de lucru la care vrem sa agaugam noi colegi. Contact telefonic pentru interviu

 • Angajez tamplar pensionar zona Militari pentru lucrari in lemn masiv,trepte,elemente de scari,blaturi,semifabricate,care sa stie sa lucreze pe circular,abricht,masina de grosime. Rog numai contact telefonic.

 • 1

  Cerinte: Experiență relevantă în mecanica de mentenanță Cunoștințe de mecanică, electrică și pneumatică Persoană organizată Seriozitate Descriere: Diverse operațiuni de intretinere utilajelor din cadrul sectiilor de productie Setarea/ajustarea și instalarea mașinilor Program de lucru: luni-vineri, 7.00 - 15.30 Detalii la sediul RADOX: Bdul Timisoara 80, sector 6. In fata sediului, se afla statia RADOX - tramvai 8, 25, 35 si autobuz 221.

 • 1

  STIVUITORIST cu experienta pe reach truck si pe stivuitor frontal de curte. 2100 lei salariu net, bonuri, masa calda la pranz. Program 8.00-16.30, L-V. Detalii la sediul RADOX Bd Timisoara nr 80, sector 6.

 • 2

  Operator masina taiat laser. Detalii la sediul RADOX: Bdul Timisoara nr. 80, sector 6. Tel. . Program de lucru: luni-vineri, 7.00 - 15.30 Ca localizare, societatea RADOX se afla pe Bulevardul Timisoara 80, sectorul 6, Bucuresti. In fata sediului, se afla statia RADOX - tramvai 8, 25, 35 si autobuz 221; statia de metrou Valea Ialomitei se afla la 900 m de sediul nostru. RADOX este cel mai mare producator roman de radiatoare de baie si de camera, avand o experinta de peste 28 de ani in domeniul incalzirii si climatizarii. Mai multe detalii despre noi puteti afla pe www.radox.ro si pe www.radox-radiators.com.

 • 2

  CU DOMICIULIUL IN BUCURESTI Societate cu domeniul in Amenajari Gradini angajeaza personal spatii verzi cu sau fara experienta. Salariu 2500ron/luna Ore auplimentare platite Contract de munca Bonuri de masa Program 8,00- 17.00 Luni - Vineri ( sambata obtional platita suplimentar! ) Telefon contact : AM NEVOIE DE O ECHIPA CARE SA CONȚINĂ 5 oameni! Pentru mai multe detalii, apelați numarul de telefon.

 • 3

  Angajam dulgheri,zidari si fierari pentru a lucra pe santierele noastre din Germania. Salariul net incepe cu 1600-1700 euro. Angajam si macaragii cu lucru din cabina, salariul fiind de 2600 euro.Cazarea este oferita de catre firma . Pe langa salariul lunar veti putea recupera impozitul,concediul si alocatii pentru copii. Relatii la nr. de telefon:

 • International Human Resources, recruteaza Electrician pentru mentenanta si reparatia utilajelor care produc tevi din plastic. Locul de munca este in sectorul 6 - zona Preciziei Programul de lucru este de Luni- Vineri, de la si 2 Sambete / luna Salariu este de 600 euro net + 100 euro prima de prezenta Tichete de masa: 15 lei / zi lucrata Contract de munca perioada nedeterminata; Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati telefonic la sau sa ne transmiteti cv-ul pe adresa de e-mail: si sa treceti in subiect numele postului pentru care aplicati "ELECTRICIAN'

 • ANGAJAM PERSONAL SPATII VERZI PROGRAM 8 ore Salariu intre 2000-2500 ron Permis de conducere constituie un avantaj Sediu de plecate Sos de centura nr 1. B langa Theda Mar Necesita deplasari, pentru mai multe detalii, la telefon.

 • Candidatul ideal - Dornic de un loc de muncă stabil, pe termen lung - Are cunostinte teoretice si practice in domeniul mecanic, capacitatea de a invata si intelege proceduri specifice; - Are experienta intr-o unitate de productie/ambalare, preferabil industria chimica/alimentara sau farmaceutica, in functii cu responsabilitati prelucrari mecanice, intretinere si reparatii; - Responsabilitate, atentie sporita Descrierea jobului - Asigura buna functionare a echipamentelor din zona de fabricatie/ zona de intretinere in care lucreaza; - Participa la toate actiunile de mentenanta preventiva si corectiva care se desfasoara in cadrul fabricii; - Participa alaturi de departamentul intretinere la toate actiunile de imbunatatiri tehnice din cadrul sectiei de productie si a utilitatilor; - Ocupantul acestui post ofera suport tehnic pe zona utilitatilor, echipamentelor auxiliare si de productie, pentru buna functionare a instalatiilor si a dotarilor tehnice din fabrica. Beneficii: Salariul net: 1500 lei la care se adauga tichete de masa. Programul re suplimentare platite. Descrierea companiei Companie multinationala producatoare in domeniul alimentar, lider de piata, cu peste 22 de ani in domeniu.

 • 4

  Cerinte: - Studii medii /scoala profesionala de specialitate; - Cunostinte tehnice, electrice si electromecanice; - Experienta in domeniul industrial minim 5 ani; - Aptitudini de comunicare; - Aptitudini de lucru individual si in echipa. Obiectivul postului: Asigura buna functionare a instalatiilor electrice la parametrii ceruti /corespunzatori precum si a utilajelor. Responsabilitati principale: - Verifica zilnic conform procedurii starea tehnica a utilajelor din productie - In lipsa sefului direct efectueaza reparatii de urgenta, la solicitarea Coordonatorului de Productie / Sefului de tura sau operatorului liniei astfel incat sa evite orice pericol de accident de munca si distrugere de echipamente si produse; - Intretinerea utilajelor si instalatiilor dpdv electric conform specificatiilor tehnice ale liniilor si instalatiilor date de producator - Efectueaza revizii si reparatii sub coordonarea inginerului electrician conform planului de intretinere; - Propune solutii de imbunatatire a functionarii instalatiilor si echipamentelor,precum si solutii de reducere a consumului de energie electrica. Beneficii: Salariu 3000 lei net;; Tichete de masa 300 lei (15 lei valoarea unui tichet) ; Servicii medicale Regina Maria; Se ofera echipament de lucru ( salopeta, bocanci); Contract de munca perioada nedeterminata. Program de lucru de luni pana vineri in doua schimburi: Schimbul I : 6:30-14:30; Schimbul II : 14:30-22:30;

 • Angajam tamplar pensionar pt lucrari lemn masiv zona Militari. Lucrari pe circular,abricht,grosime,slaif. DETINEM DEPOZIT DE CHERESTELE USCATE SI SECTIE DE TAMPLARIE. Pentru interviu rog contact telefonic

 • 1

  Angajam tamplar pentru lucrari in lemn masiv zona Militari fara deplasari in teren.Lucrari pe circular abricht grosime slaif.Detinem sectie de tamplarie cu 14 utilaje la 380v si stocuri de cherestele uscate stejar frasin cires tei paltin. Rog numai contact telefonic

 • 1

  Angajam strungar CNC pntru strung EEN 320 Realizeaza operatii de strunjire in baza desenului de executie. Isi realizaza singur programul necesar executiei si intretinerea de primul nivl a masinii Cunostiinte programare strung CNC EEN (comanda Hunor) Tel:

 • Experienta in domeniul reparatiei si intretinerii masini/utilaje. Cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj. Permis conducere cat B. Atributii de baza: Instalare si punere in functiune masini, echipamente. Constatare si reparatie. Detalii despre gama produse: www.proma.ro Salariul net de baza: incepand cu 3500 lei. Tel: Avram Dumitru Mail:

 • Salveaza cautarea