Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori utilaje Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Faur angajam strungari

  FAUR BUCURESTI ANGAJAM STRUNGARI PARALELISTI DATE DE CONTACT email

 • Angajare operatori buldoexcavator miniexcavator miniincarcator Bucuresti - Ilfov

  Angajez operatori miniincarcator - buldoexcavator - miniexcavator pentru lucrari pe raza Bucuresti-Ilfov. Se cere: - experienta minim 1 an - permis categoria B, respectiv C sau Tr Informatii suplimentare telefonic. - Se asigura continuitate pe tot parcursul anului. - Contract de munca pe perioada nedeterminata.

 • Electromecanic, București

  Randstad Romania recruteaza electromecanic pentru o fabrică de productie sticlă din Sector 3 București. Cerinte Nivel studii: medii - Absolvent școală profil electric, electromecanic sau electronic; Cunoștințe PC la un nivel minim; Cunoștințe minime electrotehnică și mecanice; Capacitate de citire scheme electrice/identificare elemente electrice; Disponibilitate de a lucra în 1 sau 3 schimburi Fire sociabilă, statornică, responsabilă, cu spirit organizatoric și abilități de comunicare. Responsabilitati Activitatea constă în proporție de 90% în intervenții/proceduri mecanice; Supraveghere linie automată de sortat; Intervenții mecanice/electrice la mașini de sortat, paletizat, înfoliat

 • Mecanic intretinere echipamente industriale

  Angajam Mecanic la o fabrica de cablaje din Sector 3 Bucuresti. CERINTE: - studii medii - cunostinte de mecanica - experien ă în revizii / repara ii / mentenan ă echipamente i utilaje industriale BENEFICII: - salariu motivant - bonuri de masa - prime de sarbatori - bonusuri de performanta - decontarea transportului Persoanele interesate ne pot contacta la nr 0751 366 964 / 0723 626 048 sau ne puteti trimite Cv-ul pe adresa:

 • 3

  angajam urgent magazioner

  FIRMA SECTOR 6 ANGAJAM MAGAZIONER/Gestionar/PICKER CU EXPERIENTA PENTRU FIRMA PRELUCRARE A CARNII IN SECTOR 6 BUCURESTI ANGAJAM URGENT- Lucrator Magazie/Depozit - oferim 4000 lei net CERINTE: EXPERIENTA 3 ANI depozite, magazii ( lidl, kaufland, METRO, sau alte depozite). Sa știe sa lucreze la computer PROGRAM 8h: se lucreaza in schimburi LOCATIE: Giulesti SALARIU: 4.000 LEI NET CONTACT :

 • Operator palletizoare - București.

  Randstad angajează operatori pentru o fabrica de sticlă din București, Sector 3. Experiența NU este necesară! Program de lucru în 3 schimburi. Oferta include: Salariu 3170 lei net/lună + bonuri de masă 500 lei/lună. Prime de Paște, Crăciun și de Vacanță. Asigurare medicală. Contract pe perioadă nedeterminată, companie serioasă. Alte informații: angajații noi trebuie să facă o școlarizare în Bulgaria timp de 2-3 luni, compania asigură cazarea, mâncarea și transportul. Pentru informații suplimentare, vă rog să mă contactați la numărul de telefon afișat, Monica, program de lucru L-V orele 9-18.

 • 12

  Angajam

  În acest moment suntem în căutarea mai multor roluri pentru unul dintre clienții nostri din domeniul ASIGURĂRILOR, roluri precum: specialist daune; specialist constatare daune; inspector daune non-auto; inspectori lichidări daune auto; inspectori canstatator daune auto. Salariul se stabilește în urma interviului, în funcție de rol și experiență. Salariu: 4000-4500 lei Net/lună. Beneficii: 400 lei tichete de masă; 25 zile concediu de odihnă/an; 2000 lei Primă Paște și Crăciun; Bonus de performanță/număr de dosare; Pachet abonament medical business la Medlife. Program: 08:30-17:00, de Luni până Vineri, Mențiuni: Angajarea se face direct la clientul nostru, Locația-Sector 1, București. Dă-ne de știre: Așteptăm CV-ul tău la această adresă: Sunați la numărul următor pentru mai multe detalii:

 • 3

  Angajăm Customer Support cu Limba Engleză și Spaniolă

  Suntem în căutarea unui Customer Support cu Limba Engleză și Spaniolă în București Ce va face: -Va asigura suport telefonic și pe e-mail pentru o platformă online care oferă pachete de servicii turistice; -Programul este de de la 09.00-18.00 (L-V), se lucrează full office; -Nivelul de Engleză și Spaniolă cerut C1; Salariul este 4200 lei NET, la care se adaugă si alte beneficii salariale. Pentru detalii sunați la numărul de telefon:

 • Tehnician Electromecanic Hala Productie Sisteme de stocare a energiei

  Asteptam de la voi sa aveti : Minim studii medii în electrotehnică / electromecanică; Minimum 2 ani experiență de muncă în mediu industrial cu experiență specifică in electromecanica Abilitati tehnice;Disponibilitate efort fizic; Manualitate: Dexteritate;Seriozitate: Atributii Participa activ in fluxul tehnologic la operatiile specifice de asamblare modul acumulatori Li- Ion Participa activ in fluxul tehnologic la operatiile specifice de asamblare pachete de acumulatori Li- Ion Participa activ in fluxul tehnologic la operatiile specifice de testare acumulatori Li- Ion Oferim salariu intre 3000-3600 lei in functie de experienta pe un post similar si implicare. https://www.primebattery.eu

 • Electrician

  Soceietate comerciala angajeaza electrician. Trimite-ti CV-urile pe email:

 • 6

  Angajăm Stivuitorist Atestat ISCIR pentru Manitou Rotativ

  Angajăm Stivuitorist Atestat ISCIR Cerinte: - Cazier Curat - Diploma minim 8 clase - Atestat ISCIR minim 1 An - Operatori Manitou Rotativ, Telescopic, Nacela . Salariul atractiv si motivant ! Program de lucru 8 ore , orele suplimentare sunt platite extra ! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic sau whatsapp !

 • 2

  Angajam Stivuitorist , Operator Nacela , Legator de Sarcina

  South Equipment SRL, companie specializată în închirierea de utilaje și operatori, caută candidați pentru posturile de stivuitorist, legator de sarcină și operator nacelă. Acestea sunt poziții cu responsabilități importante, care necesită experiență în domeniu și cunoștințe tehnice solide. Candidații trebuie să fie siguri pe ei, atenți la detalii și să aibă abilități excelente de comunicare. Santierele sunt atât în România, cât și în Europa, astfel , candidații trebuie să fie dispuși să se deplaseze. Se oferă diurnă pentru deplasări și orele suplimentare sunt plătite extra. Salariul este motivant și atractiv, iar beneficiile includ asigurare medicală și concediu platit. Dacă sunteți interesați să faceți parte din echipa noastră și aveți experiență relevantă, vă rugăm să ne contactati telefonic sau whatsapp www.southequipment.ro

 • 1

  Operator Trumpf masina de taiat cu laser CO2 4kw

  Angajam operator pentru masina de taiat cu laser Trumpf cu CO2 de 4Kw. Salariu in functie de experienta si aptitudini.

 • 2

  Angajez electrician si operator buldoexcavator

  S.C. VASSCU INVESTMENT & TRADE SRL Bucuresti angajeaza full time pentru punctul de lucru din satul Sinesti, comuna Sinesti, judetul Ialomita urmatoarele categorii de personal: - electrician, pentru lucrari de montaj si intretinere instalatii electrice si motoare. - Operator buldoexcavator pentru activitati productive( in interiorul proprietatii fara deplasare pe drumuri publice) Conditii; * Persoanele angajate trebuie sa locuiasca in interiorul proprietatii. * Sa fie disponibile pentru lucru suplimentar fata de programul de 8 ore(cu plata suplimentara) * Sa presteze si alte activitati decat cea de baza, cand activitatea de productie o cere. * Pentru operator buldoexcavator, se accepta si muncitor necalificat, care va fi invatat prin practica la locul de munca. Salariul oferit: minim pe economie stabilit in conformitate cu legea. Tel.

 • 3

  Prestator/Operator masina automata de rectificat scule

  DIASMOB SRL este prestator de servicii de ascutire si vanzare a lamelor circulare si a diferitelor freze pntru prelucrarea materialelor din lemn si pal melaminat. Cautam operator pentru masina automata de rectificat scule cu sau fara experienta. Hala este situata aproape de metrou ( zona Crangasi incinta Grantmetal). Se ofera salariu 3000 lei/net,bonuri de masa (525 lei) si decontare transport. Program flexibil de 8 ore, 5 zile ,de L-V. www.diasmob.ro

 • Mecanic Mentenanta

  Pentru clientul nostru, companie multinationala de top la nivel European specializata in producerea de capsule pentru medicamente cu fabrica situata in Bucuresti, Sector 1, Sos. Chitilei, suntem in cautare de noi colegi cu experienta pentru postul de Mecanic Masini Industriale. Cerinte: Studii de specialitate (Scoala Profesionala profil Mecanic sau Curs de Calificare); Experienta pe un post similar - Mecanic/Reglor; Dorinta de a invata noi echipamente si masini; Disponibilitate la un program de lucru in ture; Responsabilitati: Efectuarea reviziilor periodice a echipamentelor conform procedurilor de mentenanta preventiva; Asigurarea de asistenta tehnica si interventii corective; Reglarea si recalibrarea masinilor; Demontarea pieselor si curatarea acestora confom procedurilor specifice cand este cazul; Intocmirea raportului activitatii de mentenanta la final de tura; Verificarea stocului de piese de schimb; Pachet de Beneficii: Salariu NET: 3.500 lei; Tichete de Masa - 630 lei / luna; Spor de Noapte - 25%; Asigurare Medicala Privata; Asigurare de Viata; Prime de Sarbatori; Prima de Vacanta; Majorari salariale anuale in functie de rezultate (cel putin cu rata inflatiei); Contract de Munca Nedeterminat; Perioada de training si induction asigurata si platita dupa angajare; Program de Lucru: L-V, 3 schimburi; Transport ASIGURAT si GRATUIT din zona Sector 1, Bucurestii Noi, de la statia de metrou "1 MAI"; Pentru angajari, trimiteti CV-ul Dvs. pe adresa noastra de e-mail r e c r u t a r e @ w o r k i n g 4 u . r o sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0735 911 938. Prin trimiterea CV-ului Dvs. ne dati acordul pentru prelucrarea datelor personale in scopul angajarii pe postul urmarit, in cazul in care veti corespunde cerintelor job-ului. Va puteti retrage acordul oricand cu un e-mail la aceeasi adresa, in acest sens!

 • 1

  Operator imprimante - Print

  Postul presupune operarea diverselor echipamente de productie (imprimante, plotere), ambalarea si pregatirea produselor pentru livrare, preluarea si gestionarea comenzilor. Cerinte - studii medii; - cunostinte avansate operare PC; - cunostinte medii Corel Draw, Photoshop; - cunostinte medii operare imprimante, plotere; - abilitati tehnice, indemanare, precizie;

 • 1

  Angajam stivuitoristi in Zalau

  DESCRIERE Locatie: incinta fabrica Michelin Zalau anvelope Cerinte: - Atestat ISCIR - stivuitoristi - Dorinta de a lucra si a se integra in echipa - Disciplina, seriozitate - Fara antecedente penale Beneficii: -Contract de muncă cu toate contributiile si beneficiile aferente; -Pachet salarial fix 3500 lei brut, bonuri de masa in valoare de 420 ron/luna; - Bonusuri de performanta; - Posibilitate decontare transport; - Echipament de lucru si protectie. Pentru interviu, va rugam apelati de luni - vineri, in intervalul 9-17.

 • Salveaza cautarea