Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Mures Tarnaveni

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 38 de ani caut loc de munca sofer cat b experienta pe dube si prelata distributie multi ani petrecuti in afara tarii

 • Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar pana la 2000 euro net (in functie de experienta); - contract de munca perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • 22

  Se cauta femei barbati si cupluri serioase la fabricile de dulciuri din orasul Gotha Germania la impachetare , vidare ,etichetare produse din ciocolata - bomboane si produse de panificatie si patiserie. - Se ofera contract pe 3 luni cu posibilitate de prelungire - Cazare asigurat din partea societatiilor angajatoare contra cost . - Transport organizat cu plecare saptamanala - Salar intre 8-9 euro net /ora , program de lucru 9 ore/zi , 6 zile /saptamana ,se poate lucra ore suplimentare si in schimb de noapte care este mai bine platit 25% ,limita de varsta 18-50 ani. - Se ofera echipament de lucru , limba germana nu este obligator Dosarele se depun personal la sediul societatii noastre in limita locuriilor disponibile. Mai multe informatii va oferim la direct la Resurse Umane 0903760222 intre orele 9-18.

 • 30

  Cu plecari saptamanale cautam femei si barbati pentru munca la banda la Fabricia de ciocolata, panificatie si munca in depozit din Germania - Gotha. La banda se lucreza la ambalare, etichetare, vidare si in depozit ca magazioneri. Limita de varsta: 18-50 de ani - Se ofera contract de munca pe 3 luni cu posibilitate de prelungire - Se ofera echipament de lucru - Salar aprox.1450-1750 euro net / luna + orele suplimentare - Cazarea este asigurat din partea societatii angajatoare, dotate cu toate cele necesare pentru confortul muncitorului contra cost - Program de lucru 8-12 ore / zi , 5-7 zile pa saptamana - Nu se cere limba germana Dosarele se depun personal la sediul societatii noastre in Targu Mures in limita locurilor disponibile Mai multe informatii la intre orele 9-16 sau la Resurse Umane 0903760222 intre orele 9-18.

 • Compania Postala privata AK POST, in vederea extinderii activitatii, ne marim echipa. Astfel, angajam pentru Tarnaveni postasi cu norma intreaga in vederea livrarii plicurilor adresate. Nu livram pliante. BENEFICII: -contract de munca legal pe 8 ore. - venit fix+tichete de masa. -sistem de bonusare in functie de performanta. Experienta in munca de teren , permis de conducere categoria B ,precum si masina personala constituie un avantaj. Compania asigura transport pana la ruta de livrat cu abonament pe mijloacele de transport in comun sau decontarea cheltuielilor cu masina proprie (daca e cazul). Relatii suplimentare la telefon sau aplicati la anunt cu numele si numarul de telefon(eventual si cv) si veti fi contactati in vederea programarii unui interviu.

 • 7

  Companie cu actionariat german si peste 15 ani de experienta in transporturi din Sibiu, angajeaza soferi cu experienta, categoriile C+E. Cerinte: _ detinator permis categoriile C + E _ atestat marfa si card tahograf _ aviz medical / aviz psihologic _ cazier judiciar / cazier auto Ce oferim: _ salariu de start pentru soferi cu experienta pe comunitate, 60 - 70 euro / zi, plus salariu pe tara _ se ofera ACT ADITIONAL pentru diurna _ se lucreaza 6 saptamani pe comunitate cu 2 saptamani acasa, platite conform legii _ camioanele pe care se lucreaza sunt modernela fiecare plecare in cursa se acorda un avans din diurna, de asemenea si in perioada deplasarii se acorda un avans saptamanal _ transportul la si de la camion este asigurat de companie Alte infromatii: _ plata salariala la timp _ se respecta timpii de condus si de odihna _ instruire profesionala de initiere _mediu de lucru placut si prietenos, echipa tanara _ se deconteaza transportul pentru interviu pe baza de bon fiscal Pentru informatii suplimentare va rog sa ne contactati!

 • Îti dorești să faci școala de șoferi într-un cadru prietenos, relaxat? Am certitudinea că vom găsi metodele potrivite pentru tine, în așa fel încat să dobândesti deprinderile unui șofer bun. Te rog să îndraznești și să mă suni! :)

 • 5

  Gi Group Romania, lider la nivel national in ceea ce priveste proiectele de relocare, angajeaza OPERATORI PRODUCTIE (MUNCITORI NECALIFICATI) in Sinnicolau Mare, judetul Timis. SE OFERA CAZARE SI 2 MESE/ZI GRATIS! Domeniul de activitate: fabrica de rezistente termice Program de lucru: 3 schimburi Experienta nu este necesara! BENEFICII: Salariu de incadrare: 2650 lei brut, plus: Tichete de masa de 20 lei/zi; Spor ore suplimentare: 200%; Spor de noapte: 30%; 2 MESE/ZI GRATIS; CAZARE GRATUITA (pentru cupluri se ofera camera de 2 persoane); Transport asigurat gratuit din localitatea de domiciliu in Sinnicolau Mare, judetul Timis. CERINTE: Minim 8 clase; Stare de sanatate buna; Disponibilitatea de a lucra în schimburi. Pentru mai multe informatii contactati-ne la numarul de telefon:

 • Bună suntem cuplu și suntem an căutare de munca

 • 4

  Angajez urgent vânzătoare pt. magazin alimentar, in Tarnaveni. Rog seriozitate. Pt. informații suplimentare sunați la telefon .

 • 1

  finisaje de la a la z,glet,zugrăvit,parchet,faianta ,gresie tavane rigips reparatii glafuri

 • Tânăr 37 ani serios caut loc de muncă în tg mureș în domeniul forestier am calificare Padurar,sau agent de securitate dețin atestat pază și permis de port armă făcut recent,cazierul judiciar este curat nu consum alcool nu fumez.Relatii la nr de telefon ,rog seriozitate.

 • Tânăr 37 ani serios,nu consum alcool ,nu fumez ,caut loc de muncă în domeniile agent pază și protecție sau Padurar,studii de Padurar finalizate dețin diploma,certificat de mânuirea armei și a munițiilor. Cer și ofer seriozitate,relații la numărul de telefon:

 • Restaurantul Butoiul Sasului Ganesti angajeaz OSPĂTAR Dac sunteți interesați, vă rugăm să ne trimiteți un CV E-mail: office@euromancons.ro

 • Caut urgent dulgheri germania 10 euro 11 euro minim pe ora pentru germania se asigura transport din tara gratuit cazare gratuit contract

 • Caut loc de munca în jud Mureș ca și șofer, cu mașina personală 7 loc sau cu mașina d-voastră experienta de peste 15 ani intern și internațional fără evenimente. Aștept oferte dumneavoastră. Mulțumesc.

 • Societate de constructii din Baia Mare cu lucrari in UNGARIA (Budapesta si Debrecen) angajeaza fierari, dulgheri si necalificati din toata tara, individual sau in echipa. Oferim: - angajare cu contract de munca pe durata nedeterminata, - echipament de protectie (bocanci, casca, vesta), - cazare gratuita, - transport gratuit. Salariul la momentul angajarii este de 1000 euro si dupa perioada de proba de 15 zile se negociaza pana la un maxim de 1400 euro functie de calficarea si interesul aratat in timpul perioadei de proba. Plata salariilor se face dupa cum urmeaza: - perioada 25 - 30 a lunii - avans fix de 200 euro - perioada 10 - 15 a lunii urmatoare - lichidarea drepturilor salariale Informatii la telefon 0752286622

 • Sunt interesat de un loc de muncă în străinătate, fermă, fibră optică, depozit, etc.

 • Salveaza cautarea