Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Prahova Tip job: Colaborare proiect

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  -Bucatar cu experiența in bucătăria continentala, mediteraniană , vegetariană, etc -maxim 10 meniuri - 2-3 meniu mic dejun -4-5 meniu prânz - se asigura cazare - perioada contract -Mai -Septembrie cu posibilități de prelungire și dezvoltate proiecte -pentru spectacole , evenimente ,etc

 • Firma GECO DISPO, ofera servicii de dispecerat pentru camioane de 40 tone. Avem o experienta in domeniul transporturilor de 5 ani. Detinem atestat ARR Manager de transport. Va oferim servicii de: - Preluare a curselor de la casa de expeditie cu care dumneavoastra lucrati si comunicarea catre soferi a tuturor informatiilor in ceea ce priveste cursa ( orar de incarcare / descarcare, adrese / coordonate) - Monitorizarea curselor de transport si urmarirea statusului camioanelor pe tot parcursul cursei - Pastrarea unei bune comunicari cu casa de expeditie si sofer pe tot parcursul colaborarii. - Achizitionarea de taxe de drum ( Vigneta / Toll collect) - Stabilirea traseelor optime de deplasare - Adaptarea oricarui tip de proiect: prelata,container,duba,frigo Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati la: E-mail:

 • Ofer servicii desenare Autocad 2D, precum: -realizare desenelor in format dwg/pdf; - executarea planselor/desenelor in format dwg, daca cele initiale sunt in format pdf; - experienta in executarea desenelor pentru lucrarile de drumuri precum profile longitudinale, profile transversale tip.

 • Transport persoane in regim de inchiriere atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Se ofera bon si factura fiscala. Sofer profesionist, atestat instructor auto, in condiții de maxima siguranta. Pentru oferte si informații suplimentare va stau la dispoziție telefonic. Auto cu o vechime mai mica de 4-5 ani, confort ridicat. VIP. Pret mai mic decat BOLT sau UBER! Nu ezitati sa solicitati oferta.

 • 2

  Sunt ultimul an la postliceala Toma Socolescu din Ploiești la design interior ,caut de munca in acest domeniu .Nu am experiența, dar îmi doresc să învăț. Autocad, engleza, releveu. Pot lucra și de acasă, pot realiza proiecte.

 • 1

  Detin atestat manager tarnsport ,caut colaborare .

 • 19

  Atelier hobi , reperatii rulote si autorulote , cautam ucenici cu varsta 25 - 35 ani , 5 zile / saptamana , 8 ore , salariu in functie de performante ! Telefon : Luni - Vineri , 9 - 17. .

 • Ești persoana pe care o căutăm dacă: Îți place ordinea și curățenia Îți place să gătești Îți place să primești musafiri Nu îți este frică să lucrezi pe casa de marcat, laptop și să întocmești facturi Reprezintă un plusdacă esti o persoană inventivă și îți place să vii cu idei pentru preparate sau alte domenii relevante pentru noi Ce o să faci? Curățenie Pregătit mic dejun; reprezintă un avantaj dacă dorești să prepari mai mult decât micul dejun Întâmpinat turiști Întocmire evidența turiștilor Ce îți oferim? Un job stabil Program flexibil Cazare Transport dacă este cazul Pachet salarial atractiv

 • 4

  cauta clienti pentru cafea italiana si faci asistenta la clienti tai si ai castiguri mari la fiecare livrare - masina in custodie gratuita la clienti si cu mantenanta gratuita si cafea italiana in plicuri de 7 grami - pentru mai multe informati -

 • Sudor CO2 mig mag electric caut loc de munca

 • Intocmesc cartile tehnice aferente lucrarilor de drumuri. In plus, realizez desene in autocad (profile transversale tip, profile longitudinale,etc- pentru lucrarile de drumuri), structuri, etc

 • Vând autorizație taxi,valabilă 2025.Posibil și cu mașină 2016. Preț info.10.500.euro.neg.

 • 5

  Muncă la domiciliu în toata țara. Lipit etichete pe produse/ ambalaje. Comandă revista ANDRALEX,proiecte/ idei de muncă la domiciliu. (Preț :9,99 lei + taxe postale 0,00 lei) Detalii la Telefon si WhatsApp :

 • 1

  Angajam personal calificat sau necalificat-manipulant in fluxul de productie din ferma de crestere a pastravului. Pentru lucrator piscicol necalificat oferim remuneratie salariala de 160 lei/ZI sau cu contract pentru prestari de servicii, cu plata remuneratiei in cuantum de 3800 lei lunar. Pentru lucrator piscicol calificat cu experienta oferim remuneratie salariala de 200 lei/ ZI sau cu contract pentru prestari de servicii, cu plata remuneratiei in cuantum de 4500 lei lunar. Program de lucru va fi stabilit saptamanal pe baza de contract pentru perioada nedeterminata. Program de doua zile lucratoare cu doua zile liber, interval orar 8:00-19:00 Dupa 3 luni se va oferi asigurare de sanatate . De preferinta experienta in domeniul acvaculturii sau in constructii. Adresa locatiei este in orasul Busteni, judetul Prahova. Nu angajam persoane cu probleme de sanatate, consumatoare de bauturi alcoolice sau substante interzise. Va rugam sa ne transmiteti CV cu poza prin mesaj in Publi24.ro sau e-mail: Persoanele selectate pentru interviu vor fi contactati prin e-mail sau telefonic de catre reprezentantul societati.

 • 1

  Angajam lucrator comercial pentru magazinul din Cherhanaua Zamoreana. Oferim remuneratie salariala de 160 lei/ ZI sau cu contract pentru prestari de servicii, cu plata remuneratiei in cuantum de 3900 lei lunar. Program de lucru va fi stabilit saptamanal pe baza de contract pentru perioada nedeterminata. Program de doua zile lucratoare cu doua zile liber, interval orar 8:00-18:00 Dupa 3 luni se va oferi asigurare de sanatate . Adresa magazinului este in orasul Busteni, strada Crinei, nr.23, judetul Prahova. Experienta pentru a lucra in program de gestiune pe calculator. Atitudine joviala , serviabil, amabil in relatia cu clienti si in cadrul colectivului. Nu angajam persoane cu probleme de sanatate, consumatoare de bauturi alcoolice sau substante interzise. Va rugam sa ne transmiteti CV cu poza prin mesaj Publi24.rosau e-mail. Persoanele selectate pentru interviu vor fi contactati prin e-mail sau telefonic de catre reprezentantul societati. Multumesc!

 • 1

  Angajam bucatar si ajutor de bucatar pentru prelucrare produse din peste . Pentru bucatar autorizat cu experienta oferim remuneratie salariala de 300 lei/ZI sau cu contract pentru prestari de servicii, cu plata remuneratiei in cuantum de 6200 lei lunar. Pentru ajutor de bucatar autorizat cu experienta oferim remuneratie salariala de 200 lei/ ZI sau cu contract pentru prestari de servicii, cu plata remuneratiei in cuantum de 4500 lei lunar. Program de lucru va fi stabilit saptamanal pe baza de contract de colaborare pe perioada nedeterminata. Program de doua zile lucratoare cu doua zile liber, interval orar 9:00-21:00 Dupa 3 luni se va oferi asigurare de sanatate . Adresa locatiei este in orasul Busteni, judetul Prahova. Nu angajam persoane cu probleme de sanatate, consumatoare de bauturi alcoolice sau substante interzise. Va rugam sa ne transmiteti CV cu poza prin mesaj Publi24.ro sau e-mail. Persoanele selectate pentru interviu vor fi contactati prin e-mail sau telefonic de catre reprezentantul societati. Multumesc!

 • confecționera cu peste 20 de ani de experienta caut colaborare pentru realizare de serii mici la domiciliu dețin masina cusut liniară și triploc industriale breaza prahova

 • Închiriez garaj pentru reparații auto.Pretul este de 300 euro.

 • 2

  Ofer cazare Muncitori. Pentru mai multe detalii la numărul

 • Execut lucrări de gresie și faianta. Ofer seriozitate și calitate. Pentru mai multe detalii sunați-mă la nr de tel Cristian

 • Salveaza cautarea