Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Prahova Sinaia

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Dacă ești o persoana ordonata și îți place curățenia și aprecierea clientului, acesta poate fi afacerea ta! Trebuie sa fii persoana juridică, pfa sau srl. Permisul auto îți va fi de ajutor. Activitatea consta in administrarea apartamentelor după plecarea clienților (inclusiv curatenie). Poți astfel avea un venit suplimentar atractiv. 10 interventii/zi = 500 lei/zi 5 interventii/zi = 250 lei/ zi 1 interventie/zi = 50 lei/zi Activitatea necesita deplasări.

 • Angajări imediate în străinătate pentru șoferi profesioniști pe comunitate în echipaj (români), prelată, cu sau fără experiență. Cerințe: + Buletin + Permis conducere C+E + Atestat marfă + Cartelă tahograf + ADR colete constitue anvantaj Beneficii: + Salariu net (în mână) cuprins între 1.600 euro (fără experiență) și 2.000 euro. + Plată pentru km suplimentari. + 80 euro decontare transport până la bază. + Camioane EURO 6 - Volvo și Mercedes. + Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. + Nu se percepe nici un comision. + Oferim consultanță permanentă. Puteți forma echipajul împreună cu o cunoștință sau cu alți români de la bază în funcție de preferință.

 • Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar pana la 2000 euro net (in functie de experienta); - contract de munca perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Avocat definitiv din Baroul Prahova doresc sa lucrez la un cabinet de avocatura din Bucuresti ,specializat in Drept penal. Precizez faptul ca am o experienta de 20 de ani in dreptul penal ,in special in fata organelor de cercetare penala , in faza de urmarire penala dar si in fata instantelor de judecata.Tel-0722.801793 intre orele 16-19.

 • PERSOANA CAPABILA AM CUNOSTINTE DE CONTABILITATE PRIMARĂ SI EXPERIENȚĂ DE LUCRU IN ACEST DOMENIU AM MAI LUCRAT CASIER LA MEGA IMAGE.LA PETROM DORESC ANGAJARE. TEL 0731802593

 • 3

  Descriere: Cautam un bucatar si un ospatar, ambii cu experienta. - promovarea produselor si serviciilor unitatii - preluarea comenzilor clientilor - servirea preparatelor culinare si a bauturilor - incasarea contravalorii serviciilor oferite - pregatirea locului de servire pentru o noua comanda - mentinerea unui mediu de munca sigur si curat - organizarea cadrului general de deschidere - desfasurare si inchidere a activitatii locului de servire etc Cerinte: - limba engleza Cautam un bucatar si un ospatar din Sinaia si imprejurimi, intrucat NU oferim cazare. Va rugam sa ne contactati pentru detalii si interviuri.

 • 8

  Angajam bucatar si camerista la CASA IRIS din Sinaia Se cauta : - persoane responsabile, serioase, care doresc un loc de munca stabil - cu abilitati de munca in echipa - cu experienta minima - cu abilitati bune de comunicare si relationare Se ofera : - posibilitatea de a lucra intr-o echipa - contract de munca pe perioada nedeterminata - salariu negociabil Daca vrei sa te alaturi echipei noastre ,suna la

 • Asigur asistenta juridica in domeniul dreptului ;civil,penal(inclusiv la Politie si Parchet),mediez orice disputa permisa de lege.Tel.0722.801793 intre orele 16-19.

 • 1

  Hotel din Sinaia angajeaza camerista. Se ofera salariu motivant, bonuri de masa si bonusuri. Program de lucru in ture.

 • 1

  angajez sofer de taxi cu atestat in orasul Sinaia.

 • Cautam pt a ne mari echipa ajutor de bucătar si bucătar nu oferim cazare locația se află în sinaia !mai multe detalii prin sms si la telefon!

 • 1

  Soferi BCDE cu experiență căutăm de lucru comunitate sau tur retur. Experienta pe Europa și mai ales Scanginavia frig sau prelata . Cerem și oferim seriozitate.

 • sinaia,caut barbat sau femeie,preferabil barbat,pt activitati gospodarie( curatenie curte,curatenie camere ,vopsit,dat zapada,aranjat obiectei in curte,ect.)cu posibilitatea sa administreze casa,4 ore/zi,.seriozitate.cazier curat,sau pot oferi cazare si masa iar salariu din inchiriere camere,pretabil pensionar de bucuresti sau din tara,aer curat,exclus puturosi,betivi,fumatori inraiti,la munte trebuie imbinat utilul cu placutul,drumetii pe munte,persoana fara obligatii,sa ramana la locatie ca un frate sau sora.

 • 1

  Restaurant din Sinaia angajeaza lucrator in bucatarie. Se ofera salariu motivant. Se lucreaza in ture.

 • Restaurant din Sinaia angajeaza ajutor de ospatar. Salariu motivant. Se lucreaza in ture.

 • Restaurant de 5* din Sinaia, angajeaza bucatar cu experienta, salariu avantajos. Pentru mai multe detalii sunati la .

 • 3

  Angajam agenți de curățenie ! Descrierea postului : - eficientă - seriozitate -punctualitate Angajam personal pentru curățenie in regim hotelier , birouri , pensiuni . Curatenii generale , curatenii după constructor . Curatenii de întreținere și curățenie de menaj. Oferim salariu motivant și negociabil in funcție de implicare și experiența . Contract de munca pe perioada nedeterminata. Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze la tel : sau

 • 2

  Hotel de 5* din Sinaia, angajeaza receptioner si camerista, de preferat din zona .Pentru mai multe detalii sunati la nr.

 • Angajam spalator autovehicule cu permis auto categoria B in Sinaia Salariu atractiv. Relatii la nr de tel

 • 2

  Angajam agenți de curățenie !De preferat cu permis auto categoria B . Salariul este motivant in funcție de implicare și experienta. Contract de munca pe perioada nedeterminata . Oferim și cerem seriozitate . Îți place sa faci curat de nota 10 ? Vrei un job stabil ? Vino in echipa noastră . Job in Sinaia . Jobul necesita deplasări . Pentru mai multe detali sunați la : .

 • Salveaza cautarea