Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Profesori- Traineri Bucuresti Sector 5

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 3

  Gradinita particulara sector 5 angajeaza

  Gradinita particulara Bucuresti, zona Izvor angajeaza Educatoare si Ingrijitor. Cerinte Educatoare : studii in domeniu pedagogic , experienta. Salariu Educatoare : salariu de inceput 3000 lei net Program 8 ore Cerinte Ingrijitor : experienta Salariu Ingrijitor: salariu de inceput 2700 lei net. Program 8 ore

 • 1

  Disponibil online

  Buna ziua

  Caut job de bona în weekend sau când părinții au un eveniment. Sunt educator de profesie.

 • Mate Meditatii

  Profesor cu experienta predau matematica la liceu si scoala generala, cu o pregatire temeinica si inteligenta. Vin la domiciliul elevului, ajutandu-l sa recupereze materia si sa capete noi aptitudini practice. Consider ca notele sunt si ele bune, dar importanta este dezvoltarea cunostintelor practice. Nu va doresc sa invatati pe burta la facultate, matematica este inteligenta.De multe ori problemele de la bacalaureat se rezolva in 4 randuri, cu elemente de logica si intuitie - asa numita metoda a hartiei. Apelati ca sa va explic simplu. Am experienta in geometrie, algebra, analiza matematica, grupuri, metode noi, probleme interesante, simplificare, rezumat, grafuri, probabilitati mai ales in domeniul numerelor intregi, numere complexe, vectori si trigonometrie.

 • 2

  Angajam Instructor auto

  Școala de șoferi Bidi Trans, angajează instructori auto categoriile A,B,C,CE,D, cu atestat valabil sau fara atestat (asiguram cursurile de calificare pentru acesta). Se lucreaza in mediul foarte bine organizat. Conditiile de participare la curs sunt: varsta minim 25 ani, diploma minim 12 clase, vechime de minim 5 ani permis categoria B, fara inscrisuri in cazierul judiciar.

 • 2

  Angajam Pedagog social

  Asociatia Valentina Romania are o experienta de peste 20 ani in servicii sociale, obiectul de activitate principal fiind prevenirea abandonului scolar si familial. Serviciile noastre sunt adresate familiilor cu venituri foarte reduse care locuiesc in cartierul Ferentari, sectorul 5, Bucuresti. Candidatul ideal Studii liceale de specialitate (liceul pedagogic), postliceale sau universitare de pedagogie sociala si asistenta sociala( studii la o factulate in domeniu, reprezinta un plus); Experienta intr-un centru de zi alfer school; Experienta de lucrul cu preadolescenti si adolescenti ( 11 -17 ani); Foarte buna capacitate de comunicare si relationare; Persoana creativa careia sa ii placa sa lucreze cu copiii. Descrierea jobului Oferă servicii de educaţie non-formală unui număr de 40 de copii, dezvoltând un demers educaţional individualizat zilnic pentru joc, studiu şi ieşiri diverse; Asigură supravegherea pe timpul derulării activităţilor cu copiii; Elaborează programul educaţional pentru fiecare copil în parte, corelat cu Programul Personalizat de intervenţie; Asigură monitorizarea evoluţiei copiilor în vederea atingerii obiectivelor propuse pentru creşterea nivelului lor de integrare socială şi întocmeşte rapoarte de progres; Colaborează îndeaproape cu asistentul social al centrului de zi, responsabil de intervenţie; Organizează şi desfăşoară, în centrul de zi şi în proximitatea acestuia, activităţi de deprinderi de viaţă şi de petrecere a timpului liber; Ajută copiii să-şi efectueze temele, face demersuri pentru o pregătire cât mai bună individuală şi particularizată ritmului şi posibilităţilor fiecărui copil; Insoţeşte copiii la activităţi extraşcolare, în excursii şi tabere; Salariul se negociaza in functie de capacitati si datele CV-ului. Asociatia Valentina sustine 100 de copii si familiile lor prin derularea urmatoarelor proiecte: Prescolarizare: facilitarea accesului la educatia prescolara in cadrul gradinitelor de stat pentru 60 copii cu varste cuprinse intre 3-7 ani, prin suportarea cheltuielilor de hrana si rechizite; After-school: suport educational pentru efectuarea temelor, activitati extracurriculare si de socializare, oferirea rechizitelor si a unei mese calde pentru 40 de copii cu varste cuprinse intre 7-17 ani in cadrul centrului de zi al asociatiei; Asteptam CV-ul dumneavoastra si scrisoarea de motivatie pe adresa:

 • Meditator școlar 0-5

  Învățătoare, Ofer meditații suport efectuarea temelor , clasele 0-5

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti

Localități

Sector-5
Salvează căutarea