Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Profesori- Traineri Bucuresti

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajare instructor inot

  Club spotiv Aqua Sport angajeaza instructor inot , asiguram pregatire profesionala !

 • 2

  Scoala de Soferi Almi cauta instructori auto pentru Categoria B

  Scoala de Soferi Almi isi mareste echipa! Cautam instructori auto cu atestat si cu/fara experienta. Persoane absolvente de liceu, posesoare de permis categoria B (de minim 5 ani), varsta minima 25 de ani. Se ofera: -conditii de lucru avantajoase -salariu atractiv -program flexibil Pentru mai multe detalii contactati-ne telefonic.

 • 10

  Angajam ingrijitoare

  Gradinita particulara cu sediul în Colentina angajează ingrijitoare copii,program full time ,L-V. Cautam o doamna domnișoară serioasa,curata,răbdătoare. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactați telefonic: -Andrei -Alexandra.

 • 2

  Angajez urgent Instructor Moto salariul 4000-6000 lei

  Angajez urgent Instructor Moto cu sau fara experienta pentru categoriile A, A1, A2. Zona Basarabiei, sector 3. Pentru detalii va rog sa sunati.

 • Angajăm Profesor Învățământ primar Student PIPP

  Oportunitate de angajare: Profesor învățământ primar și studentă la facultatea de științe ale educației. Suntem în căutarea unui profesor dedicat și pasionat pentru a se alătura echipei noastre în programul After school CoolTure MindS. PROGRAM FULLTIME SAU PART-TIME. Asigurăm un mediu sigur și stimulant pentru copii, oferindu-le sprijin și dezvoltare suplimentară după orele de școală. RESPONSABILITĂȚi: - Planificarea și implementarea unui program educațional stimulant, care să dezvolte aptitudinile și cunoștințele elevilor din clasele primare - Furnizarea de sprijin și îndrumare individuală elevilor - Crearea și organizarea activităților educaționale și recreative, care să încurajeze creativitatea, interacțiunea socială și dezvoltarea personală a copiilor - Evaluarea progresului elevilor și oferirea feedback-ului adecvat, astfel încât aceștia să își poată îmbunătăți performanțele și abilitățile de învățare - Colaborarea cu părinții pentru a aborda nevoile individuale ale copiilor - Asigurarea unui mediu sigur, respectuos și incluziv CERINȚE: - Abilități excelente de comunicare și relaționare cu elevii și colegii - Capacitatea de a lucra în echipă și de a contribui la un mediu de învățare colaborativ - Creativitate, flexibilitate și inițiativă în proiectarea activităților educaționale și planificarea acestora - Atitudine pozitivă, răbdare și înțelegere față de nevoile și diferențele individuale în învățare Dacă ești pasionat și dornic să contribui la dezvoltarea copiilor noștri prin intermediul programului After school CoolTure MindS, te încurajăm să aplici. Te rugăm să ne trimiți CV-ul tău pe Whatsapp la numărul de telefon: . Îți mulțumim și așteptăm cu drag să ne cunoaștem.

 • 8

  Educator Montessori 0-3 ani si 3-6 ani

  Grădiniță Montessori nou înfiintată zona 1 mai , sector 1, cauta pe tru lcomunitatea 0-3 un educator de preferat certificat AMI/AMS sau orice alt organism acreditat. Colega/, colegul nostru trebuie asa fie o persoana calma, echilibrata, empatica, cu experienta in lucrul cu copiii. .În anumite conditii, angajatorul poate oferi training pentru specializare în alternativă Montessori. Cei interesați pot trimite CV la adresa : sau pot suna /watsapp la nr .

 • 3

  Angajez educatoare sector 3

  Gradinita particulara din sectorul 3, București, angajează educatoare cu program full time. Pachet salarial atractiv, colectiv tânăr, climat colegial cald. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la tel .

 • 2

  Disponibil online

  RECRUTING - Albanian, Armenian, Azerbaijan, Georgian, Kazakh, Kurdish, Persian, Slovenian speakers.

  Dear language enthusiasts, We're seeking passionate individuals to join our team as linguistic evaluators for the following languages: Albanian, Armenian, Azerbaijani, Georgian, Kazakh, Kurdish, Persian, Slovenian. If you're a native speaker of any of these languages and have a keen interest in language and culture, we'd love to hear from you. No previous experience in linguistics is required, just a good understanding of your native language and culture. To apply, please send your CV and a brief description of your interest in languages to We look forward to your application and the opportunity to work together on exciting projects!

 • 11

  Educator

  Căutăm oameni faini și de nădejde pentru rolul de educator în minunatul nostru centru educațional destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 an și 6 luni și 6 ani. * experiența este un plus, însă nu necesară, întrucât oferim un program extins de training profesional, monitorizare și îndrumare atentă. Este foarte important să știi despre tine că: 1. ești o persoană activă, comunicativă, energică, veselă și cu voie bună; 2. îți plac copiii și lucrul în cadrul unei echipe; 3. îți place să faci mereu câte ceva, ești o persoană creativă și asertivă; 4. cunoști bine limba engleză întrucât o vei folosi zilnic în cadrul anumitor activități 5. îți urmărești cu atenție responsabilitățile și îți plac lucrurile făcute ca la carte ; 6. îti place sa inveti mai multe despre meseria de educator și mereu ești în căutare să fii azi mai bun ca ieri; 7. îti place să dansezi, să te miști, să te întrebi, să te minunezi, să înveți, să citești, să glumești și să râzi cu gura până la urechi. ...și că: 8. lucrul cu copiii este solicitant fizic și emoțional așa că este important să fii și o persoană perseverentă în a-și urmări obiectivele, flexibilă și adaptativă,cu resurse interioare bogate și cu disponibilitate de a lucra în interiorul tău. Printre beneficiile ce le vei regăsi în munca alături de noi sunt: #vei lucra într-un mediu creativ și dinamic #programul de lucru variabil (respectând norma întreagă li o binemeritată pauză) prin rotația echipei #masa de prânz asigurată #posibilitate de creștere profesională. Așteptăm cu drag să ne cunoaștem!

 • 2

  Gradinita particulara angajeaza educatoare - zona Cismigiu

  Gradinița Tărâmul Cunoașterii, unitate de invatamant acreditata, caută educatoare, parteneră de joacă și învățare! Ce ne dorim? - O persoană calmă, empatică, mereu gata de joacă și distracție; - Capacitate de coordonare a grupei de anteprepreșcolari; - Realizarea planificărilor și susținere activităților educaționale; -Realizarea adaptarilor -Experienta in domeniu constituie un avantaj Ce oferim: Mediu de lucru placut Posibilitatea de dezvoltare Pachet salarial motivant Extrabeneficii Esti nerabdatoare sa faci parte dintr-o echipa in care profesionalismul si joaca se intrepatrund? Daca raspunsul este afirmativ, te asteptam sa ne cunoastem! Alexandra 

 • 7

  angajare instructor inot

  Aqua sport angajeaza instructor inot

 • 3

  Antrenor Fitness

  Angajam antrenor fitness, cu diploma de specializare. Sala de sport sector 1. Program de lucru in ture

 • Profesor de limba română pentru gimnaziu

  Echipa Monterra se mărește! Căutăm colegi care să împărtășească valorile noastre în relația cu copiii: Acceptare, Respect, Competență, Prietenie. Căutăm o persoană pasionată de educaţie! Candidatul ideal construieşte relaţii autentice şi ştie să creeze un mediu liber, dar cu reguli clare şi însuşite, îşi doreşte să se auto-perfecţioneze şi să se dezvolte personal. Cerințe: studii superioare specifice și studii sau calificări pentru predarea disciplinei experiență în lucrul cu copiii cunoaşterea curriculumului naţional persoană deschisă către metode moderne și creative de predare interes pentru dezvoltarea personală cunoştinţe de psihologie comunicare asertivă constituie un avantaj Ofertă: o oferim un mediu de lucru atractiv în care fiecare angajat este respectat şi însoţit în dezvoltarea personală încurajăm independenţa şi creativitatea în managementul procesului educativ şi al clasei de elevi punem mare accent pe instruirea continuă, prin sesiuni de training intern şi sau extern ne dorim colaborări pe termen lung pachet financiar atractiv Zona Piața Romană Tunari Dacia Aplică acum! Rugăm candidații sa atașeze și o scrisoare de intenție. Asteptăm CV-urile împreună cu scrisoarea de intenție pe adresa de email . Oferta este pentru București. Aflați mai multe despre noi pe: www.scoalamonterra.ro Echipa Monterra

 • Educatoare

  Gradinita privata din zona Mega Mall, sector 2, angajeaza educatoare full-time. Pentru detalii si interviu ne puteti contacta la urmatorul numar de telefon:

 • Trainer autorizat în digital skills ofer training în AI pentru meserii variate

  Trainer autorizat România, atestat, Master în TIC, formez online în toate domeniile legate de comunicare digitala, colaborare, precum și ca și contributor UNESCO și atestat diploma curs AI in străinătate, formez pe AI generative tools în orice domeniu plus formare,educație și cercetare.

 • 4

  Antrenori si instructori de gimnastica

  Dorim sa ne extindem echipa de antrenori si instructori in vederea pregatirii a cat mai multi copii, de la faza de initiere pana la cea de inalta performanta. Clubul nostru este afiliat Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica si participam la competitii nationale si internationale. Organizam cursuri si antrenamente pentru fetite incepand de la varsta de 4-5 ani si continuam pana la varsta categoriei de gimnaste senioare. Daca esti o persoana activa, motivata de lucrul cu copii, daca ai experienta in gimnastica sau dans si daca ai un program flexibil atunci probabil ca esti persoana pe care o cautam.

 • Gradinita Happy Junior -Angajeaza Educatoare

  Educatoare Cerinte: - absolventa de Liceu Pedagogic (profil educator-invatator) / Universitate - Departamentul pentru Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar - experienta anterioara de minim 2 ani - persoana calda si apropiata de copii - capacitate de a comunica cu parintii, de a coopera cu colectivul. Responsabilitati: - planificarea si proiectarea activitatilor instructiv-educative - organizarea si amenajarea spatiului educational - asigurarea mijloacelor de invatamant, a materialului didactic si a auxiliarelor didactice - planificarea si organizarea activitatilor extrascolare (serbari, evenimente, intalniri cu parintii) Oferim: - Conditii exceptionale de lucru; - Oportunitatea de a munci intr-o echipa tanara, entuziasta.

 • 5

  Manajiare tinera

  O manajiare tanare și educata pentru manj Part Time Bucuresti

 • Angajam educatoare/ prof. Inv. Primar si preșcolar

  Grădiniță sector 4, metrou Apărătorii Patriei- Angajăm educatoare/ prof. inv. Primar si prescolar Cerințe: Studii de specialitate: Liceul Pedagogic/ Facultate PIPP/ Conversie PIPP finalizate sau în curs. Salariul este negociabil in functie de calificare si experienta.

 • Angajam Pedagog social

  Asociatia Valentina Romania are o experienta de peste 20 ani in servicii sociale, obiectul de activitate principal fiind prevenirea abandonului scolar si familial. Serviciile noastre sunt adresate familiilor cu venituri foarte reduse care locuiesc in cartierul Ferentari, sectorul 5, Bucuresti. Candidatul ideal Studii liceale de specialitate (liceul pedagogic), postliceale sau universitare de pedagogie sociala si asistenta sociala( studii la o factulate in domeniu, reprezinta un plus); Experienta intr-un centru de zi alfer school; Experienta de lucrul cu preadolescenti si adolescenti ( 11 -17 ani); Foarte buna capacitate de comunicare si relationare; Persoana creativa careia sa ii placa sa lucreze cu copiii. Descrierea jobului Oferă servicii de educaţie non-formală unui număr de 40 de copii, dezvoltând un demers educaţional individualizat zilnic pentru joc, studiu şi ieşiri diverse; Asigură supravegherea pe timpul derulării activităţilor cu copiii; Elaborează programul educaţional pentru fiecare copil în parte, corelat cu Programul Personalizat de intervenţie; Asigură monitorizarea evoluţiei copiilor în vederea atingerii obiectivelor propuse pentru creşterea nivelului lor de integrare socială şi întocmeşte rapoarte de progres; Colaborează îndeaproape cu asistentul social al centrului de zi, responsabil de intervenţie; Organizează şi desfăşoară, în centrul de zi şi în proximitatea acestuia, activităţi de deprinderi de viaţă şi de petrecere a timpului liber; Ajută copiii să-şi efectueze temele, face demersuri pentru o pregătire cât mai bună individuală şi particularizată ritmului şi posibilităţilor fiecărui copil; Insoţeşte copiii la activităţi extraşcolare, în excursii şi tabere; Salariul se negociaza in functie de capacitati si datele CV-ului. Asociatia Valentina sustine 100 de copii si familiile lor prin derularea urmatoarelor proiecte: Prescolarizare: facilitarea accesului la educatia prescolara in cadrul gradinitelor de stat pentru 60 copii cu varste cuprinse intre 3-7 ani, prin suportarea cheltuielilor de hrana si rechizite; After-school: suport educational pentru efectuarea temelor, activitati extracurriculare si de socializare, oferirea rechizitelor si a unei mese calde pentru 40 de copii cu varste cuprinse intre 7-17 ani in cadrul centrului de zi al asociatiei; Asteptam CV-ul dumneavoastra si scrisoarea de motivatie pe adresa:

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti
Salvează căutarea