Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Profesori- Traineri Ilfov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut educator la o gradinita francofona in zona Gradina Zoologica Baneasa.Cunoasterea limbii franceze este esentiala

 • Grădinița La Maison bleue își mărește echipa! căutăm un om frumos, cald, vesel și iubitor de copii pentru postul de educatoare. Persoana ideala trebuie să: -fie absolvent al Liceului Pedagogic sau al Facultății de Științe ale Educației, specializarea PIPP. -aibă capacitatea de a comunica cu părinții -prezinte abilități pentru munca în echipă -fie iubitor de educație și interesat de propria dezvoltare -cunoașterea limbii franceze sau a limbii engleze reprezintă un avantaj Sediul este în Pipera.Pentru mai multe informații ne puteți contacta la numărul de telefon

 • 4

  Grădiniță particulară din Tunari angajează educatori cu sau fără experiență. Tel.

 • 2

  Scoala primara situata in Chiajna,Ilfov, angajam invatatoare cu studii de specialitate.relatii la tel.

 • 1

  Ne marim echipa! Suntem Centrul educational KIDS Adventures din Popesti Leordeni si angajam educator. Cerinte: - Calificare educator invatamant prescolar - Experienta intr-o pozitie similara de minim 2 ani - Sa inteleaga nevoile copilului si sa stie sa actioneze in consecinta - Persoana rabdatoare, energica, comunicativa si creativa - Limba engleza (constituie un avantaj) Beneficii: - Mediu de lucru placut si prietenos - Oportunitati de training si dezvoltare profesionala - Pachet salarial, comparabil cu experienta si competentele tale Daca vrei sa ni te alaturi, trimite-ne CV-ul tau la adresa: Pentru alte detalii ne poti contacta la tel:

 • 2

  Centru de zi copii din Tunari Ilfov angajeaza : 1 post - Pedagog - 4 ore/zi - Studii superioare in domeniul sau modul psihopedagogic, - Abilități de comunicare, lucru cu copiii. Responsabilități: - Planificarea si proiectarea activitatilor instructiv educative - Planificarea si proiectarea activitatilor extrascolare - Organizare si amenajare mediu educational - Indrumare si supraveghere pentru efectuarea temelor primite la scoala - Pregatire suplimentara pentru materiile la care se inregistreaza lacune (program tip meditatii) - Lucru cu copii din clasele V - VIII Candidații ce îndeplinesc criteriile menționate sunt invitați să transmită Curriculum Vitae și Scrisoare de Intenție la adresa de email , tel:

 • Școala de Șoferi angajează Instructor Auto pentru categoria B - Cu atestat valabil - Program flexibil - Contract de munca la 8 ore sau part - time - Salariu fix sau plata la sedinta - Sediul nostru este in Bucuresti sec. 4 Cartier Berceni - zona Facultatea Spiru Haret - Pentru mai multe detalii sunati

 • Descriere Locuri de muncaNe marim echipa! Suntem Centrul educational KIDS Adventures din Popesti Leordeni si angajam educator. Cerinte: - Calificare educator invatamant prescolar - Experienta intr-o pozitie similara de minim 2 ani - Sa inteleaga nevoile copilului si sa stie sa actioneze in consecinta - Persoana rabdatoare, energica, comunicativa si creativa - Limba engleza (constituie un avantaj) Beneficii: - Mediu de lucru placut si prietenos - Oportunitati de training si dezvoltare profesionala - Pachet salarial, comparabil cu experienta si competentele tale Daca vrei sa ni te alaturi, trimite-ne CV-ul tau la adresa: Pentru alte detalii ne poti contacta la tel:

 • Gradinita Ami Kindergarden din Popesti Leordeni angajeaza program full-time: educatoare grupa baby si grupa mijlocie Profilul candidatului ideal: - absolventa de liceu Pedagogic (profil educator/invatator)/ Universitate- Invatamantul Primar si Prescolar - experienta anterioara minim 2 ani - persoana care isi doreste sa evolueze si careia ii place arta - fire rabdatoare, optimista, punctuala si onesta - cunoasterea unei limbii engleze este un avantaj Ce oferim: - colectiv tanar - pachet salarial motivant, negociabil in functie de experienta - prime in funnctie de performante

 • Disponibil online

  Matematică-engleză

  Psihopedagog ofer meditatii MATEMATICĂ clasele I-VIII si la limba ENGLEZĂ - (Am locuit 9 ani în Londra). Am răbdare si experiență cu copiii. Ofer si ajutor la teme la toate materiile (clasele I-IV). Dețin culegeri conform noii programe școlare. Meditațiile le vom ține ONLINE (50lei/h) 1h30min- 75lei etc. Tel (Elena) Activitatea este efectuata în mod legal. OFER FACTURA FISCALĂ!

 • 1

  Centru educational situat in vecinatatea metroului Dimitrie Leonida cauta educatoare cu dragoste pentru copii, calma, pozitiva si creativa. Studii de specialitate - Liceul Pedagogic/Facultatea de Stiinte ale Educatiei; Cunostinte de psihologie a copilului si tact in educatia acestuia; Detalii la

 • Centru educational, zona Pipera, angajează educatoare/ Asistent educator full-time. Ce așteptăm de la tine? Sa ai studii de pedagogie sau psihologie ( liceul pedagogic sau studii în PIPP reprezintă un avantaj); Să fii o persoană blândă, calmă, punctuală, responsabilă; Să îți dorești să crești professional și să lucrezi în echipă; Dorința și efortul de construi o colaborare pe termen lung; Experiență în lucrul cu copiii de minim 2 ani; Ce presupune postul? Planificarea și desfășurarea activităților educative, potrivite pentru grupa de vârstă; Realizarea unor ateliere care să dezvolte abilități potrivite preșcolarilor ( engleză, cooking, dans, grădinărit, atelier de povești, etc.); Documentarea procesului de învățare al copiilor și întocmirea unui raport zilnic către părinți; Ce oferim? Un mediu dinamic, tânăr, în care apreciem și susținem eforturile fiecărui colaborator; Încurajăm independența și creativitatea în planificarea activităților educative; Masă de prânz; Program în ture, 8h/zi + pauză de masa; Training-uri interne; Salarizarea este negociabilă în raport cu experiența, calificarea și nivelul de implicare în proiectul nostru educational. Ne poți trimite un CV sau solicita detalii suplimentare pe e-mail sau la telefon

 • Gradinita privata din Otopeni, angajeaza educatoare. Detalii la Program 8-17 de luni pana vineri

 • 2

  Gradinita privată cu sediul în Otopeni si sector 2, angajeaza educatoare si ingrijitoare. Mai multe detalii la

 • Cerințe: Absolvirea unei facultati de profil cu diploma de licenta (matematica-informatica, cibernetica, automatizari si culatoare, altele); Cunostinte de limba engleza; Cunoasterea pachetului Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Acces), Sisteme de calcul, Sisteme de operare, Internet; Detinerea certificatelor de grade didactice (constituie avantaj). Responsabilități: Rolul profesorului de Informatica si TIC este acela de a-i invata pe elevii de nivel primar, gimnazial, liceal, bazele folosirii computer-ului, cat si a softurilor, precum si pachetul Microsoft Office (Word, PowerPoint, Excel, Access), navigarea pe internet si informatica, intr-un mod eficient. Atragerea elevilor catre aceasta stiinta in scopul familiarizarii acestora cu calculatorul si a beneficiilor pe care le pot avea prin utilizarea corecta si eficienta a acestui echipament; Pregătirea elevilor pentru examene si concursuri; Participarea la concursuri si olimpiade de profil; Salariul este negociabil.

 • Liceul bilingv Olga Gudynn International School angajeaza profesor/profesori de chimie si fizica pentru invatamantul liceal si gimnazial Cerințe: * Studii superioare de specialitate absolvite in specialitatile chimie-fizica, chimie, fizica; * Experienta pe un post similar la institutii de stat/particulare; * Experienta in Bacalaureatul International-preferabil; * Detinerea gradelor didactice constituie avantaj; * Rezultate la concursuri si olimpiade de profil. Condiții: Program de lucru de luni pana vineri in intervalul orar 8-17 Candidatii, sunt rugati sa trimita un CV actualizat pe email la adresa:

 • Olga Gudynn International School angajeaza profesor de limba si literatura germana pentru invatamant liceal si gimnazial Cerințe: * Studii superioare de specialitate absolvite; * Preferabil dubla specializare germana-spaniola sau germana-franceza; * Experienta pe un post similar la institutii de stat/particulare; * Detinerea gradelor didactice constituie avantaj; * Rezultate la concursuri si olimpiade de profil. Condiții: Program de lucru de luni pana vineri in intervalul orar 8-17 Candidatii, sunt rugati sa trimita un CV actualizat pe email la adresa:

 • Grădinița particulară cu sediul în Militari Resedince ( Chiajna) , angajează asistenta medicala. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactați la numărul de telefon , sau pe adresa de e-mail gradinitadegetica01@gmail.com.

 • Gradinita, zona Pipera, angajeaza educatoare cu experienta de minim 2 ani. Experienta cu grupa de vârstă 1-3 ani reprezinta un avantaj. Avem nevoie de oameni care vor și simt că pot să aducă schimbare în educație. Dacă ai studii de pedagogie sau psihologie, așteptăm să ne contactezi. Echipă tânără si activă, alaturi de care poți fi creativ si poți evolua in fiecare zi. OFERTA Oferim un mediu de lucru atractiv si linistit in care fiecare angajat este respectat Încurajam independenta si initiativa Ne dorim colaborari pe termen lung, prin care construim o comunitate benefica pentru toti cei implicati Pachet financiar atractiv in functie de experienta Program full time Masa pranz asigurata Program în ture Te asteptam sa faci parte din echipa noastră!

 • Odyssey Reggio Inspired EC își mărește echipa :). Căutăm acea persoană care se bucură să fie lângă copii, care înțelege că educația autentică se face cu blândețe, cu răbdare, cu bucurie și deschidere către mintea și sufletul acestora. Avem nevoie de oameni care vor și simt că pot să aducă schimbare în educație. Dacă ai studii de pedagogie sau psihologie, așteptăm să ne scrii la sau sa suni la .

 • Salveaza cautarea