Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Profesori- Traineri Ilfov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Centru educational situat in vecinatatea metroului Dimitrie Leonida cauta educatoare cu dragoste pentru copii, calma, pozitiva si creativa. Studii de specialitate - Liceul Pedagogic/Facultatea de Stiinte ale Educatiei; Cunostinte de psihologie a copilului si tact in educatia acestuia; Detalii la

 • Disponibil online

  Matematică-engleză

  Psihopedagog ofer meditatii MATEMATICĂ clasele I-VIII si la limba ENGLEZĂ - (Am locuit 9 ani în Londra). Am răbdare si experiență cu copiii. Ofer si ajutor la teme la toate materiile (clasele I-IV). Dețin culegeri conform noii programe școlare. Meditațiile le vom ține ONLINE (50lei/h) 1h30min- 75lei etc. Tel (Elena) Activitatea este efectuata în mod legal. OFER FACTURA FISCALĂ!

 • Scoala primara situata in Chiajna,Ilfov, angajam invatatoare cu studii de specialitate.relatii la tel.

 • 2

  Grădinița particulară cu sediul în Militari Resedince, angajează - îngrijitoare copii- program part time *condiții de muncă deosebite; * atmosfera de lucru plăcută; Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactați la nr.

 • Caut educator la o gradinita francofona in zona Gradina Zoologica Baneasa.Cunoasterea limbii franceze este esentiala

 • Gds Learning Center isi mareste echipa angajand profesori de limba engleza. Daca ai experienta in predarea acestei materii, te rugam sa ne prezinti cv-ul tau! Salariul si beneficiile vor fi pe masura implicarii in activitatea noastra, vei avea suport permanent in derularea activitatii, programul iti va fi de Luni pana Vineri, weekend-urile fiind mereu libere. Daca nu ai masina personala, nu este nici o problema, locatia noastra este stradala, statia de Stb fiind la 30 m de noi, pe ambele sensuri de mers, ruta fiind parcursa de 3 autobuze. Locatia noastra este vizavi de Mc Donald's Soseaua Alexandriei. - Bragadiru. Daca ai intrebari suplimentare, ne poti scrie un mesaj! Succes! Descrierea companiei GDS LEARNING CENTER este un centru de limbi straine deschis in anul 2018, cu personal tanar si prietenos, un colectiv unit si serios. Ne bazam pe seriozitate in ceea ce facem, lucram dupa metode moderne de predare, detinem locatie amenajata in scopul acestei activitati.

 • Odyssey Reggio Inspired EC își mărește echipa :). Căutăm acea persoană care se bucură să fie lângă copii, care înțelege că educația autentică se face cu blândețe, cu răbdare, cu bucurie și deschidere către mintea și sufletul acestora. Avem nevoie de oameni care vor și simt că pot să aducă schimbare în educație. Dacă ai studii de pedagogie sau psihologie, așteptăm să ne scrii la sau sa suni la .

 • Gradinita, zona Pipera, angajeaza educatoare cu experienta de minim 2 ani. Experienta cu grupa de vârstă 1-3 ani reprezinta un avantaj. Avem nevoie de oameni care vor și simt că pot să aducă schimbare în educație. Dacă ai studii de pedagogie sau psihologie, așteptăm să ne contactezi. Echipă tânără si activă, alaturi de care poți fi creativ si poți evolua in fiecare zi. OFERTA Oferim un mediu de lucru atractiv si linistit in care fiecare angajat este respectat Încurajam independenta si initiativa Ne dorim colaborari pe termen lung, prin care construim o comunitate benefica pentru toti cei implicati Pachet financiar atractiv in functie de experienta Program full time Masa pranz asigurata Program în ture Te asteptam sa faci parte din echipa noastră!

 • Profesor pentru înv primar/gimnazial la Liceul Teoretic Ioan Petruș din Otopeni, meditez la un preț avantajos clasele 0-IV si clasele V-VIII. Pretul unei sedinte - 50lei invatamant primar respectiv 70 lei -invatamant gimnazial. Sedintele de meditatii vor fi personalizate în functie de nivelul copilului/copiilor si de obiectivele propuse. Accentul se pune pe stilul de invatare, astfel încât memorarea sa fie logica si eficienta întregului demers educational. Locatia este in orasul Otopeni- Str 23 August vis-a vis de Liceul Teoretic Ioan Petrus.

 • 1

  Grădinița acreditată, cu sediul în București, sector 6, zona Plaza România, angajează educatoare calificată. * program full Time *condiții de muncă deosebite; * oportunitatea de a lucra într-un mediu plăcut; * salariu atractiv. Detalii suplimentare la nr.

 • Grădinița acreditată, cu sediul în București, sector 6, zona Plaza Romania, angajează: - educatoare calificată. - îngrijitoare copii - asistenta medicala **PROGRAM FULL TIME ** * condiții de muncă deosebite; * mediu de lucru placut. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactați la nr.

 • Salveaza cautarea