Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Profesori- Traineri Ilfov Companii

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Ne marim echipa! Suntem Centrul educational KIDS Adventures din Popesti Leordeni si angajam educator. Cerinte: - Calificare educator invatamant prescolar - Experienta intr-o pozitie similara de minim 2 ani - Sa inteleaga nevoile copilului si sa stie sa actioneze in consecinta - Persoana rabdatoare, energica, comunicativa si creativa - Limba engleza (constituie un avantaj) Beneficii: - Mediu de lucru placut si prietenos - Oportunitati de training si dezvoltare profesionala - Pachet salarial, comparabil cu experienta si competentele tale Daca vrei sa ni te alaturi, trimite-ne CV-ul tau la adresa: Pentru alte detalii ne poti contacta la tel:

 • 1

  Scoala primara situata in Chiajna,Ilfov, angajam invatatoare cu studii de specialitate.relatii la tel.

 • Consiliul de administrație al Grădinița cu Program Prelungit Iani s Club, cu sediul în Buftea, Intr. Constructorului, nr. 1, jud. Ilfov, anunță organizarea concursului pentru ocuparea următoarelor posturi didactice/catedre vacante - 1 post profesor invatamant preșcolar/educatoare, viabilitate 4 ani, perioadă nedeterminată Concursul se va desfășura conform următorului grafic: 1. Înregistrarea cererilor la secretariatul unității -29.03.2021 între orele 9-16 2. Afișarea listei candidaților admiși- 31.03 3. Proba practică-6.04.2021 4. Proba scrisă- 8.04.2021 5. Depunerea contestațiilor -8.04.2021 6. Afișarea rezultatelor finale și repartizarea candidaților -9.04.2021. Se pot înscrie la concurs absolven i cu diplomă ai învă ământului superior, postliceal sau mediu care au înscrise pe diplomă/diplome specializarea/specializările pedagogia înv. preșcolar/educator. Proba scrisă se sus ine în specializarea/specializările postului/catedrei, conform Centralizatorului, după programele valabile, specifice pentru concurs. Nu au dreptul să participe la concurs persoanele care au fost înlăturate din învă ământ printr-o hotărâre judecătorească definitivă de condamnare penală, persoanele care nu prezintă un document medical din care să reiasă faptul că nu există incompatibilită i de ordin medical cu func ia didactică, precum i persoanele care au fost eliminate pentru fraudă sau tentativă de fraudă în cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învă ământul preuniversitar, sesiunea 2020. La cererea de înscriere la concurs vor fi atașate următoarele documente 1) Copii de pe actele de studii, foaia matricolă si certificat profesional (ultimul pentru absolventii liceului pedagogic), adeverință de absolvire pentru absolventii 2020 2) Copii de pe certificatele de ob inere a gradelor didactice; 3) Copii de pe certificatele de nastere si căsătorie (pentru solicitantii care i-au schimbat numele) 4) Copie de pe actul de titularizare in invatamant (daca este cazul) 5) Copia Deciziei inspectoratului colar sau a întreprinderii de întrerupere a activită ii (dacă este cazul) 6) Copie C.I., Cazier judiciar, Certificat de integritate 7) Adeverinta cu vechimea efectivă în învă ământ (dacă este cazul); 8) Copie de pe carnetul de muncă i/sau copia filei corespunzătoare din registrul general de eviden ă a salariatilor 9) Avizul medical- apt(ă) pentru a preda în învă ământ, 10) Declaratie pe proprie răspundere că nu desfăsor activităti incompatibile cu demnitatea functiei didactice si nu am fost îndepărtat din învătământ pentru motive disciplinare. Concurs desfasurat conform OMECTS nr. 5625/2012.

 • Centrul de concurs pentru ocuparea posturilor didactice vacante - Grădinița cu P.P. Iani s Club (Intr. Constructorului, nr.1, Buftea, jud. Ilfov), prin asociere cu unitățile Grădinița cu Program Normal și Prelungit ,,Happy Hours , Berceni; Școala Postliceală Sanitară ,,Doctor Luca , Cernica; Grădinița ,,Vicenzina Cusmano , Roșu-Chiajna; Grădinița ,,Happy Days , Tamași-Corbeanca; Școala Primară ,,St. Niklas , Tamași-Corbeanca; Grădinița ,,My first english adventure , Otopeni; Școala Gmnazială ,,Zeppelin Shule , București-Sector 2 anunță scoaterea la concurs de titularizare si suplinire a 18 posturi didactice, dupa cum urmeaza: -10 posturi prof. inv.prescolar/educatoare pe perioada nedeterminata, -1 post prof. inv. Prescolar perioada determinata, - 1 post profesor medicina generala pe perioada nedeterminata, -1 post maistru instructor asist. medicala generala pe perioada nedeterminata, -1 post prof. lb. engleza pe perioada nedeterminata, -3 posturi prof .inv. primar/invatator pe perioaada nedeterminata, -1 post prof. inv.primar/invatator pe perioada determinata. Concursul se va desfasura dupa urmatorul grafic: inregistrarea cererilor 29.03.2021; afișarea listei candidatilor admisi-31.03.2021; proba practica-06.04.2021; proba scrisa- 8.04.2021; depunere contestatii-8.04.2021; afisare rezultate finale si repartizare candidati- 9.04.2021 . Conditiile de participare sunt accesibile pe www.ianisclub.ro sau pers. de contact Dedu Dana.

 • Salveaza cautarea