Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Curatenie, salubrizare, dezinsectie - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 3

  Angajare Vidanjor

  Societatea are că domeniu de activitate "igienizare/curățare toalete ecologice mobile". Avem nevoie de un angajat dispus să presteze aceste servicii. Este necesar carnet de conducere.

 • Polaris M. Holding SRL angajeaza masinist la masini pentru terasamente

  Candidatul ideal: - Certificat calificare - masinist la masini pentru terasamente; - Experienta minim 3 ani; - Persoana responsabila si serioasa; - Atitudine pozitiva cu spirit de observatie si viteza de reactie. Descrierea jobului si beneficii - Efectueaza lucrari de impingere a masei de deseuri materiale si lucrari de incarcare in mjloace de transport; - Foloseste utilajul in mod corespunzator; - Respecta cu strictete instructiunile de lucru proceduri; - Salariu atractiv; - Tichete de masa; - Decontare transport, daca este din judet.

 • 3

  Polaris M. Holding angajeaza conducator auto vidanja

  CANDIDATUL IDEAL: - Absolvent de studii medii sau scoala profesionala; - Detinator carnet de conducere- categoria C - Detinator atestat transport marfa; - Capacitate de decizie si analiza; - Persoana cu initiativa; - Rezistenta la stres; - Cazier judiciar curat. DESCRIEREA POSTULUI: 1) Presteaza servicii de vidanjare: - Conduce autoutilitara firmei la beneficiarii serviciilor de vidanjare; - Respecta cu strictete programarea serviciilor la datele si orele indicate; - Se asigura ca serviciile prestate se efectuaeaza conform normelor in vigoare; - Se asigura ca intocmeste si preda documentele aferente serviciului prestat; - Propune superiorului ierarhic masuri de eficientizare a activitatii prestate; 2) Intretine si exploateaza corespunzator autoutilitara societatii: - Verifica zilnic starea tehnica a autoutilitarei; - Respecta parametrii de functionare ai autoutilitarei; - Raspunde de respectarea normelor de circulatie pe drumurile publice; - Are obligatia sa completeze foile de parcurs si sa le predea la sfarsitul programului; - Are un comportament civilizat cu persoanele cu care intra in contact. BENEFICII: - Salariu motivant; - Tichete de masa; - Decontare transport pentru persoanele din afara localitatii; - Asigurare medicala.

 • 20

  Angajam lucrator cimitir in Brasov

  Sunteți o persoană muncitoare, disciplinată și corectă? Vă așteptăm în echipa Funeris. Oferim contract de muncă pe perioadă nedeterminată, bonuri de masă, salariu fix, program de lucru într-un singur schimb, ore suplimentare plătite. Veți întreține curățenia în cimitir, vă veți ocupa de pregătirea și săparea gropilor. Pentru alte detalii, vă rugăm, contactați-ne.

 • femeie de serviu

  CAPITAL CLEAN FACILITY MANAGEMENT SRL. cu sediul in Bucuresti, sector 2, strada locotenent Alexandru Paulescu nr.35 angajeaza 30 femei de serviciu, contract de munca pe perioada nedeterminata, full time.

 • 7

  curatenie

  Curatenie la domiciliu cu aparate profesionale, covoare, mocheta, tapițerii,saltele,canapele, fotolii,scaune, tapițerii auto..curatenie după constructor, curățenie generala,birouri,scari de bloc,duplexuri dupa constructor sau generala,clinici etc Toate serviciile se prestează la domiciliul clientului cu produsele noastre. Lista preturi: Curatenie dupa constructor 10lei/m2 Curatenie generala 8 lei/m2 Curățare+spalare mocheta/covoare- 9lei/m2 Curățare + spalare saltele 1 pers (simpla)-75 lei (ambele fete ) 2pers(dubla)-140lei(ambele fete) Curățare+spalare canapele/colțare,tapiteri-35 lei/loc Curățare+spalare fotoliu-60 lei Curățare +spalare scaune dela 10 lei Tapițerii auto: scaune +bancheta-145 lei Scaune +bancheta+mocheta-190 lei

 • 5

  Non-Stop!! Prestam servici curatenie la domiciliu.

  Curatenie la domiciliu cu aparate profesionale: Curatenie generala Curatenie dupa constructor Curatenie generala și întreținere/apartamente și case Duplexuri/Case după constructor Birouri/clinici.etc Toate serviciile se prestează la domiciliul clientului cu produsele noastre Curățare/igienizare,saltele,mochete,covoare,canapele,fotolii,scaune și interioare auto cu aparate și soluții profesionale, timp de uscare 2-3 ore de la spalare Ne deplasam și in afara orașului la cerere Tarifele difera în funcție de tipul de curatenie solicitat. Tel

 • 6

  curatenie la domiciliu

  ofer servici de curățenie la domiciliu in municipiul Slatina și împrejurimi.fac curățenie cu produse proprii sau la mică înțelegere cu proprietarul .serviciile de curățenie în case ,apartamente ,baruri,restaurante.....etc...ROG SERIOZITATE MAXIMA NU DERANJATI AIUREA.MULTUMESC ANTICIPAT

 • 11

  Doamna domnisoara pentru curatenie

  Club din Sectorul 6 zona Grozavesti angajeaza doamna domnisoara pentru curatenie si spalat pahare cesti. Varsta intre 18-50 ani , plata la zi 160 lei 8 ore.

 • Angajare personal - 3 posturi îngrijitor clădiri cod COR 515301

  STR ASSET MANAGEMENT SRL - societate comercială cu domeniul principal de activitate - Închirierea și subînchirierea bunurilor imobliare proprii sau închiriate CAEN 6820 - angajează personal în vederea ocupării unui număr de 3 posturi vacante de îngrijitor clădiri - cod COR 515301. CV-urile se transmit în format electronic la "ofertelocuridemunca.cv @ gmail.com" sau pe adresa de email a societății. Limbă străină cerută - limba engleză.

 • SC Horticultura angajeaza Sef formatie curatenie!

  Cerințe a) Studii: medii b) Experienta: experienta in servicii de curatenie minim 2 ani experienta in coordonarea unei echipe minim 1 an Atribuțiile postului: Coordoneaza, indruma si raspunde de munca executata de catre personalul de curatenie din conducerea sa; Ia toate masurile pentru mobilizarea tuturor resurselor umane si materiale care asigura realizarea sarcinilor in conditii optime; Ia masuri ce se impun pentru marirea rentabilitatii si a productivitatii muncii si pentru justa repartizare a fortei de munca in cadrul formatiei de lucru; Ia masuri de protectia muncii si paza contra incendiilor asigurand instructaje necesare in acest sens, conform legii; Intocmeste situatiile de lucrari; Intocmeste fise de pontaje si verifica prezenta la serviciu zilnic; Ia masuri pentru asigurarea aprovizionarii locurilor de munca cu materialele necesare executarii lucrarilor in bune conditii si la timp; Aptitudini și competențe: - bune abilități de conducere echipe; - bun comunicator; - persoană deschisă spre învățare, acumulare experiențe noi; - permis conducere categoria B - permis conducere categoria C reprezinta un avantaj Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la numărul de telefon Dacă sunteți interesat ă, vă rugăm să trimiteți cv-ul d-voastră la adresa de mail

 • 2

  Femeie de serviciu -Jurasica Neptun

  Femeie de serviciu Jurasica Neptun Căutăm o persoană dedicată și responsabilă pentru a se alătura echipei noastre în calitate de Femeie de serviciu la Jurasica Neptun. Dacă îți dorești să lucrezi într-un mediu unic și captivant, aceasta este o oportunitate excelentă pentru tine. Responsabilități: Curățarea și întreținerea spațiilor publice și a zonelor de lucru conform standardelor noastre de calitate. Gestionarea stocului de materiale de curățenie și efectuarea comenzilor atunci când este necesar. Colaborarea cu echipa pentru a asigura un mediu de lucru sigur și plăcut pentru toți angajații și vizitatorii. Respectarea regulilor de igienă și securitate în conformitate cu normele în vigoare. Cerințe: Experiență anterioară în domeniul curățeniei reprezintă un avantaj. Abilități excelente de comunicare și atenție la detalii. Capacitatea de a lucra eficient atât independent, cât și în echipă. Flexibilitate și disponibilitate pentru a lucra în weekend sau în ture, după caz. Beneficii: Oportunitatea de a lucra într-un mediu inedit și plin de energie pozitivă. Salariu atractiv Dacă ești o persoană harnică, organizată și dornică să faci parte dintr-o echipă dinamică, te invităm să aplici pentru poziția de Femeie de serviciu la Jurasica Neptun. Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem! Prin aplicarea CV-ului dumneavoastra la acest anunt de angajare, sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare. Descrierea companiei Jurasica Adventure Theme Park este o locație situata in Loc. Neptun, Mun. Mangalia, Statiunea Neptun, Str. Plopilor nr.3, Jud. Constanta, deschisa in anul 2021. Parcul tematic are o suprafata de 2 hectare si ii invita pe copii sa descopere aventurile fabuloase din perioada Jurasicului prin jocuri si activitati educative. Jurasica Adventure Parc adaposteste 42 de dinozauri realizati in marime naturala si atestati stiintific, dispusi in 6 zone, fiecare dedicata cate unui continent Europa, Asia, America, Africa, Australia, Antarctica. De asemenea, parcul mai include o expoziție fascinantă de fosile și cel mai mare parc gonflabil din România (6000 de metri pătrați).Parcul este format din 12 complexe gonflabile de dificultăți și vârste diferite.

 • Fac curățenie în subsoluri de bloc la cel mai bun preț anunț valabil doar pe Iași rog seriozitate

  Fac curățenie în subsoluri de bloc anunțul valabil doar pe Iași nu ofer servicii în alt oraș sau județ rog și ofer seriozitate

 • 1

  Servicii curățenie Slatina

  Oferim servicii profesionale de curățenie în Slatina și împrejurimi. Curățenie generala persoana fizică: -Garsonieră 230 ron -Apartament 2 camere 300 ron -Apartament 3 camere 400 ron -Apartament 4 camere 500 ron -Casă (200 mp) 750 ron - Curățenie după constructor 6ron m Curățenie persoane juridice (birouri,firme,șantiere) -Curățenie generala la m 3,5 ron -Curățenie de întreținere 2,5-3,5 ron m -Curățenie după constructor 7 ron m (șantier) -Curățare geamuri suprafețe accesibile 2-3 ron m De ce sa alegi firma noastră de curățenie? Echipa noastră de curățenie este profesională, serioasă și bine pregătită. Avem o experiență de peste 10 ani, dobandita in Anglia.în acest domeniu utilizăm echipamente și produse de curățenie de înaltă calitate. Flexibilitate în program adaptată nevoilor dumneavoastră. Servicii personalizate pentru a satisface cerințele fiecărui client. Contactează-ne acum pentru o ofertă personalizată și bucură-te de un mediu curat în locuința sau biroul tău. Detalii la numărul 0784 șase 7 unu 9 9 4

Salvează căutarea