Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Curatenie, salubrizare, dezinsectie - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 65

  Femeie de servici la scara de bloc...

  SE cauta femeie de servici (cu sau fara experienta) la o scara de bloc,program flexibil stabilit de comun acord. Bloc civilizat.Rog apel sau si prezentare la numarul de whatsapp...

 • 5

  Fata la Curatenie

  Casino din sectoarele 1 si 2,angajăm la curățenie doamnă domnișoară tânăra, serioasă care dorește un loc de muncă stabil, într-un colectiv tânăr și o atmosferă plăcută, program 6 ore Salariu atractiv.

 • Caut domnișoara

  Caut domnișoara pentru curățenie la domiciliu. Se lucrează 2 zile pe saptamana, 2ore pe zi.Se oferă 300 ron pentru 2ore lucrate.

 • 64

  Ang pers curatenie in Iasi. Salar: 1.400 RON NET(pe luna) 4 ore zi

  Angajam femei si barbati la curatenie in magazine haine din Iasi. Salar: 1.400 RON NET pe luna. Program lucru 4 ore(intre orele 7-11 dimineata), cu contract munca. Solicitam si oferim seriozitate. Informatii doar la telefon.

  Repostat automat
 • Femeie curatanrie scari de bloc

  Asociatie de locatari din București sector 5 str.Verigei cauta o doamnă la curatenie la doua scari de bloc. Contract de munca program de lucru 4 ore. Pentru mai multe detalii sunati la nr de telefon

 • 4

  Ford Baia Mare angajează personal curățenie

  Ford Baia Mare angajează personal curățenie .Program flexibil de muncă,de 2 ore care se desfășoară după ora 16.Informatii la telefon sau la sediul firmei din Bulevardul Independentei Nr 17.

 • 34

  Angajam personal pentru curatenie in cladiri de birouri

  Oferim: - Program 4 ore zi de la ora 5 la ora 9 (dimineata) - Curatenie in birouri zona ARADULUI; - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Program de lucru Luni-Vineri; - Bonusuri in functie de performanta Cerinte: -Seriozitate -Punctualitate -Dorinta de munca -Aspect fizic ingrijit

 • 44

  Angajam personal pentru aspirat 4 ore zi

  Se aspira spatii de birouri de Luni pana Vineri de la ora 5 la ora 9 dimineata. Pentru mai multe detalii sunati la numarul din anunt.

 • 4

  Angajam personal curatenie cladiri de birouri

  Programul de lucru este de 4 ore/zi, de luni pana vineri Zona Aradului Oferim - sansa unui loc de munca stabil - pachet salariu avantajos in functie de experienta - transport asigurat Cerinte - persoana dinamica, harnica si cel mai important serioasa - abilitati de comunicare si intelegere Responsabilitati - activitati de curatenie zilnica

 • 38

  Angajam personal curatenie 4 ore

  Angajam personal curatenie pentru cladiri de birouri. Program Luni-Vineri de la ora 05 la 09 dimineata.

 • 11

  Femeie de serviciu-part time la Brutarie-patiserie Tuana

  Magazin nou deschis in zona calea Aradului Vest, pe strada Liege nr 28, la Patiseria Tuana angajam personal pentru postul de femeie de serviciu, program jumatate de norma doar dupamasa de la ora 17,00 la 22,00.de luni pana sambata. Salar 1500 lei net sau de la 16,00 - 22,00 cu salar de 2000 lei. Pentru mai multe informatii si interviu sunati la numarul din anunt.

 • 26

  servicii de curatenie

  oferim servicii de curatenie, la domiciliu ,spatii comerciale, birouri etc...

 • 2

  Firma curatenie ofer servicii profesionale

  Firma neplatitoare de TVA, oferim servicii profesionale de curatenie pentru Asociatii de proprietari si cladiri de birouri. In pachetul pentru serviciile de curatenie sunt incluse toate costurile cu : materialele, salariul+taxele cu personalul, etc. Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati la nr. de tel. :

 • 3

  Angajam doamna pentru curatenie

  Angajam doamna pentru curatenie intr-o clinica stomatologica situata pe soseaua Pipera 42, metrou Aurel Vlaicu, sector 2 Bucuresti. Poate veni o data la 2 zile fara weekend. Pentru mai multe informatii asteptam mesaj. Multumim.

 • Angajăm femeie de serviciu !!!

  Angajăm femeie de serviciu part time,program flexibil.

 • Angajam personal curatenie pentru magazin de produse cosmetice, AFI Cotroceni

  Firma de curatenie cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, angajam personal curatenie pentru magazin de produse cosmetice, AFI Cotroceni. Program de lucru: 2 ore zi, de la 08:00 la 10:00 Oferim salariu de 700 lei net !!! Pot aplica pensionari, persoane care au un loc de munca si doresc sa-si creasca veniturile, studenti !!! Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon din anunt.

 • Personal curatenie

  Angajez personal pentru curatenie la scări de bloc in zona Mall Vitan, in Bucuresti. Pachet salarial atractiv. Va rugam sa sunati pentru detalii.

 • cautam femeie de serviciu

  Oferim angajare la diverse locații din București.

Salvează căutarea