Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Salubrizare – Curatenie – Dezinsectie Bucuresti Tip job: Part time

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Angajam o persoana pentru a face curățenie intr- un bloc de 4 etaje, cu 7 scari,cartier titan, in apropiere de magazinul Lidl. Angajare cu contract de munca,norma part time ( 4 ore/zi), salariu fix 1000 ron, net. Cautam o persoana serioasa și muncitoare! Detalii la nr de telefon . Multumesc!

 • facem curatenie in subsoalele locuintelor la casa sau blocuri dam si cu var oriunde in bucuresti si ilfov pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon

 • 1

  Angajez cu 3 - 4 ore pe zi, personal pentru curățenie asociații de locatari zona piața Rahova. Se asigură carte de muncă.

 • Angajam personal cu experienta pentru servicii de curatenie de intretinere in cadrul unei clinici medicale din Sectorul 1, program 2h/zi, 6:00-8:00 de luni pana sambata.

 • 2

  Angajam personal cu minim 2 ani experienta in servicii de curatenie. Program de lucru 4h dimineata (luni-vineri) si obiectiv fix in zona Bd. Basarabia, sector 3. Contract pe perioada nedeterminata, salariu motivant + bonuri de masa, sporuri de performanta, posibilitati de crestere a venitului prin lucrari extra (in afara programului).

 • 2

  Cautam femeie sau barbat de curatenie zona Dristor, sector 3, București.

 • 1

  Firma de curătenie isi mareste echipa si angajează operatori de curătenie în București în următoarele zone: 1. Zona Floreasca - program 2h/zi, de luni până vineri interval orar 08.30-10:30 2. Zona Colentina - program 1,5h, de luni până vineri interval orar 16.30-18:00 3. Zona Eroilor - program 3h/ zi , de luni până vineri, interval orar 06.00-09.00 4. Zona Pipera -program 4 h/ zi, de luni până vineri interval orar 17:30- 21:30 5. Zona Victoriei- program 8h/zi de luni până vineri , se lucrează în schimburi, interval orar si 12:00-20:30 6.Zona Magheru - 1,5h/zi de luni până vineri interval orar 16:30-18:00 7. Zona Drumul Taberei - Auchan - 2h/zi de luni până vineri interval orar si un weekend prin rotație Toate zilele legale sunt libere. Se lucrează doar cu contract de muncă . Salariile diferă de locație si zona . Relatii la nr de telefon Va asteptam in echipa noastră!!!

 • 1

  Clinica Nova Explorari isi mareste echipa. Cautam personal in domeniul curateniei. Daca esti o persoana flexibila si organizata te asteptam in echipa noastra! Apreciem punctualitatea si atentia la detalii. Responsabilitati: -Efectueaza curatenia (maturat, aspirat, spalat, sters praf, dezinfectat) -Utilizeaza in mod eficient resursele puse la dispozitie: echipamente, materiale de curatenie si dezinfectie - Curata si dezinfecteaza grupurile sanitare cu materiale si ustensile specifice acestor locuri -Asigura aprovizionarea grupurilor sanitare cu materialele necesare -Pastreaza in bune conditii echipamentele si materialele de curatenie ce le are in grija, anuntand cand acestea nu mai corespund sau sunt insuficiente -Colecteaza sacii cu gunoi De ce sa ne alegi pe noi? Oferim: -Contract de munca -Salariu atractiv -Program flexibil part-time ( Miercuri 05:00-08:30 si Sambata 08:00-16:00) Locatia: Foisorul de Foc, sector 2, Bucuresti Daca acest anunt este de interes pentru tine suna la numarul in intervalul 17:30-20:00 sau trimite-ne un email cu CV-ul si intentiile tale la adresa

 • 1

  Angajez personal curatenie part time 7 - 12 ,6 zile din 7.Contarct munca.Rog seriozitate.Tel. .

 • Salveaza cautarea