Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Salubrizare – Curatenie – Dezinsectie Brasov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut de munca in curățenie, magazine ospătar nu contează experienta am in curățenie am muncit in Spania mult timp acum sunt in România in Brașov și încerc sa găsesc ceva de munca mai greu cu situația de acum dar sper sa găsesc ceva Am 31 și locuiesc in Brașov sunt foarte punctuală și învăț repede

 • Vivamed Brașov angajează personal pentru curățenie / infirmieră în program full-time sau part-time. Cerințe: - persoană organizată; - capacitatea de gestionare eficientă a timpului și a priorităților; Responsabilități: - asigurarea curățeniei în toate încăperile clinicii conform normelor în vigoare. Mediu de lucru foarte curat și modern, salariul se negociază la interviu. Doar CV-urile care vor fi trimise la adresa de mail: receptie @ vivamed . ro vor fi luate în considerare.

 • Centrul Medical Profi Consult angajeaza pentru sediul din Brasov personal curatenie si intretinere cladiri, cu contract de munca pe perioada nedeterminata, norma de 8 ore/zi, program de lucru de luni pana vineri : 8-16.00. Se ofera salariu atractiv si bonuri de masa 20 lei/zi lucratoare. Pentru detalii sunati la telefon

 • KASHI CURATENIA ZILEI SRL , CUI 42329182 , cu sediul social in mun. Brasov , str. L.C.Babes nr.4 , angajeaza personal pentru curatenie ( Ingrijitori cladiri - cod COR 515301 ) . Trimiteti CV-uri sau sunati la telefon .

 • Executam lucrări de grădinărit. Pus gazon, Curatat curti, Cosim iarba si etc.

 • 1

  SC SIM PASITOUR SRL din Brasov, angajeaza 20 de persoane pe pozitia de agent de curatenie cladiri si mijloace de transport. Cerinte: studii generale si limba engleza. CV la adresa: pana in data de 29.04.2021. Concursul va avea loc in data de 30.04.2021.

 • 3

  Societate comerciala angajeaza femeie de serviciu, 8 ore/zi, program 9.00-17.00, luni-vineri

 • 2

  Firma specializata in servicii de curatenie angajeaza doamne din Brasov pentru curatenie scari de vile/blocuri. Program : part-time 8.30-15.30 /4 zile pe saptamana Oferim :Contract de munca, seriozitate, salariu atractiv Cerinte :Profesionalism Spirit de echipa Atentie la detalii Seriozitate si punctualitate Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarul de telefon . Multumim.

 • 1

  Suntem o firma de Facility Management din Brașov și căutăm o persoana pentru completarea echipei de curățenie. Salariu fix, se decontează transportul. Pentru alte detalii, va rugam sa ne contactați la telefon.

 • 1

  Ne cautam colegi!! SC angajează 2 băieți pentru îngrijire de spatii verzi, întreținere gazon, curățat alei și etc. Experienta nu este necesara. Cheful însă da. Dacă consideri ca ești ceea ce avem nevoie, hai sa ne cunoaștem!

 • 5

  Compania Glanz, specializata in servicii de Facility Management si curatenie, angajeaza muncitori pentru intretinerea spatiilor industriale in Brasov. Si tu poti deveni o pare a echipei noastre daca esti: - serios - responsabil - atent la detalii - punctual Iti oferim: - un mediu de lucru placut - un loc de muncă stabil (contract pe perioada nedeterminată) - salariu motivant - tichete de masa - decontarea cheltuielilor de transport Pentru detalii, ne poti contacta la numărul de telefon

 • 5

  Angajam doamne/domnisoare serioase ,punctuale,harnice din Brasov pentru curatenie scari de blocuri. Program de 6 ore/zi de la ora 8 la ora 14. 4 zile pe saptamana luni-marti, joi-vineri. Oferim salariu atractiv si contract de munca pe perioada nedeterminata. Pentru mai multe detalii sunati la 0799064376.Va multumim.

 • Angajam agenti curatenie scari de blocuri /vile in Brasov. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la . Va multumesc.

 • Salveaza cautarea