Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Curatenie, salubrizare, dezinsectie Brasov Brasov - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 5

  Operator curatenie echipa mobila carnet categ B

  Companie nationala specializata in servicii profesionale de curatenie cauta operator pentru echipa mobila Brasov. Viitorul coleg trebuie sa aiba carnet categ. B , sa fie flexibil la program, disponibil pt deplasari in jud. Brasov, Sibiu, Covasna si Harghita(30-40% din timp), experienta in domeniul curateniei poate constitui un avantaj dar nu este un criteriu eliminatoriu, postul necesita activitati specifice curateniei precum si folosirea diferitelor utilaje, abilitati in coordonarea si supervizarea unor mici lucrari specifice domeniului, buna comunicare in relatiile cu clientii societatii. Se ofera echipament lucru si masina serviciu. Pachetul salarial contine o parte fixa de 3500 lei net plus tichete masa. pt persoana potrivita exista posibilitatea maririi salariului dupa 3 luni.

 • 20

  Angajam lucrator cimitir in Brasov

  Sunteți o persoană muncitoare, disciplinată și corectă? Vă așteptăm în echipa Funeris. Oferim contract de muncă pe perioadă nedeterminată, bonuri de masă, salariu fix, program de lucru într-un singur schimb, ore suplimentare plătite. Veți întreține curățenia în cimitir, vă veți ocupa de pregătirea și săparea gropilor. Pentru alte detalii, vă rugăm, contactați-ne.

 • 14

  Femeie de serviciu

  Angajam vanzatoare pentru patiserie, pentru interviu sau detalii tel.

 • 4

  Angajam personal curatenie

  Mcdonald's din Centru angajează personal pentru curățenie cu disponibilitate pentru lucrul și pe tura de noapte (se acorda spor de noapte de 40%). Atribuții principale: menținerea curateniei în zona de servire a mesei de către clienți și a grupurilor sanitare, menținerea curateniei în zonele conexe restaurantului. Program 6 sau 8 ore. Pentru detalii:

 • 2

  Personal curatenie hypermarket

  Firma curatenie angajeaza personal curatenie hypermarket, se lucreaza in doua schimburi, program: Luni-Duminica, libere in timpul ssptamanii si prin rotatie in weekend-uri.

 • 3

  sc New Recycling srl angajeaza

  Subscrisa NEW RECYCLING S.R.L. , cu sediul in, MUN. BRASOV, STR.STEJERISULUI NR.18A, BL.2, APT.1. JUD. BRASOV J8 3372 2017, C.U.I. 22793039, ANGAJEAZA: 30 POSTURI LUCRATOR SORTATOR DESEURI RECICLABILE COD COR 932907 15 POSTURI MASINIST LA MASINI PENTRU TERASAMENTE (IFRONIST) COD COR 834201 10 POSTURI SOFER DE AUTOTURISME SI CAMIONETE COD COR 832201 10 POSTURI INCARCATOR DESCARCATOR COD COR 933301 Cv-urile se pot trimite la adresa de email suportdecretariat.gmail.com

 • 6

  Caut agent curățenie Brașov

  SC Romnicom SRL cauta agenți pentru curățenie incinta METRO 2 BRASOV, preferabil persoane care locuiesc în cartierul NOUA SI BRASOV . Pt mai multe detalii sunați la

 • Caut oameni harnici cu plata la zi!

  Caut oameni la curățenie în hotel,plată la zi,8 ore!

 • Curatenie

  Se cauta foarta de munca in domeniul curateniei la o patiserie situata in Brasov. Program de 8 ore, incepand cu ora 8 sau 9 dimineata. Salariul incepand cu 2.500 lei.

 • 4

  Angajam femeie la curatenie

  Firmă de curatenie angajeaza femeie la curatenie part time marti si joi de dupa masa pentru detaili sunati la

 • 3

  Angajam femeie serviciu pentru curatenie blocuri in constructie si sau finalizate

  Căutăm doamne pentru curatenie in santier constructii (apartamente si in bloc) Brasov care să se alăture echipei noastre. Responsabilitati: Spala geamurile din apartamentele nereceptionate de catre clienti; Spala ceramica, aspira si spala pardoseala din apartamentele nereceptionate de catre clienti; Curata obiectele sanitare si oglinzile din apartamentele nereceptionate de catre clienti; Executa lucrari de curatenie in balcoanele apartamentelor nereceptionate de catre clienti; Executa lucrari de curatenie in imobil (inclusiv subsol) si zona aferenta (spatii verzi); Executa lucrari de curatenie in imobil : holuri comune, boxe, usi.

 • 3

  Cautam fete!

  Curățenie după constructor în blocuri noi, locație fixa.

 • 1

  Oportunitate de angajare: Alătură-te echipei noastre de curățenie!

  În căutarea unor profesioniști dornici să facă parte din echipa noastră dedicată curățeniei, compania noastră își deschide porțile către oportunități noi și încitante. Cu un accent ferm pe calitate și satisfacția clienților noștri, suntem în căutarea unor persoane motivate, responsabile și orientate către detalii pentru a ne îmbunătăți serviciile și pentru a ne extinde prezența pe piață. Dacă ești o persoană pasionată de igienă, care dorește să facă parte dintr-o echipă dinamică și prietenoasă, nu ezita să aplici pentru unul dintre posturile noastre în domeniul curățeniei. Alătură-te echipei noastre și ajută-ne să creăm spații impecabile pentru clienții noștri!

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Brasov

Localități

Brasov
Salvează căutarea