Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Salubrizare – Curatenie – Dezinsectie Bucuresti Disponibil din: Nan-nan-nan

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Firma de curatenie ANGAJEAZA URGENT femeie servici in zona pta 1 Mai. .post disponibil imediat.

 • 3

  Angajam agenți de curățenie pentru centre comerciale în sectoarele 3, 4 si 6. nelu Nu se solicita experiență ci doar seriozitate! Trimite un mesaj la numărul (Nelu) cu numele, prenumele, vârstă și zona in care locuiești și în funcție de locurile de munca libere din apropiere domiciliului te voi contacta! mulțumesc!

 • 4

  Angajare agenți curățenie din București pentru galerii centre comerciale în sectoarele 3, 4 si 6 din București. Nu se solicita experiență ci doar seriozitate! Trimite un mesaj la numărul de telefon, numele, prenumele, vârstă și zona in care locuiești și în funcție de locurile de munca libere din apropiere domiciliului te voi contacta! mulțumesc!

 • 10

  Angajam agenți de curățenie pentru centre comerciale în sectoarele 3, 4 si 6. nelu

 • 4

  Inter Cleaning RO-GER cauta colegi, ingrijitori cladiri doar cu permis auto categoria B. Program full time. Iti propunem: un salariu de 2500 lei platit intotdeauna la timp, abonament metrou sau STB, zile legale libere, zi de nastere libera, program flexibil. Daca nu ai experienta in domeniu, suntem dispusi si avem rabdare ca tu sa inveti cum trebuie facuta o curatenie profesionala. Tu trebuie sa fii de treaba, responsabil si cu bun simt.

 • Angajare agenți curățenie din București pentru galerii centre comerciale în sectoarele 3, 4 si 6 din București. Nu se solicita experiență ci doar seriozitate! Trimite un mesaj la numărul de telefon, numele, prenumele, vârstă și zona in care locuiești și în funcție de locurile de munca libere din apropiere domiciliului te voi contacta! mulțumesc!

 • 4

  Angajare agenți curățenie din București pentru galerii centre comerciale în sectoarele 3, 4 si 6 din București. Nu se solicita experiență ci doar seriozitate! Trimite un mesaj la numărul de telefon, numele, prenumele, vârstă și zona in care locuiești și în funcție de locurile de munca libere din apropiere domiciliului te voi contacta! mulțumesc!

 • 3

  Angajam personal curățenie pentru policlinică Salariu minim pe economie(1350 lei net) + tichete masa(valoare 300 lei) program luni-vineri 2 săptămâni 6:00-14:00; 1 săptămână 13:00-21:00

 • 6

  angajam agent DDD cu experienta salariu atractiv plus bonusuri. pentru interviu și detalii , la telefon sau trimiteti CV .la : serviciiroyal@gmail.com

 • firma de curățenie foarte serioasă caut sa colaborez cu diverse companii accept contracte pe perioade lungi s-au scurte

 • Angajam personal cu experienta pentru servicii de curatenie de intretinere in cadrul unei clinici medicale din Sectorul 1, program 2h/zi, 6:00-8:00 de luni pana sambata.

 • 2

  Angajam personal cu minim 2 ani experienta in servicii de curatenie. Program de lucru 4h dimineata (luni-vineri) si obiectiv fix in zona Bd. Basarabia, sector 3. Contract pe perioada nedeterminata, salariu motivant + bonuri de masa, sporuri de performanta, posibilitati de crestere a venitului prin lucrari extra (in afara programului).

 • 1

  tânăr 31 ani ofer servici masaj la domiciliu doamnelor si domnilor an vârstă cu produsele clientului 500

 • 1

  Firma de curătenie isi mareste echipa si angajează operatori de curătenie în București în următoarele zone: 1. Zona Floreasca - program 2h/zi, de luni până vineri interval orar 08.30-10:30 2. Zona Colentina - program 1,5h, de luni până vineri interval orar 16.30-18:00 3. Zona Eroilor - program 3h/ zi , de luni până vineri, interval orar 06.00-09.00 4. Zona Pipera -program 4 h/ zi, de luni până vineri interval orar 17:30- 21:30 5. Zona Victoriei- program 8h/zi de luni până vineri , se lucrează în schimburi, interval orar si 12:00-20:30 6.Zona Magheru - 1,5h/zi de luni până vineri interval orar 16:30-18:00 7. Zona Drumul Taberei - Auchan - 2h/zi de luni până vineri interval orar si un weekend prin rotație Toate zilele legale sunt libere. Se lucrează doar cu contract de muncă . Salariile diferă de locație si zona . Relatii la nr de telefon Va asteptam in echipa noastră!!!

 • caut job la curățenie,proaspat pensionara ,studii superioare ofer seriozitate corectitudine si un mod civilizat de munca

 • Salveaza cautarea