Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Service auto Bucuresti Sector-1

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 24

  Căutăm femei ,bărbați si cupluri pentru fabrică de scaune si tapiterie auto în Cehia. Programul este de 8 ore în 3 schimburi sau 12 ore în 2 schimburi, sunteți plătiți cu 120 koroane pe oră, salariul se dă odată pe lună în data de 20 ale lunii în curs, în fiecare wikend primiți cîte 1000 -1500 koroane bani de cheltuială, bani care se retrag la salariu ,cazarea este gratis si în conditii bune pentru mai multe detalii mă contactați pe nr.de telefon din anunț.

 • Firma din Suedia angajeaza mecanic auto cu experienta pe camioane volvo si cunostinte de diagnoza si utilizare diagnoza cu VOCOM II. Se asigura transport si cazare. Salariu 2400 euro. Tel. .

 • Angajam PREGATITOR si/sau VOPSITOR AUTO in Franta Beneficii: Salariul lunar pentru 169 ore/luna + ore suplimentare + cos de masa variaza intre 2500 3500 net, in functie de orele lucrate. Cazare si transport asigurate de angajator; Contract pe perioada nedeterminata in Romania, cu detasare 6 luni in Franta si cu posibilitate de prelungire a acestei detasari; Plecari saptamanale. Cerinte: Experienta minim 5 ani in domeniu; Avantaj permis de conducere categoria B; Avantaj limba franceza si engleza, nivel conversational; Avantaj detinerea unei diplome de calificare in domeniu; Este foarte important sa puteti lucra in echipa dar si sa fiti autonom, adica sa fiti capabil sa va descurcati si singur, sa aveti o buna conditie fizica, sa fiti serios si responsabil. Contact de L-V intre orele 09: (Mihaela) (Elena)

 • Angajam Mecanic utilaje agricole pentru o firma ce activeaza in Danemarca Oferim: Salariu: - 170 DKK/ Brut pe ora (Aprx: 37 de ore/ saptamana) Aprx. 2300-euro net/luna. - Suport in relocare; - Documente de angajare conform legislatiei din Danemarca; - Suport telefonic 24/7 pentru situatii de urgenta. Cerinte: - Prepararea, repararea si efectuare reviziilor echipamentelor agricole; - Efectuare diverselor reparatii in atelier; - Sudare diverselor elemente; - Activitati de instalarea sistemul hidraulic, reparatia instalatiei electrice; - Limba engleza la nivel conversational; - Permis de conducere; - Experienta de min 4 ani in domeniu. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la: - @. 7 @. Creazati contul singur si ai mai multe sanse de a obtine un interviu, acceseaza link-ul urmator: https://www.bluecollar.dk/ro/apply/ Important! Termenul de contactare al unui candidat este de maxim 5 zile lucratoare

 • 2

  Tehnician / mecanic camion / TIR, toate tipurile de camioane – OLANDA si GERMANIA Descrierea lucrarii: Service, intretinere si reparare de camioane Cerinte: sa puteti efectua testarea si diagnosticarea vehiculelor Cel putin 3 ani de experienta de lucru recenta reparatii camioane. Limba engleza sau germana la nivel conversational. Data de incepere: Imediat Regiune: Olanda si Germania Salarii: 500, - Euro NET/ saptamana dupa impozitare (40 de ore / saptamana) Cazarea = gratuita ( va fi asigurata si platita de catre Angajator): singur in camera, acces bucatarie si baie! Candidatii vor fi inregistrati la sistemul de sanatate olandez / german. Salariul va fi platit saptamanal – in contul bancar al alngajatului. Pentru informatii suplimentare – tel: 0356424472, 0729478762 email: info@brainsconsulting.ro

 • Bosch Car Service Negruzzi , angajeaza mecanic auto cu experienta pentru multimarca ! Locația : str Iacob Negruzzi nr 40 sector 1 Bucuresti Salariu motivant! Va rugam sa atasati CV-ul Dvs aici! Pentru mai multe detalii va rugam sa sunați !

 • 2

  Service auto nou pe piata recruteaza oameni disponibili sa faca parte dintr-o echipa frumoasa, dornica sa evolueze si sa se extinda pe plan international. Daca te-ai plictisit de actualul tau sef sau te-ai saturat sa lucrezi pe cont propriul, altura-te echipei noastre. Cautam oameni pe urmatoare posturi, preferabil oameni cu experienta : - mecanic auto ( minim 3 posturi disponibile ) - electricien auto ( 1 post disponibil ) - tinichiu auto ( minim 3 posturi disponibile ) - contabil (1 post disponibil ) Cerinte minime : - Experienta in domeniu (preferabil minim 1 an, se vor lua in considerare si cei fara experienta) - posesor permis categoria B email :

 • Candidatul ideal - Studii medii de profil (electric, electromecanic, electrotehnic); - Atestat Electrician echipamente joasa tensiune/ Electromecanic; - Experienta pe marca Volskwagen - Experienta pe o pozitie similara minim 3 ani; - Abilitati de comunicare, atentie la detalii, lucru in echipa; Responsabilitati si atributii: Atributii in sfera interventiilor pentru repararea defectiunilor electrice: - diagnosticarea disfuncționalitatilor la sistemul electric al autovehiculelor, executarea lucrarilor de intretinere si reparatie ale echipamentelor de producere si stocare a energiei electrice, aparaturii de bord, sistemelor de aprindere si pornire, echipamentului de iluminaresși semnalizare, precum si ale instalaiilor auxiliare ale autovehiculelor - instalarea, reglarea i repararea partior electrice ale autovehiculelor (alternatoare, electromotoare, startere, stergatoare, faruri, etc.), demontari/ remontari caroserii si echipamente electrice, reconditionarea instalatiilor electrice, etc. Atributii in sfera interventiilor ce apartin segmentului profesional mecanica (ii ofera suport mecanicului daca este cazul): reparatii ambreiaje, cutii de viteze, reglari tacheti, carburatoare, sisteme de directie, franare, suspensie, etc. Atributii privind gestiunea/inventarierea pieselor de schimb utilizate pentru efectuarea reparațiilor. Oferta salariala: -salariu fix, bonuri de masa si bonus in functie de performanta/de numarul de ore realizate

 • 1

  Autoerebus din bd. Expozitiei angajeaza personal calificat pentru pozitia de mecanic auto pentru marcile Volkswagen, Skoda, Opel, Seat. Pentru mai multe detalii si programari va rugam sa sunati la numarul de telefon . Te asteptam in echipa noastra!

 • Te vei ocupa cu supravegherea realizarii lucrarilor de reparatie si intretinerea rapid si in conformitate cu cerintele din contractul de reparatie, la standardele de calitate indicate si cerute de catre producator. Obligatoriu calificare obtinuta la importator. Experienta in domeniu este un plus! Te asteptam la interviu, la sediul din bd. Expozitiei, str. Parcului, nr. 2. Pentru interviu, sunati la telefenul .

 • Angajam vulcanizator cu experienta in domeniu , service auto cu clientela deja formata , echipamente de lucru corespunzatoare , personal tanar , salariu cuprins intre 3000 si 3800 in functie de experienta si seriozitate , carte de munca , locatie stabila in sectorul 1 , zona Baneasa.

 • 1

  Angajam TINICHIGIU si TINICHIGIU PREGATITOR in Franta Beneficii: Salariul lunar pentru 169 ore/luna + ore suplimentare + cosului de masa variaza intre 2500 3500 net, in functie de orele lucrate. Cazare si transport asigurate de angajator; Contract pe perioada nedeterminata in Romania, cu detasare 6 luni in Franta si cu posibilitate de prelungire a acestei detasari; Plecari saptamanale Cerinte: Experienta minim 5 ani in domeniu; Cunostiinte de pregatire reprezinta un avantaj; Avantaj permis de conducere categoria B; Avantaj limba franceza si engleza, ,nivel conversational; Detinerea unei diplome de calificare in domeniu reprezinta avantaj Este foarte important sa puteti lucra in echipa dar si sa fiti autonom, adica sa fiti capabil sa va descurcati si singur, sa aveti o buna conditie fizica, sa fiti serios si responsabil. Contact de L-V, intre orele 09: (Mihaela) (Elena)

 • DpD Automotive Expert SRL (Bosch Car Service) angajeaza vopsitor auto cu experienta pentru service auto multimarca. Sector 1 zona Gara de Nord Salariu motivant! Va rugam sa atasati CV-ul dumneavaostra aici! Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic.

 • Angajam mecanic/electrician stivuitoare. Program L-V 08.00-16.30 Salariu negociabil+bonuri de masa.

 • Angajare mecanic auto, mai multe detalii la telefon, rog seriozitate. Vă așteptăm cu drag în noua noastră locație din centrul Bucureștiului pe Strada Lebedei nr.10, Piata Victoriei sectorul 1. Suntem un colectiv generator de idei constructive, aflat în permanentă interacțiune și urmărind satisfacerea în totalitate a cerințelor clienților prin serviciile de calitate prestate în folosul acestora.

 • 1

  Angajam vulcanizatori auto ajutor mecanic auto cu experienta sau fara experienta cu posibilitate de calificare la locul de munca salariu atractiv contract de munca

 • DIAMOND AUTO SERVICE angajeaza personal CU EXPERIENTA: MECANIC AUTO VOPSITOR AUTO TINICHIGIU AUTO PREGATITOR SE OFERA SALARIU ATRACTIV, CONDITII DE LUCRU FOARTE BUNE! Service-ul auto se afla in sector 1, Bucuresti, in zona Romexpo.

 • Vă așteptăm cu drag în noua noastră locație din centrul Bucureștiului pe Strada Lebedei nr.10, Piata Victoriei, sectorul 1. Nobel Auto Service vă oferă pentru Volkswagen: Carplay Diagnoză dedicată Mentenanță regulată Reparații mecanice de întreținere Ambient light, programări și codări Update/Downgrade soft fabrică pe majoritatea modulelor Piese originale cu garanție și prețuri mai mici decât cele de pe piața românească Reparații mecanice la cutie, diferențial, suspensie, motor și ale componentelor electrice. Contactează-ne telefonic pentru mai multe informații. www.nobelauto.ro

 • 2

  mecanic auto FIAT - IVECO - CITROEN - FORD Autoutilitare mai multe servisuri GM DAEWOO OPEL CHEVROLET VAUXHALL FORD PEUGEOT - CITROEN VOLKSWAGEN AUDI MERCEDES - BENZ, STRAINATATE - Departamentul: Service / Reparatii | Industria: Masini / Auto Mecanic auto cu experienta de peste 25 de ani execut reparatii la autoturisme si autoutilitare , motoare, ambreiaje directii distributii. sisteme de franare etc repar orice tip de motor v6 sau v8 pe modelele americane CADILLAC CHRAYSLER DODGE BUIKC PONTIAC CAMARO SATURN FORD JEEP CHEROKEE , am intretinut si reparat o gama diversificata de motoare diezel sau benzina pe marcile WOLSWAGEN AUDI FIAT SKODA SEAT ALFA ROMEO LANCIA MERCEDES - BENZ PEUGEOT CITROEN RENAULT OPEL ROVER CHEVROLET ,FORD EUROPA SI STATELE UNITE, pe marcile sud koreene DAEWOO HYUNDAY KIA SANG YOUNG, cat si cele japoneze TOYOTA MAZDA,NISSAN HONDA MITSUBISHI SUZUKY . Deasemenea execut diagnoze auto cu testere profesionale acreditate de uzine cu licenta pe majoritatea autoturismelor si autoutilitarelor indiferent de anul de fabricatie 0724862134

 • Salveaza cautarea