Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Service auto Bucuresti

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 1

  Inspector I.T.P. caut angajare aproape de berceni în Bucuresti

  Inspector itp,clasa 2 și gpl,clasa 3 cu experienta doresc angajare aproape de domiciliu adică apropiat de cartierul Berceni Bucuresti. Tel.

 • Tinichigiu

  Service multimarcă angajează tinichigiu .

 • 2

  Angajam muncitor necalificat

  Atelier de strungarie si rectificat motoare angajeaza personal de preferat tanara,activa,dinamica pentru ajutor la prelucrarea pieselor.Locatia se afla la Filaret,program de L-S.salariu 3000 ron net.

 • 4

  Angajez mecanic cu experienta

  Firma de transport, angajeaza mecanic auto cu experienta in domeniu pentru flota proprie program 9-18 de Luni-Vineri, 9-15 Sambata. Salariu si comision in functie de negociere. Si ajutor mecanic acelasi program salariu 4000lei

 • 14

  Angajam muncitori calificați/necalificați

  Angajam muncitori calificați/necalificati in domeniul vulcanizarii auto. Zona Militari-Sector 6 Angajam part time si full time. Rugam seriozitate!

 • QUICK TOP SERVICE angajeaza mecanic auto cu experienta!!

  <p>Angajam urgent mecanic auto cu experienta multimarca.< p><p>< p><p>OFERIM: salariul motivat in functie de cunostinte, contract de munca si cazare pentru persoanele din afara Bucurestiului!!< p><p>Service-ul se afla in zona Trapezului Ozana.< p><p>< p><p>CERINTE: cautam persoane cu experienta in domeniul auto, persoane serioase si responsabile care isi doresc un loc de munca stabil!!< p><p>< p><p>Pentru mai multe informatii si detalii va rugam sa ne contactati: 785298901< p>

 • QUICK TOP SERVICE angajeaza montator demontator (tinichigiu) auto cu experienta!!

  --Quick Top Service isi mareste echipa. --Daca vrei sa faci parte din colectivul nostru ,te asteptam la interviu --Montator demontator (tinichigiu) auto cu experienta pentru a extinde echipa. --Program Luni-Vineri ora 09.00-18.00 cu o ora pauza Sambata ora 09.00-13.00 (2 sambete luna) --Cerinte: - seriozitate, respectarea programului, dedicatie, perseverenta, capacitatea de a lua cele mai bune decizii pentru a fi productiv, comunicativitate, organizare. --Oferim: - pachet salarial foarte atractiv, negociabil in functie de experienta, cu posibilitate de bonusare suplimentara si contract de munca. --Service auto - echipat complet pentru toate serviciile necesare: mecanica, electrica auto, vopsitorie, tinichigerie, testare computerizata.

 • 2

  Angajam Inspector ITP Clasa II+GPL Zona Sos Morarilor Sector 2 BUCURESTI

  Angajam Inspector ITP Clasa II Sos Morarilor Nr2 Sector 2 Bucuresti Statia este in cadrul unui Service Auto.

 • 2

  Vopsitor Pregatitor Auto

  CAUTAM SA NE MARIM ECHIPA SI SUNTEM IN CAUTARE DE VOPSITOR PREGATITOR AUTO: CERINTE : -EXPERIENTA MINIMA IN DOMENIU PE POSTUL PE CARE ACTIVATI. -SERIOZITATE,DISCIPLINA,BUNA SIMT,CAPACITATE DE ADAPTARE CU COLECTIVUL DE MUNCA. -PROGRAM DE LUCRU LUNI-VINERI 8:00-17:00 CU PAUZA DE MASA 1H (12:00-13:00) AVANTAJE: -SALARIU MOTIVANT (SE DISCUTA LA FATA LOCULUI IN FUNCTIE DE CERINTELE VIITORULUI ANGAJAT) -PERSONAL TANAR SOCIABIL,AMABIL; -SERVICE COMPLET ECHIPAT CU ECHIPAMENTE NOI,USOR DE LUCRAT IN ORICE ANOTIMP DISPUNE DE INCALZIRE PERMANENTA SI VENTILATIE.

 • 2

  Angajam Tinichigiu Auto la Turbo Car SRL

  CAUTAM SA NE MARIM ECHIPA LA TURBO CAR SI SUNTEM IN CAUTARE DE TINICHIGIU AUTO: CERINTE : -EXPERIENTA MINIMA IN DOMENIU PE POSTUL PE CARE ACTIVATI. -SERIOZITATE,DISCIPLINA,BUNA SIMT,CAPACITATE DE ADAPTARE CU COLECTIVUL DE MUNCA. -PROGRAM DE LUCRU LUNI-VINERI 8:00-17:00 CU PAUZA DE MASA 1H (12:00-13:00) AVANTAJE: -SALARIU MOTIVANT (SE DISCUTA LA FATA LOCULUI IN FUNCTIE DE CERINTELE VIITORULUI ANGAJAT) -PERSONAL TANAR SOCIABIL,AMABIL; -SERVICE COMPLET ECHIPAT CU ECHIPAMENTE NOI,USOR DE LUCRAT IN ORICE ANOTIMP DISPUNE DE INCALZIRE PERMANENTA SI VENTILATIE. Publi24_1648033429

 • 1

  Angajez Consilier Piese Auto

  Service auto autorizat RAR, angajam CONSILIER PIESE AUTO. Experienta minim 5 ani in domeniu. Timp de lucru full time, luni vineri de la 8-17.

 • 15

  Angajam personal service auto

  Service auto in sectorul 3 , Bucuresti , angajam personal service auto: Pregatitor vopsitorie , vopsitor , tinichigiu , demontator/montator. Cerem si oferim seriozitate.

 • 2

  Tinichigiu auto

  Service auto, situat in Calea Giulesti, angajeaza tinichigiu auto cu experienta! Programul L-V!

 • Mecanic auto

  Service auto, situat in Calea Giulesti, angajeaza mecanici auto cu experienta! Programul este de Luni - Vineri.

 • Electrician auto

  Service auto, situat pe calea Giulesti, angajeza electrician auto cu experienta. Program flexibil, salariu atractiv!

 • 2

  Mecanic Auto-Vw-Audi

  Service auto dedicat marcilor Vw-Audi, angajeaza mecanic auto cu experienta in grupul VAG. Salariul este motivant si progresiv. Rog CV pe email Zona Calea Vitan

 • 1

  angajez mecoanic auto colaborare

  caut mecanic auto pentru colaborare 50 50,detin spatiu ,elevator ,sculele ,tester e.t.c. bucuresti sector 3

 • 1

  Mecanic auto

  Service Auto cauta mecanic auto cu experienta in vederea angajarii Salariu atractiv + bonuri de masa Service-ul auto este pe piata din 1992 si se afla in Sect2.

 • Angajăm mecanic în OLANDA

  Pentru o companie din nordul Olandei, angajăm mecanici sau ajutor de mecanici, în ateliere (stații ITP). permisul de conducere reprezintă un avantaj. SE OFERĂ: loc de muncă într-un colectiv plăcut cazare în case, cu toate utilitățile incluse (electricitate, internet, apă curentă, televiziune) 100 săptămână persoană asigurare de sănătate 35,58 săptămână transport gratuit de la cazare la locul de muncă identitate olandeză contract flexibil de muncă, se asigură 40 ore pe săptămână (full-time) și ore suplimentare salarizare săptămânală direct în contul bancar FĂRĂ TAXE SAU COMISIOANE!

 • 1

  Mecanic auto cu experienta performanta salariu 6500 sau 7000 la 9800 lei

  Esti un mecanic auto cu un nivel avansat al performantei si vrei sa fii recompensat pe masura rezultatelor tale remarcabile? Avem oportunitatea potrivita pentru tine! In echipa noastra, salariul tau va fii determinat de nivelul tau de performanta si vei beneficia de recompense unice. Daca iti cunosti nivelul de performanta, iti poti alege salariul de la 6500 sau 7000 lei la 9800 lei cash. posilitate de a primi bacsis (intre 1000 3000lei); Conditii de lucru foarte bune. Scule pentru lucru performante. Posilitate de dezvoltare tehnica in domeniu Mediu de lucru pozitiv, dinamic si prietenos Lucru in echipa Training-uri de dezvoltare a abilitatilor specifice activitatii Contract de munca full time Pasionati pentru a creste impreuna! Service Auto Vitan Societatea noastră este dedicată exclusiv serviciilor auto. Deviza noastra este : "Servicii de calitate, profesionalism si exigenta!'' Societatea are ca domeniu de activitate repararea autovehiculelor, mentenanta, diagnosticarea cat si vanzarea, distributia de piese si accesorii auto. Societatea isi desfasoara activitatea in incinta complexului AUTOVIT. Descrierea jobului Re lizar în bune condiții a lucrărilor de mecanică general (schimb distribuții, reparații motoare, schimb ambreiaje), într țin r și repar ții autov hicul lor (c lit te excelentă, timp scurt); Asigurarea satisfacției loialității și a dorinței de recomandare a clienților; Organizarea propriilor resurse și activități; Cooperarea și lucrul împreună cu ceilalți colegii din cadrul companiilor; Respectarea normelor de securitate a muncii și PSI. Efectuam mecanica auto multimarca: Revizii filtre si uleiuri. Reparatii motoare benzina si diesel Schimb distributii lant + curea Schimb ambreiaje Schimb elemente directie Schimb elemente suspensie Schimb elemente franare Schimb elemente esapament Schimb ulei cutie automata (se face training pentru folosire aparat profesional). Cat si alte lucrari care mai sunt necesare si importante Pe perioada contractului mecanic va beneficia de lucru, de elevator, truse cu scule, si sdv-uri pentru lucrari specifice. Mediul de lucru este pozitiv si benefic, echipa este prietenoasa si desfasurarea activitatii se face in conditii bune. Contacteaza-ne acum!.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti
Salvează căutarea