Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Service si spalatorie auto Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  JJJ Carwash & Detailing angajează personal Spalatorie auto. Se oferă salariu fix lunar și procent zilnic! Locatie: Liviu Rebreanu Mai multe detalii la telefon

 • SITUAT IN TIMISOARASTR.OVIDIU BALEA 39,ECHIPAT COMPLET INCLUSIV ECHIPAMENT DE ITP SI VOPSITORIE CU CABINA DE VOPSIT.SUPRAFATA UTILA 360MP.PLUS ETAJ ACEIASI SUPRAFATA PLUS O HALA DE VOPSITORIE DE 150MP.PRET CU ECHIPAMENTE SI CELE DOUA HALE-650000EURO-FARA ECIPAMENTA-500000EURO,SUPRAFATA TOTALA TEREN=12000MP.

 • spalatorie auto, parcarea Auchan, Calea Șagului Timișoara, angajează personal. Plata la procent, se poate oferi și cazare.

 • 1

  spalatorie auto situată în parcarea Auchan, Calea Șagului Timișoara angajează spalator auto. Plata se face la procent. Se poate oferi cazare!

 • Suntem in cautarea unui ajutor de mecanic auto , care sa fie lucrat într-un service auto sau parc de dezmembrari . Putem sa asiguram si cazare . Acceptam candidati din alte zone .

 • 1

  VisiMax este o companie care detine spalatorii auto in toata Anglia, avand la baza un system unic si usor de spalare a masinilor. Va platim transportul spre marea britanie, la sosire, cazarea este de 60 de lire pe saptamana, salar de pornire este de 50 lire pe zi + tips (ciubuc), in functie de cum va acomodati si cum invatati sa lucrati acesta fiind marit, banii de transport si chirie se opresc din salar. La sosire se pot solocita bani pentru trai daca nu dispuneti de nici un ban, acestia find opriti la fel din salar. Detalii suplimentare la nr afisat in anunt.

 • 13

  Angajez spalator auto si vulcanizator auto, pt mai multe detali sunati la , salariu atractiv sau procent se poate oferi si cazare in functie de om!

 • 13

  Clarismart Consulting angajeaza personal pentru activitatea de ambalare. Cerințe: -experienta nu este necesara -dorință de a munci -persoana onesta si harnica Beneficii: -salariu motivant -tichete de masa 20 lei -prime de Pasti -prime de concediu -al 13-lea salariu -bonus de productie dupa 3 luni Responsabilități: -executa acivitati de ambalare mase plastice. -disponibilitatr de a lucra in 3 schimburi Persoanele interesate sunt rugate sa transmita un CV atasat sau sa apeleze nr de telefon .

 • 5

  ANGAJEZ SPALATOR AUTO, OFER CAZARE, CONTRACT DE MUNCA, PROCENT DIN INCASARI (INTRE 30-40%)

 • Angajez vulcanizator auto cu experiență, salariu motivant , mediu de lucru plăcut, echipa tânără

 • Angajez mecanic auto in Timisoara, zona Fratelia, salariul se discuta la interviu. Beneficii: contract de munca perioada nedeterminat; 1 masa pe zi;

 • Angajam mecanic auto cu sau fara experienta . Locul desfasurarii activitatii este in Timisoara . Persoanele interesate sunt rugate sa depuna un CV. Detaliile referitoare la atributii , responsabilitati , program de lucru , salar - se vor discuta la interviu .

 • 2

  SPALATORIE AUTOMATIZATA AUTO TUNEL ANGAJAZA IN TIMISOARA: OPERATORI NECALIFICATI pentru prespalare, curatare interioara masini si activitati mentenanta CERINTE: - dorinta de munca, seriozitate, atentie la detalii - experienta in domeniu constituie avantaj BENEFICII: - salariu atractiv+ bonus performanta - conditii de munca bune (sala de mese, vestiar, echipament de lucru etc) - spalarea exterioara a masinii se face automatizat in tunel DETALII LA TELEFON:

 • Angajez băiat pentru spălătorie auto și covoare... Mai multe detalii la telefon

 • Angajam mecanic auto cu experienta pentru completarea echipei la Auto GP Pro-Service, Calea Sagului Nr. 151A, Timisoara.

 • 1

  Angajăm spalator auto

 • 1

  Bergerat Monnoyeur prin divizia Eneria angajeaza: Tehnician Interventii Aplicatii Gaz/ Operator Centrala Generare pentru centrala din localitatea Pordeanu. RESPONSABILITĂ I Asigură buna funcționare a centralei electrice de cogenerare pentru atingerea parametrilor de producție contractați. Cunoaște bine instalațiile tehnice și deservirea corectă a acestora, urmărind continuu funcționarea normală a centralei. Supraveghează direct și permanent funcționarea instalațiilor deservite și a echipamentelor anexe și înregistrează parametrii tehnici la intervalele stabilite. Comunică șefilor ierarhici defectele constatate și consemnează în registrul de supraveghere. Oprește din funcțiune instalațiile în condițiile în care instrucțiunile specifice prevăd acest lucru și intervine prompt pentru limitarea și eliminarea stărilor de avarie. Repară orice defecțiune ce a apărut la instalațiile unde lucrează, în condițiile informării specifice a șefului ierarhic. Întreține toate evidențele de funcționare sau mentenanță specifice (contori producții sau consumuri, ore de funcționare, intervenții piese de schimb, probe și analize specifice, măsurători). La cerere, asigură în teren sau atelier, reparația și întreținerea motoarelor și echipamentelor. CERIN E Studii medii finalizate, preferabil în domeniul electro-mecanic Cunoștințe și experiență de minim 2 ani în domeniul electro-mecanic Cunoștințe de operare PC (Word, Excel și programe specifice) Cunoștințe minime de limba engleză Bună capacitate organizatorică Capacitate de lucru în echipă. PROFIL CANDIDAT Seriozitate și corectitudine profesională Deschis spre învățare și acumulare de cunoștințe tehnice Spirit practic și organizat Ascultare activă și abilități de comunicare. Ce iti oferim? Șansa de a lucra într-o echipă de profesioniști, alături de care vei crește Pachet salarial motivant, bonusuri de performanță, prime de fidelitate în funcție de vechime, acces la o gama variată de formări Beneficii diverse, de la pachete de asigurări, până la zile de concediu în funcție de vechime Mașină de serviciu pentru activitatea de teren, telefon, laptop

 • 2

  SPALATORIE AUTOMATIZATA AUTO TUNEL ANGAJAZA IN TIMISOARA: OPERATORI NECALIFICATI pentru prespalare, curatare interioara masini si activitati mentenanta CERINTE: - dorinta de munca, seriozitate, atentie la detalii - experienta in domeniu constituie avantaj BENEFICII: - salariu atractiv - conditii de munca bune (sala de mese, vestiar, echipament de lucru etc) Spalarea exterioara a masinii se face automatizat in tunel - potential de promovare la nivel de responsabil. RESPONSABIL CENTRU SPALATORIE CERINTE: - experienta in coordonarea echipelor mici - experienta in lucru cu casa marcat, POS etc - experienta in comunicarea directa cu clientii - experienta in domeniu constituie avantaj BENEFICII: - salariu atractiv - conditii de munca bune (sala de mese, vestiar, echipament de lucru etc) - instruire in perioada de inductie

 • 46

  Angajam pentru: CASERIE,SPALATORIE AUTO, BAR, DESERVIRE PLATFORMA personal cu si fara experienta. Se ofera pregatire la locul de munca, program in ture, echipament de lucru, mediu de lucru placut. Informatii la OMV TIMISOARA CALEA SAGULUI 203, telefon 0763781031, 0721841846, sau cu C.V. la locație. BENZINARIA NOUA DUPA POD LA INTERSECTIA CU MERCEDES, CITROEN, RENAULT.

 • Salveaza cautarea