Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Service si spalatorie auto Timis Companii

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam mecanic auto si electrician auto, cu experienta, in Timisoara (zona Fratelia), conditii deosebite de lucru, salariu atractiv, pentru detalii: si .

 • 9

  Clarismart Consulting angajeaza personal pentru activitatea de ambalare. Cerințe: -experienta nu este necesara -dorință de a munci -persoana onesta si harnica Beneficii: -salariu motivant -tichete de masa 20 lei -prime de Pasti -prime de concediu -al 13-lea salariu -bonus de productie dupa 3 luni Responsabilități: -executa acivitati de ambalare mase plastice. -disponibilitatr de a lucra in 3 schimburi Persoanele interesate sunt rugate sa transmita un CV atasat sau sa apeleze nr de telefon .

 • 41

  Angajam pentru: CASERIE,SPALATORIE AUTO, BAR, DESERVIRE PLATFORMA personal cu si fara experienta. Se ofera pregatire la locul de munca, program in ture, echipament de lucru, mediu de lucru placut. Informatii la OMV TIMISOARA CALEA SAGULUI 203, telefon 0763781031, 0721841846, sau cu C.V. la locație. BENZINARIA NOUA DUPA POD LA INTERSECTIA CU MERCEDES, CITROEN, RENAULT.

 • Angajez, spalator auto cu experiență.

 • Inchiriez pe termen lung autoservice cu toata aparatura necesara desfasurarii urmatoarelor activitati: mecanica, vulcanizare, spalatorie auto, (posibil si vopsitorie auto), birou, oficiu, terasa,parcare, curte interioara, acces de pe 2 strazi,etc. Mai multe relatii la tel.0764.157.921

 • CS Krepelka Motorsport cauta mecanic pasionat de masini. Posibil angajare sau colaborare, program flexibil, modalitatile de plata dupa preferinte. Experienta in motorsport prezinta un avantaj. Detalii la tel

 • Compania DUNCA EXPEDITII SA din DUMBRAVITA, jud Timis , angajeaza electrician auto cu experienta de MINIM 3ANI. Se ofera : salariu atractiv, transport, bonusuri. Pentru info suplimentare va rugam sa ne contactati de Luni - Vineri 09.30 - 16.00 la telefon ana ZANFIR

 • ANGAJEZ VULCANIZATOR AUTO CONDITII DE MUNCA FOARTE BUNE OFER CAZARE LA SEDIUL FIRMEI, BUCATARIE SI BAIE PENTRU ANGAJATI SALAR MOTIVANT PENTRU CEI CU EXPERIENTA 0722.549.295.

 • 1

  ANGAJEZ SPALATOR AUTO CONDITII DE MUNCA FOARTE BUNE OFER CAZARE IN SEDIUL SPALATORIEI, BUCATARIE SI BAIE PENTRU ANGAJATI SALAR MOTIVANT PENTRU CEI CU EXPERIENTA PROGRAM FLEXIBIL 0722.549.295

 • Tinichigii auto - Olanda Brains Consulting recruteaza Tinichigii auto - Olanda cu minim 3 ani experienta si limba engleza / germana nivel conversational. Responsabilitati: Repararea caroseriei si a sasiurilor pentru autoturisme (vehicule personale), Veti lucra cu cele mai noi echipamente de presa / tragere si trebuie sa aveti cunostinte de sudura. Se ofera 2200 - 2350 EURO Net/ luna (500 - 525 EUR MET/saptamana). + plata orelor suplimentare., asigurare medicala, cazarea gratuita Aplica prin trimiterea CV-ului in limba engleza la adresa contact@brainsconsulting.ro sau telefonic (L – V : 9:00 – 17:30) la 0733733511, 0356424472

 • Angajam vopsitor auto . Service-ul se afla in Chisoda , calea Chisodei in spate la Cet. Pentru mai multe detalii va rugam sunati la nr. de tel. sau .

 • SC INTERRELU SRL angajeaza: INGINER/ TEHNICA/ MAISTRU MECANIC pentru instalatii de ridicat si stivuit. Descrierea postului: Verifica reparatiile efectuate de mecanici, participa la constatarea lucrarilor in hala, comanda piese, face oferte catre clienti, s.a. Cerinte: Cunostinte de mecanica generala, electromecanica, experienta intr-un post similar constitue un avantaj. Experienta in reparatii de motoare termice si electrice. Spirit de echipa. Dorinta de perfectionare continua. Cunostinte de lucru cu tableta, telefon, laptop. Seriozitate si responsabilitate. Permis categoria B. Oferim: Contract de munca pe durata nedeterminata. Pachet salarial atractiv in functie de experienta salar de la 3000 lei ( negociabil) + bonusuri si alte beneficii salariale. Loc de munca stabil intr-o companie activa pe piata romaneasca din 2003. Daca vrei sa te alaturi echipei noastre, ne poti trimite CV pe e-mail la adresa de mail: , la tel. sau la sediul societatii din Becicherecu Mic, nr. 468H, jud. Timis.

 • 3

  Spălătoria auto TOP CLEAN CAR angajează personal! Program 09.30-19.00, carte de muncă,posibilitate de cazare!

 • 5

  Angajez personal cu experiență pentru spalatorie auto , conditii avantajoase. Se poate oferi și cazare, apartament cu 4 camere.

 • 1

  spalatorie auto situată în parcarea Auchan, Calea Șagului Timișoara angajează spalator auto. Plata se face la procent. Se poate oferi cazare!

 • spalatorie auto, parcarea Auchan, Calea Șagului Timișoara, angajează personal. Plata la procent, se poate oferi și cazare.

 • Salveaza cautarea