Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Sibiu Nivel de studii: Absolvent

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Profesoara,ingrijesc la domiciliul meu 24\24 ore 1-2 copii, pt.cei plecati din tara sau part time pentru cei de acasa, in functie de programul parintilor, 4-8 ore. Pregatire la toate materiile, in functie de varsta, cu insistare pe biologie si engleza.Locuiesc la casa. Dus si adus de la gradinita sau scoala, sport,scurte drumetii,jocuri.

 • 1

  Responsabilităti: - asigura indeplinirea tuturor activitatilor specifice departamentului Mentenanta; - diagnosticheaza defectele de functionare ale echipamentelor si componentelor mecanice/electrice/electronice; - efectueaza interventii echipamente electrice,mecanice,electronice; - este responsabil de inregistrarea si raportarea corecta a interventiilor; - gestioneaza si inregistreaza corect piesele de schimb etc. Cerinte: Studii medii tehnice: Electromecanica, Mecanica; Automatizari; Cunostinte de desen tehnic, mecanica, pneumatica, automatizari industriale si hidraulice; Experienta in domeniul mecanic, hidraulic, masini-unelte cu comanda numerica sau conventionale Persoana dinamica, punctuala, meticuloasa, perseverenta, organizata, orientata spre rezultate, auto-motivata; Disponibilitate de a lucra in trei schimburi. Oferim: * Contract de munca pe perioada nedeterminata * Salariu negociabil in functie de cunostinte si experienta * Tichete de masa * Spor de noapte, spor pentru ore suplimentare

 • Ești o persoană ambițioasă și iți place să lucrezi în echipă? Hai în echipa noastră! Paltinul Imobiliare caută o persoană cu prezență agreabilă, calmă, rezistentă la stres, rapidă în gândire și acțiune, și determinată. Cerințe: -absolvent 2020, avantaj studii juridice - cunoștințe operare PC , pachetul Office - deschidere spre acumulare cunostințe noi - capacitate mare de absorbtie informații - capacitate de organizare și prioritizare a activităților Așteptam CV ul tău la adresa Chiar daca nu ești direct interesat, dă un share la postare, poate ajuți pe cineva din lista ta de prieteni. Mulțumim!

 • 1

  Caut loc de munca in sibiu . Am 16 ani

 • caut loc de munca full time curatenie , lucrător comercial

 • angajam pizzer cu experiența full time salar 3000 lei net

 • Salveaza cautarea