Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Constanta doar cu poze

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Sofer profesionist cu experiența 22 ani Dețin permis categ A,AM,B+E,C+E Aduc la comanda autoturisme/Cap tractor + semiremorca din străinătate toată Europa

 • Mai sunt locuri in echipa noastră pentru ocuparea funcției de instructor auto. Daca nu sunteți sau va doriți sa deveniți instructori auto, noi va putem pregăti pentru un viitor examen. Diploma de bacalaureat, vechimea permisului si grija față de siguranța în trafic sunt condiții obligatorii. Relați la telef. 0724218239. Va asteptam !‼⚠️

 • Caut loc de munca ca sofer , posesor cat B din 1996 , am experienta pe 3.5 T ,transport pers 7+1 , cunosc toata tara , doresc un post de sofer local sau curse tur-retur național sau internațional. Accept și contract colaborare.

 • SC angajeaza operator buldoexcavator cu experienta, priceput si serios, pe CAT 428F2 nou, in judetul Constanta. Ofer cazare pentru cei din afara orasului. Salariu negociabil in functie de aptitudini si disponibilitate. Oferim si cerem seriozitate. Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati !!!

 • 34 de ani permis categoriile BE CE DE atestat transport marfă, persoane, adr, tehnician transport si atestat cu diploma in conducere defensiva, posesor si de autoutilitara 3.5 T caut de munca part time sau full time in zilele cand sunt liber. Mentionez ca lucrez. Raspund si la mesaje aici ptr întrebări.

 • Angajez agenti de interventie pentru orasul Navodari cu permis auto. Salarii atractive. Ne puteti contacta la numarul 0731122220.

 • Curs complet teorie (legislatie rutiera , conduita preventiva , prim ajutor , mecanica) in cadrul scolii de soferi Litoral. Instruire practica pe autoturism Ford Fiesta 2017 dotat cu servodirectie ,servofrana, aer conditionat, numeroase sisteme de siguranță AFU, ESP, Etc. Asistenta la plecarea de pe loc si din rampa - Posibilitate de achitare in rate - Ore suplimentare de conducere - 30 ore conducere auto, 30 ore instruire teoretica, motorina, dosarul si orele de legislatie si conducere incluse. TelefonVa astept, cu drag!

 • Sofer profesionist cat BE CE ,Card tahograf ,atestat marfa +adr colete si cisterna caut loc de munca doar national .experienta pe camion 40 t in europa .

 • Angajez șofer taxi cu atestat

 • Angajez SOFER taxi masina 2019 mai multe detali la telefon. 0755 870 992

 • Societate transport angajează sofer categoria C+E pentru transport container cu experienta. Salariu 3500-4500 lei. Mai multe detalii la telefon.

 • Am 49 de ani permis categoria B solicit angajare disponibil pentru deplasare, sunt din localitatea Gârliciu judetul Constanța rog seriozitate,0725736933

 • Angajam șoferi profesioniști categoria C+E Intern si comunitate(salariu atractiv 4000RON-int; 2200EURO-comunitate) Angajam incepatori si persoane persoane in varsta

 • Angajez buldoexcavatorist salariu 5000 lei

 • Îți cauți un loc de muncă ca șofer de camion într-o companie mare, internațională și stabilă? Despre noi: Heisterkamp este o afacere de familie ce activează de 100 de ani pe piața transporturilor europene. Compania s-a dezvoltat considerabil în toti acești ani datorită angajamentului angajaților și a serviciilor de înaltă calitate pe care aceștia le-au oferit clienților. În acest moment, compania are 1400 de angajați, o flota modernă de peste 750 de camioane și 8 filiale în Europa. În România, Heisterkamp are 2 sedii, la Cluj și la Iași. Îți oferim: Program de lucru la alegere: 6 săptămâni de muncă cu 2 săptămâni de repaus sau 9 săptămâni de muncă cu 3 săptămâni de repaus; Program de lucru respectând timpii de conducere și odihnă; Transport dus-întors asigurat de la sediul firmei până la bază; Salariu competitiv și plătit întotdeauna la timp; Flotă modernă de camioane SCANIA, DAF, MERCEDES EURO 6, ce se reînnoiesc odată la 2 ani; Dispecerat în limba română cu acoperire de 24/7; Asistență tehnică mobilă; Diversitate de clienți; Condiții excelente în baze acestea fiind dotate cu spații de odihnă, spații sanitare, mașini de spălat, bucătării, frigidere, wi-fi gratis, spații de depozitare a bagajelor; Oportunitatea de a lucra pentru una dintre cele mai mari și stabile companii de trucking din Europa. Este necesar să ai: Permis de conducere categoriile C + E; Certificat de pregătire profesională ADR (colete); Certificat de pregătire profesională; Card tahograf. Reprezintă un avantaj: Experiența în transport internațional; Cunoștințe de limba engleză.

 • 49 de ani, permis de conducere categoria B, solicit angajare , disponibil pentru deplasare, rog seriozitate 0725736933

 • Conditii: permis de conducere cat B de minim 2 ani vechime, domiciliat în Mihail kogălniceanu, plata jumătate cu jumătate in tot.

 • Salveaza cautarea