Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Sibiu

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Firma distribuitoare de bauturi alcoolice si nonalcoolice, pe raza judetului Sibiu, angajam SOFER cat. C. Oferim si rugam seriozitate.

 • Sofer profesionist cu vechime pe comunitate,in EU-VEST,inclusiv pe Scandinavia,fara Anglia>solicit angajare. Doresc aceeasi zona.Cunosc cerintele Europei de vest si : engleza,germana,franceza si italiana 80-90%[scris-vorbit].Am o varsta,dar perfect apt de munca[vin de pe comunitate,la prelata].Am actele complete,la zi,valabile. Ofer si cer: seriozitate,corectitudine,sinceritate si plata in intregime si la timp a salariului.Disponibil incepand cu 05 martie 2019.Sant din Sibiu si doresc angajare in judet sau in judetele limitrofe.Am studii in domeniul auto.Relatii la tel.: 0758/588.522 si[sau] 0741/53.88.58.Multumesc anticipat ! a

 • Firma de transport international cu sediul in Medias, angajeaza per direct soferi profesionisti categoria C+E, pentru comunitate, remorca frigorifica. Se lucreaza 4 saptamani cu una acasa. Cerem seriozitate si spirit de colectivitate. Se ofera conditii excelente de munca si un salar minim de 2100euro. Transport dus - intros Germania este platit de catre firma. Pentru mai multe informatii sunati la numarul de telefon : 0755970555.

 • Activitatea presupune: - transport marfă generală, distanțe scurte - program zilnic Luni-Vineri (40-45 ore/sapt) - încărcare-descărcare cu ajutorul șoferului - camioane Mercedes (Euro 6), 18T + cu remorcă (total: 36T) - se acceptă și începători Cerințe: - cunoștințe de limba germană nivel conversațional (B1-B2) - seriozitate Se oferă: - salariu: 2800 euro brut (**salariul net depinde de clasa de impozitare) + 12 euro/zi diurna - orele suplimentare se plătesc - contract German într-o firmă stabilă financiar cu salariile plătite la timp - contribuțiile de pensie și asigurări plătite - ajutor în a obține bunurile sociale din Germania ex: indemnizații pentru copii- Kindergeld, obținerea/schimbarea clasei de impozitare după caz - 26 zile de concediu pe an plătite - suportul în integrarea personală pe teritoriul Germaniei și în obținerea unei locuințe dacă este nevoie (cazare pensiune 200 euro/lună) - angajatorul oferă suport în căutarea unui job și pentru soția șoferului.

 • Angajez sofer (C+E) camion mega prelata pentru curse internationale in regim tur-retur pe ruta Ro-Ue-Ro. Cerinte: -permis conducere C+E -atestat si toate documentele valabile -experienta minim 1 an in trafic international -de preferinta cu domiciliul in Medias sau imprejurimi.

 • Adriatica Transport din Sibiu angajaza soferi transport international marfa cu experienta pe relatia RO-D si retur, relatii la telefon.

  Repostat automat
 • S.C. cu sediul in Miercurea Sibiului angajeaza Stivuitorist cu sau fara atestat. Cerinte: -studii medii -operare PC la nivel incepator -experienta minim 1 an Oferim : -Pachet salarial atractiv -Tichete de masa -Bonusuri lunare in functie de performanta -Transport asigurat -Al 13-lea salariu TelMail:

 • S.C. Instal Grup S.R.L., societate comercială care activează in domeniul instalațiilor sanitare, termice, gaze naturale, rețele apa-canal, angajeaza sudor. Candidatul ideal: -cunoștințe tehnice generale -cunoștințe tehnice specifice instalațiilor -electric și autogen -fire deschisă cu abilitați de comunicare, loialitate -spirit de echipa Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactați. Beneficii: -salariu motivant -bonuri de masa -mediu de lucru plăcut -loc de munca stabil Asteptam CV-ul dumneavoastra la sediul societatii: str. Livezii, nr. 93, Sibiu, jud. Sibiu sau la adresa de email instalgrupsibiu(a rond)yahoo.com .

 • Cerinte: • Permis conducere cateegoria CE • Atestat professional pentru transport marfa • Card digital tahograf • Experienta –minim 1 an Responsabilitati: • verificarea starea zilnica a autocamionului inainte de a pleca in cursa, precum si respectarea inspectiilor tehnice periodice • asista la incarcarea marfii si dispunerea acesteia pe platforma pentru a nu depasi sarcina maxima admisa • fixeaza si asigura incarcatura • livrarea sau ridicarea marfurilor in mod operativ si in conformitate cu dispozitiile primate de la dispeceri sau cu comenzile trimise de client • minimizarea cheltuielilor de transport • respectarea timpilor de conducere si a celor de odihna, conform legislatiei in vigoare Se ofera: • 300 euro/luna - salariu fix • 65 euro diurna pe zi in tara

 • Firma multinationala Van Moer Group Romania angajeaza operatori depozit, atestatul de stivuitorist poate constitui un avantaj. Pachet salarial atractiv, inclusiv bonus lunar, tichete de masa si transport decontat. Cv la adresa: Informatii la tel 0735050678

 • Firma multinationala angajeaza Stivuitorist Responsabilitati: 1.Descarca si incarca corect transporturile, conform procedurilor companiei; 2.Pregateste bunurile si le manipuleaza cu stivuitorul; 3.Efectueaza mutarea marfurilor intre zonele depozitului folosind echipamentele de lucru (stivuitoare/ transpalete) 4. Pastreaza paletii si echipamentele de lucru curate si in buna ordine 5. Acorda ajutor in procesul de inventariere Cerinte: -Autorizatie ISCIR pentru stivuitor vizata la zi - Experienta anterioara intr-un depozit ( reprezinta un avantaj). - Spirit de echipa, integritate, abilitati de comunicare; - Cunostinte de operare PC; - Studii medii / profesionale. Specificatii: - salariu competitiv + tichete de masa - transport decontat.

 • Cerinte: -permis categoria B (min. 2 ani experienta); -experienta in domeniul vanzarilor, de preferat domeniul alimentar; -bune abilitati de comunicare si negociere; -putere de convingere, rabdare, orientare in functie de tipologia clientilor. Responsabilitati -realizarea targhetelor privind volumul/valoarea vanzarilor si targhetelor in zona alocata, promovand imaginea si standardele impuse; -predarea marfurilor transportate catre magazinele partenere; -dezvolta zona alocata prin mentinerea clientilor vechi si identificarea clientilor noi. Se oferta: -Program de lucru: (09:00-17:00); -Pachet salarial: parte fixa+tichete de masa; -Se acorda prime de sarbatori (Paste/Craciun); -Comisioane din vanzari. Pentru mai multe informatii ne puteti apela la 0758100910 / 0727396667

 • Firma de transport angajeaza sofer cat. B pe autoutilitara 3,5T pentru transport internațional (tur-retur) Salariul + diurna Cerinte: - permis auto categoria B; - aviz medical - fara cazier judiciar, rutier - fara antecedente rutiere - experienta de cel putin 6 luni in conducerea de autovehicule de marfa in transport international - cunostinte medii de mecanica auto - domiciliu în Sibiu sau localități apropiate - cunoasterea la nivel conversational a unei limbi de circulatie internationala (engleza, germana ) - cunoasterea modalitatii de lucru (CMR, foi de parcurs, proceduri incarcare / descarcare) Oferim: - pachet salarial motivant (salariu minim garantat si diurna + bonusuri de performanta ) - autoutilitara prelata dotata cu: cabina de dormit, lada alimente, Webasto, AC, GPS - pachet de asistenta rutiera - mediu de lucru placut Pentru mai multe informatii va rugam sa sunati.

 • S.C. cu sediul in Sibiu angajeaza soferi categ. C, E pentru curse pe Comunitate sau Tur-Retur. Salariu si diurna motivante. Rugam seriozitate.

 • ANGAJEZ SOFERI PENTRU CURSE PE COMUNITATE. CONDITII ATRACTIVE. SE PLATESTE 60 EUR/ZI + SALARIU

 • Angajez sofer profesionist pe comunitate Anglia-Spania, fara limita de varsta, conditii bune de lucru, banii la timp , salariutel

 • Pizzerie cu livrare la domiciliu, angajeaza livrator de pizza, program full time. Livrarile se fac cu masinile firmei. Cerinte: -permis categoria B -vechime permis minim 1 an -sa cunoasca bine orasul (constituie avantaj) -seriozitate Oferim: -loc de munca stabil -salar fix -prime si alte beneficii, cu diferite ocazii Mai multe detalii se discuta la telefon, si la interviu.

 • Firma de transport angajaga soferi catergoria C+ E pentru cisterna alimentara , comunitate.cunoscator de limba germana sau engleza la nivel conversational. Se lucreaza numai la program o luna cu o saptamana acasa. Cerem seriozitate si spirit de colectivitate. Se ofera conditii excelente de munca si un salar de 2500€. Transportul dus- intors este platit de firma. Informatii suplimentare la tel 0755970555.

 • SC ROMFIER TRANZIT SRL , angajeaza sofer tir in Sibiu cu curse in tara (Romania) ,salar de 4000 ron . Mai multe detali la nr. Tel :0741568574

 • Salveaza cautarea