Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Sofer taxi Bucuresti - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțuri Taximetrie Bucuresti
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 10

  Sofer taxi

  Angajez sofer TAXI cu atestat, masini DACIA LOGAN GPL facelift, Black edition. plan 130

 • Wow! Ne marim echipa la transport alternativ

  Firma AUTORIZATA REGISTRUL AUTO ROMAN pentru transport alternativ în aplicațiile BOLT, UBER, angajează șoferi pentru transport alternativ cu mașinile firmei, în condiții de muncă avantajoase, fără comision! Mașinile sunt dotatate cu instalații GPL! Acceptam și colaboratori cu masinile proprii! Șoferii trebuie să dețină atestat profesional pentru transport alternativ! Tel. !

 • 2

  Firma partenera uber / bolt angajeaza

  Firmă autorizată BOLT/UBER, caută colaboratori cu mașină proprie, pentru Bucuresti! Cerințe șofer: -vârstă minimă 21 ani -permis de conducere de minim 2 ani -atestat transport persoane in regim de închiriere -mașină proprie ( sa nu fie mai veche de 2009) Oferim suport in obținerea documentelor , contract de comodat, copie conforma si ecusoane. Contract de muncă OBLIGATORIU! COMISIONUL FIRMEI -10%din net

 • 13

  Angajez șofer ride sharing

  Angajez doar persoane serioase care vor să muncească! Carte de muncă! Tel

 • 2

  115 RON 24 h, sofer taxi licenta IF, carte de munca inclusa

  Angajez șofer taxi la 24h pentru mașina Logan , benzina+gpl,colantata la Taxi Titan 2.49Ron km.. Mașina curata și întreținută. Cartea de munca la 8h inclusa in plan de 115 Ron zi Varsta minima 35 ani. Fara limita pe Z. Duminica și sarbătorile legale libere , nu se plătește plan . Nu sunați daca figurați cu restante in cazier taxi. Atestat taxi obligatoriu. La angajare se solicita aviz medical și psihologic.

 • 17

  Angajam soferi BOLT/UBER

  Firma Transport alternativ de persoane in regim de inchiriere, autorizata ARR- partener Uber/Bolt, angajam soferi cu sau fara autoturism personal. Anuntul se adreseaza atat domnilor cat si doamnelor care indeplinesc conditiile de mai jos! Oferim suport pentru procesul de angajare si obtinerea actelor necesare. Acte necesare sofer: Atestat profesional de conducere; Cazier judiciar; Carte de identitate; Permis de conducere; Acte necesare/cerinte pentru masina: Asigurare RCA valabila; Asigurare calatorii si bagaje; Certificatul de inmatriculare (cu ITP-ul de 6 luni ,nu cel de 1 an sau 2); Auto nu mai vechi de 15 ani; 4 portiere; AC Conditii de angajare: Varsta minima: 21 ani; Permis de conducere de minim 2 ani; Fisa medicala ( pentru sofer); Contract de munca; Programul este flexibil, soferul avand libertatea sa isi aleaga singur orele de lucru. Plata către șoferi este făcută saptamanal, fără nici o întârziere. Te asteptam in firma noastra!

 • 1

  Angajez sofer taxi

  Angajez sofer taxi cu atestat chiar si pensionari Masina libera este 2016 Dispecerat TITAN

 • Caut șoferi colaboratori pentru Uber Bolt

  Caut șoferi cu experiență pentru colaborare Uber Bolt care dețin mașină proprie. Comisionul este de 9%. Pentru mai multe informații, vă rog sunați la numărul de telefon: .

 • angajam colaboratori

  firma autorizata arr caut colaboratori Uber ,Bold

 • Angajez sofer taxi

  Angajez sofer taxi - masina 2016 motor 1.2 licența București Cu atestat taxi și fără cazier ( fără datorii la alte firme )

 • 1

  Angajez șoferi transport persoane

  Se cauta pentru angajare șoferi pentru transport persoane pe Uber și Bolt, persoane serioase, responsabile și corecte! Mașinile puse la dispoziție sunt Dacia Logan cu GPL verificate la zi tehnic! Pentru mai multe detalii va rugam sa sunați la nr de telefon !

 • 16

  angajez colaboratori soferi uber bolt

  Firma autorizata angajam soferi pentru Uber Bolt!Contract de munca , part time sau full time, in functie de cat de mult lucrati! Comision 10% Acte necesare: -Permis de conducere valabil de cel putin 2 ani, vasta minima sofer 21 ani -Atestat transport alternativ ( pentru cei care nu dispun de acesta , oferim suport in obtinerea acestuia) -Cazier judiciar -Cazier auto -Talonul masinii -Asigurare valabila a masinii -Asigurare de persoane și bagaje Cerinte masina -An fabricatie minim 2014 -Aer conditionat -Stare tehnica si optica buna -Talon de inregistrare -Asigurare RCA valabila -Itp valabil 6 luni Va spunem de pe acum costurile totale percepute pentru a incepe lucrul pe acest domeniu : - 500 Ron atestat sofer - 100 Ron inspecție tehnică 6 luni; - 23 Ron an asigurare bagaje si pasageri - 100 Ron an copie conforma ( SE VA DECONTA DE NOI DUPA PRIMELE 100 CURSE) - 16 Ron (UBER, BOLT);( SE VA DECONTA DE NOI DUPA PRIMELE 100 CURSE) - 120 Ron autentificare notariala ; - 820 Ron casa de marcat fiscalizata , doar daca se doreste

 • 18

  Sofer

  Angajez sofer taxi plan 120 lei,service asigurat si masini fff bune

 • Angajez sofer taxi Logan 2 2018 Speed Taxi

  Ofer mașina la plan la 24H Logan 2 2018 colantat Speed Taxi. Intretinuta, actele la zi, rovinietă. Motor 1000+GPL consum redus. Doresc colaborare cu soferi cu atestat și FARA probleme in cazierul taxi NU SUNATI la final saptamana PT MASINA

 • Angajam ECHIPAJ SCHIMB SOFER TITULARMERIDIAN TAXI

  Auto taxi 2019 benzina cu gpl colantate meridian taxi(se poate colanta și meridian taxi plus) Se oferă contract de munca, aplicatia star, permis otopeni,aplicatia meridian,statie și pos(garanție 200lei) inclusa in planul de încasări . Se cauta: 1 sofer schimb de zi zona Pantelimon-Fundeni Meridian Taxi 2,59lei km Dacia Logan 2019 Echipaj Dacia Logan 2019 Meridian Taxi 2,59lei km 1 sofer sau echipaj Dacia Logan 2015 Meridian taxi 2,59lei km(valabil cu data de 25.05.2024) Se oferă si se dorește respect si profesionalism. Relatii la

 • 2

  angajez sofer taxi

  angajez șofer taxi dacia logan varianta prestige motor 0.9 +gpl autorizatie bucuresti 125lei 24 h

 • 3

  Caut sofer Taxi

  Caut sofer taxi, dacia logan 2011 la plan 24 de ore

 • 2

  Angajari soferi

  Firma autorizata angajează soferi Uber-Bolt cu carte de munca.Ptr detalii sunați la tel.

 • 2

  Angajez sofer taxi

  Angajez sofer taxi cu atestat chiar si pensionari Masina libera este 2016.

 • 4

  Colaborare Bolt, Uber

  Societate de transport alternativ cauta colaboratori. Seriozitate, corectitudine, cele mai bune condiții

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti
Salvează căutarea