Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Căutăm dispatcher transport marfă! Cerințe: - Organizarea transporturilor rutiere, de la preluarea comenzii de la client, negocierea prețului cu transportatorul, urmărirea derulării transportului până la destinație; - Experiență în utilizarea electronică a burselor de marfă/transport pentru a putea vizualiza mărfurile. - Păstrează legătura cu transportatorii și clienții. - Prospectarea pieței transporturilor în vederea identificării transportatorilor cu prțuri (servicii) optime. - Dezvoltă baza de date de clienți noi și potențiali. - Cunoașterea a cel puțin o limbă de circulație internațională. - Abilități de negociere și relaționare. Oferim: Salariu fix + comision motivant din rezultatele obținute Program de lucru: Luni - Vineri 08:30-17:30 Persoanele interesate vor trimite CV-ul in mesaj privat sau pe e-mail: Pentru mai multe detalii contactați-ne la numerele de telefon 0724068376 / 0746017612.

 • Societate de expertiza contabila membra CECCAR ofera servicii financiar contabile : - Contabilitate financiara si de gestiune; - Intocmirea registrului jurnal, registrului inventar, registrului de evidenta fiscala, jurnalelor de TVA; - Intocmirea balantei de verificare lunare; - Stabilirea obligatiilor de plata lunare si trimestriale, intocmirea documentelor pentru plata acestora; - Servicii personal : contracte , Revisal , state salarii , Declaratia 112; - Intocmirea si depunerea bilantului contabil ; - Depunere declaratii fiscale ; - Consultanta si asistenta pentru organizarea contabilitatii primare; - Reprezentarea in relatiile cu organele de control ; - Ridicarea actelor contabile de la sediu clientului sau de la punctele de lucru ale acestuia Ilfov si Bucuresti - Instalare soft Saga + Marketline. - Experienta cu firme precum Uber, Taxify, Glovo etc - Referinte in caz de solicitare. - Ne gasiti pe bc-conta.ro, seriozitate si promptitudine - Infiintam societati comerciale, radiem/infiintam puncte de lucru, orice modificare la Registrul Comertului. - preturi promoționale de la 300 lei firma cu o mașină. La mai multe masini pe firma pretul creste.

 • Societatea CIVITAS angajeaza SOFERI PATRULARE pentru obiective in Bucuresti!! ASIGURAM TRANSPORT GRATUIT PENTRU PROVINCIE!!! Oferta: - salariu minim pe economie + 20 tichete de masa in valoare de 15 lei - toate sporurile + orele suplimentare calculate conform legii - plata la timp a salariului - echipament de lucru adecvat solicitarilor si cerintelor beneficiarilor - contract de munca in conditiile legii - alte beneficii in functie de performanta Cerinte post: • disponibilitate de lucru in ture 12/24; • atestat profesional de agent securitate, reprezinta un avantaj; • Permis de conducere categoria B Pentru mai multe informatii: 0733 508 573 .

 • Cautam soferi sau echipe de soferi TAXI pe masini 2010-2018 colantate SPEED sau Pelicanul cu CLEVER orice zona

 • Angajez operator buldoexcavator cu permis ,vînd autobasc articulata volvo ,si buldoexcavator casee 2019 ,buldo ,44000€ basc 13500€

 • Caut bascule articulate pentru o colaborare de lunga durata cu beneficii de ambele parti Punct de lucru: București si imprejurimi.

 • Angajez soferi, cu atestat de ichiriere (sau sprijinim logistic ptr atestarea acestora),in vederea efectuarii de transport persoane (uber,bolt,clever si yango) cu masinile firmei sau personale .Comision firma 6%, plus retinerea din brut a celorlalte taxe datorate statului. tel contact;0723928409

 • Caut bascule articulate pentru o colaborare de lunga durata cu beneficii de ambele parti. Alaturi de firma noastra veti putea castiga experienta, respect si idei de viitor. Firma noastra este alcatuita in mare parte din oameni tineri cu perspectiva ce vor sa ajute si sa fie ajutati. Asiguram ca perioada de munca undeva la aproximativ 280 de zile pe an cu posibilitate de lucru si o sambata la doua saptamani, iar in perioadele grele pentru noi ( 15 decembrie-15 februarie) asiguram un flux de curse la jumatate. Punct de lucru: Bucuresti si imprejurimi

 • Angajam sofer de protocol pentru a efectua transferuri atat in Bucuresti cat si in afara. Se asigura atat masina din categoria premium, Mercedes-Benz cat si vestimentatie pentru sofer. Programul este flexibil si se primesc bonusuri zilnice. Societatea noastra colaboreaza cu diverse institutii publice. Cerinte: -Amabil; -Serios; -Punctual; -Minim limba engleza; -Carnet de conducere de cel putin 2 ani; -Cazier auto. Asteptam potentiali candidati cu urmatoarea documentatie: -CV, poza cu Cartea de Identitate in clar, poza tip selfie cu dvs. si Cartea de Identitate tinuta in mana in clar. - la adresa de m a i l : protransferteam (arond) gmail (punct) com. (Este nevoie de aceasta documentatie pentru verificare deoarece colaboram cu institutiile statului, datele cu caracter personal vor fi prelucrate conform legii in viguare). Multumim, Pro Transfer Team.

 • Angajam operator autopompa de beton [pompagiu}. Se ofera salariu motimant ,bonuri de masa si combustibil pentru deplasarea la serviciu.

 • Angajez sofer pt curse Ro -Turcia -RomâniaAngajez sofer pt curse Ro -Polonia -RomâniaAngajez sofer pt curse comunitate Germania -Scandinava -Germania. Mai multe informații la tel

 • Pentru cursa speciala cu microbuz Alexandria-Bucuresti,mai multe detalii la telefon. Sofer din Alexandria

 • Sofer taxi cu atestat. Masini de IF, si BUC.plan incepand cu 80 ron 24h .Posibilitate vanzare-AUTO sau AUTORIZATIE .

 • Sofer taxi cu atestat , fara datorii plan de la 80 ron mod vechi, 100masini noi 2019Pelicanul , de la 90ron mod vechi 115ron masini noi 2019 Speed, masini logan gpl an 2006 de vanzare +licenta inchiriata , pret de la 1000 la 2000 euro.

 • Auto taxi 2017-2019 benzina cu gpl colantate meridian taxi si meridian taxi plus. Se oferă contract de munca, aplicatiile star si clever, tableta si internet incluse. Relatii la 0723654363

 • Companie LICENTIATA UBER/BOLT/YANGO inchiriem masini . Dispunem de masini :Renault si skoda Anul fabricatiei masinilor este:2008-2009-2010 AVEM MASINI DISPONIBILE . MASINILE SUNT INGRIJITE SI INTRETINUTE SUNT FULL BENZINA+GPL Pretul de inchiriere este urmatorul: 450 ron/saptamana +3% din tot ce faceti adica :daca faceti 1000 ron se mai plateste 30 ron. FARA ALTE TAXE. 1. Permis conducere de minim 1 an 2 Varsta minima 28 ani 3 Cazier judiciar(sectia de politie elibereaza cazierul ) Masinile sunt asigurate RCA, au ROVINETA achitata Reparatiile masinilor sunt suportate de firma noastra! Ganduri bune! PS - cerem seriozitate si responsabilitate celor carora le incredintam spre folosinta masinile noastre.

 • Companie de rent a car, ofera spre inchiriere masini pentru serviciul de transport persoane Uber, Bolt, Yango sau CleverGo. Colaborarea cu serviciul Uber, Bolt , Yango sau Clever Go, se face prin compania noastra. Comisionul perceput este de 10% Se percepe o garantie la preluarea masinii. Cerinte: - permis auto de minim 2 ani - atestat profesional - cazier auto ( fara abateri grave) - cazier judiciar Chiria masinii este 1000 de lei pe saptamana ,se percepe o garantie la preluarea masinii de 1000 de lei Beneficiati de bonusuri de performanta, lunare.Masine detine copie conforma,asigurare de bagaje si ecusoane Se lucreaza doar cu contract de munca. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

 • Descriere Locuri de munca Business Spedition angajeaza soferi cu experienta, profesionisti si responsabili , cu disponibilitate de lucru pe comunitate ! Conditii de munca excelente, autovehicule noi marca Mercedes Benz Actros Euro VI , echipate cu frigider, clima, sisteme automate de plata a taxelor de drum, sisteme moderne de comunicatie prin satelit, telefon mobil. 2 posturi disponibile ca si program de lucru dupa cum urmeaza: -1 post – 6 sapatamani comunitate – 3 spatamani acasa -1 post- minim 10 saptamani comunitate – intre 2 saptamani si 1 luna acasa Interviurile pentru angajare se sustin zilnic, de luni pana vineri , intre orele 10-17 in urma unei programari telefonice ( 0726425618)

 • Angajez sofer taxi licenta pe Bucuresti dacia logan 2019 plan 120 Tel 0722444317(dupa ora 10am)

 • Daca iti doresti sa ai un venit suplimentar sau iti doresti un job full time foarte bine platit , alege sa fii sofer/soferita UBER / BOLT Ca si sofer/soferita UBER / BOLT , programul ti-l faci asa cum vrei tu , insa este important sa stii ca veniturile sunt direct proportionale cu timpul pe care il petreci muncind . Castig garantat de 1000 ron/saptamana net cu un program de min. 8 ore/zi, 5 zile/saptamana Soferii lucreaza pe masinile noastre , acest lucru fiind foarte important.Costurile legate de intretinerea si functionalitatea masinii sunt suportate de noi.Tu trebuie doar sa ai grija ca masina sa fie curata. Fiecare masina ramane la sofer pe toata perioada contractului , 24/24 h. Castiguri 2500-5000lei/ luna in functie de programul dumneavoastra. Comisionul firmei care este partenera uber/taxify este de 3% din incasari . Acest comision NU SE MODIFICA. Aici includem TOATE taxele pe care trebuie sa le plateasca firma pentru ca dvs. sa puteti activa 100% inregula. Daca te-ai hotarat si vrei sa devii sofer UBER / TAXIFY trebuie sa ai : - Varsta minim 22 de ani. - Permis categoria B obținută de cel puțin 2 ani. - Cazierul judiciar fără înscrieri. - Cazierul auto sa nu cuprinda abateri grave. -Tinuta eleganta -Atitudine civilizata -cazier auto se obtine de la Udriste pentru Bucuresti -cazier judiciar(se obtine de la orice sectie de politie gratuit pe loc) -permis valabil -buletin valabil. CER SI OFER SERIOZITATE !!! MASINI DISPONIBILE -Renault Symbol ,1.4 gpl, 2009, AC, 450 Ron/saptamana -Renault Megane ,1.6 gpl, 2009, AC, bine intretinut - 450 ron / saptamana

 • Salveaza cautarea