Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Transport marfa - international Bihor

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  Angajez sofert COMUNITATE /cu experienta,mai multe detali la interviu! Soferul sa fie din jud. Bihor

 • 1

  Angajez șofer profesionist c +e pentru 40 mma prelata pe relația Hu Ro, program de lucru de luni pana vineri, salar motivant, Ofer și cer seriozitate. Mulțumesc

 • Atributii: urmarirea consumurilor de combustibil pe fiecare autocamion in parte, verificarea alimentarilor cu combustibil conform bonurilor din dosarele de cursa si facturilor emise de catre furnizori, verificarea incadrarii in consumurile normate de combustibil inscrise in comenzile de transport, compararea consumului faptic de combustibil cu cel scriptic rezultat din normele de consum raportate la distantele parcurse conform gps. Cerinte: - absolvent de liceu cu bacalaureat - experienta in transporturi constituie avantaj - persoana meticuloasa si organizata, atenta la detalii Sediul firmei se afla in Santion, vis-a-vis de reprezentanta Peugeot.

 • Caut pentru colaborarea cu/fara experienta coordonator transport.

 • 12

  Recrutam sudori care cunosc atat sudura cu TIG (141) cat si sudura cu electrod (111), pentru Polonia! Cerinte: - Experienta pe un post similar; - Calificare in domeniu; noasterea unei limbi straine constituie avantaj; - Disponibilitatea pentru deplasare de o zi in Polonia pentru obtinerea autorizatiei de munca; biletul de avion dus-intors va fi asigurat de catre firma. Beneficii: - Salariu: 14 euro net/ora (in mana); - Contract pe Portugalia; - Transport asigurat din Romania spre Polonia; - Cazare asigurata, doua persoana in camera.

 • 5

  Se caută 2 Muncitori calificați ls Construcții in 91161 hilpoltstein / Germania. De oferă salariul de 15 - 18 brut în funcție de calificare și experiență. De cere permis de conducere. Nu trebuie să cunoașteți limba Germană. Plecare organizată Miercuri și Sâmbătă cu autocarul din toate orașele Romaniei.

 • angajam Sofer profesionist pe ruta Bistrița Bulgaria ( 40km in Bulgaria )

 • 6

  Firma de recrutari angajam soferi categoria C+E la Prelata Zona : Roma , Italia Camioane : SCANIA, cu schimbator Automat si Semiautomat Curse: Italia - Franta - Spania Limba italiana la nivel conversational . Tot al 2- lea weekend la baza cu baie, dus, wc Perioada de lucru : 3 luni cu 3 saptamani Asiguram transportul din Romania - Italia si retur cu microbus Salar+ diurna : 2500 EURO Nu se percepe nici un fel de comision !!!

 • 9

  Firma de recrutari angajam soferi categoria C la Prelata Zona : Portogruaro , Italia Camioane : SCANIA, MAN Curse: National Italia si International Limba italiana la nivel conversational . Weekend la baza cu baie, dus, wc, bucatarie, masina de spalat Perioada de lucru : 3 luni cu 3 saptamani Asiguram transportul din Romania - Italia si retur cu microbus Salar+ diurna : 2150-2350 EURO Nu se percepe nici un fel de comision !!! Tel: 0773819502 Adrian

 • 10

  Buna ziua stimati colegi, Cautam soferi in diferite locatii din partea de nord Italia : • Transport international Silos, plata incepand de la 2350 euro pana la 2700 euro !!! • Transport national pe silos zona Casteggio, weekend in sediu 2200 - 2500€ • Transport national pe prelata zona Trevizo, Milano, plata 2200/2300€ • Transport national pe prelata zona Cervia, plata 2200€ • Transport national pe Container , zona Padova, Marghera; plata 2100 - 2200€ • Transport international IT-F pe prelata, Camion euro 5/6; Salariu 2300€ • Transport international , zona Roma, pe prelata ADR, Camion euro 5/6; Salariu 2500€ • Transport national IT pe container, 100€ /zi • Transport national IT, zona Modena pe frig, 2400 € • Cisterna fara ADR, comunitate plata de la 2300 euro, curse fixe national Italia plata 2000 euro Locatii: Pavia, Melzo, Treviso, Modena, Piacenza, Brescia, Leno, Faenza…. Aproape oriunde in zona de nord!!! La clientii de mai sus se conduce 100% regulamentar !!! Cerinte : - permis de conducere categoria C+E; - limbi straine: italiana (incepator); Contact: Adrian 0773 819 502 Descrierea companiei : Suntem Agentie recrutare si plasare soferi profesionisiti in Italia, cu o exerienta in domeniu de peste 6 ani de zile. Colaboram cu peste 50 de societati de transport din Italia cu diferite tipuri de transport: prelata, frig, cisterne chimice/alimentare, container, siloz etc Oferim transport GRATUIT

 • Firma de Transport, cu sediul în Municipiul Oradea angajeaza șoferi profesioniști pe termen lung. Cerințele noastre: Permis de conducere C+E Certificat de pregatire profesională Card tahograf Aviz medical si Aviz psihologic Experiență în transportul internațional Oferta noastră de angajare: Program de lucru: 8 săptămâni cu 2 săptămâni acasă Se lucrează cu remorci alargabile cu prelată, Mega Mașinile pe care se lucrează sunt EURO 6, îngrijite și având tot confortul și dotarile necesare Timpii de conducere și cei de odihnă sunt respectați întocmai Oferim stabilitate, punctualitate, responsabilitate, respect, încredere și disponibilitate angajaților noștri Pachet salarial - 75euro/zi plus salarul de baza in România Se plătește la data exact stabilită, fără întârzieri Decontam transportul la camion ! De preferabil șoferi din Nord - Vestul Roamaniei Pentru mai multe informații, așteptăm să ne sunați la nr. de telefon ferim și așteptăm seriozitate!

 • Societate nou înființată în România,parte a unui grup belgian cu peste 20 de ani experiență în transporturi angajează conducători auto cu experiență pentru comunitate . Cerințe : - permis conducere categoriile C + CE ; - atestat profesional conducator auto marfă ; - card tahograf ; - disponibilitate de a lucra 6-8 săptămâni pe comunitate,urmate de 2 săptămâni de concediu în țară ( suntem flexibili în stabilirea perioadelor,acestea fiind discutate la angajare ) ; - documente personale și profesionale în termen de valabilitate ; - cazier judiciar. Beneficii : - transportul la baza noastră din Belgia se face cu microbuzul firmei ; - se acordă asistență tehnică 24 de ore din 24,7 zile din 7 ; - respectarea timpilor de condus în conformitate cu normele europene în vigoare ; - flotă de camioane noi DAF euro 6 ; - plata se va efectua întotdeauna la termenul stabilit. -salariu atractiv. Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați la nr. de telefon : , zilnic , de luni până vineri ,în intervalul orar 9.00 17.00 .

 • Firma de Transport, cu sediul în Municipiul Oradea angajeaza șoferi profesioniști pe termen lung. Cerințele noastre: Permis de conducere C+E Certificat de pregatire profesională Card tahograf Aviz medical si Aviz psihologic Experiență în transportul internațional Oferta noastră de angajare: Program de lucru: 8 săptămâni cu 2 săptămâni acasă Se lucrează cu remorci alargabile cu prelată, Mega Mașinile pe care se lucrează sunt EURO 6, îngrijite și având tot confortul și dotarile necesare Timpii de conducere și cei de odihnă sunt respectați întocmai Oferim stabilitate, punctualitate, responsabilitate, respect, încredere și disponibilitate angajaților noștri PACHET SALARIAL - 75euro/zi plus salarul de baza in România Se plătește la data exact stabilită, fără întârzieri Decontam transportul la camion ! De preferabil șoferi din Nord - Vestul Roamaniei Pentru mai multe informații, așteptăm să ne sunați la nr. de telefon oferim și așteptăm seriozitate!

 • Caut colaborare part-time pentru functia de consilier de siguranta ADR, cu certificat(atestat) valabil pana in 2025(gaze) si 2025(restul) aferent clasei 2(gaze) precum si pentru clasele 3 , 4.1,4.2, 4.3, 5.1, 5.2, 6.1, 6.2, 8,9. Experienta cumulata in acest domeniu este de peste 5 ani.

 • sofer cat D caut loc de munca

 • 1

  Angajez sofer cat. C + E pe tur retur pe rutele RO - SK - CZ - RO Salarizare : 12%

 • 1

  Angajez sofer cat. C + E international pentru curse Oradea - Cz si Oradea - Sk. Salarizare 12%

 • TRUTRA ROMANIA CU PESTE 20 de ani experienta in Transport angajeaza COLEGI: conducatori auto profesionisti cu experienta si fara experienta pentru comunitate,tur-retur din toata tara. ECHIPAJ PENTRU COMUNITATE SI TUR-RETUR! CERINTE: -Permis cat. C+E -Documente personale si profesionale valabile -Atestat SE ASIGURA: -colaborarea cu o echipa de soferi si dispeceri matura, cu experienta -Transportul la baza noastra din Venlo cu microbuzul firmei. -Respectarea timpilor de condus. -Camioane euro 6 DAF -Perioada de lucru de minim 6 sau 8 saptamani (suntem flexibili in privinta programului)! -venit total minim 2300 pana la 2500 EURO/LUNA.

 • 1

  Angajam sofer pe Comunitate Italia - Franta - Italia, se cere seriozitate și experienta, se lucrează lejer nu se fac km prea mulți,Nu se circula NOAPTEA, camion Volvo mai multe detalii la tel :

 • Salveaza cautarea