Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Bihor

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  Bună ziua, Se caută tranșatori cu experiență în Germania. Salariul 10 - 11 net pe oră. Cazarea 200 pe lună Nu se cere limba Germană.

 • angajez sofer camion C+E pentru comunitate -program de lucru respectând timpii de conducere și odihnă; -transport dus-întors asigurat de la sediul firmei până la camion -tari tranzitate Fanta, Anglia, Belgia, Spania, Germania, Italia camioane EURO 6, -dispecerat în limba română cu acoperire de 24/7; Este necesar să ai: permis de conducere categoriile C + E; .certificat de pregătire profesională; card tahograf. analize medicale la zi

 • 3

  Caut sofer pe sprinter duba salar 45 euro pe zii 3 saptamani afara 1 acasa sau se poate sta s mai mult masina este Dotat cu pat + incalzire

 • Sofer duba categoria B pentru comunitate Salariu de 2400 Euro/ luna; cazare asigurata; contract de munca legal in Olanda; concediu 24 zile/an; orele suplimentare se platesc cu un bonus de 25%; asigurare in caz de accident; asigurare medicala; dreptul la pensie; alocatie 190 EUR lunar/copil sau student; loc de munca stabil si sigur ; cunostinte de limba olandeza; experienta in domeniu; Aflati mai multe la 07282I0165

 • Recrutam soferi cu categoriile C+E , curse Italia-Franta Permis de conducere categoriile B C E; -Minim 3 ani de experienta in conducerea autocamioanelor cu semiremorca (marfuri generale); -Minim 2 an experienta international; -Cunostinte de mecanica auto. Oferim - salariu cuprins intre 1850-2150 euro lunar plus bonusuri; - Program de lucru legal, cu respectarea timpilor de odihna si conducere; -toate camioanele sunt echipate cu aparate automate pentru plata autostrazilor . Contact la 07282I0165

 • 21

  angajam sofer cu categoria B,pentru transport intern - extern de marfuri generale cu autoutilitara ce are masa maxims autorizata 3500 kg, carte de munca, plata salariu punctual, telefon serviciu, informatii la tel.0720 985 959 cer si ofer seriozitate.

 • 16

  Angajam coleg pentru a livra si a monta anvelope pline pe stivuitoare. - activitate in ORADEA, si in tara cu deplasari de maxim 3 zile/sapt. - activitate de teren pentru a livra comenzile si a monta anvelopele pline pe stivuitoare la fata locului (la beneficiarul final). (pe utilitara de 3.5 tone este instalat o presa hidraulica cu care se poate dejanta anvelopa plina si se poate presa la loc janta in anvelopa noua, pe masin amai sunt scule profesionale specifica activitatii) Se cere - permis de conducere categoria B, cu experienta pe utilitare de 3.5 Tone (dube lungi inchise) - resdinta stabila in Oradea Se ofera - salar competitiv pieteti, conform intelegerii / negocierii - sustinere teoretica si practica ( o perioada se merge cu un coleg vechi pentru a invata) - stabilitate si respect Program de lucru de luni pana vineri (sambata, duminica si zile libere nationale nu se lucreaza, 2 sapt. concediu de vara si 2 sapt. concediu de iarna. Mai multe informatii la telefon: (in timpul programului de lucru 08:00-17:00)

 • 3

  Firma de transport din Oradea, angajeaza soferi profesionisti, categoria C+E, pentru transport intern. Cei interesati trebuie sa aiba domiciliul in judetul Bihor.

 • Clientul nostru este o companie de transporturi rutiere de marfuri cu o vechime de peste 14 ani, avand o traditie de prestigiu atat pe piata romaneasca cat si cea internationala, ce ofera servicii de transport la cele mai inalte standarde de calitate. Responsabilitatile postului: - Coordonarea directa a activitatii conducatorilor auto si a pozitionarii camioanelor; - Transmiterea tuturor informatiilor despre transportul faptic (loc incarcare/descarcare, tipul marfii, etc.); - Verificarea inainte de plecarea in cursa a soferilor, ca acestia au la bord toate documentele necesare, in mod special autorizatii de drum, de tranzit sau de destinatie, dispozitivele necesare pentru plata taxelor de drum (tolls, maut,myto etc); - Tinerea evidentelor pentru parcul auto (activitati de service, carduri de motorina, asigurari, etc.); - Administrarea si confirmarea executarii comenzilor de transport si tinerea evidentei acestora in registrele companiei, in format electronic; - Intocmirea rapoartelor saptamanale privind activitatea efectuata. Cerinte: - Experienta in domeniu ESTE obligatorie de minim 2 ani; - Studii medii/superioare; - Abilitati de utilizare a pachetului Microsoft Office; - Limba Engleza Avansat – obligatoriu; Aptitudini necesare ocuparii postului: - Persoana organizata, cu o buna capacitate de planificare si coordonare; - Excelente abilitati de comunicare si negociere; - Persoana orientata spre rezolvarea problemelor. Se ofera: - Salarizare negociabila in functie de experienta; - Program de lucru de Luni-Vineri, 08.00 – 16.00 sau 09:00-17:00. Contact de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 16.00 la telefon: 0728.572.880 sau e-mail: cv(around)publiceuroconsulting.ro Doar candidatii care corespund sunt selectati pentru stabilirea unui interviu.

 • Descriere: Se fac intre 13.000-15.000 km/luna 90% din curse sunt catre Belgia, Olanda, Germania, Austria, Polonia si se vine pana in Oradea. Camioanele sunt Mercedes MP4, modelul nou. Toate aparatele de taxare sunt automate. Nu se schimba cap tractor. Cerinte: - Permis de conducere C, E - Certificat de transport rutier de marfa - Atestat ADR - Avize ( medical si psihologic ) valabile - Medicina muncii - Poza legitimatie - Cazier judiciar fara antecedente - Cu experienta in transport international Se ofera: Salarizare foarte avantajoasa, salariul se primeste in data de 15.

 • 1

  Sofer pe comunitate Italia-Franta ,camion euro 6 iveco cutie automata

 • 4

  Caut șofer pe camion mare iveco Euro6 cutie automată salar motivat curse România-Italia

 • 1

  Firmă de transport,angajează șoferi . Cerințe:permis de conducere C+E,+atestat profesional - fișă medicală +aviz psihologic valabil(daca nu ,firma deconteaza costul documentelor) -experiență Beneficii:Salariu atractiv Curse regulate Contact:

 • 1

  Angajăm sofer pentru curse externe, tur-retur , 45 se face acasă, mai multe detalii oferim prin telefon.

 • 2

  Buna ziua cautam 5 soferi vorbitori de limba germana pentru transport de marfuri generale pe distante lungi in trei locatii din Germania salarul Brut este de 2600 de EUR la care se adauga diurna de 24€ pe zi lucrata ( aprox. 480€ lunar) contractul este incheiat in Germania pentru alte informatii va rugam nu ezitati sa ne contactati

 • 1

  Angajări imediate în străinătate pentru șoferi profesioniști pe comunitate în echipaj (români), prelată, cu sau fără experiență. Cerințe: + Buletin + Permis conducere C+E + Atestat marfă + Cartelă tahograf + ADR colete constitue anvantaj Beneficii: + Salariu net (în mână) cuprins între 1.600 euro (fără experiență) și 2.000 euro. + Plată pentru km suplimentari. + 80 euro decontare transport până la bază. + Camioane EURO 6 - Volvo și Mercedes. + Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. + Nu se percepe nici un comision. + Oferim consultanță permanentă. Puteți forma echipajul împreună cu o cunoștință sau cu alți români de la bază în funcție de preferință.

 • Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar pana la 2000 euro net (in functie de experienta); - contract de munca perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • 2

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar pana la 2000 euro net (in functie de experienta); - contract de munca perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • 1

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar pana la 2000 euro net (in functie de experienta); - contract de munca perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Salveaza cautarea