Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Transport marfa - international Brasov Brasov

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 8

  Șofer pentru ruta internațională

  Se cauta șoferi pentru ruta internațională . Singur sau echipaj format .Nu formam echipaje . Tip de transport : marfa generala . Tip de remorca transportată : prelata frig box . Stil de lucru : minim 2 luni cu 2 săptămâni acasă . Cerinte : -cartela de tahograf -permis de conducere categoria C+E -atestat de transport marfa Baza și preluarea camionelor se va face la baza din Spania . (camioane euro VI) Transportul pana in Spania este asigurat de către firma . Salarizare : 2800 cu salariul pe țară inclus (contractul de munca este pe România). Echipaj - Pentru echipaje 5100 cu salariul pe tara inclus (contractul de munca este pe România) Pentru mai multe informații contactați-ne la numărul de telefon sau pe watsapp .

  Repostat automat
 • 16

  Sofer international C+E

  Ne mărim echipa . Cautam coleg singur sau echipaj format . Se trasporta - marfa generala usoara . Tip de remorca transportată : prelata , frig sau duba box . Documente necesare : -cartela de tahograf -permis de conducere categoria C+E -atestat de transport marfa Tip de contract si salarizare : Contractul este pe Romania Singur -- 2800 luna *cu salariul de lei inclus* Echipaj - 5100 cabina *cu salariul de lei inclus* Pentru mai multe informații scrieti-ne pe whatsapp sau la numărul de telefon din anunț . Va așteptăm în echipa noastră !

  Repostat automat
 • Angajam soferi profesionisti incepatori / cu experienta (C+E)

  Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Documentele necesare angajarii sunt: act de identitate, permis de conducere (C+E), atestat marfa si cartela tahograf. Nu este nevoie de aviz psihologic si medical, pasaport, cazier si nici de certificat verde. Pentru detalii suplimentare va rog sa ne contactati la telefon.

 • Angajam dispecer transport marfa international

  Sc Mano Europa angajează coordonator / dispecer transport marfa! Cautam o persoana proactiva! Cerințe: Experienta in domeniu reprezintă un avantaj, cunoasterea Burselor de Transport / Timocom Bune abilitati de planificare si comunicare (in special cu colegi , soferi si parteneri) Cunostinte Limba Engleza iar a-2 limba preferabil Germana (reperezinta un avantaj) Domiciliu in Brasov Cunostinte Operare PC Oferim pachet salarial foarte atractiv+ bonusuri de performanța in fiecare luna + masa asigurata (de la firma de catering Prato) , lucru intr-o echipa tanara si dinamica. Plătim specializarea Dvs (atestat marfa coordonator marfa) + cursuri limba Germana! Va rog sunati dacă ați lucrat in domeniu sau cel puțin într-un birou!

 • 1

  Transport marfă,bunuri personale,mobilă etc. din Germania-Romania .

  Firma de transport rutier de marfă intern și internațional oferă servicii de transport mărfuri generale,bunuri,personale,mobilă etc din Germania către România . Flota proprie autovehicule 3,5 tone,prelate.Licenta de transport .Monitorizare și localizare GPS. Asigurare de marfă CMR.

 • 26

  Angajam sofer profesionist cat. C+E - Salariu atractiv!

  Societatea Construx SRL angajeaza sofer profesionist cat. C+E, platou / cisterne alimentare, munca in Comunitate. Cerinte: - Permis de conducere categoriile C + E; - Certificat de pregătire profesională; - Card tahograf; - Motivație, seriozitate și profesionalism; - Cunoștințe minime de limba engleză si/sau franceza si/sau germana Beneficii: - Contract de muncă pe o periodă nedeterminată; - Concedii conform legislației; - Diurna asigurată; - Transport dus-întors asigurat de la sediul firmei până la bază cu avionul; - Salariu de incadrare asigurat. Conditii: - Flotă modernă de camioane - Dispecerat în limba română cu acoperire de 24/7; - Asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24/7; - Oportunitatea de a lucra pentru una dintre cele mai mari și stabile companii de trucking din Europa. Pentru mai multe detalii puteti suna la nr.:

 • 2

  Angajam Sofer Tir

  Angajam Sofer Tir pentru curse Romania - Turcia si retur

 • 14

  Angajare Conducator auto profesionist cu ADR

  Necesitam 2 cond auto profesionisti cu ADR pentru punctul de lucru de la Barcelona ,salariul 3000euro lunar .Rugam seriozitate!

 • Angajez șofer cat c c+e

  Angajez șofer cat c c+e cu atestat și card tahograf transport marfa intern și internațional tur-retur

 • 13

  Șoferi profesioniști

  Firma de transport germană, caută șoferi profesioniști pentru transport marfa - camion transport autoturisme intra-comunitar CERINTE: permis categ. C,E card tahograf atestat transport marfa OFERIM: - venituri lunare nete 3000 Euro ( compus din salariul pe Germania + diurnă) - sistem 7saptamani lucrate+ 3 libere - dispecerat in limba romana - Contract de Germania

 • 8

  Angajez sofer categoria C+E

  Căutăm șoferi cu experiență pentru compania noastră de transport Compania noastră de transport este în căutarea de șoferi cu experiență pentru a se alătura echipei noastre. Avem nevoie de persoane responsabile, cu experiență în conducerea vehiculelor de transport și care să fie dedicate în îndeplinirea sarcinilor și respectarea termenelor de livrare. Cerințe principale: - Permisiune de conducere categoria C+E și toate documentele necesare pentru a conduce în siguranță vehicule de transport. - Experiență anterioară în transportul de mărfuri și cunoștințe solide despre procedurile de siguranță a transportului rutier. - Abilitatea de a opera camioane și alte vehicule de transport în condiții variate de trafic și condiții meteorologice. - Abilități bune de comunicare și capacitatea de a lucra în echipă. - Flexibilitate în ceea ce privește programul de lucru și disponibilitatea pentru a lucra în weekend-uri sau în afara orelor de program. Dacă sunteți interesat/ă în a se alătura echipei noastre, vă rugăm să trimiteți CV-ul dumneavoastră la adresa de e-mail [] sau să ne contactați la numărul de telefon [ ]. Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în a va alătura echipei noastre. Cu respect,

 • 11

  Cautam soferi categoria D din zona Brasov ,Cata, Marchesa,Intorsura Buzaului,Gaesti,Ciorani

  Cautam soferi categoria D cu atestat profesional. din zona BRASOV ,CAȚA,MERCHEAȘA ,INTORSURA BUZAULUI,GAESTI,CIORANI

 • 14

  Sofer 3,5T

  Ne mărim echipa! Recrutăm șofer autoutilitara categoria B , disponibil pentru comunitate. Candidatul ideal trebuie să aibă: Limba engleză la nivel mediu scris si conversational; Experiență pe comunitate (aceasta constituie un avantaj); Cunoștințe bune de utilizare GPS; Cunoștințe de completare a documentelor aferente transportului de marfă intracomunitar (CMR, foi de parcurs, etc); Abilitatea de a respecta timpii de tranzit; Respectarea procedurilor de lucru și a instructajului intern; Disponibilitatea de a rămâne minim 4-6 săptămâni pe comunitate (o săptămână acasă); Rezistență la condus; Seriozitate. Oferim: Pachet salarial motivant; Suport 24 7 dispecerat; Mașină dotată cu încălzire auxiliară și pat; Mediu de lucru profesionist și pozitiv în cadrul unei companii aflate în plină ascensiune pe piața internă și internațională. Detalii la telefon

 • 3

  Șofer cat C C+E

  Angajez șofer categoria C C+E cu atestat și card tahograf transport marfa intern și internațional tur retur

 • 8

  Angajez sofer Comunitate Categoria C+e

  SC Spedtrans Marina SRL cu sediul in Alba Iulia angajeaza un sofer profesionist categoria C+e cu experienta , pentru comunitate. Daca detii permis auto categoria C+E si cauti de munca in domeniul transportului rutier de marfa, la noi e simplu!!! Fara texte pompoase , vei primi salariu de 90 euro zi - PLATA BILUNARA Cerinte: - permis de conducere C+E - atestat marfa - card tahograf - aviz medical psihologic - cazier judiciar - adeverinta medicala(apt de munca) Oferim: -seriozitate - profesionalism -camion DAF XF super space cab - camion echipat corespunzator - program de lucru 90% pe zi -intelegere si respect din partea dispecerilor am inteles faptul ca soferul pune atat camionul cat si compania in miscare!!! - se lucreaza 6 saptamani pe comunitate cu 2 saptamani acasa (sau la intalegere) - la fiecare plecare in cursa se acorda un avans din diurna - plata salariala la timp - se respecta timpii de condus si de odihna - mediu de lucru placut si prietenos, echipa tanara -se pleaca cu camionul de la baza si se intoarce la baza la sfarsitul perioadei -nu se schimba camionul Masinile sunt dotate cu aparate de taxare automate pe fiecare tara, au in dotare si carduri de flota pentru cheltuielile firmei. Pentru mai multe detalii ne contactati la numarul de telefon Adrian

 • 3

  Angajez sofer cat. B - comunitate - 1500 -2000 eur luna

  Transport International, angajam sofer pentru autoutilitara 3,5tone (permis cat.B) REGIM EXPRESS!!! Cerinte obligatorii: -SERIOZITATE , ONESTITATE , BUN SIMT -cazier judiciar curat -cunosterea unei limbi straine (enleza germana franceza) la nivel conversational prezinta un avantaj -EXPERIENTA TRANSPORT INTERNATIONAL (OBLIGATORIU!) - cunostinte mecanice minime - permis conducere minim 3 ani -RECOMANDARI DE LA LOCURI DE MUNCA PRECEDENTE Se ofera: -masina dotata cu cabina dormit, aer conditionat,incalzire stationara,statie radio,gps -se lucreaza minim 30-35 zile cu 7 zile repaus -dispecerat propriu , mediu de lucru placut -salariu pe cartea de munca plus diurna Pentru detalii rog contactati-ma la tel sau email.

 • 2

  Colaborare 0.51/km.1.1/km Camion si autou

  Pentru camioane 7.5T si 12T ofertele sunt personalizate, in functie de proiect, model remorca, dimensiuni, tari, etc. Compania ABS Trans isi mareste reteaua de colaboratori. Cautam partener cu PFA sau SRL care detine autoutilitara proprie de 3.5T si isi doreste sa lucreze in transportul de marfa international, pe comunitatea Europeana. Asiguram suport pentru obtinerea licentei de transport pentru autovehicule de pana la 3,5 T si putem pune la dispozitie colaboratorilor nostri inclusiv Manager de transport. Pentru oferte personalizate nu ezitati sa ne contactati. E-mail: Tel: SE OFERA: PLECARE SI RETUR DIN/IN AUSTRIA, GERMANIA, CEHIA. CURSELE DIN/IN ROMANIA SUNT DISCUTATE SEPARAT 1. Contract de colaborare pe o perioada nedeterminata cu plata la 45 zile de la primirea documentelor in original sau 15 zile cu discount 3% 2. Tarife: Tarife calculate la un preț mediu al motorinei de 1.9e/ litru dacă prețul creste creste și tariful. 0.51E/km TVA inclus (0.42E+TVA) - Autoutilitara carosata: 89 eur/zi + 0.28 eur/km. TVA INCLUS - Autotulitara prelata/cub: 95 eur/zi + 0.33 eur/km. TVA Inclus 3. Calculul se face corect, pentru toate zilele de deplasare (de la plecarea din tara si pana la revenire) si pentru toti km parcursi pentru realizarea curselor. - O zi de deplasare = 24h, - km parcursi = km Google Maps + ocoliri (daca sunt si se anunta). 4. Card de carburant. (daca se doreste) 5. Plata cheltuielilor suplimentare cu: autostrazi, poduri, tuneluri, feriboturi, trenuri (atunci cand acestea sunt solicitate). 6. Se asigura intre 15000-20000 km pe luna/30zile calendaristice. 7. Dispecerat 24/24. 8. Venit mediua pentru 30 zile de deplasare: 8850 EUR TVA inclus 9. Bonusuri in perioada sarbatorilor (Craciun si Paste), daca se lucreaza. 10. Suport si consultanta pentru achizitia de masini noi. SE CERE: 1. Disponibilitate de lucru de minim 30 zile consecutive, 24/24. 2. Responsabilitate si raspundere fata de transportul marfurilor de la preluare si pana la descarcare, precum si pentru timpii de tranzit. 3. Masini echipate corespunzator si in conditii tehnice bune. Autoutilitarele nu trebuie sa fie mai vechi de 6 ani. 4. Masini echipate cu GPS pentru monitorizare permanenta si asigurare CMR de minim 50000 Euro. 5. Masini echipate cu extinctor de 2kg (cu termen de valabilitate de minim 1 an), presuri anti-derapante, casca, ochelari si manusi de protectie, chingi pentru ancorarea marfurilor si coltare, ruleta de 5m, cablu vamal 6. Smart phone cu android si camera foto de minim 2 MP. 7. Conexiune la internet pe toata durata deplasarii. 8. Colantarea masinilor cu brandul ABS Trans (conditie obligatorie dupa minim 6 luni de colaborare), cu un plus de 0.001E centi/ km. 9. Rezerva de cash sofer de minim 200 Euro la plecare (pentru situatii neprevazute). Sau deschiderea unui card de debit la Banca Transilvania. 10. Soferul trebuie sa aiba o conduita profesionista si un aspect ingrijit. 11. Soferul trebuie sa vorbeasca limba engleza cel putin la nivel mediu.

 • 9

  SC din SIBIU, angajeazas sofer cu experienta la prelata ! 80 - 88 EUR DIURNA

  SC RAVY PREST SRL cu sediul in SIBIU angajeaza soferi C+E cu experienta in conditii avantajoase pentru comunitate. Transport dus-intors asigurat de catre firma. Curse pe rutele Germania - Elvetia Cerinte - permis de conducere C+E; - atestat marfa - card tahograf - aviz medical/ psihologic - cazier judiciar/ auto - adeverinta medicala(apt de munca - card bancar Alpha Bank, euro/ lei Oferim: - salariu de start pentru soferi cu experienta pe comunitate 80 eur + salariul pe tara - diurna 80 de eur la zi + bonusuri, la cursele pe ruta Germania-Elvetia! Se bonuseaza : - schimbul de paleti ( 10 EUR fiecare schimb / [Palettenschein ) - 5 EUR / ZI pentru cine sta perioada mai lunga de timp la lucru - 3 EUR / ZI bonus prezenta pentru cine lucreaza peste 2 luni si se reintoarce la lucru dupa 2 saptamani - se ofera ACT ADITIONAL pentru diurna - se lucreaza 6/8 saptamani pe comunitate cu 2 saptamani acasa, platite conform legii - la fiecare plecare in cursa se acorda un avans din diurna de 300 de EUR, de asemenea si in perioada deplasarii se acorda avans saptamanal pentru decontare - plata salariala la timp - se respecta timpii de condus si de odihna - nu se lucreaza pe perioada sarbatorilor de iarna - se ofera telefon cu minute si internet inclus in UE - mediu de lucru placut si prietenos, echipa tanara - se deconteaza transportul pentru interviu pe baza de bon fiscal - pauzele de 45h se fac in autohofuri decontate de catre firma. Masinile sunt dotate cu aparate de taxare automate pe fiecare tara, au in dotare si carduri de flota pe fiecare masina pentru cheltuielile firmei. Pentru mai multe detalii ne contactati la numarul de telefon Ionut729157428

 • Angajez șofer pentru comunitate 3.5t

  Angajez șofer pe prelata de 8 ep pe comunitate . Din zona Brașov. Detalii la nr

 • 3

  Transport marfa

  Firma licențiată ARR vă oferă servicii de transport mărfuri generale. Avem în dotare o dubă Sprinter și o prelată Citroen jumper

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Brasov

Localități

Brasov
Salvează căutarea