Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Transport marfa - international Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Firma de transport marfa internațional Angajam șoferi profesionisti pentru curse externe Germania-Belgia-Olanda 


 Necesar minim 2 ani experiența la Prelata comunitate , cartela tahograf , atestat,fisa medicală 


Pachet salarial 80 euro / zi 

Șederea la lucru este de 8 săptămâni cu 2 
Se pleacă cu camionul din Timisoara 
 Activitate de luni pana vineri
 Bonusuri de performanța 

Pentru mai multe nu ezitați sa ne contactați , program de la 08:00-18:00

 • 1

  Firma de transport marfa internațional Angajam șoferi profesionisti pentru curse externe Germania-Belgia-Olanda Necesar minim 2 ani experiența la Prelata comunitate , cartela tahograf , atestat,fisa medicală Pachet salarial 80 euro / zi Șederea la lucru este de 8 săptămâni cu 2 Se pleacă cu camionul din Timisoara Activitate de luni pana vineri Bonusuri de performanța Pentru mai multe nu ezitați sa ne contactați , program de la 08:00-18:00

 • 3

  S.C. CORLAN TRANS S.R.L. angajeaza soferi profesionisti categoria B C E (se lucreaza in echipaj) pentru curse externe tur-retur. Nu angajam echipaje mixte. Cerințe Job: Studii medii; Permis de conducere categoria B C E; Șofer profesionist cu minim 1 an de experiență; Disponibilitate la efort fizic și manipulare marfă; Căutăm un om responsabil, onest, harnic și perseverent; Abilitățile de comunicare și munca în echipă sunt indispensabile. Condiții Job: Participă activ la încărcarea mărfii în mijloacele de transport pe baza documentelor de însoțire; Transportă marfa în siguranță de la un punct la altul; Asigură integritatea mărfurilor transportate; Respectă ruta de transport și livrarea produselor conform programării. Beneficii Job: Pachet salarial atractiv; Mediu de lucru plăcut. Va așteptăm să ne cunoaștem la sediul nostru de pe Str Ovidiu Cotruș nr 21 A Timișoara sau trimite-ne un mesaj aici si te contactam noi!

 • 1

  S.C. CORLAN TRANS S.R.L. angajeaza soferi profesionisti categoria B C E pentru curse interne tur-retur. Nu angajam echipaje mixte. Cerințe Job: Studii medii; Permis de conducere categoria B C E; Șofer profesionist cu minim 1 an de experiență; Disponibilitate la efort fizic și manipulare marfă; Căutăm un om responsabil, onest, harnic și perseverent; Abilitățile de comunicare și munca în echipă sunt indispensabile. Condiții Job: Participă activ la încărcarea mărfii în mijloacele de transport pe baza documentelor de însoțire; Transportă marfa în siguranță de la un punct la altul; Asigură integritatea mărfurilor transportate; Respectă ruta de transport și livrarea produselor conform programării. Beneficii Job: Pachet salarial atractiv; Mediu de lucru plăcut. Va așteptăm să ne cunoaștem la sediul nostru de pe Str Ovidiu Cotruș nr 21 A Timișoara sau trimite-ne un mesaj aici si te contactam noi!

 • 2

  ȘOFER MICROBUZ CU PRELATA TRANSPORT MARFA Cerințe Job: Studii medii; Permis de conducere categoria B; Șofer profesionist cu minim 1 an de experiență; Disponibilitate la efort fizic și manipulare marfă; Căutăm un om responsabil, onest, harnic și perseverent; Abilitățile de comunicare și munca în echipă sunt indispensabile. Condiții Job: Participă activ la încărcarea mărfii în mijloacele de transport pe baza documentelor de însoțire; Transportă marfa în siguranță de la un punct la altul; Asigură integritatea mărfurilor transportate; Respectă ruta de transport și livrarea produselor conform programării. Beneficii Job: Pachet salarial atractiv; Bonus lunar în funcție de performanță; Oportunități de dezvoltare; Mediu de lucru plăcut. CV-urile pot fi depuse la adresa de e-mail Va așteptăm să ne cunoaștem la sediul nostru de pe Str Ovidiu Cotruș nr 21 A Timișoara

 • 7

  angajez sofer cu experienta,serios,fara vicii ptr curse tur -retur Italia Elvetia Germania cunascator de o limba straina din Timisoara sau din localitati limitrofe pe camioneta 7,5

 • 3

  Hai și tu în echipa Heisterkamp dacă îți dorești un loc de muncă stabil, de încredere și sigur! Angajăm șoferi cu sau fără experiență și echipaje pentru transport internațional. Îți oferim:i: -training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; -training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; -transport dus-întors asigurat de la sediul firmei până la bază cu avionul; -punctualitate si corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); -bonus de loialitate; -flotă modernă de camioane DAF și MERCEDES EURO 6, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; -dispecerat în limba română cu acoperire de 24/7; -asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24/7; -decontarea atestatului ADR; -decontarea parcărilor securizate; -avansuri săptămânale la cerere; -condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemunde, Gent); -oportunitatea de a lucra pentru una dintre cele mai mari și stabile companii de trucking din Europa. Este necesar să ai: -permis de conducere categoriile C + E; -certificat de pregătire profesională ADR (colete); -certificat de pregătire profesională; -card tahograf; -motivație, seriozitate și profesionalism; -cunoștințe minime de limba engleză.

 • 1

  BESTFOAM SRL cu sediul in Buzias, Timis, angajeaza sofer camion marfa, categoriile B,C, E, cu atestat profesional transport marfa (CPC) si card tahograf valabile. Curse interne. Nu suntem firma de transport, activitatea de transport se desfasoara ca si activitate suplime tara la activitatea noastra. Oferim salariu atractiv plus diurne, card carburant plus aparate taxa de drum. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

 • Angajam șoferii. Cu experienta pt germania ( prelata sau frig ) la alegere 120 euro bruto pe zi plus 28 diurna de luni pana vineri. pauzele se fac la pensiune plătite de firma mai multe detali la telefon

 • 2

  -->SC CLMD CRIS 27 SRL cu sediul în Timiș, angajam sofer pentru comunitate în următoarele condiții: --> Se tranzitează Germania , Cehia , Franta,Olanda si Belgia --> majoritatea curselor sunt fixe --> Se tracteaza boz trailer și prelata --> program de lucru flexibil -> transportul dus - întors asigurat cu mașina firmei ( schimbările se fac in Cehia ) --> se respecta timpii de condus și de odihna --> aparate automate taxare autobanda --> card Diesel --> card visa parcări și alte costuri Va oferim : - referințe foarte bune de la șoferii nostrii la cerere - contract de munca pe perioada nedeterminata - salariu pe țara + diurna -95 euro net /zi - plățile se fac fără întârziere - dispecerat 24/7 - întreținerea in stare perfecta a mașinii , atât interior cât și exterior !!! - experiența in conducere preventivă și economică !!! - SERIOZITATE si dorinta de munca - profesionalism - responsabilitate Necesar: - permis de conducere C+E, - analize medicale - carte identitate, - card tahograf, - atestat - cazier , toate acestea valabile .

 • Societate comerciala angajaza : conducator auto pe relatia RO-HU-RO pe camioneta 7,5 t ( cat C). Plata se face dupa fiecare cursa ( la decont) pe card sau numerar-salariul in data de : 01 ale lunii. Respectam munca in echipa -cerem si oferim seriozitate.

 • 2

  Cautam soferi cat. C-E pentru camion mare 40 t pentru comunitate. Soferii trebuie sa detina obligatoriu atestat ADR si card tahograf. Experienta este obligatorie. Cursele sunt cu plecare din Italia pentru comunitate si la terminarea cursei se face intoarcerea in Italia, langa Milano, unde avem garaj propriu, cu parcare custodita. Cursele se asteapta la garaj. 70% din curse sunt Italia-Franta-Italia, iar 30% sunt pe restul de comunitate. Program flexibil, cu posibilitate de a lucra 2 luni cu 2 saptamani concediu. Salar Atractiv. Orar birou: L-V 09-17. CV-URI, VIA E-MAIL : Pentru mai multe informatii : Michele Tassone tel:0039 3421011102

 • 9

  Angajez sofer pe Comunitate pe autotractor Mercedes Actros Euro 6 si transcontainer olandez. --Program de lucru respectând timpii de conducere și odihnă;6 (sase)saptamani cu 3 (trei) liber,sau..,discutabil ! --Aparate de plata taxelor de drum-automate ! --Transport dus-întors asigurat de la sediul firmei până la locul de munca si la domiciliul soferului ! --Card de sanatate European ! --Salariu competitiv și plătit întotdeauna la timp ! --Dispecerat în limba română cu acoperire de 24/7 ! --Nu se lucreaza Scandinavia si Anglia,exclus tranzit Elvetia,exclus ADR ! --Retributia=Salar--3500 lei/luna+diurna 80 euro/zi calendaristica =(2830--2910),Euro/luna,net,la mana !, --Diurna platita saptamanal,sau la intoarcere integral ! --Se acorda bonusuri de performanta,inclusiv al 13-lea salar ! --Reprezintă un avantaj,experiență la containere !

 • 6

  Angajez sofer pe Comunitate pe Mercedes Actros Euro 6 si transcontainer olandez ! Se lucreaza la program-- porturi Antwerpen-Rotterdam cu Germania si retur! 6(sase) saptamani cu 3(trei) liber,sau...,discutabil ! Transportul la locul de munca si la domiciliul soferului,asigurat de noi ! Card de sanatate Europesn ! Aparate de plata taxelor de drum,automate ! Nu se lucreaza Anglia,Scandinavia,exclus tranzit Elvetia,exclus ADR-! Retributie,venit net-la mana!,( 2830--2910) Euro--Salar 3500/luna+80 Euro/zi calendaristica ! Diurna platita saptamanal,sau la intoarcere-integral ! Se acorda bonusuri de performanta,inclusiv al 13-lea salar ! Experienta la container,reprezinta un avantaj !

 • 8

  Angajez sofer pe Comunitate pe autotractor Mercedes Actros Euro 6 si transcontainer olandez - 6 sase saptamani, cu 3 saptamani liber,sau..,discutabil ! - Program de lucru respectând timpii de conducere și odihnă ! - Transport dus-întors asigurat de noi la locul de munca,si la domiciliul soferului ! - Card de sanatate European ! - Salariu competitiv și plătit întotdeauna la timp ! - Aparate automate pentru taxe de drumuri ! - Dispecerat în limba română cu acoperire de 24/7 ! - Nu se lucreaza Scandinavia si Anglia,exclus tranzit Elvetia,exclus ADR ! - Retributia = 2830 euro--2910 euro/luna,net,la mana !,(salar 3500 lei/luna+diurna 80 euro/zi calendaristica--diurna saptamanal,sau la intoarcere-integral ! - Se acorda bonusuri de performanta ,inclusiv al 13-lea salar ! - Experienta la container,reprezinta un avantaj !

 • 1

  EMC Srl angajeaza sofer pentru a transporta marfa generala la prelata cu curse din Italia si destinatie Franta sau Germania. Se ofera: - contract pe Romania cu salarizare de 2300 de lei brut - 2400 net lunar (include salariul pe Romania + diurna) - transport decontat de firma - pauza de 45 de ore 80% se face la garaj in Italia, in care sunt prezente bai si dusuri - misiuni de trei luni cu trei saptamani acasa (sau doua cu doua) - tractor Euro 6, principal Volvo cu schimbator automat Se cere: - seriozitate - incredere - punctualitate - buna vointa - cunoasterea limbii italiene sau engleze (minim de convorbire) Intentia este ceea de a crea o colaborare cat mai lunga posibila, determinata de incredere, seriozitate si punctualitate.

 • 4

  EMC Srl angajeaza pentru propriul colaborator sofer profesionist cat.C+E. Locul de munca se desfasoara numai pe teritoriu Italiei, se transporta marfuri generale la prelata pe centrul/nord al Italiei. Se ofera: - contract pe Romania cu salarizare pe tara 4000 de lei brut + diurna - act aditional la diurna - venit net lunar 2500 - 100 de avans din diurna la saptamana (la cererea angajatului) - salarizarea se plateste fix pe data de 15 a lunii - transport asigurat de firma la venit si intors - decont la transport cu masina personala - perioada de lucru in formula 12+3 sau 8+2 - cap tractor Euro6 Se cere: - seriozitate - incredere - punctualitate - buna vointa - minima cunostinta limba italiana Daca vrei suna-ne la Sau intre timp completeaza acest form si te vom contacta cat mai repede. https://forms.gle/vX3H6JuXow6hhhja6 Intentia este ceea de a crea o colaborare cat mai lunga posibila, determinata de incredere, seriozitate si punctualitate.

 • 7

  Angajam: SOFERI PROFESIONISTI CAT. CE "SINGURI PE CABINA" si ECHIPAJE GATA FORMATE Se lucreaza 2 LUNI urmate de 2 SAPTAMANI LIBERE. Venituri banesti soferi singuri pe cabina incepand de la 2550 / luna Venituri banesti echipaje gata formate incepand de la 2450 / luna / sofer TARI TRANZITATE: Belgia, Olanda, Franta, Spania, Germania, Austria, Italia, Slovacia, Cehia, Ungaria, Romania (doar pana la Arad), NU EFECTUAM CURSE PE TERITORIUL ANGLIEI. Flota societatii este compusa din camioane Mercedes Actros Euro 6. LA BAZA SOCIETATII DIN BELGIA AVEM UN SPATIU DESTINAT SOFERILOR ROMANI CU URMATOARELE DOTARI: BUCATARIE (DOTATA PANA LA ULTIMUL DETALIU), DUSURI, MASINI DE SPALAT/USCAT RUFE, TELEVIZOR, INTERNET + O MASINA PUSA LA DISPOZITIA SOFERILOR PENTRU DEPLASAREA LA CUMPARATURI. Transportul la camion este asigurat de societate. Cerinte pentru angajare: -Experienta necesara de minim 2 ani de zile pe comunitate sau international -O buna cunoastere a timpilor de conducere si rapaus. -Permis de conducere cat. C+E -Atestat profesional -Card tahograf -Atestat ADR colete (constituie avantaj) Cererm si oferim seriozitate si responsabilitate. Inainte de angajare se impune prezenta la un interviu la biroul nostru din ARAD. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la numarul de telefon, nu raspundem la mesaje, multumim.

 • Salveaza cautarea