Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam urgent Recrutam soferi cat. B si cat. C+E cu varsta maxima de 58 ani si cunostinte de limba la nivel conversational pentru Germania, Italia, Cehia, Anglia, Spania si Slovacia. Se ofera cazare, 3 mese/diurna si salariul de 2000 - 2150 euro. Aflati mai multe la _._sau_,_ .

 • Recrutam soferi cu experienta Ce oferim ,salariu de start pentru Recrutam soferi cu experienta pe comunitate, 60 de euro / zi, cu posibilitatea de a ajunge la 65 euro / zi, plus salariu pe tara,se lucreaza 8 saptamani pe comunitate cu 2 saptamani acasa, platite conform legii, camioanele pe care se lucreaza sunt moderne, 2015 – 2018, la fiecare plecare in cursa se acorda un avans din diurna, de asemenea si in perioada deplasarii se acorda un avans saptamanal Transportul la si de la camion este asigurat de companie Mai multe detalii la _._sau_,_ .

 • Loc de munca in pentru postul de curier Germania. apt de munca, fara probleme legale,se lucreaza pe baza de gps. Se ofera un salariu de 2250 euro/luna, cazare si 100 euro diurna si ore suplimentare platite. Aflati mai multe la _._sau_,_ .

 • 1

  Caut de lucru moto-stivuitorist, detin atestat ISCIR, experienta 3 ani. CV anexat mai jos (POZA)

 • 7

  Se angajeaza curieri / şoferi pentru: Uber / Bolt / Tazz by emag Dacă esti in căutarea unui loc de munca în care să iti faci program cum vrei şi să nu ai niciun fel de obligaţie, -fara target -fara program -muncesti cand vrei -esti propriul tau sef Pentru mai multe detalii vă astept cu drag 0787780938

 • Angajam sofer de tir cu experienta de +2 ani pentru tur/ retur, Timisoara- Italia/ Franta/ Germania Cerinte: - Atestat sofer profesionist transport marfa [C, E]; - +2 ani experienta in conducerea autovehiculelor de minim 20 t; - Obligatoriu fara antecedente penale. Beneficii: - salariu net - diurna - bonus de Craciun - asigurare de sanatate Pentru persoanele din Timisoara, Arad, Bihor, Hunedoara, Gorj Daca ti-am starnit interesul, te rog sa ne ajuti cu CV-ul tau la adresa de mail: sau ne poti contacta la:

 • 4

  ANGAJAM CURIERI pentru a livra mancare: ATENTIE: CELE MAI BUNE SALARIZARI DE PE PIATA. SUNA SI AFLA! Modalitati de livrare? Cu bicicletă, masina personala sau scuter!

 Banii? Câștigurile se virează la doua saptamani pe data de 05 si 20 ale lunii către 
tine!

 IMPORTANT: Se angajeaza, Fără CV si Fără experiență!

 Plata? Garantată pe ora, plus comanda!

 HAI IN ECHIPA NOASTRA! 

Detalii tehnice: Ce trebuie să știi pentru a deveni curier? 
-> Ai o modalitate de transport proprie 
-> Ai un smartphone Android -> Iti place sa iti faci singur programul? ATUNCI ESTI IN LOCUL POTRIVIT -> Seriozitate si varsta minima de 18 ani IMPORTANT + AVANTAJE: Ai disponibilitate la program prelungit! Exista o mare posibilitate de a primi “TIPS” de la client iar asta mai adauga un potential de 150 - 250 lei / saptamana (Asta desigur, in functie de abilitatile tale de a comunica cu fiecare client in parte). Pentru mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi!

 • Dacă ți-a suspendat politia permisul de conducere cu categoria B sună-mă și de mâine pot fi șoferul tău. Tel.

 • 1

  Caut loc de munca șofer cat. B, sunt născut în Timișoara. Am lucrat pe autoturism, microbuz și camioneta intern și extern. Detin permis de conducere din anul 2004. Pot fi contactat la nr. tel.

 • 3

  Angajez curieri cu mijloc de transport propriu,cerem si oferim seriozitate maxima.Cautam persoane dornice de venituri obținute prin munca . Angajez si pensionari dornici de a-și rotunji veniturile. Este nevoie doar de un smartphone. Rog persoanele fără chef de munca sa nu sune la acest număr.

 • 10

  Firma germana cauta șoferi categ.B,pentru curierat(Amazon München).Se ofera : contract de munca cu angajator german,rezolvare acte rapid(domiciliu,cont bancar pt salarii,,card sanatate,inregistrare pentru pensie) ,precum si sprijin in orice problemă. Se cere:permis categ. B, cazier curat,si dorinta de a munci. Coletele sant usoare,programul de lucru: 10.45-20.00.Salar 1700€ net. Pentru mai multe detalii sunati la nr.de tel.: +40735946611. URGENT.

 • Vrei un job care îți mărește veniturile pe timp de PANDEMIE FĂRĂ RESTRICȚII LEGALE ? Vrei sa ai program flexibil ? Vrei sa ai câstiguri in raport cu cât muncești ? TE ASTEPTAM IN ECHIPA NOASTRĂ ! HAIDE SA FII LIVRATOR , SALVATORUL OAMENILOR IN VREME DE PANDEMIE !! FIRMA PARTENERA TAZZ ANGAJEAZĂ CURIERI CU CONTRACT DE MUNCA ȘI ASIGURARE MEDICALĂ ! Cerințe : - mașina/scuter/bicicleta personală - telefon android - rapiditate in munca - seriozitate

 • 2

  Job oferim cadru legal pentru angajare cu firma noastra. Se lucrează pe două aplicații Nu ai nevoie de CV! Nu ai nevoie de experienta. Hai si tu in echipa noastră Ce trebuie sa stii pentru a deveni Curier? Esti autonom si iti faci singur programul. Ai o modalitate de transport proprie (masina, scuter sau bicicleta) Ai un smartphone Android. Oferim suport tehnic permanent. Mai multe informații la tel sună cu încredere

 • 35

  Societate de tip catering angajam sofer livrare, pachet salarial 1.700 lei in primele trei luni, pe urma se mareste la 1.900 lei.Informatii la tel. 0731.535.971. Va asteptam!

 • 5

  Firma Partenera OFFICIALA, angajeaza Curieri/Livratori ! Modalitati de livrare? Cu bicicletă, masina personala sau scuter!

 Banii? Câștigurile se virează la doua saptamani pe data de 05 si 20 ale lunii către 
tine!

 IMPORTANT: Se angajeaza, Fără CV si Fără experiență!

 Plata? Garantată pe ora, plus comanda! 

HAI IN ECHIPA NOASTRA! 

Detalii tehnice: Ce trebuie să știi pentru a deveni curier? 
-> Ai o modalitate de transport proprie 
-> Ai un smartphone Android -> Iti place sa iti faci singur programul? ATUNCI ESTI IN LOCUL POTRIVIT -> Seriozitate si varsta minima de 18 ani IMPORTANT + AVANTAJE: Ai disponibilitate la program prelungit! Exista o mare posibilitate de a primi “TIPS” de la client iar asta mai adauga un potential de 250 lei / saptamanal (Asta desigur, depinde de abilitatile tale de a comunica cu fiecare client in parte). Pentru mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi! VEZI DETALII SI PE: https://romjob.ro/anunturi/locuri-de-munca/soferi-transporturi/curierat-livrari/anunt/angajam-curieri-hai-avantaje/01260d735fd474i7ed315642i4e6g4d5.html

 • 1

  Descriere: Firma Partenera OFFICIALA, angajeaza Curieri/Livratori ! 

Modalitati de livrare? Cu bicicletă, masina personala sau scuter!

 Banii? Câștigurile se virează la doua saptamani pe data de 05 si 20 ale lunii către 
tine!

 IMPORTANT: Se angajeaza, Fără CV si Fără experiență!

 Plata? Garantată pe ora, plus comanda!
 HAI IN ECHIPA NOASTRA! 

 Detalii tehnice: Ce trebuie să știi pentru a deveni curier? 
-> Ai o modalitate de transport proprie 
-> Ai un smartphone Android -> Iti place sa iti faci singur programul? ATUNCI ESTI IN LOCUL POTRIVIT -> Seriozitate si varsta minima de 18 ani IMPORTANT + AVANTAJE: Ai disponibilitate la program prelungit! Exista o mare posibilitate de a primi “TIPS” de la client iar asta mai adauga un potential de 150 - 250 lei / saptamana (Asta desigur, depinde de abilitatile tale de a comunica cu fiecare client in parte). Pentru mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi!

 • Locuri de munca in Germania Firma Amazon angajează soferi categoria B Salariul 75 euro pe zi Cazare contra cost 250-300 euro/luna

 • 14

  Descriere Efectuarea de lucrari de manipulare a deseurilor utilizand autovehicolul din dotare. Cerinte: studii medii; permis conducere cat. C+E; domiciliu stabil in Timisoara/Lugoj, sau localitatile limitrofe; experienta in profesie; certificat de cazier judiciar; atestat profesional eliberat de Autoritatea Rutiera Romana. Beneficii: salariu fix + tichete de masa, contract de munca pe durata nedeterminata. Candidaturile se pot depune la telefonla sediul din Timisoara, str. Gh. Lazar nr.24 (Fructus Plaza) sau la adresa de mail: Prin aplicarea la aceasta pozitie va exprimati acordul ca datele dvs cu caracter personal sa fie colectate, prelucrate si stocate de catre SC Retim Ecologic Service SA in scopul inscrierii in baza de date , recrutarii, selectiei, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin transmiterea datelor dvs personale prin corespondenta electronica adresata Retim sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca si prin intermediul platformelor media (Facebook, LinkedIn, etc), va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de catre SC Retim Ecologic Service SA.

 • 3

  Partener autorizat Uber / Bolt(Taxify) / FreeNow cauta colaboratori. • Despre Noi Suntem un colectiv in continua dezvoltare iar obiectivul nostru este de a facilita colaborarea intr-un mediu placut avand ca valoare principala seriozitatea. • Acte necesare pentru colaborare sunt: - Buletin (ci) - Permis de conducere valabil de cel putin 1 an - Cazier judiciar (fara inscrieri grave) • Descrierea jobului: - Conduce un autoturism cu transmisie manuala sau automata - Transporta pasagerii conform comenzilor primite - Respecta pasagerii • Conditii sofer: - Abilitati foarte bune de condus - Seriozitate si aspect ingrijit - Smartphone cu internet • Cu ce te putem ajuta: - Certificat profesional de transport persoane in regim de inchiriere - Emitere copie conforma + ecusoane • Posibilitate inchiriere masina: - Dacia logan 2018 1.5 diesel (copie conforma inclusă) -Hyundai i40 2013 1.7 combi diesel(copie conforma inclusă) -Golf combidiesel( copie conforma inclusă) Și multe altele . 10% comision + 20 lei servicii contabilitate Mai multe detalii la telefon !

 • Firma Scan Tim din Sacalaz / Timisoara Angajam sofer pentru extern. Ruta principala: Romania - Scandinavia sau ruta: Romania-Bulgaria/Grecia SAU Angajam sofer pentru intern. Detalii doar la telefon!

 • Firma de transport angajam soferi profesionisti cu experienta pe cominitate. program de lucru 6 saptamani plecat cu 2 saptamani acasa, transport asigurat Timisoara -camion -Timisoara. salar: 2290 lei brut + 60€/zi diurna. informatii suplimentare, de luni pana vineri intre orele 10:00-18:00 la telefon

 • 2

  angajam soferi profesionisti prelata. 8 saptamani de activitate cu 2 saptamani de repaus. oferim: - salar de incadrare brut 2300 ron - diurna zilnica 65€/zi calendaristica - in timpul repausului de 2 saptamani se plateste salariul aferent de pe tara. - se asigura transport gratuit de la/pana la preluarea camionului - plata la 2 saptamani conditii: - experienta minima 1 an pe comunitate - aviz psihologic si analize medicale + siguranta circulatiei valabile tel.0726757365

 • 15

  Firma de transport din Bavaria,zona Nurnberg, cauta soferi profesionisti cat. C,E pentru a lucra pe perioada nedeterminata in Germania. Firma se ocupa preponderent cu transporturi de alimente,bauturi si materiale de constructii in special pe teritoriul Germaniei. In timpul saptamanii se mai intampla sa parcurgeti distante ceva mai lungi, dormiti noaptea in masina,pentru aceasta primiti in plus o diurna de 24 euro/noapte,in restul zilelor seara veniti acasa si in weekend sunteti liber. Nu se fac transporturi cu masini frigorifice. De sarbatori, intre Craciun pana dupa Anul Nou si de Pastele ortodox primiti zile libere si puteti veni acasa. NU SE TRANSPORTA MARFA LA HYPER- SI SUPERMARKETURI. CERINTE: - Sa fiti o persoana serioasa,muncitoare si disciplinata la locul de munca. - Sa puteti conduce autocamioane de 40 t cu prelata si semiremorca sau cu remorca. - Sa cunoasteti limba germana la nivel de conversatie preferabil nivel B1. BENEFICII: - Veti fi incadrat cu contract pe Germania. Patronul este german autentic care isi respecta angajatii si plateste salariile la timp. - Veti beneficia de asigurare medicala germana si pensie pentru anii lucrati acolo. - Nu platiti nici un fel de comision pentru recrutare. -In primele 3 luni veti beneficia de un salariu brut de 2400 Euro / luna+ diurnele zilnice de 24 Euro/zi cand dormiti in masina,sau 12 Euro/zi cand seara veniti acasa,iar salariul net depinde de clasa de impozitare la care va incadrati.Daca cumva e nevoie sa faceti curse de noapte primiti 25% in plus pentru intervalul orelor 23 - 6. Dupa perioada de proba de 6 luni cand limba germana cat si spiritul de orientare va merge mai bine,salariul va creste. - Firma va asigura o garsoniera mobilata la care veti sta singur. Pentru chirie si utilitati vi se retine din salariu 300 Euro/luna,deci veti ramane intre 1900 - 2200 euro/luna in mana,depinde de clasa de impozitare in care va incadrati. - Veti primi si o masina mica de serviciu pentru a parcurge distanta intre sediul firmei si locuinta. Daca veniti cu masina personala vi se deconteaza benzina. - Daca doriti ,vi se acorda posibilitatea sa lucrati 6 saptamani si 2 saptamani veniti acasa in Romania. - Sambata si duminica sunteti liber. Daca acest anunt va trezeste interes va rog sa trimiteti un CV cu poza in limba germana cat si o fotocopie dupa carnet,tahograf si atestat la urmatoarea adresa de e-mail: tiberiu.sebo (a rond) gmail.com Oferim si cerem seriozitate maxima.

 • 6

  Angajez sofer taxi cu atestat conditii bune de lucru,informatii la telefon

 • 3

  Firma Partenera Glovo/Tazz angajează livratori cu masina ,scuter sau bicicleta part time sau full time , la Tazz plata se face pe comanda 16ron sau ora plus comandă 10/5 .Pentru detali sunați la numărul de telefon din anunt ,iar la glovo comisionul este 4% și 50 RON pe săptămâna

 • 6

  angajam soferi profesionisti prelata. 8 saptamani de activitate cu 2 saptamani de repaus. oferim: - salar de incadrare brut 2300 ron - diurna zilnica 65€/zi calendaristica - in timpul repausului de 2 saptamani se plateste salariul aferent de pe tara. - se asigura transport gratuit de la/pana la preluarea camionului - plata la 2 saptamani conditii: - experienta minima 1 an pe comunitate - aviz psihologic si analize medicale + siguranta circulatiei valabile tel.0726757365

 • 11

  Locul activitatii: Londra/ Marea Britanie; Durata actvitatii: minimum 06 luni; Salariu de baza: minimum 2.500 GBP/ luna NET; NU se solicita comision. Accesati Pagina Oficiala https://www.facebook.com/UKJobCenter si transmiteti un mesaj cu numele, adresa de email si domeniul de activitate de care sunteti interesati. Cerem si oferim seriozitate maxima.

 • 9

  Clarismart Consulting cauta pentru companie din Timisoara, o persoana pentru postul de Sofer cu categ C+E. Cerinte : - Experienta nu este necesara - Permis conducere categ. C+E - Atestat transport marfa Responsabilitati : - Deplasari Ghizela- Deva - Intocmirea fiselor auto Beneficii - Salariu fix - Tichete de masa Persoanele interesate sunt rugate sa transmita un CV- ul la adresa de e-mail sau sa apeleze nr. de telefon 730643789 / 723186646 .

 • 30

  Clarismart Consulting cauta pentru companie din Timisoara, o persoana pentru postul de Sofer , cu categ C+E, Cerințe: - permis conducere categ C, E - card tahograf - atestat transport marfa Responsabilități: -Efectueaza transport pe ruta Timisoara(Ghizela)-Deva Beneficiii: - salariu fix - tichete de masa - prima de concediu - prime de Sarbatori Persoanele interesate sunt rugate sa transmita un CV- ul la adresa de e-mail sau sa apeleze nr. de telefon 730643789 / 723186646 .

 • 12

  Angajez sofer CE, atestate valabile, card ADR ,Olanda-Franta , program de lucru 4saptamani cu 2 acasa,cunostiinte de lb. Engleza sau germana la nivel conversational, transport cu avionul, mai multe info la tel! Program 4/2 ->2300€ ! Program 8/2- >2500€!

 • 9

  Caut sofer profesonist cu categoria c pentru camion de 7.5 tone se fac curse ocazionale loc si tara Poate fi si pensionar

 • 12

  Firma partenera Uber, ofera suport pentru obținerea tuturor actelor pentru a fi în conformitate cu legea, obtinerea copiei conforme, ecusoanelor si a casei de marcat. De asemenea ajutam la instalarea aplicatiilor de sofer. Ne ocupam de absolut toate actele. COMISION : - 10 % din realizări - 8 % din realizări de peste 1000 lei/săpt SE CERE: - Atestat transport persoane in regim de închiriere (obligatoriu!) - Permis categoria B - Varsta minima 21 ani - Permis de conducere de minim 2 ani - Cazier judiciar fara inscripții grave - Mașina proprie NU mai veche de 15 ani și NU mai mult de 5 locuri BENEFICII: - CÂSTIGURI DE PESTE 4000 LEI/LUNA DEPINDE DE ORELE LUCRATE - program flexibil - carte de munca - plata se face saptamanal, in deplina transparenta si cu acte doveditoare, cash sau virament Pentru informații va stau la dispoziție la numărul de telefon 0737588478

 • 1

  Noi suntem o firma colaboratoare cu Tazz by Emag și îți dam șansa ca tu sa decizi ce program vrei sa ai. Avem tariful de 9 ron pe ora indiferent dacă aveți sau nu cursa+ 4 ron de fiecare comanda efectuată, iar la Glovo avem cel mai bun comision de pe piata.Lucram pe București, Cluj și Timișoara la Tazz by Emag , iar la Glovo in toată țara. Totul depinde de tine

 • 4

  Noi suntem o echipa colaboratoare cu Tazz by Emag și îți dam șansa ca tu sa decizi ce program vrei sa ai . Avem tariful de 9 ron pe ora indiferent dacă aveți sau nu cursa + 4 ron de fiecare comanda efectuată , sau varianta doi cu 14 ron pe comanda , iar la Glovo cel mai mic comision de pe piata .

 • 3

  angajam soferi profesionisti prelata. 8 saptamani de activitate cu 2 saptamani de repaus. oferim: - salar de incadrare brut 2300 ron - diurna zilnica 65€/zi calendaristica - in timpul repausului de 2 saptamani se plateste salariul aferent de pe tara. - se asigura transport gratuit de la/pana la preluarea camionului - plata la 2 saptamani conditii: - experienta minima 1 an pe comunitate - aviz psihologic si analize medicale + siguranta circulatiei valabile tel.0726757365

 • 2

  Angajări imediate în străinătate pentru șoferi profesioniști pe comunitate în echipaj (români), prelată, cu sau fără experiență. Cerințe: + Buletin + Permis conducere C+E + Atestat marfă + Cartelă tahograf + ADR colete constitue anvantaj Beneficii: + Salariu net (în mână) cuprins între 1.600 euro (fără experiență) și 2.000 euro. + Plată pentru km suplimentari. + 80 euro decontare transport până la bază. + Camioane EURO 6 - Volvo și Mercedes. + Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. + Nu se percepe nici un comision. + Oferim consultanță permanentă. Puteți forma echipajul împreună cu o cunoștință sau cu alți români de la bază în funcție de preferință.

 • 1

  Angajam sofer tir , CE Program de lucru respectand timpii de conducere si odihna. Transportul la locul de preluare al camioanelor si retur este gratuit cu microbuzul sau avionul. Camioane in perfecta stare de functionare, si conditii de munca. excelente: frigider, sisteme automate de plata a taxelor de drum, statie emisie-receptie, telefon firma. Este necesar sa ai: - permis conducere categoria C+E; - card tahograf - atestat transport marfuri generale; - seriozitate si responsabilitate; - experienta in conducerea autovehiculelor de transport marfuri pe teritoriul UE; Daca esti interesat si vrei sa afli mai multe detalii, contacteaza-ne iar noi te informam

 • 2

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar pana la 2000 euro net (in functie de experienta); - contract de munca perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • 27

  Electrician auto, electronist auto; repar, montez, schimb parti electrice, alternatoare, electromotoare, servo electric, servo city , calculatoare motor si de confort, imobilizatoare, anulari imobilizare, alarme auto, sisteme centralizate, xenoane (originale sau after market), macarale geamuri , aibag , abs si diagnoze profesionale . Servicii promte si la obiect . Ma pot si deplasa la masina in cazurile in care se impune asa ceva. 0766327537

 • 1

  Angajări imediate în străinătate pentru șoferi profesioniști pe comunitate în echipaj (români), prelată, cu sau fără experiență. Cerințe: + Buletin + Permis conducere C+E + Atestat marfă + Cartelă tahograf + ADR colete constitue anvantaj Beneficii: + Salariu net (în mână) cuprins între 1.600 euro (fără experiență) și 2.000 euro. + Plată pentru km suplimentari. + 80 euro decontare transport până la bază. + Camioane EURO 6 - Volvo și Mercedes. + Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. + Nu se percepe nici un comision. + Oferim consultanță permanentă. Puteți forma echipajul împreună cu o cunoștință sau cu alți români de la bază în funcție de preferință.

 • 5

  inchiriez Dacia Logan benzina+gpl la 24 ore! rog seriozitate! Tel 0721400078

 • 4

  Sofer categoria C E basculanta cereale

 • 2

  Companie de distributie alimentara (Marathon), angajeaza sofer/livrator, posesor de carnet de conducere categoria B, pentru Judetul Timis! Se transporta marfa la temperaturi controlate, produse congelate si refrigerate! Program 8 ore! Pentru mai multe detalii, va rugam sunati la numarul -

 • Ofer servicii de transport persoane, marfa,mobilier,electrocasnice,etc. La preturi avantajoase

 • Angajez sofer Taxi in Faget , jud. Timis. Necesar atestat taxi ( ofer consiliere in vederea obtinerii ) , fise medicale la zi , carnet conducere categoria B minim 5 ani vechime . Contract de munca full time . Obligatoriu domiciliul in Faget , jud .Timis sau pe o raza de maxim 5 Km in jurul orasului. Tel. O73577O8OO .

 • 5

  S.C. Giorgio Trans S.R.L. Satu Mare; Angajăm soferi profesioniști; NECESAR atestat A D R colete; Se lucrează la PRELATĂ; perioadă de ședere 2 luni cu 2 săptămâni acasă; SALARIU + DIURNĂ - 2300 euro/lună + bonus kilometraj + bonus ședere; Se lucrează curse fixe (automotive) între Spania și Cehia; Se respectă timpii de conducere; se conduce doar la program; Masini euro 6 :Man / Scania / Volvo; Necesar : ADR, atestat de marfa generala si cartela tahograf; (analize valabile) Aparate de taxe de drum automate; Plecările se fac, în funcție de necesități, cu camionul ori cu microbusul direct la locația camionului de la Satu Mare, costul transportului fiind asigurat de societate. Necesar angajare: - permis, buletin, card, atestat, ADR (dacă este cazul) valabile; - Medicina Muncii (Aviz Medical, Aviz Psihologic, Fișă de Aptitudini) valabile; - Cazier judiciar; - Adeverință medic familie că sunteți apți de muncă. (În cazul în care aveți toate actele mai sus enumerate, le puteți trimite pe Whats App înainte de a suna - nr. Whats App 0748939728 ; Acceptăm și începători; CEREM ȘI OFERIM SERIOZITATE. Informații la telefon: 078555595; 0746886837 ; Whats App 0748939728 ;

 • 6

  Firma germana angajeaza soferi categ.B ,pentru curierat(Amazon) Germania. Se ofera: _ contract de munca cu angajator german _ rezolvare rapida a actelor( domiciliu cont bancar ,card sanatate) _ sprijin in orice problema. _chirie Se cere_ permis categoria B. Salar 1700 € net.URGENT.Fara comision. Pentru detalii sunati la tel. 0735946611 sau pe whats app sau pe email

 • Salveaza cautarea