Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Societate comerciala- angajeaza pe baza de concurs : conducatori auto NUMAI CU EXPERIENTA pe relatia Romania-Italia-Romania tur-retur cat. C + atestat A.D.R. (camioneta 7,5t) . Cei interesati pot suna la telefon : 0744534716 sau direct la sediul firmei tel./fax.-0256208858.

  Repostat automat
 • Angajam soferi (femeie sau barbat) cat.B distributie . Beneficii - contract de munca - salariu 3000 lei NET + 300 lei bonuri de masa - masina si telefon de serviciu - asigurare medicala la MedLife - decontare abonament la sala - acordarea de concediu in limitele prevazute de lege si zile libere de sarbatorile legale Candidatul ideal: Pentru ca suntem o echipa tanara, dinamica si in extindere, ne cautam noi colegi care sa ocupe pozitia de sofer. Iti asteptam aplicatia daca: - Ai permis de minim 1 ani; - Nu ai cazier (auto si judiciar) - Persoana serioasa si corecta Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati aici sau pe WhatsAp la 0731975511 .

 • Buna ziua doresc angajare sofer cat b transport persoane fara atestat detin permis de 6 ani rog seriozitate maxima

 • Candidatul ideal - permis de conducere categoriile B, C, E; - atestat profesional pentru transport marfuri generale; - autorizatie ISCIR pentru automacara - reprezinta un avantaj; - card tahograf. Descrierea jobului - desfasoara activitatea in cadrul departamentului de transport intern in judetele aferente filialei - transporta marfa in baza documentelor de insotire - livreaza comenzile conform programului de distributie Beneficii: - mediu de lucru profesionist; - pachet salarial atractiv. "Arabesque SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal furnizate in timpul procedurii de selectie in conformitate cu GDPR. Pentru mai multe detalii legate de drepturile dvs si de modul in care le puteti exercita, accesati www.mathaus.ro/termeni_conditii. Trimitand candidatura, confirmati ca ati citit si acceptat informatiile cu privire la procesarea si utilizarea datelor dvs. personale."

 • Posesor permis categoria b caut loc de munca ca sofer preferabil Timisoara sau împrejurimi

 • Vorbesc italiană puțin Germană și puțin sârbeste caut loc de munca in Timișoara ca sofer categoria B

 • Producator de otel beton fasonat si distribuitor de materiale de constructii, situat in jud Timis, com.Giroc, str Aleea cu plopi nr 1 zona industriala, angajeaza sofer livrare materiale constructii. Programul de lucru in perioada de vara : luni-vineri 8-18 , sambata 8-13. Cerinte: 1.experienta pe un post similar minim 2 ani 2.permis de conducere categoria B fara incidente majore 3.cunoasterea materialelor de constructii 4.cunosterea si intocmirea documentelor interne si fiscale: foi de parcurs,proces verbal de receptie, facturi fiscale, chitante 5.sanatate buna Oferim: 1.un loc de munca sigur, ne dorim o colaborare de durata, 2.salariu de 2.500 lei net plus bonuri de masa , 3.o camioneta Peugeot 2016 bine intretinuta Ne puteti contacta la tel 0799401995, 0799401996, sau direct la depozitul de materiale de constructii situat in com.Giroc, intre orele 8-18.

 • Angajam soferi profesionisti pe comunitate! Program: -6 saptamani pe camion cu 2 saptamani acasa Oferim: - transportul dus intors la camion e platit de firma -prelata-Danemarca-Germania-Italia-2300€-NET -se ofera un loc de munca stabil -aparate automate pe toate tarile Cerinte: -un minim de limba straina(engleza sau germana) -experienta minim 2 luni Cerem si oferim seriozitate!!! Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon:+40761293359

 • Societate de tip catering angajam sofer livrare, program de 8 ore pe zi,de luni pana vineri, pachete salarial1.700 lei in primele trei luni, pe urma se mareste la 1.900 lei. Societatea acorda angajatilor responsabili si un bonus de 300 lei lunar.Informatii la tel. 0731.535.971. Va asteptam!

 • Oferim: Salariu atractiv Tichete de 15 lei/ zi Orele suplimentare platite 200% Orele de sambata sunt platite 200% Orele de duminica sunt platite 250% Al 13-lea salariu Prime de sarbatori Contract pe perioada nedeterminata Impozitul pe tichetele de masa este platit de catre angajator Salariul se plataste de 2 ori pe luna ( avans si lichidare). Avansul in data de 25 a lunii, lichidarea in data de 10. Pentru angajare si detalii poti suna la urmatorul numar de telefon:0721 253 023 - Adina.

 • Asigur transport de marfa loc si tara non-stop Efectuez mutari de mobila cu masini si echipa de muncitori non-stop

 • Asigur transport de marfa local si tara Efectuam mutari de mobila non stop

 • Asigur transport de mara si mobila loc si tara non stop la preturi mici

 • Societatea GL TRANS din Timisoara , angajeaza soferi categoria B pentru comunitate . Detalii job : Se lucreaza 4 saptamani cu 1 saptamana repaus acasa . Se ofera salar pe tara cu, contract de munca + diurna la zi . Masinile pe care se lucreaza nu sunt mai vechi de 2 ani de zile (sunt in garantie + service mobil). Nu se depaseste un numar mai mare de 15.000 km pe luna . Se cere minim de experienta pe comunitate : cunoasterea unei limbi straine la nivel de incepator , gps , completare cmr + foi de somn . Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la nr. de telefon .

 • Angajam sofer cu experienta în Comunitatea Europeana - salariul lunar Foarte bun - documente medicale si profesionale valide si in termen - experienta TIR 40 tone minim 1 an - se tracteaza semiremorci cu prelata - se respecta programul de condus - pentru angajare sunati la numarul de telefon Telefon : 0721 393 597

 • FABRICA DE MOBILA RUS SAVITAR CU SEDIUL IN DUDESTII NOI ANGAJEAZA SOFERI TIR RUTE INTERNE Candidatul ideal : · Experienta minim 2 ani ca sofer de TIR - OBLIGATORIE · Permis conducere cat. C, E – OBLIGATORIU · Atestat profesional pentru transport marfa valabil · Card digital pentru tahograf · Cunostinte de mecanica · Fara cazier / accidente rutiere grave Descrierea jobului : · Livrarea sau ridicarea mărfurilor in mod operativ şi in conformitate cu dispoziţiile interne · Minimalizarea cheltuielilor de transport · Respectarea legislatiei in vigoare Informatii suplimentare tel

 • Angajam sofer cu experienta C+E in Comunitatea Europeana - salariul lunar foarte bun - documente medicale si profesionale valide - experienta TIR 40 tone minim 1 an - se tracteaza semiremorci cu prelata - bonusuri de vechime in compania noastră - dispeceri profesioniști dispusi sa ajute soferul cu orice situatie 24/7 - pentru angajare va rugam sa sunati la numarul de telefon. Telefon : 0721 393 597

 • Caut loc de munca de preferinta sofer categoria b pentru o lună două detin si categoria CE începător

 • Sarcini specifice: - Efectuarea transporturilor interne de persoane prin conventii la nivelul orasului Timisoara si imprejurimi cu respectarea indicatiilor Coordonatorului de Transport. - Raspunde de integritatea autovehiculului pe care il are in primire si de integritatea pasagerilor transportati. - Cunoaste si respecta legislatia nationala si internationala aplicabila in domeniul transportului. Cerinte obligatorii: - Studii medii; - Permis auto categoriile B+DE; - Atestat transport persoane; - Card tahograf; - Cu si fara experienta in conducere autovehicul in trafic intern; - Cunostinte minime de mecanica auto; - Limbi straine: engleza/ germana constituie avantaj; - Confidentialitate, loialitate; - Abilitati de comunicare, planificare si organizare a activitatilor. Oferta beneficii: - Salariu atractiv + bonusuri pentru performanta; - Se ofera cazare pentru cei care nu au domiciliul in Timisoara; - Loc de munca stabil, la una din cele mai performante companii de profil din Romania.

 • SC RAVITEX SRL- ANGAJAM SOFER TRANSPORT MARFA INTERNATIONAL- FRIGO Descriere Locuri de munca Angajam soferi autocamion pentru efectuarea transporturilor externe- FRIGO. Cerinte obligatorii: Permis auto categoriile C+E ; - Atestat transport marfa; - Card tahograf. Oferta beneficii: - Diurna/ zi + salariu/tara + bonusuri pentru performanta - Loc de munca stabil, la una din cele mai performante companii de profil din Romania.

 • Salveaza cautarea