Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Transport persoane Cluj doar cu poze

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • Flota "DUO CRIST TCG SRL" in parteneriat cu BOLT, UBER, FREE NOW cauta colaboratori! Conditii: - Masina nu mai veche de 15ani(daca nu detii un autovehicul, se poate inchiria) - Permis (minim 2 ani) - Atestat transport persoane in regim de inchiriere (oferim ajutor pentru obtinere) Facilitati: - Salariu 3500-7000 lei - CONSULTANTA in obtinerea: *Copiei conforme *Ecusoane *Casa de marcat - Program flexibil (lucrezi cand doresti, Full-time / Part-time) Hai sa bem o cafea impreuna si sa vorbim!

  • Firma licentiata,Partener oficial Uber-BOLT-Free Now !Angajam soferi si Inchiriem mașini pt tineri șoferi care vor sa își mărească veniturile și vor o mașina 24din 24 ! Firma detine autorizatie de transport alternativ,copii conforme,ecusoane.... De asemenea puteti lucra si cu masina proprie daca detineti una si indeplineste criteriile cerute de platformele Uber, Bolt si Free Now! Varsta minima este de 21 de ani cu o vechime de cel putin 2 ani de permis cat B .Oferim suport pentru obținerea atestatului de transport persoane in regim de închiriere, consiliere pentru a deprinde cunostintele de folosire a aplicatiei.Cu o experiență de peste 3 ani considerăm că știm toate,, secretele " pentru a realiza venituri cât mai mari, pe care vii le vom spune!!! Câștigurile pot varia între 6000 și 10000 lei,!!! Plata se face saptamanal (marti-miercuri) prin virament bancar sau cash,cum doriti! Programul este flexibil,lucrati cand doriti,sunteti propriul dumneavoastra sef! Se încheie contract de muncă!! Oferim si cerem seriozitate! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic!

  • Firma licentiata Uber / Bolt / FreeNow recruteaza personal in Cluj-Napoca Esti student, elev, chiar si pensionar si deti un autovehicul personal minim 2008 cu AC functional? Daca esti in cautarea unui loc de munca stabil, part-time sau full time, sau poate doar ti-ar prinde bine niste castiguri suplimentare, ai ajuns unde trebuie! Ce inseamna sa fi sofer Uber Bolt Freenow? Esti autonom si iti faci singur programul cum doresti Ai nevoie de o masina cu 4 usi si 5 locuri minim din 2008 cu AC functional Un smartphone Varsta peste 21 ani Permis de conducere de minim 2 ani In cazul in care nu detineti atestat profesional firma noastra va asista pe parcursul intregului proces de obtinere a acestuia Plata se face in fiecare saptamana. Bonusuri de performanta si alte tipuri de bonusuri. Asteptam mesajul tau in privat!

  • Firma ridesharing autorizata pe platformele BOLT,FREE NOW, UBER, Cluj-Napoca , cautam colaboratori cu comision 8% se oferă suport și consultanta pentru eliberarea actelor necesare.Cerem și oferim seriozitate . Conditii care trebuie îndeplinite: -varsta minima 21 ani -permis de conducere minim 2 ani -cazier judiciar -cazier auto -atestat transport persoane in regim de închiriere -autoturism auto care sa nu depășească 15 ani -taxele ARR sunt suportate de noi. Pentru mai multe detalii va stam la dispoziție la tel și pe whatss up:

  • AUTO BENELUX SRL Firma licentiata UBER si BOLT angajeaza soferi cu masini proprii in Bucuresti, Ploiesti, Brasov si Constanta. Va putem ajuta si in obtinerea atestatului de conducator auto in regim de inchiriere. Castig garantat 1.000 lei/saptamana cu un program flexibil de 4/6 ore zilnic. Plata se face saptamanal cash/transfer bancar. Suport / instruire pentru folosirea aplicatiei. Cerințe : mașină proprie an fabricatie minim 2007 / 4 usi/ AC functional . - atestat profesional in regim de inchiriere vârsta min. 21 ani permis conducere cat. B min. 2 ani vechime. cazier judiciar fără inscrisuri cazier auto Suport / instruire pentru folosirea aplicatiei. Carte de munca minim 2 ore. Comisionul firmei este de 9%. Contabilitate asigurata pentru 10 lei/saptamana. Detalii la telefon : . Va asteptam cu drag sa deveniti colaboratorii firmei Auto Benelux .

  • 8% comision +450 lei pe săptămână, preț fix. Cartea de munca și contabilitatea vă sunt plătite. Toate actele, casa de marcat și reparațiile mașini incluse.

  • Salveaza cautarea