Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Transport persoane Cluj Cluj-napoca

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut șofer categoria B pentru van cu acte în regulă pentru Elveția în regim de rezidență . Asigur transport,cazare și diurnă . Se muncește în orașul Geneva . Salarizare net 24 franci elvețieni ora muncită . Program de muncă 176 la.un salar de 4200CHF cu posibilitatea de a muncii ore suplimentare până la - 208 opțimal lunar . ADRESA Rue de Lyon 59, 1203 Gen ve

 • Parteneri Bolt/FREE NOW angajam șoferi colaboratori care dețin-permis conducere minim 2 ani, un autoturism mai nou de 15 ani exemplu 2007 cu 4 uși. Șoferii trebuie sa dețină atestat de transport alternativ. Oferim suport în întocmirea documentelor necesare. Angajarea se face cu contract de munca în funcție de orele lucrate. Plata se face săptămânal. Comision de 10%. Pt mai multe detalii va stam la dispoziție telefonic.

 • Scoala de soferi din Cluj-Napoca angajeaza cu contract de munca si conditii salariale avantajoase, instructor auto categoria B, detinator de atestat sau in curs de formare.

 • Șofer profesionist,categoria B,C,D,E, prestez servicii de transport persoane și transfer aeroport pe teritoriul Romaniei/Ungaria. Microbus VW.T5 CARAVELLE long an 2015,7+1 locuri.

 • Persoana fizic, doresc angajare ca sofer cu masina proprie, Opel Zafira cu 7 locuri plus posibilitate de rabatare marfa pentru floresti-Cluj-Napoca. Sofer cu experienta de 10 ani de condus.

 • Flota "DUO CRIST TCG SRL" in parteneriat cu BOLT, UBER, FREE NOW cauta colaboratori! Conditii: - Masina nu mai veche de 15ani(daca nu detii un autovehicul, se poate inchiria) - Permis (minim 2 ani) - Atestat transport persoane in regim de inchiriere (oferim ajutor pentru obtinere) Facilitati: - Salariu 3500-7000 lei - CONSULTANTA in obtinerea: *Copiei conforme *Ecusoane *Casa de marcat - Program flexibil (lucrezi cand doresti, Full-time / Part-time) Hai sa bem o cafea impreuna si sa vorbim!

 • Firma licentiata,Partener oficial Uber-BOLT-Free Now !Angajam soferi si Inchiriem mașini pt tineri șoferi care vor sa își mărească veniturile și vor o mașina 24din 24 ! Firma detine autorizatie de transport alternativ,copii conforme,ecusoane.... De asemenea puteti lucra si cu masina proprie daca detineti una si indeplineste criteriile cerute de platformele Uber, Bolt si Free Now! Varsta minima este de 21 de ani cu o vechime de cel putin 2 ani de permis cat B .Oferim suport pentru obținerea atestatului de transport persoane in regim de închiriere, consiliere pentru a deprinde cunostintele de folosire a aplicatiei.Cu o experiență de peste 3 ani considerăm că știm toate,, secretele " pentru a realiza venituri cât mai mari, pe care vii le vom spune!!! Câștigurile pot varia între 6000 și 10000 lei,!!! Plata se face saptamanal (marti-miercuri) prin virament bancar sau cash,cum doriti! Programul este flexibil,lucrati cand doriti,sunteti propriul dumneavoastra sef! Se încheie contract de muncă!! Oferim si cerem seriozitate! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic!

 • Cut de munca sofer transport persoane 8 1 experienta in condus 20 ani fara probleme serios si responsabil .nu beau nu fumez

 • Firma licentiata Uber / Bolt / FreeNow recruteaza personal in Cluj-Napoca Esti student, elev, chiar si pensionar si deti un autovehicul personal minim 2008 cu AC functional? Daca esti in cautarea unui loc de munca stabil, part-time sau full time, sau poate doar ti-ar prinde bine niste castiguri suplimentare, ai ajuns unde trebuie! Ce inseamna sa fi sofer Uber Bolt Freenow? Esti autonom si iti faci singur programul cum doresti Ai nevoie de o masina cu 4 usi si 5 locuri minim din 2008 cu AC functional Un smartphone Varsta peste 21 ani Permis de conducere de minim 2 ani In cazul in care nu detineti atestat profesional firma noastra va asista pe parcursul intregului proces de obtinere a acestuia Plata se face in fiecare saptamana. Bonusuri de performanta si alte tipuri de bonusuri. Asteptam mesajul tau in privat!

 • Firma ridesharing autorizata pe platformele BOLT,FREE NOW, UBER, Cluj-Napoca , cautam colaboratori cu comision 8% se oferă suport și consultanta pentru eliberarea actelor necesare.Cerem și oferim seriozitate . Conditii care trebuie îndeplinite: -varsta minima 21 ani -permis de conducere minim 2 ani -cazier judiciar -cazier auto -atestat transport persoane in regim de închiriere -autoturism auto care sa nu depășească 15 ani -taxele ARR sunt suportate de noi. Pentru mai multe detalii va stam la dispoziție la tel și pe whatss up:

 • % Sofer/ita pt.UBER, BOLT, FREE NOW % 5 000 - 10 000 lei Tip job: Full time ,Part time Firma noua licențiată pentru transportul alternativ caută șoferi colaboratori pentru funcția de șofer pentru platformele FreeNow, Uber și Bolt. Venituri în funcție de orele lucrate. Se poate lucra cu toate platformele odată altfe se poate ajunge la incasari de 3000 lei pe saptamana .Plata se poate face saptamanal. Retinere comision intre 8% si %10 Dece ai nevoie de început? • Vârstă minimă 21 ani • Permis de conducere cu vechime de cel puțin 2 ani • Cazier Judiciar • Atestat transport alternativ Poti face cu autoturismul tau daca e dotat cu 4 uși si o vechime de maxim 15 ani sau varianta de a inchiria un autoturism de la noi. Ofer si posibilitatea de a obtine propriul autoturism si in leasing. Va ajutam si ne ocupam de pașii care trebuie urmați pentru a lucra ca și șofer in cadru legal: • Atestat transport • Contract de comandat la notar între proprietarul mașinii si flotă. (nu este obligatoriu ca și șoferul sa fie și proprietarul mașinii) • Depunerea actelor la ARR pentru eliberare Copie Conformă și Ecusoanele de transport • Angajare șofer – contract de muncă în funcție de orele lucrate • Activarea conturilor pe platformele de lucru. Daca esti o persoana serioasa , motivata si harnica , nu ezita sa ne contactezi la 0757949168

 • 1

  Firma partener BOLT & Uber & FREE NOW Angajăm șoferi BOLT & Uber & FREE NOW Salarii foarte atractive, in jur de 1500-2500 RON/ săptămână (plata se face saptamanal). Putem începe o colaborare împreuna pentru BOLT & Uber &FREE NOW , dacă deții o mașină cu 4 uși, cu o vechime nu mai mult de 15 ani. BOLT & Uber& FREE NOW sunt platforme de transport persoane pe plan local. Activitatea desfășurându-se in masina ta personala pe baza unei aplicatii de pe Smartphone-ul tău. Lucrând în mașina ta personala, ești propriul tău șef. Sau aveti optiunea sa inchiriati de la noi din firma masinile sunt dotate cu instalatii GPL consum 13 ron/100 de km prius G2 sau consum 15ron/100 de km pentru prius G3 ,si cu aturizati & ecusoane pe 3 ani de zile+casa de marcat . Nu iți pune nimeni condiții, lucrezi într-un mod care să-ți fie pe plac. Cerințe & Specificații: -permis de conducere categoria B -vârstă minimă 21de ani pentru BOLT -vârstă minimă 21 de ani pentru Uber -varsta minima 21 de ani pentru FREE NOW -atestat de transport in regim de inchiriere -cazier judiciar -carte de identitate -asigurare valabilă -ITP valabil 6 luni -Talon -Autoturism (4 uși)

 • 2

  Hello, hello! Căutăm persoane harnice și serioase care să se alăture echipei de livratori Tazz! Program: Flexibil (Part time) Full Time Castiguri in functie de implicarea si determinarea de care o sa dai dovada! Plata: 15 lei/comanda Program Aplicatie : 10:00 - 22:00 Cerinte : 1. Seriozitate. 2.18 ani impliniti. 3.Mijloc de transport personal( mașină sau bicicletă) 4.Telefon cu sistem de operare android

 • Caut un loc de munca ca șofer pe microbus...

 • AUTO BENELUX SRL Firma licentiata UBER si BOLT angajeaza soferi cu masini proprii in Bucuresti, Ploiesti, Brasov si Constanta. Va putem ajuta si in obtinerea atestatului de conducator auto in regim de inchiriere. Castig garantat 1.000 lei/saptamana cu un program flexibil de 4/6 ore zilnic. Plata se face saptamanal cash/transfer bancar. Suport / instruire pentru folosirea aplicatiei. Cerințe : mașină proprie an fabricatie minim 2007 / 4 usi/ AC functional . - atestat profesional in regim de inchiriere vârsta min. 21 ani permis conducere cat. B min. 2 ani vechime. cazier judiciar fără inscrisuri cazier auto Suport / instruire pentru folosirea aplicatiei. Carte de munca minim 2 ore. Comisionul firmei este de 9%. Contabilitate asigurata pentru 10 lei/saptamana. Detalii la telefon : . Va asteptam cu drag sa deveniti colaboratorii firmei Auto Benelux .

 • 8% comision +450 lei pe săptămână, preț fix. Cartea de munca și contabilitatea vă sunt plătite. Toate actele, casa de marcat și reparațiile mașini incluse.

 • 7

  Locație : Cologne Elsdorf , Frechen Poziții disponibile: 15 Locul de munca: Companie de Transport Data de inceput:1 Decembrie 2018 Salariu Brut: intre 12,91 Euro -13,38 Euro +0,65 Euro per ora, Ce oferă Angajatorul : Perioada contractului: nedeterminata Contractul se înregistrează in Germania Se lucreaza in minimul 167 de ore lunar , ceea ce depaseste 173 de ore lunar se plateste cu 25%, Dupa 1 an de munca in companie se plateste o diurna 16 Euro pe zi, Asigurări sociale, Asigurări medicale, Cazare asiguratade angajator contra-cost la pretul de 325 Euro lunar Ore suplimentare platite cu 25 % , Concediu anual 25 de zile , Condiții de recrutare: Obligatoriu: Carnet de conducere categoria D, Atestat transport persoane Cunostinte medii de limba germana si, sau engleza Experienta internaționala pe poziția de Șofer Autobuz categoria D constituie un avantaj Ce trebuie sa faceți??? Pasul 1: Ne trimiteți cv-ul in limba germana sau engleza completat, si o poza cu dvs. Consimtamant Pornind de la definitia legala data de art. 4 alin. 11, din Regulamentul 679/2016, consimtamantul reprezinta: "orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate". Aplicand va dati consimtamantul de a va procesa datele cu caracter personal pentru obtinerea unui loc de munca. Romania, Cluj county, Cluj-Napoca, Str. Gh. Doja (Regele Ferdinand), nr. 21,et. 1, apt. 6, Mobile : 0040726286284 Phone : 0040264459592,Fax: 0040264459593 Skype Id: bacltdwork Email: work@bacltd.ro Website: www.bacltd.ro

 • Salveaza cautarea