Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Transport persoane Constanta

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Firma partenera UBER autorizata ARR in orasele Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Constanta, Galati, Braila, Craiova, Iasi, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, angajeaza, in conditiile legii, soferi cu MASINA PERSONALA pentru activitatea de ride-sharing (UBER/BOLT), pentru orasul CONSTANTA, cu castiguri intre 2500 si 6500 lei/luna. OFERIM COPIE CONFORMA + ECUSOANE +CASA DE MARCAT GRATIS. Nu ai niciun cost de afiliere. Bucura-te de libertate si lasa responsabilitatile si birocratia pe seama noastra (taxe, impozite, drumuri, formulare, contabilitate). Obligatoriu angajare pe minimum 2 ore. Acte angajare: -atestat sofer in regim de inchiriere; -cazier judiciar; -medicina muncii (pe care o faci la noi gratis); In cazul in care nu ai atestat, iata documentele de care ai nevoie. Conditii aplicare: -permis cat. B, vechime cel putin 2 ani; -varsta minima 21 de ani; -cazier judiciar fara inscrisuri; -certificat de cazier auto; Mai multe detalii la scoala FATII-ARTRI Galati: Adresa: Str. Salviei nr.13, parter, Loc. Constanța, Jud. Constanța tel. mobil: Pentru obtinerea atestatului se va sustine un examen grila cu 20 de intrebari. Cerinte masina pentru activitatea de transport alternativ: -maxim 5 locuri cu tot cu sofer; -4 usi; -nu mai veche de 15 ani; -AC functional; -ITP la 6 luni; -RCA valabil; -asigurare calatori si bagaje; Grila de comisionare este următoarea: *pentru venituri intre 0-999 lei/saptamana, comisionul este de 10% + cartea de munca; *pentru venituri intre 1000- 1499 lei/saptamana, comisionul de 9% + cartea de munca; *pentru venituri peste 1500 de lei/saptamana, comisionul este de 8% + cartea de munca; Plata saptamanal pe card. Colaboratoarea noastra se bazeaza exclusiv pe contract de munca si contract inchiriere auto. P

 • 2

  SC Magic Construct ,angajez sofer,pe perioada nedeterminata,salariu avantajos!Detalii la nr'ul de telefon: Crainiciuc Mircea.

 • Angajam comducatori auto pentru transport persoane pentru ruta navodari-corbu-m.viteazu. se cere si se ofera seriozitate. Pt mai multe detali sunati la nr din anunt.

 • 1

  Angajez sofer Uber,Bolt Ofer Dacia Logan nouă. Trebuie să dețină atestat. Contactați nr.tel sau

 • Doresc angajare /colaborare ,cu firme sau persoane fizice .Detin autoutilitara 3,5 T Iveco cu dimensiuni L-4,5 m ,H-2,4m ,l-1,6 m.Tel

 • 2

  Cerinte: - Varsta 30 40 de ani; - Experienta minim 5 ani; - Persoana serioasa si responsabila; - Disponibil pentru deplasari in afara judetului (ocazional); Responsabilitati: - Sofer personal CEO; - Intretinerea, in permanenta, in stare buna si curata a autoturismului cu care isi desfasoara activitatea, precum si a celorlalte autoturisme ale societatii (ITP, RCA, mers la service etc.); - Alte responsabilitati: efectuare cumparaturi, plata facturi, primire/trimitere colete curier rapid/posta etc.; Ar fi de preferat/apreciate si alte abilitati : diverse reparatii uzuale (cunostinte minime/medii instalatie sanitara si/sau electrica, etc.). Salariu net: 3500 lei. Asteptam CV-urile dvs. la adresa de e-mail:

 • 5

  Angajam soferi transport persoane microbuz 16+1

 • Angajam sofer profesionist cu experienta, detinator permis toate categoriile. Pentru detalii va rugam sa ne sunati la numarul de telefon afisat.

 • 1

  recrutam pentru nave de croaziera pe râuri următorul personal:recepționer cunoștințe limba germana conversațional și coafor limba germana conversational

 • Transport Persoane și Colete Internațional De la Adresa la Adresa

 • Firma partenera UBER autorizata ARR in orasele Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Constanta, Galati, Braila, Craiova, Iasi, Brasov, Cluj, Arad, Timisoara, angajeaza, in conditiile legii, soferi cu MASINA PERSONALA pentru activitatea de ride-sharing (UBER/BOLT), pentru orasul CONSTANTA, cu castiguri intre 2500 si 6500 lei/luna. OFERIM COPIE CONFORMA + ECUSOANE +CASA DE MARCAT GRATIS. Nu ai niciun cost de afiliere. Bucura-te de libertate si lasa responsabilitatile si birocratia pe seama noastra (taxe, impozite, drumuri, formulare, contabilitate). Obligatoriu angajare pe minimum 2 ore. Acte angajare: -atestat sofer in regim de inchiriere; -cazier judiciar; -medicina muncii (pe care o faci la noi gratis); In cazul in care nu ai atestat, iata documentele de care ai nevoie. Conditii aplicare: -permis cat. B, vechime cel putin 2 ani; -varsta minima 21 de ani; -cazier judiciar fara inscrisuri; -certificat de cazier auto; Mai multe detalii la scoala FATII-ARTRI Galati: Adresa: Str. Salviei nr.13, parter, Loc. Constanța, Jud. Constanța tel. mobil: Pentru obtinerea atestatului se va sustine un examen grila cu 20 de intrebari. Cerinte masina pentru activitatea de transport alternativ: -maxim 5 locuri cu tot cu sofer; -4 usi; -nu mai veche de 15 ani; -AC functional; -ITP la 6 luni; -RCA valabil; -asigurare calatori si bagaje; Grila de comisionare este următoarea: *pentru venituri intre 0-999 lei/saptamana, comisionul este de 10% + cartea de munca; *pentru venituri intre 1000- 1499 lei/saptamana, comisionul de 9% + cartea de munca; *pentru venituri peste 1500 de lei/saptamana, comisionul este de 8% + cartea de munca; Plata saptamanal pe card. Colaboratoarea noastra se bazeaza exclusiv pe contract de munca si contract inchiriere auto.

 • Firma parteneră: Uber, Bolt, FreeNew-angajam soferi 
Program flexibil (îți alegi singur orele in care vrei sa lucrezi)
Plata saptamanala
Oferim sprijin pentru obtinerea atestatului
Training pentru folosirea aplicatiei
Comision 10% Conditii sofer: Varsta minima 21 de ani Fara inscrisuri in cazierul judiciar Minim 2 ani permis auto Atestat transport persoane Conditii auto: An fabricatie minim 2008 Itp nou pe 6 luni Auto cu 4 usi Aer condiționat Pentru ori ce informație va stăm la dispoziție Telefon :

 • Sofer Cat B cu experienta din 1996 in tara si strainatate transport persoane 8+1 ,transport marfa, autoturisme ,doresc angajare sau colaborare ,detin si masina personala .

 • transport marfa pe orice distanta transport persoane 8 locuri scaune cu tapiterie din piele spatios si sigur aer conditionat

 • 7

  Firma de constructii angajeaza sofer pentru transport muncitori: exprienta 3-5 ani, categorii B, B1, C, C1, D, D1. Tel:

 • Caut mașina la chirie în flota UBER/BOLT Posesor permis conducere ( 1995) Detin atestat, cazier judiciar, cazier rutier Tel

 • 4

  Firmă afiliată ARR parteneri Uber/Bolt/Free Now in Constanța , căutăm șoferi ! De ce să ne alegi pe noi?! Pentru că ai cele mai bune avantaje de pe piață! Cel mai mic comision, de numai 7% NU percepem taxe de contabilitate Copia conformă Ecusoanele Asigurare călători si bagaje ITP transport alternativ Contract comodat Suport logistic 24/24 Training aplicație Asistență pentru obținerea și examinarea atestatului de transport alternativ în regim de închiriere Timpul de procesare al actelor foarte rapid De toate acestea ne ocupăm noi! Câștigurile pot varia între 1700-2000 lei pe săptămână in funcție de implicarea ta! CERINȚE: Autoturism propriu în 5 uși ( nu mai vechi de 2007) Vârstă minimă 21 de ani Permis categoria B(vechime minim 2 ani) Cazier judiciar Cazier auto Dacă îți dorești și tu să nu depinzi de nimeni, să-ți faci propriul program și să ai un job interactiv făcând ceea ce-ți place contactează-ne si vei începe să conduci în cel mai scurt timp! Relații la numărul de telefon :

 • 5

  FIRMA CU AUTORIZATIE DE TRANSPORT UBER/BOLT/FREE NOW COPIA CONFORMA si ECUSOANELE sunt gratuite, le achitam noi. Comision 8%, transparenta totala si seriozitate. Asiguram sustinerea pentru obtinerea atestatului si decontarea lui integrala. Exemplu calcul: daca ai generat 1000 lei, comisionul este de 80 lei. Oferim BONUSURI, Detalii la telefon:0746906933

 • 9

  Daca iti doresti o cariera noua si o meserie de viitor,Prooftech te poate ajuta.Oferim cursuri de mecanic de locomotiva complet gratuite la Regensburg si posibilitatea de a lucra la cele mai mari companii feroviare din Germania. Cursul de limba germana pana la nivelul B2,necesar frecventarii acestui curs de formare profesionala este de asemenea gratuit,la Regensburg cazarea este asigurata,la fel ca toate actele necesare. Pe toata perioada cursului candidatii beneficiaza de un salariu,asigurarea medicala si taxele catre statul Germana achitate. Avantaje: Prooftech GbR, va ofera: -Curs de limba germana gratuit la nivel de A2, in Romania, pentru candidat si sotia acestuia. -Curs de scolarizare limba germana la nivel de B2 si sistem feroviar german, un an, in Germania. -Cazare gratuita (numai pentru candidat) singur in camera. -Indemnizatie lunara peste 1.000 euro net pe durata cursului de scolarizare in Germania. -La finalul cursului de scolarizare, contract de munca pe perioada nedeterminata. -Salariu anual la angajare 36.000 euro brut. -Sporuri pentru ore suplimentare, munca de noapte, duminici, sarbator legale, activitati de schimbare, etc.

 • Salveaza cautarea