Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Soferi transport persoane Timis - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Șofer de autobuz Categoria D

  Firma germană cu sediul în zona Frankfurt am Main caută să angajeze 2 șoferi de autocar. Oferim servicii in turism,(excursii de câte o săptămână in:( Germania,Italia,Croația,Cehia, Spania) inchirieri autocare(transfer zilnic hotel-aeroport, hotel-eveniment) si transport public local. Se asigură un contract de angajare si asigurare socială conform legilor din Germania direct cu angajatorul. Se ofera asistenta in limba romana, deschidere cont bancar, asigurare medicala, etc. Permis de conducere valabil categoria D, Modulele Cod 95 valabile. Cartelă tahograf valabilă Se asigură cazare, primele 3 luni gratuită,iar după contra cost în apartament, o cameră. Se oferă ajutor în găsirea unei locuințe proprii. Salariul Brut 3300 euro plus diurnele legale aferente țări în care călătorești. Ex: Germania-15 28, Italia-28-42, Spania-23 34,Elvetia-43 64 pe zi, ajungând la o medie lunară de aproximativ 3000 euro net. Vorbiti limba germană cel putin la un nivel de începător, sau engleză conversatiinal. Se cere experiență pe autobuz autocar Pentru mai multe detalii sunați la numărul

 • 33

  Caut Sofer Personal

  detalii pe whtsapp va rog

  Repostat automat
 • 15

  Sofer categoria D din Timisoara pentru curse conventii

  Firma Super Imposer angajeaza sofer categoria D din Timisoara pentru curse conventii Cerinte: Posesor permis cat. D Atestat de transport persoane valabil Disponibilitate pentru program de lucru in schimburi. Se ofera salar atractiv proportional cu programul de lucru, tichete de masa 40 lei.

 • 2

  caut sofer cu experienta pt curse in austria germania belgi si olanda

  caut Sofer cu experiența minim 3 ani in transport international de la adresa la adresa salar atractiv doar din județul timis vârsta maxima 45 ani doar cu cunoașterea limbi sârbe

 • 6

  Angajare Sofer Permis B

  Firma transport international de persoane angajeaza sofer categoria B. Cerinte -Permis cat B + atestat profesional de persoane -Cunostinte de baza limba engleza germana -Experienta trafic rutier in tarile UE Activitatea se desfasoara in mare parte in tarile UE. CV-urile se trimit pe whatsapp:

 • 19

  Angajez soferi

  angajez soferi pe masinile flotei(benzina +gpl,disel)cu norma intreaga(8 ore) pentru Uber si Bolt(necesita atestat transport alternativ)

 • Caut post de șofer cat D

  Bună !! Caut un post de șofer cat.D de preferat curse in tară sau convenții .

 • Vrei sa vezi cele mai frumoase orase din Europa? Vino in echipa noastra de soferi !

  Firma transport international de persoane angajeaza sofer categoria D. Cerinte -Permis cat D - Atestat de persoane, -Card tahograf; -Cunostinte de baza limba engleza germana -Experienta trafic rutier in tarile UE Activitatea se desfasoara in mare parte in tarile UE. CV-urile se trimit pe whatsapp:

 • 6

  Căutăm șoferii câștiguri între 3000-7000 de lei

  Căutăm șoferii pentru Uber Bolt program part time,full time se oferă mașinii full electrice, foarte confortabile, ușor de condus Asistență la obținerea atestatului de șofer Uber bolt Cerințe - vârstă minimă 21 de ani - Vechime ca,șofer 2 ani

 • 2

  Firma Germana angajam sofer categoria D

  Firma Germana, angajam sofer categoria D pentru lucru in Germania , contract German. Salar net intre 3000 si 4000 euro. Cazare platita de firma. Nu se cere limba Germana. Pentru detalii, va rog sa sunați la: sau

 • 6

  Șofer Uber Bolt

  Descriere - Firma parteneră Uber si Bolt in Timișoara, angajează șoferi ridesharing, pentru un venit săptămânal intre 800-1400 Ron in funcție de numărul de ore lucrate. - Se oferă mașină de lucru si contract de muncă la 8h. - Se lucrează cu autovehicule Dacia Logan si Renault Captur 2015-2020, 0.9tce benzina gpl. - Atestatul profesional este obligatoriu. - Vârsta minima este de 21 ani si 2 ani vechime permis conducere. - Se oferă consiliere pentru obținerea atestatului profesional. -Condiții avantajoase de lucru. -Program flexibil de lucru. -Mai multe detalii la telefon.

 • Super Imposer SRL angajeaza Sofer categoria D din Cadar-Nitchidorf

  Super Imposer SRL angajeaza Sofer categoria D din Cadar-Nitchidorf Cerinte: Posesor permis cat. D Atestat de transport persoane valabil Se ofera salar atractiv proportional cu programul de lucru si tichete de masa 40 lei.

 • Angajam sofer cu permis categoria D pentru lucru in Germania

  Angajam sofer cu permis categoria D pentru lucru in Germania R&F Solution GmbH angajam sofer cu permis categoria D pentru lucru în Germania. Se ofera contract nedeterminat, nu se cere limba germana , se ofera cazare pentru fiecare sofer singur in camera, salariu atractiv: intre 2800 si 3300 euro net. Nu raspund la mesaje pe olx, doar telefonic! Numerele de telefon afisate in poza.

 • Angajez șofer 8 4 ,Recaș

  Șofer 8 4,detali la tel

 • 1

  Firma de transport persoane angajeaza soferi categoria D pentru conventie din Tomesti,jud.Timis

  Firma de transport persoane angajeaza soferi categoria D pentru curse regulate speciale din Tomesti,judet Timis. Pentru mai multe informatii sunati la

 • 3

  Angajez sofer rs uber bolt

  Se cauta sofer cat B Uber Bolt. Masini disponibile: Ford Focus 2014 colantat Bolt, colantul bolt 100% sofer - 700 lei pe saptamana plus 10% procent flota .

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Timis
Salvează căutarea