Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Transport persoane Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Sofer posesor categoria D1-E sau DE - experienta minim 5 ani transport extern -atestat transport persoane -card tahografic digital - seriozitate maxima, -experienta documente interbus -salariu motivant Locatie Timisoara

 • Descriere Locuri de munca Sarcini specifice: - Domiciliu obligatoriu in localitatea BUZIAS sau localitati limitrofe. - Efectuarea transporturilor interne de persoane prin conventii cu respectarea indicatiilor Coordonatorului de Transport. - Raspunde de integritatea autovehiculului pe care il are in primire si de integritatea pasagerilor transportati. - Cunoaste si respecta legislatia nationala si internationala aplicabila in domeniul transportului. Cerinte obligatorii: - Studii medii; - Permis auto categoria D; - Experienta in conducere pe autobuz; - Atestat transport persoane; - Card tahograf; - Cunostinte minime de mecanica auto; - Confidentialitate, loialitate; - Abilitati de comunicare, planificare si organizare a activitatilor. Oferta beneficii: - Salariu atractiv + bonusuri pentru performanta; - Loc de munca stabil, la una din cele mai performante companii de profil din Romania.

 • Imi ofer serviciile ca șofer cu masina proprie SUV Hyundai Tucson, tot confortul, pentru transport persoane, hotel, aeroport, excursii etc.

 • Am lucrat ca șofer în Italia și Germania caut loc de munca

 • Angajez șofer taxi, dispecerizare la Tudo Taxi, 80 lei/ 24 h.

 • 1

  Angajam soferi pentru curse regulate si curse de conventii . Se acorda bonuri de masa de 15 lei / zi . Salariul lunar asigurat in cuantum de 3000 lei minim .Mai multe detalii se pot obtine la interviu . Persoanele interesate sunt rugate sa sune la tel. .

 • 3

  Sarcini specifice: - Domiciliu obligatoriu in localitatea MANASTUR sau VINGA (ARAD). - Efectuarea transporturilor interne de persoane prin conventii cu respectarea indicatiilor Coordonatorului de Transport. - Raspunde de integritatea autovehiculului pe care il are in primire si de integritatea pasagerilor transportati. - Cunoaste si respecta legislatia nationala si internationala aplicabila in domeniul transportului. Cerinte obligatorii: - Studii medii; - Permis auto categoriile B+DE; - Atestat transport persoane; - Card tahograf; - Cu si fara experienta in conducere autovehicul in trafic intern; - Cunostinte minime de mecanica auto; - Confidentialitate, loialitate; - Abilitati de comunicare, planificare si organizare a activitatilor. Oferta beneficii: - Salariu atractiv + bonusuri pentru performanta; - Loc de munca stabil, la una din cele mai performante companii de profil din Romania.

 • 1

  S.C. ELEGANCE VIP S.R.L. caută colaboratori care dețin mașină după anul 2007 pentru efectuare de transport persoane prin platforma Uber și Bolt. Închiriem autoturisme marca Dacia Logan cu ecuson, copie conformă, casă de marcat și instalație gpl omologată. Colaborarea cu noi se va face doar cu respectarea tuturor formelor legale, respectiv angajare la 2h, 4h sau 8h . Dacă sunteți interesat/ă , nu ezitați să ne contactați iar noi vă vom oferi toate informațiile de care aveți nevoie în vederea unei colaborări perfecte. Mulțumim!

 • 2

  Închiriez dacia logan gpl 1.4 la pretul de 40 lei pe zi, ideală pt. uber, bolt, glovo, tazz etc.Angajez șoferi uber si bolt

 • 7

  Angajăm Șofer Cat.B pentru transport Persoane atat intern cat si extern(internațional)..salariu atractiv mai multe detali la tel.

 • 1

  Angajam șofer cu mașina personala. NU se impune program de lucru! Nu ai șef, îți faci singur programul. Noi oferim asistenta permanenta. Poți lucra Full Time sau Part Time, Suntem firma autorizata cu FLOTA UBER / BOLT / FREE NOW si oferim colaborare pentru soferi full time sau part Time. Oferim Suport Legal pentru obținerea tuturor actelor pentru a fi în conformitate cu legea. Cerințe transport de persoane: Varsta minima 21 ani Permis minim 2 ani vechime Masina cu o vechime de maxim 15 ani Cazier judiciar curat Cazier auto curat (fara inscrisuri grave) Atestat ( Detalii la telefon ) Copie conforma ARR ( Detalii la telefon ) Ecusoane ARR ( Detalii la telefon ) Avantaje: - program flexibil, - venit lunar peste medie - munca usoara - asistenta permanenta - plata pe card sau cash - comunicare bună (personal tânăr) - suport în obținerea documentelor - reducere combustibil - colaborări asigurari/service. - carte de munca - plata saptamanala - bonusuri diverse Venitul poate varia intre 20-50 lei pe ora în funcție zile, perioada anului, orele la care se lucrează.... ( Detalii la telefon ) Nu este nevoie de experienta. Anunțul se adresează atat barbatilor cât și doamnelor care îndeplinesc condițiile. Detalii la telefon:

 • Firma Pintur Trans angajează sofer categoria D pentru transport persoane conventie Timișoara .Persoana trebuie să fie din Timișoara.

 • 1

  Șofer cu auto personal execut transport persoane,excursii,aeroport,hotel,afaceri detin passat b6(interior piele)intretinut

 • Sarcini specifice: - Domiciliu obligatoriu in localitatea COMLOSU MARE sau localitati limitrofe (EX: JIMBOLIA). - Efectuarea transporturilor interne de persoane prin conventii cu respectarea indicatiilor Coordonatorului de Transport. - Raspunde de integritatea autovehiculului pe care il are in primire si de integritatea pasagerilor transportati. - Cunoaste si respecta legislatia nationala si internationala aplicabila in domeniul transportului. Cerinte obligatorii: - Studii medii; - Permis auto categoria D; - Experienta in conducere pe autobuz/microbuz; - Atestat transport persoane; - Card tahograf; - Cunostinte minime de mecanica auto; - Confidentialitate, loialitate; - Abilitati de comunicare, planificare si organizare a activitatilor. Oferta beneficii: - Salariu atractiv; - Loc de munca stabil, la una din cele mai performante companii de profil din Romania.

 • 2

  Cautam sofer pentru transport persoane 8+1.Conditii avantajoase.Tel.:

 • 3

  Angajez șofer taxi,tudo.

 • pensionar ,sofer cu experienta , ofer serviciile ca sofer personal . ma puteti gasi i la tel. 0726185363

 • Salveaza cautarea